Het Complot

“Verdwijning Boeing maakt Lord Rothschild eigenaar van nieuw patent”

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Maleisische politiechef Khalid Abu Bakar waarschuwt dat de reden voor de verdwijning van de Boeing van Malaysian Airlines misschien nooit zal worden achterhaald. Er wordt gesproken van de ‘moeilijkste zoektocht ooit’. De politiechef zegt dan ook dat het onderzoek nog lang kan duren. Het neerstorten van de Boeing in de Indische Oceaan wordt door vele familieleden in twijfel getrokken, wegens gebrek aan bewijzen. De meeste briefings worden achter gesloten deuren gehouden.

Kaping, sabotage en psychische en persoonlijke problemen van iedereen aan boord zijn al volledig onderzocht. Pas kwam het bericht naar buiten dat zich aan boord van het vermiste vliegtuig vier eigenaren van een octrooi voor een halfgeleider bevonden, waardoor de vijfde eigenaar nu het alleenrecht heeft op de uitvinding. Dat schrijft de krant International Business Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Die eigenaar is volgens de krant miljardair Lord Jacob Rothschild. Het bedrijf Freescale Semiconductor zou enkele dagen voor de verdwijning van het vliegtuig een nieuwe microprocessor voor onder andere militaire radarsystemen hebben gelanceerd, de Kinetis KL03 microcontroller.

De processoren die Freescale de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld, worden door het bedrijf omschreven als ‘halfgeleiders die computerfuncties in elektronische systemen uitvoeren’. Er waren nog 16 andere werknemers van Freescale aan boord van de Boeing. Het ging voor het grootste deel om ingenieurs en experts die werkzaam waren in de fabrieken in Tianjin in China en Kuala Lumpur in Maleisië. Het bedrijf zei dat de patenthouders en werknemers naar China gingen om Freescale efficiënter en kosteneffectiever te maken.

Tot de aandeelhouders van Freescale behoort ook de Carlyle Group, een prestigieuze Amerikaanse investeringsmaatschappij. Achter Carlyle gaan grote namen schuil, zoals George H.W. Bush, de ex-president van Amerika, en de Engelse oud-premier John Major.

Een belangrijke klant van Carlyle is de Saudi Binladin Group, het grootste bouwbedrijf ter wereld. Het conglomeraat is in handen van de familie van Osama bin Laden.

Vier dagen voor de verdwijning van het vliegtuig werd de patentaanvraag van Freescale goedgekeurd door het Amerikaanse patentenkantoor, zo meldt de krant. Het patent stond op naam van Freescale, Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng en Li Ying. Alle vier werknemers kwamen uit de Chinese stad Suzhou.

“Het waren mensen met veel ervaring en technische kennis. Ze waren erg belangrijk,” zei vicepresident van Freescale Mitch Haws. “Dit is zeker een verlies voor het bedrijf.”

[International Business Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Huisheks
Huisheks
10 jaren geleden

Wanneer gaan we nu eens massaal protesteren tegen deze volksverlakkerij ????
Wordt het nu niet eens tijd dat we onze mond opendoen en niet alleen hier op deze
site !! Ingezonden stukken ; kamervragen ; onze buren, vrienden kennissen vragen om mee te doen.
Nu eens massaal i.p.v. 2 of 3 . Ik ben al begonnen met “ronselen” !!

svartvatten
svartvatten
10 jaren geleden

En dit dan? http://goo.gl/E25iTb

Klaas
Klaas
10 jaren geleden

Alle passagiers zijn veilig gesteld door de buitenaardsen. Dat komt zo dadelijk naar buiten nadat alle leugens die de neuwsmedia opgedragen krijgen. Al is de leugen nog zo snel……
Dit zal dan ook gelijk de openbaring zijn voor buitenaards leven als alle passagiers kunnen navertellen wat er precies gebeurt is.

Dzyan
Dzyan
10 jaren geleden

Lieve Lezer,

Blijf aub wel zelf denken. Een patent is bezit en gaat bij overlijden naar de erfgenamen. Dus alleen als die in het testament aangewezen worden als Rotschild zou dit artikel waar zijn.

Dus (help me als ik me vergis) dit is onzin om ons van de werkelijke reden af te houden, of iemand die dit drama gebruikt om de aandacht op zichzelf te vestigen.

Warme groet,

Dzyan
Die wel vindt dat op deze site posten steeds moeilijker wordt, en zich afvraagt waarom eigenlijk.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x