Homepagina » Buitenland » Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul
Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul

Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul

Het is heel belangrijk om te begrijpen wat de Europese Unie eigenlijk is, om vervolgens ons standpunt daarover te kunnen bepalen. Dat gebeurt niet of in ieder geval veel te weinig, zei FVD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer.

“Wat je steeds ziet is dat u allen denkt dat uw mening over de Europese Unie relevant is, dat het iets uitmaakt wat wij willen,” zei hij tegen zijn ambtsgenoten.

“Dat het zelfs maar iets uitmaakt wat wij besluiten,” vervolgde hij.

Vraag

Het is volstrekt irrelevant wat wij willen of besluiten, zei Baudet. “Of je het nu wilt of niet, Brussel zal steeds meer macht naar zich toetrekken.”

Dat komt volgens hem omdat een aantal zaken centraal geregeld zijn, waaronder de euromunt, open grenzen en de manier waarop de interne markt is gestructureerd.

De vraag is of we uiteindelijk een Verenigde Staten van Europa willen, aldus Baudet.

Eén optie

“Als we dat niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan,” klonk het.

De FVD-voorman wees daarnaast op de leugens die alsmaar gepresenteerd worden over de EU.

Flauwekul

Bijvoorbeeld dat Noorwegen en Zwitserland de volle pond betalen, maar niet kunnen meebeslissen en alle regels moeten overnemen.

“Dat is gewoon flauwekul,” zei hij. “Tussen 2000 en 2013 heeft de EU 52.183 juridische instrumenten gecreëerd. Noorwegen heeft slechts 4742 daarvan overgenomen. Dat is dus maar negen procent. Al die andere zaken niet.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Markus
Markus
1 jaar geleden

Baudet? Wie is dat?
Iedereen die zijn beloftes aan de grootste misdaad familie van Nederland en ver daarbuiten heeft boter op z’n kop en is totaal ongeloofwaardig.

J@n
Reactie op  Markus
1 jaar geleden

Weer zo’n EU gekkie… 🙂

Abdelkader
Abdelkader
1 jaar geleden

De heer Baudet weet heel weinig over het Europees beleid. Hij denkt dat Europa een achterlijk werelddeel is. Baudet moet echt weten dat het bijna onverteerbaar is dat een erg klein land als Nederland zich moet afscheiden van de Europese Unie. Denk bijvoorbeeld ook aan Belgie die net zo klein is als Nederland, maar haar politici daar zijn erg slim. Die slimme Belgische politici verlangen niet direct naar uitstappen uit de Europese Unie. Waarom?. Want ze weten het bij voorbaat dat die uitstap niet haalbaar is. Bovendien weten ze ook dat een uitstap uit de Europese Unie, althans als die uittreding niet zo erg complex is als in England, veel schade zal toebrengen aan Belgie. Daarnaast zal die uittreding ook niet binnen een kort tijdbestek plaatsvinden. Dus al met al, we hebben helaas in Nederland drie domme partijleiders (Baudet van Forum voor Democratie), (Wilders van Partij voor de Vrijheid) en Lilliane Marijnissen van Socialistische Partij). Baudet, maar ook de overige twee collega’ s van hem moeten wet weten dat de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil dat Nederland binnen de Europese Unie blijven. Dat betekent dat Nederland hoe dan ook, rechts om of links om: Nederland za altijdl binnen de Europese Unie blijven.

Deze drie politieke leiders weten het ook heel goed, maar ze proberen toch door hun leugens en valse beloftes de kiezers voor de gek te houden door hen valse beloftes te doen zodat zij massal op deze partijen gaan stemmen. Derhalve ben ik niet bang dat de kiezer dom is en weet heel goed dat dit soort valse toezeggingen van Baudet, niet op waarheid berusten. Ook ben ik niet bang dat de Nederlandse kiezer heel snel zal worden meegenomen door valse toezeggingen en onhaalbare voorspellingen van Baudet en dat de kiezer heel goed weet dat zulke verkiezingsspotjes van deze drie wanlijners, niet waar, noch realisbaar zijn.

Jeff
Jeff
Reactie op  Abdelkader
1 jaar geleden

Nou, beste man …. ik denk niet dat hij zo dom is, als jij doet geloven. Zijn mening in deze steekt hij niet onder stoelen of banken, maar het is wel zo, dat ie dat door het volk wil laten bepalen. Verder is het natuurlijk zo, dat jij een paar waarheden benoemt, nl dat het uittreden niet haalbaar is op dit moment. Dat klopt als een bus, maar zegt dus ook wat over de monopoliepositie van Brussel …. lees Duitsland. Dan zou je natuurlijk kunnen roepen, dat we daar bij gebaat zouden moeten zijn. Ik hoop dat jij er een van bent, maar ik zie een meerderheid die loopt te creperen. De EU is geweldig, … voor de enkeling!

