Homepagina » Buitenland » Hillary Clinton smeekt Rothschilds om vergeving in gelekte e-mail
Hillary Clinton smeekt Rothschilds om vergeving in gelekte e-mail

Hillary Clinton smeekt Rothschilds om vergeving in gelekte e-mail

Hoewel de meeste mensen wel weten dat geld een belangrijke invloed heeft op de politiek, weten maar weinigen dat het meeste geld afkomstig is van een zeer selecte groep individuen.

Deze wereldelite beschikt over duizelingwekkende fortuinen waarmee ze het beleid kan uitstippelen, niet alleen in de Verenigde Staten maar over de hele wereld. Het grootste deel van deze elite behoort tot de bankiersdynastieën.

De bekendste is de familie Rothschild, die meer dan 200 jaar de rijkste familie op aarde is geweest. Mayer Amschel Rothschild zei ooit: “Geef me de controle over de geldstroom in een land en het maakt me niet uit wie de wetten maakt.”

Intieme relatie

Rothschild & Co heeft een meerderheidsbelang in diverse corporaties die zich uitstrekken over vrijwel iedere industrie. Ze is ook mede-eigenaar van een aantal privébanken waaronder het Internationaal Monetair Fonds en veel centrale banken.

Verschillende politici hebben carrière gemaakt door te dansen naar de pijpen van de Rothschilds en andere steenrijke families. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is presidentskandidaat Hillary Clinton.

Uit gelekte e-mails blijkt dat ze een intieme relatie heeft met de bankiersdynastie. In e-mailwisselingen tussen Clinton en Lady de Rothschild komen zinsneden voorbij als ‘Jij bent de beste’, ‘Slaap lekker’, ‘Ik ben je trouwe liefhebbende maatje’ en ‘Veel liefs’.

‘Laat me weten wat ik je verschuldigd ben’

Lady de Rothschild, die alleen al 20 miljard dollar waard is, was in 1998 aanwezig op de jaarlijkse Bilderbergconferentie. Ze werd in 2000 door oorlogscrimineel Henry Kissinger geïntroduceerd aan Sir Evelyn de Rothschild.

De meest bizarre mailwisseling dateert uit de periode toen Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was. In de e-mails vertelt Clinton aan Lady de Rothschild dat ze Tony Blair moest meenemen naar Israël vanwege de vredesonderhandelingen in het Midden-Oosten.

Blair was eigenlijk van plan met de Rothschilds naar Aspen in Colorado te gaan, maar accepteerde Clintons uitnodiging. Hillary schrijft vervolgens: “Ik hoop dat jullie het allemaal begrijpen. Laat me weten wat ik je verschuldigd ben.”

Machtsverhoudingen

Is dit de manier waarop Hillary normaal gesproken praat? Een oud-bodyguard van haar zei eens: “In vergelijking met Hillary is Richard Nixon het evenbeeld van Mahatma Gandhi.”

Waarom vraagt een ‘machtig’ iemand als de minister van Buitenlandse Zaken om vergeving aan een burger? Het is toch bizar dat Clinton zich verontschuldigt voor het feit dat de premier van Engeland een uitnodiging voor een weekendje met de Rothschilds moet afslaan om deel te nemen aan belangrijke vredesonderhandelingen?

De e-mail maakt duidelijk hoe de machtsverhoudingen werkelijk zijn en aan wie Clinton verantwoording aflegt.

[True Activist]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
VenusProject
VenusProject
4 jaren geleden

Wordt tijd dat de bom eens een keer goed barst in de wereld. Zal miljarden aan doden wellicht doen opleveren maar we moeten iets offeren om hier een einde aan te maken. Laat die wo3 maar komen. Dan beginnen we vanaf 0 en dan haalt niemand het meer in zijn hoofd om het oude systeem te zullen opbouwen met de huidige kennis.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

Venusproject, realiseer jij je wel wat je vraagt?

Iemand die verstandig en wijs is, noemt of vraagt nooit en te nimmer om oorlog.
Oorlog is het meest afschuwelijke ooit.

Hopelijk kan het oude systeem inderdaad verdwijnen, en dat gaat ook gebeuren.
Doordat iedereen wakker gaat worden, de één wat sneller dan de ander.

