Mens en Dier

Jetten onder vuur: ‘deze uitspraak zou voor Rutte reden moeten zijn om je per direct uit het kabinet te zetten’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Niemand minder dan klimaatminister Rob Jetten was aanwezig bij de ‘solidariteitsdemonstratie’ van Extinction Rebellion bij de A12.

Gezondheidop1 stelde hem vragen over staalfabriek Tata Steel. De provincie Noord-Holland stelt dat een gezonde leefomgeving voor omwonenden van de fabriek binnen het huidige stelsel voor vergunningverlening en handhaving niet kan worden gegarandeerd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb als D66-lijsttrekker gezegd: Tata moet schoon of Tata moet dicht. Want het kan niet op deze manier doorgaan met zo’n grote impact op het klimaat, op de leefomgeving, op de volksgezondheid,” zei de klimaatminister.

Als ze niet luisteren, komen we met een wet om het te verbieden

Als Tata niet met een ‘fatsoenlijk’ plan komt voor verduurzaming, ‘komen wij als D66 met een wet om het gebruik van kolen te verbieden’, zei Jetten.

Hij wil dat er voor 2030 een einde komt aan het kolengebruik in de staalproductie. D66 staat in de peilingen op 7 zetels. De partij had er 24.

Jetten verwees ook op X naar de A12-blokkade van Extinction Rebellion. “Ik werk elke dag aan wat XR terecht vraagt: afbouwen van alle fossiele subsidies. Ik deel ook de zorgen van de politie. Snelwegen blokkeren, agenten van hun werk houden? Dat moet anders kunnen. Graag ga ik straks in gesprek rondom de steundemonstratie op de toegestane locatie.”

Demagogische leugens

Wetenschapsjournalist Arnout Jaspers, auteur van het boek ‘De stikstoffuik’, haalt fel uit naar de demissionair minister.

“Beste Rob Jetten, deze uitspraak zou voor Rutte reden moeten zijn om je per direct uit het kabinet te zetten. Je gedraagt je als een XR-actievoerder, inclusief het verspreiden van demagogische leugens over ‘fossiele subsidies’. In welk opzicht ben je eigenlijk nog minister?” vraagt Jaspers.

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost Visser
Joost Visser
5 maanden geleden

Deze knul is gewoon geprogrammeerd. Heeft geen emotie. Zegt gewoon ‘laten we duizenden mensen hun inkomen afnemen’ om iets te redden wat niet gered hoeft te worden.

Annette
Annette
5 maanden geleden

En TOEN kwam de aap uit de mouw!

Hier zien wij dus met eigen ogen, dat Extinction Rebellion, de extremistische “klimaatgekken”, volledig MET de toestemming van de huidige DEMISSIONAIRE minister Rob Jetten, c.q. het voltallige demissionaire kabinet, hun (niet Goddelijke) satanische gang kunnen gaan.

Bij deze is het bewijs 100% geleverd.

Niet dat de oplettende toeschouwer dat als een verrassing zal ervaren: Er waren al méér dan genoeg aanwijzingen, dat deze GEKKEN deze gekkigheid met de hulp van Soros en consorten konden uitvoeren.

Voor de (nog) ECHTE politiemensen (die zullen vast nog wel met een lantaarntje te vinden zijn) moet dit toch een gruwel zijn.

Je wilt je werk naar eer en geweten uitvoeren en dan word je nota bene door je eigen werkgever (t.w.. de overheid) gruwelijk gedwarsboomd.

Dat dat Tata Steel best wel afval produceert, dat hoeft geen betoog, maar de methode die er NU wordt gehanteerd, slaat helemaal nergens op.

ALS deze zotten het werkelijk goed met ons meenden, dan zou er acuut gestopt worden met ALLE privévluchten van figuren als Willem Alexander en dezelfde Rob Jetten, die voor een afstand van een paar honderd kilometer, schaamteloos een vliegtuig laat vliegen.

Dan zeg IK: domme kabouter, je hebt BOTER OP JE HOOFD!

IK zie het allemaal in een véél groter verband. De bedoeling is: complete afbraak van ons OOIT mooie, actieve land. In de woorden van Mark Rutte: een GAAF land.

Dat WAS eens. Of het nog weder komt?

Dat is afwachten.

cobie1
cobie1
5 maanden geleden

vuile..DUIVEL 666 pooiertje
Ik woon in Ijmuiden en er werken heellllllllllllll veellllllllllll mensen daar..hoezo armoede groeit ?
Jaren lang was er toch niets aan de hand ,Kutte en Balkellende..maar nu opeens [als het het WEF uitkomt] wel ?????????????

Dutch warrior
Dutch warrior
5 maanden geleden

Arnout is nog niet helemaal wakker, dan krijg je dat men het schokkend vindt. D666 heeft de tentakels om deze inktvlek te verspreiden. Ze zijn onderdeel van, worden gefinancierd door. Als men echt wakker gaat worden is het kuit al geschoten

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x