Buitenland

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, dat mensen hun baan verliezen, dat jongeren depressief worden en dat ouderen vereenzamen, maar dat is volgens het World Economic Forum (WEF) allemaal bijzaak. Lockdowns verbeteren steden wereldwijd, stelt het WEF onomwonden in een nieuw filmpje.

Door de lockdowns is er in tientallen jaren niet zo weinig seismisch geluid geweest als nu, is het in sommige steden de helft stiller geworden en konden wetenschappers lichte aardbevingen registreren die ze normaal gesproken gemist zouden hebben, zodat ze zwaardere aardbevingen in de toekomst beter kunnen voorspellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast zagen wetenschappers een recordafname van de luchtvervuiling. Zo daalde de CO2-uitstoot vorig jaar met zeven procent. Maar, zo waarschuwt het WEF, dat is niet genoeg om klimaatverandering af te remmen.

De gevolgen van de lockdown zijn zoals bekend verwoestend, maar in ieder geval kunnen wetenschappers nu aardbevingen detecteren die ze normaal gesproken over het hoofd gezien zouden hebben.

Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren

Het filmpje maakt veel los bij mensen. Zo schrijft vastgoedondernemer Erik de Vlieger: “Psychopaten in een surrealistische wereld tegen een heel ruim salaris.”

Ook Telegraaf-journalist Wierd Duk spreekt zich uit: “Ten koste van onnoemlijk menselijk leed! Die mensen van het WEF – van Klaus Schwab dus – zijn werkelijk gestoord en vormen een concreet gevaar. En ze laden de verdenking op zich met het uitrollen van een agenda bezig te zijn.”

“Kijk eens aan. Het aapje komt steeds verder uit de mouw. Watertandend cijfertjes presenteren met onderliggend menselijk lijden als basis. Pervers,” merkt opiniemaker Jan Roos op. “Dit is ziek. Psychopathie,” zegt FVD-politicus Ralf Dekker.

“De destructie van het leven zoals we het voor maart 2020 kenden is gewoon goed volgens onze vrienden van het WEF. Het is een grote kans to build back better. Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren en steeds ingrijpendere overheidscontrole,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Klaus Schwab en het WEF zouden je al lang de haren in je nek overeind moeten doen staan. Zijn boek The Great Reset betekent niets minder dan een totaaldictatuur en mensen die hun bek houden en doen wat ze gezegd wordt. Wauw, wat een mooie toekomst voor jou en je (klein)kinderen. En trekpop Pinokkio doet overduidelijk precies wat hem gezegd wordt.
DIS GEEN ENKELE STEM MEER NAAR WELKE COALITIEPARTIJ DAN OOK!!! Als Pinokkio nog 1x terugkomt is dat het EINDE VAN NEDERLAND, gegarandeerd. En Sigrid Kaag D666 geeft ons land zo weg aan Brussel. Dat je het weet.

Wil je wakker worden, luister dan eens 1x maar dit superduidelijk verhaal. Daarna snap je het ECHT. Dan zijn complottheorieën ineens geen theorieën meer.

De reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

Petra vdB
Petra vdB
3 jaren geleden

NCF: endgame. De Bilderberg Group. Op You Tube. (NL ondertiteld).
Verbijsterende docu absoluut kijken. Kwam zelf ook dit advies gisteren in een reactie tegen en is werkelijk eye-opener. Duur: 2.47 uur maar zou de hele wereldbevolking moeten zien! Staat ook bij: must see!

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

De Nederlandse regering, eerste en tweede kamer zijn duidelijk volgers van Klaus Schwab (WEF), behalve de FvD.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Haha dit zeg ik al hoelang deze man is gek geen hersens Co2 is heel belangrijk voor groen het is altijd 0.5 geweest

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x