CoronaBinnenland

Wijkverpleegkundige: de toename zoals ik die nu zie is echt uitzonderlijk en maakt mij heel bezorgd

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Maria is werkzaam als wijkverpleegkundige en komt bij mensen thuis. Wat ze ziet, baart haar ernstig zorgen en daarom heeft ze haar bevindingen gedeeld met Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

Ze werd ’s nachts gebeld door de dochter van een cliënte die naar het ziekenhuis was gebracht. Ze was door haar benen gezakt en zat onder de bloeduitstortingen. “Dit is vast van de coronavaccinatie, die heeft ze gisteren om 12.00 uur gehad,” zei de dochter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Dood gevonden

Op een hersenscan waren twee tumoren te zien. Na zes weken zat er nog maar één kleine tumor. Dat was heel opmerkelijk omdat ze geen behandeling had gekregen, schrijft Maria. Ze denkt dat het om twee bloedingen in de hersenen ging die langzaam opgeruimd werden.

Artsen zeiden tegen haar dat ze mogelijk de zomer niet meer zou halen. De vrouw kreeg steeds meer blauwe plekken en op een ochtend werd ze dood gevonden door een collega.

Heel bezorgd en verdrietig

Nooit eerder heeft Maria dergelijke situaties meegemaakt. Natuurlijk sterven er mensen en worden mensen ziek, maar de toename zoals ik die nu zie is echt uitzonderlijk en maakt mij heel bezorgd en verdrietig, benadrukt ze.

Door ervaringsverhalen te delen wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pietje
Pietje
1 jaar geleden

Medeleven gaat uit naar alle slachtoffers die in goed geloof hebben vertrouwd op de prik.
Ik snap dat door de tweedeling die ontstaat vele de liefde koud word.
Maar juist wij als bewuste mensen mogen opletten dat we barmhartig blijven opdat de liefde teruggevonden word in onze samenleving.
Vooral voor de gedupeerde al waren sommigen van hen gemeen tegen ons dit is groter dan onze mening liefde verbind en overwint.
❤️❤️

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Wanneer zorgmedewerkers nog steeds niet in de gaten hebben dat mensen bewust worden vermoord, hebben zij hun huiswerk niet gedaan.

deze
deze
1 jaar geleden

het is niet te bevatten wat deze duivels met de mensen uit vreet!

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Een oud-vriendin in de wijkverpleging heeft gifspuiten gezet. En zit er nu met de neus bovenop. Ziet ze het of ziet ze het niet?!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x