Mens en Dier

Afzwaaiend huisarts: ‘Dit is niets minder dan een bom onder het hele vaccinverhaal’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Huisarts Jan Vingerhoets laat in een interview met De Andere Krant weten dat hij zijn huisartsenpraktijk sluit. Hij wil geen deel meer uitmaken van een systeem dat niet meer over menselijke zorg gaat.

Vingerhoets verdiepte zich in de coronatijd in zowel de maatregelen als de prikken. Hij liet tijdens een presentatie voor collega’s zien dat er gesjoemeld was met de registratiestudies en dat bescherming door de prik enorm werd overdreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zijn verzoek om na te denken over de rol van artsen bij het toedienen van de vaccins leek aan dovemansoren gericht. Het was normaal je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Zijn collega’s wilden niet ingewikkeld doen en gaven geen weerwoord.

Dat is schokkend

Vingerhoets keek lijdzaam toe hoe de overheid bewust loog. In die periode zijn mensen hun eigen kracht, verantwoordelijkheid, het zelf nadenken kwijtgeraakt, verzucht hij.  “Dat is schokkend.”

We zijn bang voor ziekte en dood. Dat er snel medische hulp voor wordt gezocht, is voor Vingerhoets een teken dat de kracht van het zelfhelend vermogen en iets te accepteren en ermee om te gaan niet altijd aanwezig is.

Niets minder dan een bom

Als hij zijn praktijk heeft overgedragen, gaat hij terug naar de basis, zijn eigen kracht. Hij wil meer gaan schrijven, ook om censuur tegen te gaan. Je vindt zijn blogs op de website Blogdoc.nl.

Er is nog genoeg werk aan de winkel, benadrukt de afzwaaiend arts. Volgens hem beseffen veel mensen de potentiële betekenis niet van de ontdekking dat er DNA in de vaccins zit, terwijl ons werd voorgehouden dat ons DNA veilig was. “Dat is niets minder dan een bom onder het hele vaccinverhaal en een absolute reden om onmiddellijk te stoppen met vaccineren.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

heb liever zo,n huisarts dan een ja knikkende regelneef die geen tegenspraak durft te geven omdat ze bang zijn een bak geld mis te lopen.!!!!!

Speelman .lj
Speelman .lj
3 maanden geleden

Men wordt kompleet panisch bij de Overheid , mensen die tegen vacinatie waren bestempelen als wappies maar die hadden wel gelijk , zo wel Gommers als die Kuipers zullen zich moeten verantwoorden , ook nu weer , al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel .

Mars
Mars
3 maanden geleden

Een soort gelegaliseerde biologisch oorlogvoering?

Een plandemie is nog niet genoeg voor ze onze satanknechten willen het liefst een tripledemic door uw strot rammen.

Helga
Helga
3 maanden geleden

Het is steeds hetzlefde verhaaltje,…dit is n bom, blablabla. Verder dan dit gebeurt er niks en weer verder met ons leven…Bedenkt… wie de kudde volgt, blijft naar konten kijken…

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x