CoronaBinnenland

Statisticus luidt alarmklok bij parlementsleden: ‘Heel bizar, een grof schandaal!’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra heeft een model gemaakt waarmee de vaccinatieschade kan worden berekend. Het gaat om cijfers van het CBS die zijn samengebracht op een manier dat het inzichtelijk wordt.

Na elke vaccinatieronde stapelt het risico op, constateert hij. 0,08 procent per prik voor de basisserie en 0,09 procent voor de booster en herhaalprik. Dat komt neer op 0,4 procent voor iemand die vijf prikken heeft gehad, een kans van 1 op 250 dus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met name bij de laatste herhaalprik zien we een vrijwel perfecte gelijkloop van het aantal vaccinaties en de tijdelijke toename van het aantal overlijdens, schrijft Steigstra. “Bij gebrek aan andere causale oorzaken moeten we de verhoogde sterfte volledig toeschrijven aan langetermijneffecten van vaccinatie.”

Ernst zit op het deksel van de doofpot

Zijn model komt tot nu toe vrijwel perfect overeen met de werkelijke cijfers. Tot eind 2023 worden er door het model 33.000 ‘onverklaarde’ overlijdens voorspeld. “Aan dit patroon is waarschijnlijk niets meer te doen. De vaccinaties zijn gezet.”

“Een grof schandaal! Heel bizar, oversterfte door vaccinatie is heel duidelijk aangetoond. Na vijf prikken een kans van 1 op 250 dat je eraan gaat overlijden. Nee, natuurlijk gaan we dat niet officieel onderzoeken. Ernst zit op het deksel van de doofpot!” fulmineert Steigstra op Twitter.

Overweldigend aantal reacties

“Eén op de 250 overlijdt aan vaccinatie. Grote koppen in de krant. Niet dus, we mogen het niet weten. Bizar,” vervolgt hij. “Het is duidelijk dat elke relatie met vaccinaties onder het vloerkleed moet blijven.”

Steigstra besloot alle Eerste en Tweede Kamerleden aan te schrijven. “Een overweldigend aantal reacties op mijn laatste e-mail aan de 225 parlementsleden. Maar liefst 15!” laat hij weten. “Helaas waren het allemaal automatische antwoorden. Kennelijk kan oversterfte ons parlement niet meer boeien, het moet doodgezwegen worden. Een soort Omerta dus.”


4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Alles wordt in de doofpot gestopt en met de deksel er op kan iedereen stikken.

Dit is toch ook de bedoeling, want anders is het programma van depopulatie van ruim 90% van de wereldbevolking, niet geslaagd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Met name bij de laatste herhaalprik zien we een vrijwel perfecte gelijkloop van het aantal vaccinaties en de tijdelijke toename van het aantal overlijdens….nou…nou…poeh…poeh…wat een constatering…volgens mij riep iedereen hier dat pak ‘m beet een jaar geleden al…dat is gewoon Operatie-Depopulatie Event-201 van Bill Gates of Hell…die ruimt gewoon alle Useless Eaters op op dit moment…niks om je druk over te maken want daar heb je toch niks aan want die zijn nutteloos zegt Billy….

ralf
ralf
1 jaar geleden

de man maakt een fout.
er is voor de geprikten een kans van 1 op 250 dat ze overleden ZIJN.
daar komen degenen die er nog aan overleiden nog bij, we zijn nog steeds niet bij de langetermijneffecten

Tom Poes
Tom Poes
1 jaar geleden

Voldemort/Kuipers wil dat het prikken door gaat. Tot de dood erop volgt!

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x