Homepagina » Buitenland » World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’
lockdowns
Foto: Klaus Schwab (U.S. Embassy Bern/ Eric Bridiers CC BY-SA 2.0)

World Economic Forum opgetogen over lockdowns: ‘Deze mensen zijn werkelijk gestoord’

Lockdowns zorgen ervoor dat ondernemers failliet gaan, dat mensen hun baan verliezen, dat jongeren depressief worden en dat ouderen vereenzamen, maar dat is volgens het World Economic Forum (WEF) allemaal bijzaak. Lockdowns verbeteren steden wereldwijd, stelt het WEF onomwonden in een nieuw filmpje.

Door de lockdowns is er in tientallen jaren niet zo weinig seismisch geluid geweest als nu, is het in sommige steden de helft stiller geworden en konden wetenschappers lichte aardbevingen registreren die ze normaal gesproken gemist zouden hebben, zodat ze zwaardere aardbevingen in de toekomst beter kunnen voorspellen.

Daarnaast zagen wetenschappers een recordafname van de luchtvervuiling. Zo daalde de CO2-uitstoot vorig jaar met zeven procent. Maar, zo waarschuwt het WEF, dat is niet genoeg om klimaatverandering af te remmen.

De gevolgen van de lockdown zijn zoals bekend verwoestend, maar in ieder geval kunnen wetenschappers nu aardbevingen detecteren die ze normaal gesproken over het hoofd gezien zouden hebben.

Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren

Het filmpje maakt veel los bij mensen. Zo schrijft vastgoedondernemer Erik de Vlieger: “Psychopaten in een surrealistische wereld tegen een heel ruim salaris.”

Ook Telegraaf-journalist Wierd Duk spreekt zich uit: “Ten koste van onnoemlijk menselijk leed! Die mensen van het WEF – van Klaus Schwab dus – zijn werkelijk gestoord en vormen een concreet gevaar. En ze laden de verdenking op zich met het uitrollen van een agenda bezig te zijn.”

“Kijk eens aan. Het aapje komt steeds verder uit de mouw. Watertandend cijfertjes presenteren met onderliggend menselijk lijden als basis. Pervers,” merkt opiniemaker Jan Roos op. “Dit is ziek. Psychopathie,” zegt FVD-politicus Ralf Dekker.

“De destructie van het leven zoals we het voor maart 2020 kenden is gewoon goed volgens onze vrienden van het WEF. Het is een grote kans to build back better. Bereid je voor op klimaatlockdowns de komende jaren en steeds ingrijpendere overheidscontrole,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucky
Lucky
1 maand geleden

Klaus Schwab en het WEF zouden je al lang de haren in je nek overeind moeten doen staan. Zijn boek The Great Reset betekent niets minder dan een totaaldictatuur en mensen die hun bek houden en doen wat ze gezegd wordt. Wauw, wat een mooie toekomst voor jou en je (klein)kinderen. En trekpop Pinokkio doet overduidelijk precies wat hem gezegd wordt.
DIS GEEN ENKELE STEM MEER NAAR WELKE COALITIEPARTIJ DAN OOK!!! Als Pinokkio nog 1x terugkomt is dat het EINDE VAN NEDERLAND, gegarandeerd. En Sigrid Kaag D666 geeft ons land zo weg aan Brussel. Dat je het weet.

Wil je wakker worden, luister dan eens 1x maar dit superduidelijk verhaal. Daarna snap je het ECHT. Dan zijn complottheorieën ineens geen theorieën meer.

De reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

Rob
Rob
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Mensen denken dat het leven terug moet naar hoe het voor de fake corona crisis was. Feit is dat we nooit ons eigen mens-zijn geleefd hebben. En niet pas een paar eeuwen niet maar nooit niet. Het is altijd een duistere planeet geweest waar macht heerste OVER het leven. Waar onze generaties deel van uit maken is ook gewoon een macht systeem. Na de oorlog is er alleen een nieuw macht systeem ingevoerd en dat is de zogenaamde economische welvaart. Het onderwijs maakt van mensen alleen maar een ‘functie’ of rol in dat macht systeem. Met het centrale banken systeem, de (piramide) structuur van het systeem etc zijn we gewoon een slaaf in een nieuw systeem geworden. En de kern van dat systeem is gebaseerd op het verkopen van je ziel om een inkomen te genereren zodat je kunt OVERleven in het systeem. Je ziel verkopen doe je door het tekenen van een contract. Kijken dan even naar waar je allemaal je handtekening onder zet om dan de nodige zaken te krijgen om te overleven. Dat is alles, je baan, woning (huur en/of hypotheek), alles wat je in huis gebruikt (electriciteit, gas, water, radio/tv, telefoonaansluiting, internet etc), je mobiele telefoon, en verder zet je je handtekening onder nog veel meer zaken.In deze wereld verkoop je je ziel dus vele malen aan allerlei macht organisaties en bedrijven. Dat omdat de top, en eigenaars van het systeem, satanisten zijn. Waar die weer van afstammen gaat velen te ver maar laat ik zeggen dat deze planeet en het duister (macht en controle) dat hier altijd geweest is deel uitmaakt van het universum.

