Gezondheid

Is deze Afrikaanse struik het nieuwe superwapen in de strijd tegen kanker?

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers van de Universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika hebben ontdekt dat een tropische Afrikaanse struik, Croton gratissimus geheten, de potentie heeft om te worden gebruikt als natuurlijk geneesmiddel tegen kanker.

Andere Croton-soorten worden in de traditionele geneeskunde al lange tijd gebruikt tegen verstopping, diabetes, spijsverteringsproblemen, wonden, infecties, enzovoorts.

Tijdens het onderzoek, dat gepubliceerd is in het tijdschrift BMC Complementary and Alternative Medicine, bleek dat de struik een sterke antioxiderende en ontstekingsremmende werking heeft.

Veiliger alternatief

Daarnaast ontdekten de wetenschappers dat Croton gratissimus kankercellen doodt.

Ze willen nu meer onderzoek naar de struik gaan doen, zodat hij mogelijk gebruikt kan worden als een veiliger alternatief voor conventionele behandelingen, waarbij ook gezonde cellen worden aangetast.

Ook Astragalus, kurkuma, moederkruid en kattenklauw blijken de strijd aan te gaan met kanker.

Beter

Astragalus stimuleert vooral het immuunsysteem, zodat het zich beter kan verdedigen tegen schadelijke cellen.

Kurkuma bevat curcumine, dat werkt tegen oxidatieve stress en ontstekingen. Curcumine zorgt ervoor dat tumoren kleiner worden en niet meer kunnen groeien.

Een studie van de Universiteit van Rochester heeft laten zien dat moederkruid leukemiecellen doodt, beter nog dan het medicijn cytarabine.

Kattenklauw helpt tot slot vooral tegen huidkanker.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
3 jaren geleden

Als je kanker wilt voorkomen, dan moet de stekker er uit.(wifi satellieten Haarp etc)Al die extra energie verstoort het menselijk lichaam/natuur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x