Binnenland

Advocaat luidt noodklok over sterfgevallen na prik: ‘Deze geluiden moeten naar buiten komen’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Advocaat Niels Vanaken heeft een videoboodschap opgenomen omdat hij vindt dat ‘de situatie dermate ernstig is dat deze geluiden naar buiten moeten komen’. Hij doelt op de situatie rond de coronavaccinaties.

Vanaken zegt bijna dagelijks persoonlijke berichten te krijgen van mensen die hebben ervaren dat er binnen hun familie of vriendenkring overlijdens en ernstige bijwerkingen optreden na de vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De advocaat leest in onderstaande video een aantal passages voor uit de berichten om een beeld te geven.

Monique schreef bijvoorbeeld: “Op 4 juli schreef ik in mijn Telegramgroepen over de dood van een vriend van mijn kinderen. Hij heeft maandag 28 juni zijn prik van Janssen gehad. Was gelijk daarna niet lekker en zei dat ook tegen zijn vrienden. Hij heeft dinsdagavond zijn vader gebeld dat hij zich echt niet goed voelde, waarop zijn vader zei: kom naar huis dan. Vervolgens hebben zijn ouders en vrienden bijna negen uur geen contact kunnen krijgen en vond zijn vader hem woensdagochtend 30 juni half op de bank, half op de grond, overleden.” Volgens artsen lag het niet aan de prik.

Nichtje dood in bed gevonden

Pano schreef: “Mijn moeder is gestorven na tweemaal Moderna-injectie te hebben gehad. Na de tweede injectie viel mijn moeder elke keer om. Bij de derde val werd ze opgenomen. In het ziekenhuis is ze overleden, twee tot drie weken na de opname.

Liesbeth: “Onze dochter van 25 krijgt op 11 juli haar eerste Pfizer-prik en is de andere ochtend, 12 juli, niet meer in staat om rechtop te staan. Bij haar is een ontstoken hartzakje vastgesteld.”

Leonie: “Mijn nichtje is gisteren dood in bed gevonden. Ze was gevaccineerd met het Janssen-vaccin. Ik heb dat steeds geprobeerd tegen te houden. Het is nu drie maanden geleden, maar ze houden het op zelfmoord. Ik weet niet of er nog obductie wordt gedaan.”

Klein percentage bereikt het Lareb

Hanneke: “Op 3 maart jongstleden is mijn moeder vier dagen na de tweede vaccinatie op een vreselijke manier overleden. Ze kreeg een zware hersenbloeding en heeft 30 uur een doodsstrijd gevoerd.”

Advocaat Vanaken wijst erop dat er inmiddels al zo’n 1200 berichten over overlijdens zijn binnengekomen. Dat zijn er veel meer dan gemeld bij het Bijwerkingencentrum Lareb. “Dat toont al aan dat eigenlijk maar een klein percentage werkelijk het Lareb bereikt.” Hij zei dat naar schatting twee tot drie procent van de gevallen bij het Lareb komt.

Ik vind dat dit zo snel mogelijk moet stoppen

De advocaat pleit ervoor om het vaccinatiebeleid stil te leggen tot er onderzoek is gedaan naar de vaccins. “Wij hebben het vermoeden dat er bepaalde toxische stoffen in de vaccins zitten die niet op de officiële bijsluiter vermeld staan.”

Vanaken heeft contact gezocht met De Telegraaf, Hart van Nederland en andere media, maar kreeg geen enkele reactie. “Men gaat er niet op in. Men reageert niet eens.”

“Ik vind dat dit zo snel mogelijk moet stoppen. Dit heeft niets meer te maken met de publieke gezondheid,” besluit de advocaat.

4.8 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
2 jaren geleden

Volgens Hugo de Prikpooier en Mark de Liegende Hollander zijn dit toch allemaal vage anti-vaxxverhalen ?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Het is te schofterig voor woorden. Die hele kliek van kabinet tot media tot uitvoerende bij scholen en GGD is medeverantwoordelijk voor genocide, misdaden tegen de menselijkheid gepleegd in vereniging. Een grote satanische, anti menselijke corona zombie doods cultus.

Huo
Huo
2 jaren geleden

Wat ik erg merkwaardig vind, is het feit dat alleen de gewone man en vrouw complicaties krijgen en nog erger van de vaccins. Heel apart..

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Rutte heeft schijt aan dit soort berichten, hij is aangenomen om Nederland kapot te maken, door middel van het kweken van angst en tweedeling.
Let op, want deze gehele club doordrammers aangaande de deels verplichte vaccinatie, komen eens voor een rechter.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x