Great ResetMens en Dier

Advocaat waarschuwt voor gevaren 15-minutensteden: ‘We moeten onzichtbaar worden’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Alle informatie die over mensen wordt verzameld, gaat naar een centrale plek. De informatie wordt opgeslagen en verwerkt, en bedrijven en overheden hebben toegang tot deze database. Dat zei advocaat W. Scott McCollough in het programma Good Morning CHD.

Dit netwerk bestaat en zit ingebouwd in bijvoorbeeld het draadloze netwerk, vervolgde hij. Ze kunnen met één druk op de knop iets als de central bank digital currency (CBDC) activeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze hebben geen toestemming nodig

Geen contant geld meer, één druk op de knop, en ziedaar de CBDC, aldus McCollough. “Eén druk op de knop en je kunt de winkel niet meer in. Eén druk op de knop en er staat een politieagent achter je als je buiten je 10-, 11- of 15-minutenstad komt.”

Dit staat allemaal klaar, benadrukte de advocaat. “Het is er. Ze hebben het getest tijdens de pandemie. De informatie is er en is toegankelijk. Het is allemaal met elkaar verbonden. En de overheid, vooral de Amerikaanse overheid, en vele inlichtingendiensten hebben toegang. Ze hebben daar geen toestemming voor nodig.”

“We moeten ‘nee’ zeggen. We moeten onzichtbaar worden om te voorkomen dat ze ons kunnen controleren.”

4.7 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie
Snappie
1 jaar geleden

Als ze dat nou eens op de msm gaan vertellen! Zo komen de schapen dit toch nóóit te weten…..

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

NEXIT is de noodrem voor deze shit .

Marc
Marc
1 jaar geleden

“We moeten onzichtbaar worden om te voorkomen dat ze ons kunnen controleren”.
Denk ’t niet. Als we met zoveel mogelijk mensen de poot dwarszetten, nee zeggen, buiten de lijntjes kleuren en duidelijk aanwezig zijn is het gauw afgelopen. Ze kunnen onmogelijk pak-m-beet 2 miljoen mensen opsluiten, of afsluiten van de samenleving.
De machthebbers hebben ONS nodig om hun riante posities te kunnen bekostigen in plaats van dat wij hun nodig zijn.
En realiseer je: het is maar een heel klein kluppie wat de grote meute onder de duim probeert te houden. Als de meute groot genoeg is is het over voor ze!

En realiseer je ook dat dit hele controlesysteem leunt op stroom, elektronica, computers, kabels, verbindingen…. Alles kan kapot en zo’n systeem heeft diverse zwakke plekken die met gemak te saboteren zijn.

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Moet je nagaan wat ze straks met de wakkeren kunnen gaan doen. Ze zien ons als gepeupel met een grote bek die niet willen luisteren en weigert hun giftige prikjes te nemen. Als dit word doorgezet zijn voor de mensen die zich verzet hebben tegen het wef-regime de rapen gaar. Ze sporen ons binnen de kortste keren op en trappen ons in kampen op afwachting van wat volgen gaat. We moeten per direct in opstand komen en hier een einde aan maken. Mijn koffertje staat reeds al 2 jaar gepakt.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x