Mike
Mike
Reactie op  Hoop maakt z'n eigen magie
4 jaren geleden

Is dat juist niet de bedoeling van de Nwo om dood en verderf te saaien zodat het volk zal smeken voor totale onderwerping aan de Nwo.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  Mike
4 jaren geleden

Ja Mike.
En daarom is het nodig dat we ons verzetten tegen die Nwo.

Quasimodo
Quasimodo
Reactie op  Hoop maakt z'n eigen magie
4 jaren geleden

Zoals een vulkaan uitbarst wanneer er teveel druk in komt of een aardbeving ontstaat door teveel tensie, zo ontstaat oorlog ook wanneer de partijen teveel druk ervaren. De druk op mensen is nu groter dan een hele poos geleden, dus zal het vanzelf uitmonden in een oorlog. Gewoonweg niet te vermijden!

Richard
Richard
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

En een nieuwe wereld bouwen.
Alweer op bloed…

Mike
Mike
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

Is dat juist niet de bedoeling van de Nwo om dood en verderf te saaien zodat het volk zal smeken voor totale onderwerping aan de Nwo.

Jaya
Jaya
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

De Rothschilds verdienen ook via de wapenindustrie.

Jer
Jer
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

@VenusProject, ben je nou serieus? Kijk naar de geschiedenis hoe vaak het zich herhaalt. Hebben dergelijke oorlogen met vele doden letterlijk alle problemen verholpen? NEE!!!

Om het nog beter te zeggen nu je erover begint over miljarden doden om iets te offeren. Heeft de zondvloed duizenden jaren geleden die in totaal bijna de hele wereldbevolking heeft uitgeroeid alle problemen en het kwaad opgelost in de wereld? NEE!!! Dat werkt juist tegen. Juist met een dergelijke ww3 is wat de elite juist willen: dood en verderf. Dan kunnen ze zich weer gaan voeden met lagere energieën/trillingen en kunnen ze zich weer gaan opladen om sterker bovenop te komen en vele malen machtiger te worden dan ze ooit waren.

Juist als je alleen maar bezig houd met zulke dingen dan komt het juist op je af. Wet van Aantrekkingskracht. Kijk uit met wat je uitspreekt. Maar gelukkig zit de tijd van deze los geslagen psychopaten er snel op.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  VenusProject
4 jaren geleden

@VenusProject, wie ben jij dat jij zomaar bereid bent (en nu lettterlijk vraagt om een wereldoorlog, die dan zeer waarschijnlijk boven Europa uitgevochten zal gaan worden) om miljarden mensen op te offeren zodat jij weer bij 0 kunt beginnen? Wow… hier wordt ik wel eventjes stil van.

En dan ook nog… op die manier zal de mensheid het nooit leren, en zal na een allesvernietigende oorlaog het hele circus van het slaven en misbruiken van de mensheid weer van voren af aan opnieuw beginnen ALS er dan nog mensen zijn om opnieuw te beginnen that is! Want dat wordt dan een nucleaire oorlog, maar misschien besef jij je dat niet helemaal. Dat is de wet van karma ‘hebben ze mij wijs gemaakt’. Dus als jij het moe bent om te vechten voor jouw recht als een souverein mens op een menswaardig bestaan, dan zijn er wel andere manieren om dit voor jezelf te stoppen. Welke dat zijn? Dat is een keuze die jijzelf moet nemen, en dat moet je niet aan een stelletje oorlogszuchtige over willen laten. Dus laat ons lekker erbuiten aub. WW3, Not in my name!!!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Alles maar dan ook alles wordt vergiftigd door The Rothschild Khazarian Mafia waaronder natuurlijk de Nederlandse Neppolitiek die zich nu weer zwaar laat chanteren door de Nazi Oekraïne. En dan de eindeloze idiote en banale praatprogramma’s waar zelfs het Oude Vel Angela Groothuizen een mening over Trump heeft en waarom die arme Hillari al die beledigingen moet ondergaan… Maar er komen andere tijden voor deze Cabal…

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

Mooie praatjes zonder onderbouwing, lekker napraten van de alternatieve media?

Ik vertrouw Hillary net zo min maar om een dergelijk statement te maken met Chazaren en Nazi’s….dat komt een beetje schizo over.

Richard
Richard
4 jaren geleden

Oderint dum Metuant.

