Binnenland

Beelden van asielzoekers op cruiseschip zorgen voor ophef: ‘Alles gratis, opperste luxe, u zit in de kou’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Vorige week kwam het cruiseschip aan in de Amsterdamse haven waar 1000 asielzoekers opgevangen zullen worden. De MS Galaxy, die is ingehuurd door de Nederlandse overheid, blijft minstens een halfjaar in de haven liggen.

De asielzoekers baden in luxe: een warme cabine voor twee personen, wifi en een eigen douche en toilet. De overheid tast flink in de buidel om deze voorzieningen mogelijk te maken. Er gaan miljarden euro’s extra naar asiel en migratie.

Grof schandaal

Filmpjes die de asielzoekers maken aan boord van het cruiseschip zorgen voor veel ophef op social media. “Als migrant naar Nederland komen en hier genieten van een luxe cruiseschip en verzorgde maaltijden. Snel, roep al je vrienden op om ook te komen! Intussen staan Nederlanders jaren op de wachtlijst voor een woning en kunnen boodschappen en energie niet betalen. Grof schandaal,” reageert presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

PVV-leider Geert Wilders is woest. “Alles gratis voor asielzoekers. Lekker warm eten, verwarming, zorg. Allemaal voor niks op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in luiers liggen door gebrek aan zorgpersoneel,” twittert hij.

Gestoord, krankzinnig en ziek

“En ondertussen maken gelukzoekers op TikTok reclame voor onze super-de-luxe luxe vijfsterren-opvanglocaties op cruiseschepen. Dit kabinetsbeleid is gestoord, krankzinnig en ziek. Onze mensen krijgen een kruimel, vreemdelingen krijgen alles,” schrijft Wilders.

“De asielprofiteurs laten op TikTok schaamteloos zien hoe ze de boel belazeren. Met auto, bus en het vliegtuig door vier, vijf veilige landen en dan naar Nederland vliegen om hier asiel te vragen en in de vijfsterren-cruiseschepen van ons geld te parasiteren. Ik zeg: grenzen dicht!” stelt hij.

Niet te geloven

Journalist Joost Niemoller zegt: Niet te geloven! Deze filmpjes worden gemaakt voor het thuisfront. ‘Kom ook!’ ‘De mensen zijn knettergek hier!’

“Alles gratis. Opperste luxe. U zit in de kou,” aldus Niemoller.

Schandalig

“Vanmorgen filmpjes gezien vanaf het asiel-cruiseschip. Van soberheid is weinig te merken. Tafels vol eten en mooie kamers. Deze filmpjes worden via socials massaal gedeeld met het thuisfront. Een grote uitnodiging om massaal hierheen te komen. Schandalig!” vindt Eddie Förster, fractievoorzitter van de Bredase VVD.


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
246 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
2 maanden geleden

Trossen los en linea recta retour Afrika.

Krueger
Krueger
2 maanden geleden

Welkom in luilekkerland…. Voor zogenaamde asielzoekers dan. De Nederlander kan sterven. Kalergi plan in full effect.

Mars
Mars
2 maanden geleden

Is het de Nederlanders nog niet duidelijk wat de bedoeling is ???

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

We doen het voor de anderen, weet je nog?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

246
0
We lezen graag je reactie!x