Buitenland

Alarmerende nieuwe cijfers over oversterfte: het is nog erger geworden

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Er voltrekt zich op dit moment een stille crisis en niemand wil erover praten. Data-analist Ed Dowd presenteerde in de Dr. Drew Show zorgwekkende cijfers over sterfte onder kinderen in Groot-Brittannië. Die schiet omhoog.

In 2020 en 2021 was er nog sprake van ondersterfte bij kinderen. Daar kwam in 2022 plotseling verandering in. Dat jaar bedroeg de oversterfte bij Britse kinderen maar liefst 16 procent. Dit jaar is het nog erger. De oversterfte komt in 2023 naar verwachting uit op 22 procent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Lineair verband

Volgens Dowd heeft dit te maken met de uitrol van het coronavaccin in deze leeftijdsgroep. 12- tot 15-jarigen konden in Groot-Brittannië vanaf september 2021 een prik halen, 5- tot 11-jarigen vanaf april 2022.

Dowd ontdekte dat de correlatiecoëfficiënt tussen de uitrol van de vaccins en de oversterfte onder kinderen in Groot-Brittannië 0,94 is, wat inhoudt dat er een lineair verband is tussen de beide variabelen.

Waarom doen ze geen onderzoek?

Dowd liet zien dat er tot eind 2021 steeds minder kinderen stierven in Groot-Brittannië. Nadat de vaccins waren uitgerold, begonnen de sterftecijfers aanzienlijk te stijgen.

De vraag is nu waarom de autoriteiten niet oproepen tot een onderzoek. Ze beweerden al die tijd dat de coronamaatregelen werden genomen met het oog op de gezondheid. Waarom doen ze geen onderzoek naar de plotse sterfgevallen onder kinderen?

4.8 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Dat verbaasd mij persoonlijk helemaal niksen, die experimentele mRNA-Gentherapie-NOOD-VaxxiNazis waren toch ook gewoon bedoeld om alle Useless Eaters te euthanaseren? Dat roepen we volgens mij al sinds de start op 6 januari 2021….

Duinsnip
Duinsnip
10 maanden geleden

Wanneer zullen de ogen toch open gaan. Zucht.

Koddebeier
Koddebeier
10 maanden geleden

De overheid doet geen onderzoek omdat ze weten waardoor het komt !!
De Overheid roeit zijn eigen burgers uit om ze door Afrikanen te vervangen !!

Eric Stairs
Eric Stairs
10 maanden geleden

Ze doen geen onderzoek omdat ze het weten – dit is allemaal gepland….

En nee, de genocide begon niet met de “vaccins”… Die begon al toen mensen die ziek werden goedkope en werkzame medicatie zoals HCQ en Ivermectine onthouden werd en artsen die het toch voorschreven- en zo mensenlevens redden – gestraft werden met hoge boetes, gevangenisstraf en kwijtraken licentie….

Iedere journalist of medicus – die de titel waardig zouden moeten zijn – zouden moeten hebben moeten weten dat het foute boel was… Maar zij werden uitgesloten van discussie en belachelijk gemaakt – en dat gebeurt nu nog steeds..

We zijn getuige van grootste misdaad jegens de mensheid aller tijden….

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x