CoronaBinnenland

Agnes Kant legt uit waarom Lareb het aantal overlijdens na coronaprik niet langer vermeldt

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Frank Ruesink heeft na het artikel in NRC over de relatie tussen de coronaprik en vaccinatieschade contact gezocht met Lareb-directeur Agnes Kant.

Donderdag vroeg hij haar tijdens een telefoongesprek waar de overlijdens zijn gebleven. Tot 15 oktober vorig jaar kon je op de website van het Lareb nog precies achterhalen dat er 756 overlijdens waren gemeld na het toedienen van de coronaprik.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de herziene website van het bijwerkingencentrum is deze informatie niet meer te achterhalen.

‘Niet relevant’

Kant antwoordde dat het Lareb de informatieverstrekking gelijk heeft getrokken met andere geneesmiddelen en ook daar staat het aantal overlijdens niet bij.

Ze zei dat het ‘niet relevant’ is om het aantal sterfgevallen te vermelden. Het gaat Kant en het Lareb erom duidelijk te weten en te vermelden wat de fysieke oorzaak is geweest waardoor iemand is overleden, schrijft Ruesink. Als dit bekend is, is het volgens haar niet van belang om dan op de website te vermelden hoeveel mensen er overleden zijn.

Niet meer publiekelijk vermeld

De data zijn wel bij het Lareb bekend en kunnen ook worden opgevraagd, maar worden dus niet meer publiekelijk vermeld.

Het bijwerkingencentrum verwachtte na de uitrol van de coronaprik zo’n 15.000 meldingen van bijwerkingen te ontvangen. Dat zijn er inmiddels zo’n 235.000, bijna 16 keer zoveel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
16 dagen geleden

Nu het wel degelijk relevant is om het aantal sterfgevallen te vermelden wordt het niet gedaan maar met de cojonahoax dat er zogenaamd wel veel sterfgevallen waren toen werd wel het fake nieuws de wereld in gebracht. Je gaat het pas zien als je het doorhebt!

Pistolen Paultje
Pistolen Paultje
16 dagen geleden

Dit is gewoon bewijs weg moffelen. Het lijkt mij uiterst belangrijk om te weten of er bijwerkingen en doden zijn naar aanleiding van de corona vaccinatie.

Joyce
Joyce
16 dagen geleden

Als goedbetaalde instelling, door de belastingen van de burgers, heeft mevrouwtje kant niet de zeggenschap en beslissingsrecht om te bepalen wat de betalende mensen belangrijk vinden om te weten!
Dit is voor mij en velen met mij zeer essentiële en belangrijke kennis!
Dus gewoon weer plaatsen met alles erop en eraan mevrouwtje!

jessie nameles
jessie nameles
16 dagen geleden

baantjes jager mevr. kant word binnenkort heeel snel voor de bus gegooid waarschijnlijk een vaccinatie bus . niet door mij maar de politieke die hun straatje willen schoonvegen en mevr. kant stond er net op..

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x