Buitenland

Hillary Clinton smeekt Rothschilds om vergeving in gelekte e-mail

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel de meeste mensen wel weten dat geld een belangrijke invloed heeft op de politiek, weten maar weinigen dat het meeste geld afkomstig is van een zeer selecte groep individuen.

Deze wereldelite beschikt over duizelingwekkende fortuinen waarmee ze het beleid kan uitstippelen, niet alleen in de Verenigde Staten maar over de hele wereld. Het grootste deel van deze elite behoort tot de bankiersdynastieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De bekendste is de familie Rothschild, die meer dan 200 jaar de rijkste familie op aarde is geweest. Mayer Amschel Rothschild zei ooit: “Geef me de controle over de geldstroom in een land en het maakt me niet uit wie de wetten maakt.”

Intieme relatie

Rothschild & Co heeft een meerderheidsbelang in diverse corporaties die zich uitstrekken over vrijwel iedere industrie. Ze is ook mede-eigenaar van een aantal privébanken waaronder het Internationaal Monetair Fonds en veel centrale banken.

Verschillende politici hebben carrière gemaakt door te dansen naar de pijpen van de Rothschilds en andere steenrijke families. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is presidentskandidaat Hillary Clinton.

Uit gelekte e-mails blijkt dat ze een intieme relatie heeft met de bankiersdynastie. In e-mailwisselingen tussen Clinton en Lady de Rothschild komen zinsneden voorbij als ‘Jij bent de beste’, ‘Slaap lekker’, ‘Ik ben je trouwe liefhebbende maatje’ en ‘Veel liefs’.

‘Laat me weten wat ik je verschuldigd ben’

Lady de Rothschild, die alleen al 20 miljard dollar waard is, was in 1998 aanwezig op de jaarlijkse Bilderbergconferentie. Ze werd in 2000 door oorlogscrimineel Henry Kissinger geïntroduceerd aan Sir Evelyn de Rothschild.

De meest bizarre mailwisseling dateert uit de periode toen Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was. In de e-mails vertelt Clinton aan Lady de Rothschild dat ze Tony Blair moest meenemen naar Israël vanwege de vredesonderhandelingen in het Midden-Oosten.

Blair was eigenlijk van plan met de Rothschilds naar Aspen in Colorado te gaan, maar accepteerde Clintons uitnodiging. Hillary schrijft vervolgens: “Ik hoop dat jullie het allemaal begrijpen. Laat me weten wat ik je verschuldigd ben.”

Machtsverhoudingen

Is dit de manier waarop Hillary normaal gesproken praat? Een oud-bodyguard van haar zei eens: “In vergelijking met Hillary is Richard Nixon het evenbeeld van Mahatma Gandhi.”

Waarom vraagt een ‘machtig’ iemand als de minister van Buitenlandse Zaken om vergeving aan een burger? Het is toch bizar dat Clinton zich verontschuldigt voor het feit dat de premier van Engeland een uitnodiging voor een weekendje met de Rothschilds moet afslaan om deel te nemen aan belangrijke vredesonderhandelingen?

De e-mail maakt duidelijk hoe de machtsverhoudingen werkelijk zijn en aan wie Clinton verantwoording aflegt.

[True Activist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
VenusProject
VenusProject
7 jaren geleden

Wordt tijd dat de bom eens een keer goed barst in de wereld. Zal miljarden aan doden wellicht doen opleveren maar we moeten iets offeren om hier een einde aan te maken. Laat die wo3 maar komen. Dan beginnen we vanaf 0 en dan haalt niemand het meer in zijn hoofd om het oude systeem te zullen opbouwen met de huidige kennis.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Alles maar dan ook alles wordt vergiftigd door The Rothschild Khazarian Mafia waaronder natuurlijk de Nederlandse Neppolitiek die zich nu weer zwaar laat chanteren door de Nazi Oekraïne. En dan de eindeloze idiote en banale praatprogramma’s waar zelfs het Oude Vel Angela Groothuizen een mening over Trump heeft en waarom die arme Hillari al die beledigingen moet ondergaan… Maar er komen andere tijden voor deze Cabal…

Richard
Richard
7 jaren geleden

Oderint dum Metuant.

(Laat ze me haten, zolang ze me maar vrezen)

Lucius Accius

dutchresearcher
dutchresearcher
7 jaren geleden

Doen jullie ook iets om de NWO en Hillary Clinton te bestrijden? Ik heb op Twitter vandaag de hele dag pro-Trump zitten stemmen op polls. Ik heb gezien dat de poll van Breitbart aanvankelijk vervalst was (20.000 – 30.000 stemmen voor Clinton ineens op een pro-Trump site). Rond 15.00u. had Trump het gat gedicht, maar begonnen pro-Hillary Tweeters victorie te kraaien dat ze de Breitbart-poll hadden gewonnen. Ik heb ELKE Tweeter onder de neus gewreven dat toch echt Trump ook deze poll heeft gewonnen (net zoals bijna elke andere poll). Niet dat ik mezelf wil opheerlijken, maar het is wel de manier. Wereldoorlog 3 is online al lang gaande en ik wil mijn steentje bijdragen aan hetgeen mij juist lijkt. Doe iets.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x