(Laat ze me haten, zolang ze me maar vrezen)

Lucius Accius

dutchresearcher
dutchresearcher
4 jaren geleden

Doen jullie ook iets om de NWO en Hillary Clinton te bestrijden? Ik heb op Twitter vandaag de hele dag pro-Trump zitten stemmen op polls. Ik heb gezien dat de poll van Breitbart aanvankelijk vervalst was (20.000 – 30.000 stemmen voor Clinton ineens op een pro-Trump site). Rond 15.00u. had Trump het gat gedicht, maar begonnen pro-Hillary Tweeters victorie te kraaien dat ze de Breitbart-poll hadden gewonnen. Ik heb ELKE Tweeter onder de neus gewreven dat toch echt Trump ook deze poll heeft gewonnen (net zoals bijna elke andere poll). Niet dat ik mezelf wil opheerlijken, maar het is wel de manier. Wereldoorlog 3 is online al lang gaande en ik wil mijn steentje bijdragen aan hetgeen mij juist lijkt. Doe iets.

Hannes
Hannes
Reactie op  dutchresearcher
4 jaren geleden

“wereldoorlog 3 is online al lang gaande en ik wil mijn steentje bijdragen aan hetgeen mij juist lijkt”.

Wereldoorlog 3 voorkomen lijkt mij dan beter!

Als het aan de gemiddelde aluhoedje had gelegen, dan was wereldoorlog 3 in werkelijkheid allang uitgebroken.
Men moet de berichtgeving op alternatieve websites veel meer op feiten checken. Veel is er ronduit uit de duim gezogen, of een reactie op een propagandabericht.

Grote Smurf
Grote Smurf
4 jaren geleden

Even een hypothese: Trump met z’n (kapitaal)imperium ‘schopt’ tegen Hillary en haar Rothschild vrienden?
Niet voor de hand liggend.
Laat twee zogenaamde kemphanen elkaar de kop inslaan zodat de focus niet ligt op de controls behind de screen….

Down2Earth
Down2Earth
4 jaren geleden

Misschien is oorlog idd het enige.. maar dan tegen de staat. Waarom moet het altijd tussen het gewone volk uitgevochten worden. Zodra die leugenaars verdwenen zijn en we weer de mens gaan dienen ipv de corporaties, misschien komen we er dan nog wel eens. En laten we nou eerlijk zijn, hoeveel zijn dat er nou, Politieke machthebbers (en schaduw figuren) vs burgers. Paar %

De enige die altijd voor oorlogen hebben gezorgd zijn toch echt de machthebbers en niet de gewone man.
Dus die moeten het veld ruimen. En wanneer dat gebeurd is een compleet nieuw stelsel aannemen waar iedere vorm van corruptie ongenadig word afgestraft. Maar niet met de dood. Een grote straf voor hebzuchtige mensen hunkerend naar macht is nou juist het afnemen van status/macht tot het laatste persoonlijke bezit.

Maar zolang de schaapjes netjes achter het herdertje aan blijven lopen en alles voor zoete koek slikken gaat dan nog wel even duren. Hopelijk maak ik het nog mee. Ze zeggen dat we in een speciale tijd leven, wie weet.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
4 jaren geleden

Hilarisch, Hillary smeekt…
Als je dan even de email helemaal leest, i.p.v. alleen de krantenkop zie je dat het gewoon goede vrienden zijn. “Penance” moet je dan ook in een andere context lezen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Kris
Kris
4 jaren geleden

Hoe had je dat precies gezien dan, een oorlog die niet door gewone volk wordt uitgevochten? Parlementen wapens geven, tegen elkaar laten vechten terwijl wij op tv live toekijken?

Bij een oorlog is het volk altijd de pineut.

Dennis
Dennis
4 jaren geleden

Hebben jullie die mail gelezen, valt er niets vreemds op in die mail.

Richard
Richard
Reactie op  Dennis
4 jaren geleden

Ligt er aan aan wie het geschreven is.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Dennis
4 jaren geleden

Zoals de disclaimer onderin dat het Tony Blair Ventures is, niet Hillary?
Toch raar inderdaad, dat Hillary een mail typt naar iemand en de standaard-disclaimer van Tony Blair Veentures (niet Tony Blair, maar een bedrijf met de naam Tony Blair Ventures) er onder komt.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Sebastiaan
4 jaren geleden
x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x