Margie
Margie
Reactie op  Abdelkader
1 jaar geleden

Er zijn toch nog meer domme mensen dan we denken… Zullen we ze schapen noemen.

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

De EU zal uiteindelijk het meest van een nazi-staat weg hebben, sterker nog dat is het feitelijk al. Daar moeten we zo snel mogelijk vanaf. Baudet heeft daar volledig gelijk in.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

@Eksegese…. ik denk dat je eens wakker moet worden. Tijd voor geschiedenisles.

Er was eens een land en daar was:

– Geen woeker
– Geen werkeloosheid
– Geen pornografie
– Geen Zionisme
– Geen vrijmetselarij
– Geen communisme
– (Bijna) Geen misdaad
– Waar arbeiders FATSOENLIJK werden betaald
– Waar mensen leefden in HARMONIE met de natuur
– Waar vakanties werden betaald door het rijk
– Net als ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN voor ELKE arbeider
– Net als HYPOTHEKEN (Bijna IEDEREEN kon het zich veroorloven een huis te kopen)
– Waar NIEMAND HONGER leed
– Waar NIEMAND dood vroor
– Waar mannen MANNEN waren en vrouwen VROUWEN
– Waar het Christendom tot aan de dood werd verdedigd

Na twaalf jaren van verwoesting, was de nieuwe koning van dat land een MOEDWILLIG geruïneerd en bankroet land gegeven, met MILJOENEN werklozen. Honger raasde door het rijk, duizenden verhongerden of bevroren tot aan de dood. Het was de rioolput van een continent geworden en volledig en compleet in verval geraakt.

BINNEN DRIE JAAR werd AL HET BOVENGENOEMDE mogelijk gemaakt, door de aasgieren het land uit te trappen en de burgers hun zelfrespect en hen de fierheid op hun land en afkomst terug te geven.

Dit lijkt een mooi sprookje, niet?
Geloof me, zoek het desnoods zelf uit….

HET IS DE BITTERE WAARHEID!
Zelfs het Vaticaan maakt het leger van dat land HET LAATSTE HEILIGE ROMAANSE leger!

Je kunt HIER beginnen.
https://www.bitchute.com/video/wRbq3WJymLdl/

eksegese
eksegese
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

Beste @joepiedepoepie, ik geloof niet in nazisme, communisme, socialisme of wat voor -isme dan ook, noch in autocratie, oligarchie, aristocratie,theocratie, democratie noch in een dictatuur. Alles zal uiteindelijk gekaapt worden door sluwe smeerlappen die genoemde termen zullen misbruiken om de macht en daarmee een corrumperende werking te genereren die slechts een kleine club psychopaten ten goede zal komen. Ik geloof in relatief kleine gemeenschappen die in vrijheid voor elkaar kiezen en in vrijheid samen beslissingen nemen hoe het verder moet. Alle grote landen zouden moeten worden opgesplitst, zo ook alle grote firma’s, multinationals en wat dies meer zij, in kleine flexibele bedrijfjes met een minimum aan macht over anderen. Schaalverkleining in plaats van schaalvergroting is het toverwoord voor meer eerlijkheid. Inspraak van het volk, medezeggenschap en eerlijke samenwerking met respect voor ieders eigendom en welzijn. Dat is eigenlijk wat iedereen wil, alleen laten wij ons steeds beïnvloeden door een miezerig klein schreeuwerig psychopathisch clubje wat op de één of andere manier er steeds in slaagt zich met ons goedvinden zo belachelijk veel macht toe te eigenen dat ze de massa zo weten te bespelen dat we ziende blind en horend doof zijn. We kunnen goed niet meer van slecht onderscheiden door de onophoudelijk stroom van propaganda, de smerige leugens die ons steeds maar weer zand in de ogen strooien, een rad voor ogen draaien, tot we zelf niet meer weten wie of wat we zijn. Daar moeten we zo snel mogelijk van af. Te beginnen met de EU, het koningshuis en het old boys network in de politiek.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@Exegese,

Achter die link zit een schat aan info van zaken die bijna niet te vinden zijn.
Ik ben nu al meer dan 25 jaar bezig zaken te doorgronden. Door verbanden in te gaan zien.

