Homepagina » Archeologie » Afrikaanse tempels van de Anunnaki
Afrikaanse tempels van de Anunnaki

Afrikaanse tempels van de Anunnaki

Volgens de Zuid-Afrikaanse schrijver Michael Tellinger komen een aantal 200.000 jaar oude vindplaatsen in Zuid-Afrika exact overeen met Soemerische beschrijvingen van Abzu, het land van het ‘Eerste Volk’. Tellinger heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het omvangrijke mijnbouwproject van de Anunnaki van de twaalfde planeet, Nibiru geheten, en de stad van Anunnaki-leider Enki.

Oude steencirkels die in het land zijn gevonden zouden volgens de principes van de heilige geometrie zijn geplaatst. Er zijn resten van Tesla-achtige technologieën aangetroffen die werden gebruikt om energie op te wekken en immens diepe tunnels in de aarde te boren, op zoek naar goud. Die tunnels bestaan nog steeds en zijn voor archeologen een groot mysterie.

De steencirkels hadden volgens Tellinger bovendien een genezende werking. Door de enorme hoeveelheid opgewekte energie te bedwingen, zouden de Anunnaki ook in staat zijn geweest tot levitatie. Tellinger beargumenteert dat gereedschappen en stenen die bij dergelijke monumenten worden gevonden moeilijk zijn te dateren, mede omdat koolstofdatering volgens hem niet nauwkeurig is.

De menselijke beschaving die door de Anunnaki werd gecreëerd, gebruikte veel totems die ook zijn gevonden in het oude Egypte, waaronder de Horus-vogel, de sfinx, de ankh en grote piramides. Op het middelpunt van de beschaving werd een stenen kalender gebouwd die richting het sterrenbeeld Orion wees.

In Zuid-Afrika zijn petrogliefen gevonden die bijna identiek zijn aan de hiërogliefen op Soemerische rolzegels. Tellinger heeft duizenden vierkante kilometer grondgebied in kaart gebracht. Hij ontdekte naar eigen zeggen niet alleen eindeloze hoeveelheden nederzettingen, maar ook drie stedelijke centra die elk groter zijn dan het hedendaagse Los Angeles.

Leestip: African Temples of the Anunnaki: The Lost Technologies of the Gold Mines of EnkiVond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Volgens mij zijn de Anunnaki’s nooit weg geweest van deze planeet (al meer dan 200.000 jaar) ; regeren ze achter de schermen en gaan ze dit jaar nog de VN aanspreken om tot de oplossing te komen een milieuramp op Aarde te vermijden, die ze gaan aanpakken met hun geavanceerde technologie.

  10 likes
 2. Er zijn helemaal geen Anunaki van planeet Nibiru. Sitchin heeft de boel belazerd met zijn zelf ”geinterpreteerde” kletspraat. Anunaki zijn gewoon mythologische figuren. En iedereen trapt er maar in , tis niet te geloven wat een dom volk op aarde.

  4 likes
  • Ik weet niet of je het beseft maar de vertalingen van Sitchin zijn ook door verschillende andere onderzoekers bevestigd. Hetgene wat nu eenmaal in de media verschijnt is wat jij noemt ‘kletspraat’. En ik denk ook wel dat het heel duidelijk is dat recente ontdekkingen over oeroude bouwwerken dit ook bevestigen. Ik sta ook versteld van het ‘dom volk op deze planeet’, Tijd om wakker te worden hoor…

   3 likes
   • 1 Punt wat vele van die zogenaamde wetenschappers zeggen is dat je idd niet het nieuws gelijk moet geloven, ofwel je moet zelf nadenken over informatie.
    Helaas heb jij dit niet gedaan bij Sitchin. Verdiep jezelf in argumenteren en je zult zien dat er geen enkel goed argument uit deze mensen hun mond komt. Alleen maar drogredeneringen enz.

    Dus word zelf wakker en wijzer en gebruik dat stel hersenen voordat je anderen ongegrond afkraakt.

    Hun theorien zijn leuk maar helaas zijn het enkel theorien.

    2 likes
  • Dom volk…. slaven volk… toch gecreëerd werk volk????? Ja dom volk die maar een stukje van de hersenen kan gebruiken! !!

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

elektrisch rijden

Deutsche Post DHL experimenteert met elektrisch rijden. Dit zijn de desastreuze gevolgen

Elektrisch rijden begint voor Deutsche Post DHL ...

elektrische auto

Accupakket van uw elektrische auto vervangen? Dat is dan 35.000 euro

Een elektrische auto is duur in aanschaf, ...