Het huidige systeem is ook gewoon een soort gevangenis systeem geweest. We hebben allemaal opgesloten gezeten in een zogenaamde welvaart waar iedereen alleen maar bezig is geweest met kopen, kopen, kopen, aangewakkerd door een gigantisch ‘brainwash programma’ via de MSM, bekend staand als reclame. Buiten de MSM om wordt je van alle kanten bestookt met reclame buitenshuis. Daarmee zit je al in een gevangenis systeem want je eigen leven wordt niet geleefd. En het is het kapitalisme / globalisme die die zogenaamde welvaart opgezet heeft. Via belastingen en inflatie is die welvaart in de loop der tijd steeds meer weggesluisd naar de top het de wereld. En nu staan we op een punt dat dat hele systeem sowieso al op instorten staat, ook zonder die corona bs. Het hele banken systeem stond al schever dan de toren van Pisa. Ze laten het met de corona bs alleen maar sneller instorten en willen het vervangen door een nieuw, volledig technologisch systeem waar ook de mens deel van uit moet gaan maken. Dan is er straks helemaal niks menselijks meer, alleen een technologisch aangestuurd lichaam.

Als we vooruit willen dan moet er veel veranderen. Sowieso moet het volk een echte samenleving gaan worden. Wat we tot nu toe als samenleving uitgelegd hebben gekregen heeft niets met samen leven te maken maar met de maatschappij. Een maatschappij is geen samenleving maar een organisatie of bedrijf. Als wj als volk samen willen leven dan moet je eerst je eigen leven gaan leven, als mens in plaats van als rol of functie in het systeem, de maatschappij etc. Dan komt het uiteindelijk dus uit op je eigen mens-zijn als je werkelijk samen wit leven. Dan moet je ook van het leven zelf uit gaan als het er op aan komt in wat je nodig hebt. Heb je een brainwash scherm nodig? Nee. Heb je een radio nodig? Nee. Heb je een telefoon nodig? Nee. Heb je een computer nodig? Nee. En zo is er heel veel wat je niet nodig hebt. Je eigen leven is in eigen lichaam en daar bestaat dat allemaal niet. Nodig hebben is afhankelijkheid aan iets of iemand buiten eigen lichaam. Onafhankelijk zijn betekent dus alleen maar ‘los zijn van alles waar je aan gehecht bent’. Gehecht zijn betekent dat je er aan vast zit dus moet er weer van los komen als je bij je eigen leven uit wilt komen. Wat je nodig hebt om te leven is van belang, de rest is hebzucht. Veel is zinloos. Sommige zaken kunnen wel je leven aan vullen als het niet om controle en hebzucht zou gaan.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Dus allemaal massaal op fvd stemmen lijkt mij een goede optie.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Inderdaad een voortwoekerend gezwel, waarbij de Bilderberg nog niets was onder Bernhard. Ploumen, Kaag, Rutte, de Jonge lopen lekker aan de leiband van een levensgevaarlijke gek. Beschouw dit als puur landverraad van Rutte, zijn grootvader Klaas Dilling het oliemannetjes van de NSB had ook al zo’n bedenkelijke rol, maar dit slaat werkelijk alles. Nederland uitleveren aan een
fascistisch wereldregiem met een uitroei-agenda, had het niet kunnen denken. Maar familie in de VS plaatste al vraagtekens bij de vele doden rondom de Clintons en dat komt nu geleidelijk boven water.
De ellende is dat gewone mensen zulke vuiligheid zich niet kunnen voorstellen.

Andre
Andre
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Het is een beste rit van 2 uur maar zeker de moeite waard. De NOS of NPO zal deze nooit uitzenden. Wist je dat de man achter Mao Hitler en Stalin de Nederlander Henk Sneevliet was? Hij heeft de CPC opgericht en Mao in het zadel geholpen maar ook Hitler met zn NSDAP. Henri Deterding van Shell heeft hem betaald samen met de broertjes Warburg vanuit Amsterdam. Henk Sneevliet sprak Chinees en Russisch. Altijd weer Nederland altijd. Oh en Shell Beatrix zag ik een paar keer voorbij komen maar zij is ook ere lid van de club van Rome.

Andre
Andre
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Nog even een aanvulling het gaat om eugenetica en deze documantaire gaat t/m het jaar 2007 dus al 13 jaar geleden. Wij hebben nu het mRNA vaccine. Dit is gepushed door insekt Bill Gates maar hier komt nog een totale gek voorbij en dat is Warren Buffett de super belegger. Warren Buffett is helemaal geen super belegger maar een insider met voorkennis en member of the club die het beleid bepalen. Hij heeft 37 miljard USD gedoneerd in 2006 aan de Bill en Melinda Gates foundation.

https://www.cbc.ca/news/world/warren-buffett-donates-37-billion-to-charity-1.582937

Ook kwam IBM voorbij die ponsplaatjes maakten voor registratie van de WO2 doodkampen en ineens was daar Bill Gates die verder ging en Microsoft hieruit heeft opgericht. Net als Klaus Schwab Rothschild maffia is zijn ze bezig om ons op te ruimen M. Rutte en Hugo de Jonge werken hier maar wat graag aan mee. Maar ik hoef hun vaccine niet. Nu niet en in de toekomst ook niet. Eerst moeten deze zieke gasten maar eens voor het corona tribunaal.