Hoe je het ook wendt of keert, je komt altijd bij dezelfde kliek uit.

Het gaat er niet om wat jij of ik geloven, het gaat er om wat een DIE ANDEREN geloven en die ons dat op willen dringen.

Je hebt een goed inzicht m.b.t. schaalverkleining, gemeenschappen enz,
Hier in Twente bestond daar ooit een woord voor, dat helaas tot een holle frase is verbleekt in de afgelopen decennia: Noaberschap.

Wanneer je niet KUNT leren van de geschiedenis, omdat ze CONTINU wordt gemanipuleerd, HOE kun je dan voorkomen dat je je nog een keer aan dezellde steen stoot? Geloof, en bekijk die schat aan informatie, dan zie je dat er nog steeds eerlijke mensen bestaan en ALTIJD ZULLEN BLIJVEN BESTAAN die het het beste met de wereld voor hebben.

Pas wanneer er een EERLIJK beeld is verkregen van de DAADWERKELIJKE geschiedenis, ja DAN PAS is het, in mijn ogen, mogelijk dat deze zich niet meer herhaalt.

Ik geef niet op. Ik kan niemand veranderen behalve mezelf. Maar als ik zie hoe de wereld de afgelopen decennia is vervallen tot één gigantisch riool, dan ga ik vechten voor mijn familie, vrienden en iedereen die ik een warm hart toedraag.

Om dit te kunnen bewerkstelligen dient EERST de JUISTE informatie aanwezig te zijn… bekijk het maar eens… dan zul je bepaalde woorden waarschijnlijk niet meer gebruiken, omdat je dan WEET HOE HET ZIT!

eksegese
eksegese
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

Ik zal er naar kijken

René
René
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

De mens is de mens en die verandert niet (wezenlijk).
Dus veel plezier met alle overdenkingen die steeds weer leiden tot die mens.

Dan ga ik wel zandkorrels tellen op een rustig strand in een subtropische omgeving.

René
René
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

De mens blijft de mens daar verandert niets aan (Wezenlijk).
Dus veel plezier met al jullie gedachten daarover die uiteindelijk steeds daartoe leiden.

Zelf ben ik heerlijk zandkorrels aan het tellen op een subtropisch strand en laat de mensen maar een beetje heen doen met al dat CO2 ge-adem 🙂 .

René
René
Reactie op  René
1 jaar geleden

En natuurlijk er zijn ook goeien, die hangen we wel apart.

Jeff
Jeff
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Onderbouw het dan … ik bedoel; leuke kreet, maar dan heb je vast wel wat meer te vertellen. En graag iets minder in 2e wereldoorlogstaal … dat is al weer een tijdje geleden.

J@n
1 jaar geleden

Meer dan 100% gelijk.

-Uit de EU
-Ziekenfonds terug
-Gulden terug
-Grenzen dicht
-Privatisering terug draaien.

Only you
Only you
1 jaar geleden

Als Nederland gezien wordt als het pinautomaat van Europa, dan is het beter gisteren dan morgen uit eu te stappen?

J@n
Reactie op  Only you
1 jaar geleden

Nederland “is” de pinautomaat van Europa. Even een bericht van het CBS:

Naar verhouding was Nederland tussen 2000 en 2015 gemiddeld de grootste nettobetaler van alle EU-lidstaten. Gemiddeld droeg Nederland netto ruim 0,4 procent van het bruto nationaal inkomen (bni) af. Dat meldt CBS in een onderzoek naar de EU-afdrachten tussen 2000 en 2015.

Zo nu de EU gekkies weer 🙂

Krekel
Krekel
Reactie op  [email protected]
1 jaar geleden

Van elke gulden die een Nederlander verdient gaat pakweg de helft aan premies en belasting naar de Nederlandse overheid. En daarvan gaat 0,4 cent naar de EU?
Als dat klopt is het een mooi bewijs dat de EU eigenlijk spotgoedkoop is…

Klaassen
Klaassen
1 jaar geleden

@Abdelkader Er zitten meer kleine landjes niet in de E.Unie,daar gaat het prima mee.
Wat uw betoog betreft ,te veel naar een uitzending van Jinek of het NOS journaal gekeken ?

x

Check Also

vaccinatiepaspoort

Storm van kritiek op binnenlands vaccinatiepaspoort: ‘Medische apartheid wordt realiteit’

Als het aan het demissionaire kabinet ligt, ...

van haga

Van Haga haalt uit naar alles en iedereen: ‘Stop met dit politieke gekonkel!’

Vandaag werd er de hele dag gedebatteerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x