Buitenland

Israël: 62% volledig geprikt, Palestina: 8,2% volledig geprikt – raad eens wie het beter doet?

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit de jongste cijfers blijkt dat er in Israël sprake is van een grote corona-uitbraak. Dat terwijl ongeveer twee derde van de bevolking volledig gevaccineerd is. In de Palestijnse gebieden, waar de vaccinatiegraad extreem laag is, worden relatief weinig coronagevallen gemeld.

Dr. Suneil Jain zette de gegevens woensdag op Twitter. “Palestina: 8,2 procent van de bevolking is volledig gevaccineerd. Israël: 62 procent van de bevolking is volledig gevaccineerd. Raad eens wie het beter doet?” vroeg hij aan zijn 10.000 volgers.

Premier Bennett verwacht 5000 coronapatiënten

Jain voegde diverse grafieken van OurWorldInData.org toe waarin de vaccinatiegraad en het aantal coronagevallen in de twee landen met elkaar worden vergeleken. In Palestina zijn de coronacijfers laag, terwijl slechts een heel klein deel van de bevolking volledig gevaccineerd is.

En hoewel de meerderheid van de Israëliërs is ingeënt, zei premier Naftali Bennett dat ziekenhuizen de komende weken rekening moeten houden met 5000 coronapatiënten. Er liggen op dit moment zo’n 400 ernstig zieke coronapatiënten in de Israëlische ziekenhuizen.

Derde vaccindosis

De regering zei eerder dat de werking van het Pfizer-vaccin flink zakt na een aantal maanden. Het beschermt voor 39 procent tegen een besmetting.

Afgelopen zondag zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Op veel plekken geldt weer een mondkapjesplicht en voor elke bijeenkomst is een vaccinatiebewijs of negatieve test nodig om toegang te krijgen, ook voor kinderen. In Israël krijgen 60-plussers ook al een derde vaccindosis toegediend.

[Infowars]

4.7 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

Je moet je dus net zo lang blijven laten prikken tot je dood bent. Gossie, wat vallen de Joden daar in Israël mij tegen. Ik dacht dat ze goed in staat waren om voor zichzelf op te komen, maar het tegendeel blijkt waar. En die nieuwe leider Naftali Bennett is natuurlijk compleet overgenomen door de Deep State. Zoveel is wel duidelijk.
Nu…. zoals ik ernaar kijk, hoeven die gasten daar in Palestina niet meer zo hun best te doen om het Joodse volk te verslaan.
Het Joodse volk doet dat helemaal zelf.

Alex
Alex
11 maanden geleden

Natuurlijk, nog meer prikken ipv stoppen, belachelijk zootje. Hoe lang gaat deze onzin nog duren, je wordt er moedeloos van. Hoeveel bewijs moet er komen, dat onderzoek nodig is? Mensen die nu 2 prikken hebben, hebben vlgd jaar echt geen vrijbrief als we zo doorgaan..de booster is er al en prik 3 en 4. Stop met testen mensen, dat is de oplossing. Ziek gewoon een week de griep uit en klaar.

Ed Kas
Ed Kas
11 maanden geleden

Vergelijk het eens met India. Daar liggen de besmettingscijfers ook heel laag, en gebruikt men ifermectine

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Hahaha…het wordt een steeds grotere Puinhoop…ik ben erg benieuwd wat die Elite-Parasieten gaan bedenken om zich uit dit Gigantische Wespennest te Liegen & Bedriegen…Dat hele Corona-Kaartenhuis staat op instorten… Bereid je voor op een Wag-The-Doggie…een “Russisch” Cyberaanvalletje of wat kunstmatig gecreëerde Natuurrampjes…Een kat in het nauw maakt rare sprongen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x