Homepagina » Buitenland » Chinese krant: ‘Westerse media moeten sterfgevallen door Pfizer-vaccin onderzoeken’
media
Foto: CC0

Chinese krant: ‘Westerse media moeten sterfgevallen door Pfizer-vaccin onderzoeken’

De Christian Daily berichtte vrijdag over de sterfgevallen in een Duits verzorgingstehuis na inenting met het coronavaccin. Een klokkenluider zei tegen advocaten Reiner Fuellmich en Viviane Fischer dat de bewoners tegen hun wil werden gevaccineerd, desnoods met geweld. Na toediening van de eerste dosis stierven zeven van de 31 bewoners. Na de tweede dosis overleed nog een bewoner en werden 11 mensen ernstig ziek.

Fischer wil dat de politie een onderzoek instelt om meer sterfgevallen te voorkomen. Het zou niet het eerste onderzoek zijn naar overlijdens onder ouderen na toediening van coronavaccins.

Andere westerse media hebben het bericht niet opgepikt. De Chinese krant Global Times stelt dat grote westerse media ‘het aantal overlijdens door het Pfizer- en Moderna-vaccin bagatelliseren’. Global Times-hoofdredacteur Hu Xijin schrijft dat het artikel van Christian Daily alleen op de websites van enkele ngo’s is verschenen, maar werd genegeerd door de mainstream media.

Klemmend beroep

Hij heeft een sterk vermoeden dat Pfizer en sommige westerse overheden, die hebben meegeholpen om vaccins van dit bedrijf te promoten, deze negatieve informatie willen downplayen en de waarheid zoveel mogelijk proberen te verbergen.

“Ik doe met klem een beroep op de westerse mainstream media om deel te nemen aan het onderzoek en te berichten over de informatie die naar buiten is gebracht door de Christian Daily,” zegt Hu Xijin.

[Global Times]
4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Met verbazing heb ik het bericht gelezen dat juist een Chinese krant dit heeft gepubliceerd. Ik was van mening dat in China iedere krant werd gecensureerd en daardoor ieder bericht hetzelfde was, namelijk met toestemming van de Chinese overheid. Nu blijkt het totaal anders. Inmiddels is de censuur in de Westerse landen dus sterker aanwezig dan in het communistische China.
Dit verhaal over het verpleeghuis in Duitsland was mij al bekend. Ik heb met afgrijzen dat bericht gelezen, waarbij oude mensen gedwongen die gifspuit in hun lijf kregen. Dit is horror in optima forma. Waar zijn de kinderen en kleinkinderen van deze arme oude mensen? Godzijdank is mijn moeder 2 jaar geleden overleden op 97 jarige leeftijd. Net op tijd zo blijkt. ALS zij nog in leven was, dan had ik alles uit de kast getrokken om haar dat te besparen.

Edward
Edward
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Volgens Hugo: “Dit is gevaarlijk en onwaar !”.
https://www.youtube.com/watch?v=fFroXh1IYuA
Natuurlijk moet dit goed worden onderzocht, niet onderzoeken is een misdaad.

KATO
KATO
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Het vaccin is een experimenteel spuitje , de wereldbevolking is proefkonijn . De fabrikanten van deze spuitjes nemen ook geen enkele verantwoording .. Hugo de frikandelminister zei,,,, dat je niet weet wat er in een frikandel zit ,en je eet het ook ,, 1 verschil DE FRIKANDEL FABRIKANT NEEMT WEL ZIJN VERANTWOORDING.

joost v.d. v.
joost v.d. v.
Reactie op  Annette
1 maand geleden

ja annette, ik zou mijn ouders direct hebben opgehaald uit het ,,verzorgingstehuis,,in het begin al.ik heb geen ouders maar ik begrijp niet dat alle kinderen van die oude mensen niet hebben ingegrepen.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Het is een goede gewoonte om de berichten over het westen, te volgen in Aziatische en Russische media en andersom.
Beide kanten vinden het prima om de fouten en corruptie van de andere zijde te vermelden.
Beide zijden onderdrukken of bagatelliseren hun eigen “on-welgevalligheden”

