Gezondheid

Meisje (7) geneest van autisme door E621 te vermijden

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse biochemicus denkt een manier te hebben gevonden om autisme te genezen. Het draait volgens haar allemaal om mononatriumglutamaat (MSG) of E621. De smaakversterker wordt niet alleen gebruikt in de Chinese keuken, maar zit inmiddels in 5 procent van al het bewerkte voedsel, vaak zonder dat we het weten. In slechts 1 procent van de gevallen staat het ingrediënt daadwerkelijk op het etiket vermeld.

Als je smaakversterker, soja-eiwit, wei-eiwit, pectine of maïszetmeel op de verpakking ziet staan, consumeer je in feite MSG, aldus dr. Katherine Reid. Bekijk hier een overzicht van de vele verschillende manieren waarop MSG of E621 op de verpakking van levensmiddelen wordt vermeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Volgens Reid zijn veel ontwikkelingsstoornissen zoals autisme mogelijk gelinkt aan de inname van glutamaat. “We hebben glutamaatreceptoren in ons lichaam en 50 procent van ons zenuwstelsel wordt gestimuleerd door glutamaat, dus er is een gedoseerde hoeveelheid nodig om te functioneren,” vertelde Reid. “Het draait allemaal om balans. Er zijn ontzettend veel wetenschappelijke studies die vele ziektes in verband brengen met een onbalans in de verhouding glutamaat tot neurotransmitters in het menselijk lichaam. Het gaat daarbij niet alleen om autisme, maar een aantal verschillende neurologische aandoeningen – er is een connectie met deze onbalans.”

Volgens de San Francisco Chronicle is er geen wetenschappelijk bewijs voor de beweringen van Reid. Twee artsen zeggen in de krant dat dergelijke onderzoeken naar MSG niet bestaan. Neem nu Brooke, de 7-jarige dochter van Reid. Toen ze twee jaar oud was vertoonde ze tekenen van autisme: woede-uitbarstingen, repetitief gedrag, communicatieproblemen en spijsverteringsproblemen.

Reid nam eerst het dieet onder de loep. Ze dacht dat gluten en zuivelproducten de boosdoener waren, tot ze las over mononatriumglutamaat en de rol ervan in ons lichaam. Bij een teveel van deze smaakversterker raakt het zenuwstelsel verstoord. Ze ontdekte ook dat glutamine in E621 die onbalans kan versterken.

Ze gaf Brooke alleen nog maar voedsel zonder E621 en sindsdien zijn de symptomen ‘geheel verdwenen’. De smaakversterker wordt tegenwoordig zelfs al gevonden in tandpasta.

“Ik probeerde het bij haar en bij mezelf. Brooke begon beter te communiceren en te praten. Ze werd socialer en haar repetitieve gedrag verdween al snel nadat we waren begonnen met het nieuwe dieet,” legde Reid uit. “Ik voelde me ook een stuk gezonder. Ik had minder last van hoofdpijn en allergieën.”

Reid zegt dat 74 van de 75 autistische kinderen waar ze mee heeft gewerkt verbeteringen lieten zien na de dieetverandering. Ze hoopt dat haar ervaringen invloed zullen hebben op de manier waarop we aankijken tegen autisme.

[Fox News]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Naar mijn mening is dit totale onzin. ADHD, ADD, Autisme en andere varianten zijn gerelateerd aan de Frequentie van tijdperken! Ieder tijdperk heeft zijn frequentie waardoor mensen die overgevoelig zijn voor frequenties een aandoening krijgen als 1 van de bovenstaande of zelf Kanker of andere ziektes die ook gerelateerd zijn aan frequenties. Nu we in een nieuw tijdperk leven zeggen de geleerde dat ADHD niet bestaat waar ze wellicht gelijk in hebben maar dan moeten ze zeggen (Niet meer bestaat) en dat ze uitleg geven aan dit verschijnsel.

Autisme heeft dus naar mijn mening totaal 0 met E nummers of voeding te maken.

Om iets duidelijker te zijn LEVEN WIJ IN EEN FREQUENTIE die ons nu een groter bewustzijn geeft, die bewustzijn krijgen wij niet van Sint Nicolaas.

De Mens is een GMO product die gestuurd word door een frequentie die uw en mijn DNA veranderd waardoor we in een hogere reçunatie komen en meer breincapaciteit krijgen. De echte realiteit is geheel anders als wij die hier kennen.

Wij leven in een grote Bilderberg, illuminati, Vrijmetselaars en Vaticaan illusie die op het punt staat “georganiseerd” te exploderen. Pas dan krijgen we te maken met de echte realiteit!!

Dit is mijn gedachte en misschien kunnen jullie er iets mee.

Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Evenals suiker zal deze smaakversterker nooit van het toneel verdwijnen, verreweg de meeste overheden hebben lak aan de gezondheid van hun schatplichtigen, alleen omzet dus het snelle geld vind men belangrijker dan de volksgezondheid.
De mensen welke door dit beleid ten grave worden gedragen worden door de Nederlandse rekenkamer, CBS, departement volksgezondheid etc en andere volksverlakkers geëtiketteerd gewogen en te ligt bevonden als mens.
Jammer, jammer dat enkel 50% zijn stem heeft uitgebracht tegen deze bestiale volksmanagers!

sjon
sjon
9 jaren geleden

lekker veel veggie kruiden door het eten werkt veel beter dan all die e troep

bikobama
bikobama
9 jaren geleden

Dan had ze dus geen autisme.

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x