Buitenland

Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is heel belangrijk om te begrijpen wat de Europese Unie eigenlijk is, om vervolgens ons standpunt daarover te kunnen bepalen. Dat gebeurt niet of in ieder geval veel te weinig, zei FVD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer.

“Wat je steeds ziet is dat u allen denkt dat uw mening over de Europese Unie relevant is, dat het iets uitmaakt wat wij willen,” zei hij tegen zijn ambtsgenoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dat het zelfs maar iets uitmaakt wat wij besluiten,” vervolgde hij.

Vraag

Het is volstrekt irrelevant wat wij willen of besluiten, zei Baudet. “Of je het nu wilt of niet, Brussel zal steeds meer macht naar zich toetrekken.”

Dat komt volgens hem omdat een aantal zaken centraal geregeld zijn, waaronder de euromunt, open grenzen en de manier waarop de interne markt is gestructureerd.

De vraag is of we uiteindelijk een Verenigde Staten van Europa willen, aldus Baudet.

Eén optie

“Als we dat niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan,” klonk het.

De FVD-voorman wees daarnaast op de leugens die alsmaar gepresenteerd worden over de EU.

Flauwekul

Bijvoorbeeld dat Noorwegen en Zwitserland de volle pond betalen, maar niet kunnen meebeslissen en alle regels moeten overnemen.

“Dat is gewoon flauwekul,” zei hij. “Tussen 2000 en 2013 heeft de EU 52.183 juridische instrumenten gecreëerd. Noorwegen heeft slechts 4742 daarvan overgenomen. Dat is dus maar negen procent. Al die andere zaken niet.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Markus
Markus
4 jaren geleden

Baudet? Wie is dat?
Iedereen die zijn beloftes aan de grootste misdaad familie van Nederland en ver daarbuiten heeft boter op z’n kop en is totaal ongeloofwaardig.

Abdelkader
Abdelkader
4 jaren geleden

De heer Baudet weet heel weinig over het Europees beleid. Hij denkt dat Europa een achterlijk werelddeel is. Baudet moet echt weten dat het bijna onverteerbaar is dat een erg klein land als Nederland zich moet afscheiden van de Europese Unie. Denk bijvoorbeeld ook aan Belgie die net zo klein is als Nederland, maar haar politici daar zijn erg slim. Die slimme Belgische politici verlangen niet direct naar uitstappen uit de Europese Unie. Waarom?. Want ze weten het bij voorbaat dat die uitstap niet haalbaar is. Bovendien weten ze ook dat een uitstap uit de Europese Unie, althans als die uittreding niet zo erg complex is als in England, veel schade zal toebrengen aan Belgie. Daarnaast zal die uittreding ook niet binnen een kort tijdbestek plaatsvinden. Dus al met al, we hebben helaas in Nederland drie domme partijleiders (Baudet van Forum voor Democratie), (Wilders van Partij voor de Vrijheid) en Lilliane Marijnissen van Socialistische Partij). Baudet, maar ook de overige twee collega’ s van hem moeten wet weten dat de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil dat Nederland binnen de Europese Unie blijven. Dat betekent dat Nederland hoe dan ook, rechts om of links om: Nederland za altijdl binnen de Europese Unie blijven.

Deze drie politieke leiders weten het ook heel goed, maar ze proberen toch door hun leugens en valse beloftes de kiezers voor de gek te houden door hen valse beloftes te doen zodat zij massal op deze partijen gaan stemmen. Derhalve ben ik niet bang dat de kiezer dom is en weet heel goed dat dit soort valse toezeggingen van Baudet, niet op waarheid berusten. Ook ben ik niet bang dat de Nederlandse kiezer heel snel zal worden meegenomen door valse toezeggingen en onhaalbare voorspellingen van Baudet en dat de kiezer heel goed weet dat zulke verkiezingsspotjes van deze drie wanlijners, niet waar, noch realisbaar zijn.

Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

De EU zal uiteindelijk het meest van een nazi-staat weg hebben, sterker nog dat is het feitelijk al. Daar moeten we zo snel mogelijk vanaf. Baudet heeft daar volledig gelijk in.

J@n
J@n
4 jaren geleden

Meer dan 100% gelijk.

-Uit de EU
-Ziekenfonds terug
-Gulden terug
-Grenzen dicht
-Privatisering terug draaien.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x