Petra vdB
Petra vdB
1 maand geleden

NCF: endgame. De Bilderberg Group. Op You Tube. (NL ondertiteld).
Verbijsterende docu absoluut kijken. Kwam zelf ook dit advies gisteren in een reactie tegen en is werkelijk eye-opener. Duur: 2.47 uur maar zou de hele wereldbevolking moeten zien! Staat ook bij: must see!

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Petra vdB
1 maand geleden

De Bilderberg Group staat lager op de machtspyramide en wordt weer gecontroleerd door families met nog meer macht.
http://themillenniumreport.com/2015/11/new-world-order-creation-of-the-venetian-black-nobility-and-committee-of-300/

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Petra vdB
1 maand geleden

Oude docu van Jones, maar nog steeds niet minder waar. Kijk ook eens ‘the Bohemian Grove’ Een van zn eerst docus eind jaren 80 al gemaakt. De elites gebruiken al langer de politici om hun wil door ted drukken. De politici in keyposities zijn ook vaak chantabel om dit doel te bereiken.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

De Nederlandse regering, eerste en tweede kamer zijn duidelijk volgers van Klaus Schwab (WEF), behalve de FvD.

Peter
Peter
1 maand geleden

Haha dit zeg ik al hoelang deze man is gek geen hersens Co2 is heel belangrijk voor groen het is altijd 0.5 geweest

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Precies, zonder CO2 geen O2 = dodelijk voor al het leven op aarde.

Christina
Christina
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Het geld dat ze uit onze zakken willen kloppen voor die klimaatonzin, dat is enkel belangrijk voor groen!!!!!

Wim
Wim
1 maand geleden

Al deze mensen gezamenlijk opsluiten in een grote container en op een onbewoond eiland plaatsen.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Wim
1 maand geleden

Misschien biedt Elon Musk ze wel Tesla’s aan voor een ruimtereis.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
Reactie op  Wim
1 maand geleden

En deze container nooit ontsluiten.

Barrie
Barrie
1 maand geleden

Heeft Henk Krol nou al die brief ontvangen van Pinokkio over Build Back Better? En wanneer wordt eens de directe vraag gesteld aan Rutte, Kaag, Grapperhaus, Maxima etc. waarom zij allen lid zijn van een satanische beweging.

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Compleet gestoord!! Hier zijn eigenlijk geen woorden meer voor. Bij het smelten van de ijsbergen komt er massa co2 vrij,evolutie noemen ze dat en wat denken die zogenaamde knappe koppen hieraan te doen? Zielig zooitje!!

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

Er wordt momenteel door de Duitse advocaat Reiner Fuellmich een class action case (groepsvordering) voorbereid tegen de psychopaten van het WEF. Hier horen koning WA en zijn vrouw ook bij. Dankzij WA zitten we straks in de verlenging van de lockdown inclusief avondklok. En als we geluk hebben, worden we wellicht ook overdag opgesloten vertelde een Grapjurk onlangs.

Christina
Christina
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Reiner Fuellmich, een TOP-advocaat!! gaat dat inderdaad doen samen met duizenden andere advocaten! Al mijn hoop is op hem gevestigd.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Dit is gewoon communisme, het gaat hunnie niet om het klimaat, het gaat erom dat ze een eigen wereldje willen creëren zonder armoedzaaiers in hun nabijheid, het volk wordt in mega steden gepropt met een chip in de hersenen voor de totale controle, en de rijken der aarde kunnen genieten van de natuur zonder al die nare toeristen….

Perm
Perm
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

En dat is voor veel Nederlanders de wereld waarin ze willen leven? Ziende blind en horende doof !!

Carola
Carola
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Tegelijk worden zes miljard ‘nutteloze’ mensen opgeruimd. Staat zelfs in graniet gebeiteld op de ‘Georgia Guidestones’…

Jade
Jade
Reactie op  Carola
1 maand geleden

zeven…

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
Reactie op  Carola
1 maand geleden

Zijn de oprichters van deze stenen al bekend?

Jentje
Jentje
1 maand geleden

Volgens mij was de 2de wereldoorlog nooit gestopt ,maar verplaatst. Dit speelt zig nu uit . Ik waarschuw ieder ttegen het Sosialisme ,die en nieuwe naam heeft ,en bekent is als TECHNOCRACY . Moeten er weer offers gegeven worden als toen .Stop Ze in hun schoenen .Ze zijn euvel en niet uitverkoren . Sta op en laat je mond horen en zien .

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

cyber polygon

Cyber Polygon 2021: globalisten simuleren ‘cyberpandemie’ ter voorbereiding op Economische Reset

De globalisten zijn druk bezig met de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x