Buitenland

Chinese krant: ‘Westerse media moeten sterfgevallen door Pfizer-vaccin onderzoeken’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Christian Daily berichtte vrijdag over de sterfgevallen in een Duits verzorgingstehuis na inenting met het coronavaccin. Een klokkenluider zei tegen advocaten Reiner Fuellmich en Viviane Fischer dat de bewoners tegen hun wil werden gevaccineerd, desnoods met geweld. Na toediening van de eerste dosis stierven zeven van de 31 bewoners. Na de tweede dosis overleed nog een bewoner en werden 11 mensen ernstig ziek.

Fischer wil dat de politie een onderzoek instelt om meer sterfgevallen te voorkomen. Het zou niet het eerste onderzoek zijn naar overlijdens onder ouderen na toediening van coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Andere westerse media hebben het bericht niet opgepikt. De Chinese krant Global Times stelt dat grote westerse media ‘het aantal overlijdens door het Pfizer- en Moderna-vaccin bagatelliseren’. Global Times-hoofdredacteur Hu Xijin schrijft dat het artikel van Christian Daily alleen op de websites van enkele ngo’s is verschenen, maar werd genegeerd door de mainstream media.

Klemmend beroep

Hij heeft een sterk vermoeden dat Pfizer en sommige westerse overheden, die hebben meegeholpen om vaccins van dit bedrijf te promoten, deze negatieve informatie willen downplayen en de waarheid zoveel mogelijk proberen te verbergen.

“Ik doe met klem een beroep op de westerse mainstream media om deel te nemen aan het onderzoek en te berichten over de informatie die naar buiten is gebracht door de Christian Daily,” zegt Hu Xijin.

[Global Times]

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Met verbazing heb ik het bericht gelezen dat juist een Chinese krant dit heeft gepubliceerd. Ik was van mening dat in China iedere krant werd gecensureerd en daardoor ieder bericht hetzelfde was, namelijk met toestemming van de Chinese overheid. Nu blijkt het totaal anders. Inmiddels is de censuur in de Westerse landen dus sterker aanwezig dan in het communistische China.
Dit verhaal over het verpleeghuis in Duitsland was mij al bekend. Ik heb met afgrijzen dat bericht gelezen, waarbij oude mensen gedwongen die gifspuit in hun lijf kregen. Dit is horror in optima forma. Waar zijn de kinderen en kleinkinderen van deze arme oude mensen? Godzijdank is mijn moeder 2 jaar geleden overleden op 97 jarige leeftijd. Net op tijd zo blijkt. ALS zij nog in leven was, dan had ik alles uit de kast getrokken om haar dat te besparen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Pfizer-vaccin is voor de GENOCIDE agenda.. waar regering Den Haag/Rutte en Hugo zo trots op is !!

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Hopelijk is deze misdaad niet meer onder de pet te houden en gaan de rutteschapen eindelijk ook wakker worden!

Bullhead
Bullhead
3 jaren geleden

Dit is het slechts het korte termijneffect. Het lange termijneffect kan vele malen erger zijn. Ik ben 84 jaar en absoluut niet bang voor de dood, maar niet op deze manier. Voor mij zeker geen vaccinatie! Dat duivels gebroed steekt zich die gifspuit maar in hun eigen reet.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x