Binnenland

Beelden van asielzoekers op cruiseschip zorgen voor ophef: ‘Alles gratis, opperste luxe, u zit in de kou’

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!

Vorige week kwam het cruiseschip aan in de Amsterdamse haven waar 1000 asielzoekers opgevangen zullen worden. De MS Galaxy, die is ingehuurd door de Nederlandse overheid, blijft minstens een halfjaar in de haven liggen.

De asielzoekers baden in luxe: een warme cabine voor twee personen, wifi en een eigen douche en toilet. De overheid tast flink in de buidel om deze voorzieningen mogelijk te maken. Er gaan miljarden euro’s extra naar asiel en migratie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Grof schandaal

Filmpjes die de asielzoekers maken aan boord van het cruiseschip zorgen voor veel ophef op social media. “Als migrant naar Nederland komen en hier genieten van een luxe cruiseschip en verzorgde maaltijden. Snel, roep al je vrienden op om ook te komen! Intussen staan Nederlanders jaren op de wachtlijst voor een woning en kunnen boodschappen en energie niet betalen. Grof schandaal,” reageert presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

PVV-leider Geert Wilders is woest. “Alles gratis voor asielzoekers. Lekker warm eten, verwarming, zorg. Allemaal voor niks op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in luiers liggen door gebrek aan zorgpersoneel,” twittert hij.

Gestoord, krankzinnig en ziek

“En ondertussen maken gelukzoekers op TikTok reclame voor onze super-de-luxe luxe vijfsterren-opvanglocaties op cruiseschepen. Dit kabinetsbeleid is gestoord, krankzinnig en ziek. Onze mensen krijgen een kruimel, vreemdelingen krijgen alles,” schrijft Wilders.

“De asielprofiteurs laten op TikTok schaamteloos zien hoe ze de boel belazeren. Met auto, bus en het vliegtuig door vier, vijf veilige landen en dan naar Nederland vliegen om hier asiel te vragen en in de vijfsterren-cruiseschepen van ons geld te parasiteren. Ik zeg: grenzen dicht!” stelt hij.

Niet te geloven

Journalist Joost Niemoller zegt: Niet te geloven! Deze filmpjes worden gemaakt voor het thuisfront. ‘Kom ook!’ ‘De mensen zijn knettergek hier!’

“Alles gratis. Opperste luxe. U zit in de kou,” aldus Niemoller.

Schandalig

“Vanmorgen filmpjes gezien vanaf het asiel-cruiseschip. Van soberheid is weinig te merken. Tafels vol eten en mooie kamers. Deze filmpjes worden via socials massaal gedeeld met het thuisfront. Een grote uitnodiging om massaal hierheen te komen. Schandalig!” vindt Eddie Förster, fractievoorzitter van de Bredase VVD.


4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

245 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 jaar geleden

Trossen los en linea recta retour Afrika.

Krueger
Krueger
1 jaar geleden

Welkom in luilekkerland…. Voor zogenaamde asielzoekers dan. De Nederlander kan sterven. Kalergi plan in full effect.

Mars
Mars
1 jaar geleden

Is het de Nederlanders nog niet duidelijk wat de bedoeling is ???

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

We doen het voor de anderen, weet je nog?

Back to top button
245
0
We lezen graag je reactie!x