Mens en DierCorona

Bekende BBC-presentatrice (44) gestorven aan bloedstolsels na coronavaccin

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een bekende radiopresentatrice van de BBC kreeg na het AstraZeneca-vaccin bloedproppen en is vervolgens gestorven, zo heeft haar familie laten weten. Lisa Shaw (44) kreeg een week na de prik, die is gelinkt aan bloedstolsels, zware hoofdpijn. Enkele dagen later werd ze ernstig ziek.

De BBC-presentatrice en moeder, die een bekende radiostem was in het Verenigd Koninkrijk, stierf in het bijzijn van haar familie nadat ze op de IC was behandeld wegens bloedproppen en bloedingen in haar hoofd. Volgens haar familie is ze overleden door de bijwerkingen van het vaccin van AstraZeneca.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nabestaanden zijn er kapot van

De nabestaanden zijn er kapot van: “We zullen altijd van haar blijven houden en haar altijd missen.” Lisa werkte sinds 2016 voor BBC Radio Newcastle. Ze won eerder de Sony Gold Award voor ontbijtshow van het jaar.

De voorlopige overlijdensakte vermeldt dat ‘complicaties door het coronavaccin van AstraZeneca’ als doodsoorzaak wordt overwogen.

Alternatief

In Groot-Brittannië krijgen mensen onder de 40 jaar een alternatief voor AstraZeneca aangeboden na gevallen van bloedproppen in het brein. Er werden in totaal 332 gevallen van bloedstolsels gemeld en 58 sterfgevallen.

De Britse waakhond voor medicijnen en gezondheidsproducten (MHRA) zei dat ‘de voordelen van het AstraZeneca-vaccin voor de meeste mensen opwegen tegen de risico’s’.

[The Sun]

4.5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar heeft niets met het pseudovaccin te maken want het volk gelooft dat met rond de 85% gelet op haar stemgedrag.

Alex
Alex
2 jaren geleden

Don’t get vaccinated, case closed!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Moordenaars! Moordenaars! Moordenaars! Iets anders is er nauwelijks nog over te zeggen. In dit geval gaat het natuurlijk om een bekende persoonlijkheid, een relatief jonge vrouw van 44 jaar. Dat kunnen ze natuurlijk niet even in de doofpot stoppen. Kun je je voorstellen hoeveel onbekenden, naamlozen er inmiddels al zijn die hetzelfde lot hebben ondergaan? Het is gewoon knettergek wat er gebeurt. Dit moet stoppen. En wel nu!

Joris
Joris
2 jaren geleden

‘Extremely rare’, jaja.

Wellicht gaan media dat anders zien nu ze zelf getroffen worden?

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x