Jacky
Jacky
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Mijn vader is ook 96 geworden en op tijd op natuurlijke wijze overleden zodat hij deze onzin niet meer mee hoeft te maken.
En had hij nog geleefd had hij dat vaccin nooit gekregen, daar had ik wel voor gezorgd.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Helaas hebben ze mij de familie uit gezet en kunnen mijn broer en schoonzus (apothekersassistente) hun gang gaan.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Het kan nog veel gekker. Wie China in wil reizen wordt binnenstebuiten gekeerd, maar terug uit China, het land waar het zogenaamde ‘killervirus’ vandaan komt, geen probleem.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/china/reizen/reisadvies

Trouwens, verlichte denker Daila Lama doet ook nog duut in het judaszakje.
h
https//youtu.be/51ypzc5hqpc

En jammer, daar gaat het boeddhisme door het afvoerputje. De Chinezen kunnen het ‘gevalletje’ boeddhisme nu mooi afsluiten.

Rob
Rob
Reactie op  Het leugentijdperk
1 maand geleden

Over veel types die zogenaamde ‘wijzen’ zijn, zoals de Dalai Lama is al gezegd dat het CIA agenten zijn. Boedhisme is ook een religie, zo ook Hindoeïsme, Soefisme, Tantrisme etc. Die schijnen nog veel erger te zijn dan westerse kerken en de islam.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Pfizer-vaccin is voor de GENOCIDE agenda.. waar regering Den Haag/Rutte en Hugo zo trots op is !!

pien
pien
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

idd ze staan erbij te lachen terwijl ze tegen elkaar zeggen dat ze dit nooit hebben willen missen, welke/wat zijn dit voor ……..zijn dit nog mensen van vlees en bloed?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  pien
1 maand geleden

Nee zij hebben hun hand op dat boek gelegd.

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Hopelijk is deze misdaad niet meer onder de pet te houden en gaan de rutteschapen eindelijk ook wakker worden!

Bullhead
Bullhead
1 maand geleden

Dit is het slechts het korte termijneffect. Het lange termijneffect kan vele malen erger zijn. Ik ben 84 jaar en absoluut niet bang voor de dood, maar niet op deze manier. Voor mij zeker geen vaccinatie! Dat duivels gebroed steekt zich die gifspuit maar in hun eigen reet.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Bullhead
1 maand geleden

@Bullhead, vorig jaar tijdens de eerste lockdown werden wij zoet gehouden met de toezegging, dat we met een groepsimmuniteit van 70% onze vrijheid zouden terugkrijgen. Intussen had de roverheid op 08 mei heel sneaky vaccinazipaspoorten besteld. De ‘Spaanse griep’ was een bacteriële longontsteking die slechts jonge mensen het leven kostte en komt uit de koker van de Rockefellers, de DuPont’s etc. om het leven van de mensheid te kwellen en niets anders.
Sindsdien wordt de mensheid, maar ook vee in de bio-industrie geteisterd met o.a. het nh-griepvirus, MERS, SARS, diverse veeziektes, Ebola, veteranenziekte, AIDS en hun laatste ‘kunstje’ is de ziekte van Lyme.
De Agenda2030 is niets anders dan een mondiale genocide op nooit eerder vertoonde schaal, Zie de in 1980 opgerichte Georgia Guidestones in Elbert County en met twee verplichte injecties per jaar gaat ruim 90% van de mensheid de komende jaren de pijp uit aan A*I*D*S.

Ertje
Ertje
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

ze hebben niets positiefs geleerd van Hitlers concentratiekampen en wat zich daar allemaal afspeelde. Het gewone volk is nog steeds een speelbal farmaceutische industrie

levitas
levitas
Reactie op  Bullhead
1 maand geleden

helemaal met u eens.ze moeten aangeklaagd worden voor genocide.bewijzen zijn er te over.

