Binnenland

Verzoek voor hoorzitting over ‘absurde prikbeleid’ geblokkeerd: ‘Ongelooflijk, het is een cult’

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) laat weten dat hij zijn collega’s heeft gevraagd om eindelijk een hoorzitting over het prikbeleid te organiseren met allerlei virologen. “Dus niet alleen de OMT-virologen, maar ook de virologen – en daar zijn er heel veel van – die kritiek hebben op het absurde vaccinatiebeleid,” licht Van Houwelingen toe.

Het doel: het voeren van een discussie, uitgebreid en rustig, in de Tweede Kamer. “Ze zijn er weer allemaal voor gaan liggen,” verzucht het Kamerlid. “Drie maanden geleden was dat al zo en hebben ze het geblokkeerd, en nu weer.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is vreselijk wat er gebeurd is

“Waarom? Ze zijn bang voor de discussie,” benadrukt Van Houwelingen. “Ze weten namelijk dat ze het debat gaan verliezen. We hebben ze inhoudelijk tegen de muur gewerkt.”

“Ze willen alleen luisteren naar hun eigen priesters,” zegt de FVD’er, eraan toevoegend dat de Tweede Kamer kritische geluiden bewust buitenhoudt. “Het is een cult. Het is vreselijk wat er gebeurd is, want zelfs in deze Slaapkamer wordt de discussie dus niet gevoerd.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

En de reguliere media werkt er maar al te graag aan mee.
Vergeet de rechtelijke macht niet.

Maar vergeet vooral de artsen niet die deze gifspuit toedienen. De artsen, de kwalijkste beroepsgroep in dit schandaal, of is genocide beter op zijn plaats?

De Situatie
De Situatie
2 jaren geleden

En al die partijen hebben “Democratisch” of “Democratie” in hun afkorting staan….

Het feit dat er geen openlijk en voornamelijk eerlijk (dus niet corrupt!) debat gevoerd kan worden is niet alleen een schande maar een duidelijk signaal dat de betrokken regering vooral arrogant en achterbaks is.

“We moeten niet luisteren naar andere virologen”. En waarom moeten wij dan wel naar deze regering luisteren?

Liberty
Liberty
2 jaren geleden

De enige manier om dit te stoppen is massale burgerlijke ongehoorzaamheid en openlijk uitspreken/confronteren. Rechtzaken helpen niet, moties indienen ook niet, petities niet, want het is één groot misdadig netwerk.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Mooi toch…die héle Haagse Mafia-Organisatie van Nazi-Collaborateurs bekend op dit moment openlijk SCHULD aan alles…Hoeveel Bewijslast denkt Defensie eigenlijk nodig te hebben om dit Misdaad-Syndicaat van Hoogverraders op te kunnen rollen?

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x