Mens en DierCorona

Bekende BBC-presentatrice (44) gestorven aan bloedstolsels na coronavaccin

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een bekende radiopresentatrice van de BBC kreeg na het AstraZeneca-vaccin bloedproppen en is vervolgens gestorven, zo heeft haar familie laten weten. Lisa Shaw (44) kreeg een week na de prik, die is gelinkt aan bloedstolsels, zware hoofdpijn. Enkele dagen later werd ze ernstig ziek.

De BBC-presentatrice en moeder, die een bekende radiostem was in het Verenigd Koninkrijk, stierf in het bijzijn van haar familie nadat ze op de IC was behandeld wegens bloedproppen en bloedingen in haar hoofd. Volgens haar familie is ze overleden door de bijwerkingen van het vaccin van AstraZeneca.

Nabestaanden zijn er kapot van

De nabestaanden zijn er kapot van: “We zullen altijd van haar blijven houden en haar altijd missen.” Lisa werkte sinds 2016 voor BBC Radio Newcastle. Ze won eerder de Sony Gold Award voor ontbijtshow van het jaar.

De voorlopige overlijdensakte vermeldt dat ‘complicaties door het coronavaccin van AstraZeneca’ als doodsoorzaak wordt overwogen.

Alternatief

In Groot-Brittannië krijgen mensen onder de 40 jaar een alternatief voor AstraZeneca aangeboden na gevallen van bloedproppen in het brein. Er werden in totaal 332 gevallen van bloedstolsels gemeld en 58 sterfgevallen.

De Britse waakhond voor medicijnen en gezondheidsproducten (MHRA) zei dat ‘de voordelen van het AstraZeneca-vaccin voor de meeste mensen opwegen tegen de risico’s’.

[The Sun]

4.5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar heeft niets met het pseudovaccin te maken want het volk gelooft dat met rond de 85% gelet op haar stemgedrag.

Alex
Alex
1 jaar geleden

Don’t get vaccinated, case closed!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Moordenaars! Moordenaars! Moordenaars! Iets anders is er nauwelijks nog over te zeggen. In dit geval gaat het natuurlijk om een bekende persoonlijkheid, een relatief jonge vrouw van 44 jaar. Dat kunnen ze natuurlijk niet even in de doofpot stoppen. Kun je je voorstellen hoeveel onbekenden, naamlozen er inmiddels al zijn die hetzelfde lot hebben ondergaan? Het is gewoon knettergek wat er gebeurt. Dit moet stoppen. En wel nu!

Joris
Joris
1 jaar geleden

‘Extremely rare’, jaja.

Wellicht gaan media dat anders zien nu ze zelf getroffen worden?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x