Ellis
Ellis
Reactie op  levitas
1 maand geleden

Is Reiner Fuellmich al mee bezig. Tweede Neurenberg tribunaal.

pien
pien
Reactie op  Bullhead
1 maand geleden

ik sluit me daar volledig mee aan!!!

pien
pien
Reactie op  Bullhead
1 maand geleden

ik ben 9 jaar jonger, die van mij mogen ze alle twee erbij krijgen

Patrick
Patrick
1 maand geleden

Media = Virus

John
John
1 maand geleden

De media staat om te beginnen al niet aan onze kant.
Als zij hun werk hadden gedaan dan was de ‘crisis’ na een week al voorbij.
Zelfs het “Goeden avond” van de NOS is gelogen, want in werkelijkheid maakt het hen niet uit als er tijdens de uitzending 1000 mensen doodgaan.

Gijs
Gijs
Reactie op  John
1 maand geleden

David Rockefeler bedankte de media al in 1991 voor hun ‘medewerking’. Walgelijk die man… https://www.bitchute.com/video/mo2WF5k23rQF/

Perm
Perm
Reactie op  John
1 maand geleden

Ook dat tuig moeten we keihard aanpakken. Ook voor het aanstaande tribunaal in Nürnberg slepen en hopen op een veroordeling van minimaal 20 jaar. Waarom? Medeplichtigheid aan genocide.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Westerse media helaas geregeerd door de overheid en dus lui.

Piko
Piko
1 maand geleden

Als de media nu eens durft te zeggen wat zij denken. Of zit er onder pan gewoon water of lucht. Is waarschijnlijk al afgestorven. Zij kunnen niet meer denken.

Nanda
Nanda
Reactie op  Piko
1 maand geleden

Ze zijn zeldzaam, maar er zijn een paar journalisten die zich niet de mond laten snoeren.
Bij deze een link naar wederom een heel goed stuk van Vickie van Lommel die schrijft voor de Groninger krant.
https://verenoflood.nu/tot-welke-wereld-leidt-de-vierde-industriele-revolutie/

Ellis
Ellis
Reactie op  Nanda
1 maand geleden

ja, Vicky van Lommel schrijft hele rake stukken. Zeer helder.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Wat voor vaccin word er in China gebruikt? Heeft die minder bijwerkingen en doden? Word daar wel open over bericht in de kranten daar?

Arnold
Arnold
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Ja dames en heren van de Mainstream Media, ook jullie zijn medeplichtig aan genocide als jullie niet open berichten over deze zeer kwalijke zaak. Ik hoop dat topjurist dr. Reiner Fuellmich en de zijnen de aanklachten voor het Tibunaal in orde krijgen.

Arie N
Arie N
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Dat vraag ik me ook af wat er voor een medicijn er gebruikt is daar ze vanaf augustus al weer aan het feestvieren waren.
En hier is er nog steeds een lockdown aan de gang met allerlei onzinnige maatregelen.

salvar
salvar
1 maand geleden

sommige ouderen gingen vechtend ten onder.
wat zei je hitler een rotzak?
er lopen op dit moment heel wat hitlers en mengelen rond.
de media kan mijn achterwerk kussen de burger moet dit zelf oplossen.
we zijn al meer als een jaar bezig maar de psychopaten gaan gewoon door , een gezegde ,, ze gaan over lijken,,

Elfin
Elfin
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Ja we moeten dit als burgers zrlf oplossen maar weinig burgers willen dat! Bijna niemand komt in opstand. Nu ook weer niet met de verlenging vd avondklok! Ik hoop dat er weer flinke rellen komen maar dat zal wel niet. Nederland is een slap laf land dat gedwee alles maar over zich heen laat komen. Maar dan straks niet mauwen dat we onze vrijheid kwijt zijn! Ik ga zelf wel naar demonstraties en probeer mensen wakker te schudden voor wat het waard is. Maar het is roepen in de woestijn.

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x