Binnenland

Bijna alle hartspecialisten hebben het ‘stervensdruk’: ‘Is er iets bijzonders aan de hand?’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Wie op dit moment een cardioloog nodig heeft, kan tegen een (groot) probleem aanlopen. Bijna alle hartspecialisten hebben het ineens ‘stervensdruk’. Overal zijn lange wachtlijsten, merkt oud-Kamerlid Henk Krol op.

Hij vraagt zich af: “Is dat normaal, of is er iets bijzonders aan de hand?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

PVV-Kamerlid Fleur Agema laat weten: “Hier minimaal negen maanden wachten voor afspraak met een MDL-arts. Het zorginfarct gebeurt recht voor onze ogen.” Financieel expert Ab Flipse reageert: “Doorlopen mensen, er is niets bijzonders aan de hand.”

“Tja, waar zou dat nou door komen, Henk,” schrijft journalist Eric van de Beek.

Dit zou iedereen moeten lezen

Afgelopen week erkende Krol dat de wappies ‘kennelijk toch (een beetje) gelijk hadden’. “Dat is mijn conclusie na het lezen van het artikel van Wierd Duk zaterdag en de column van Leon de Winter in De Telegraaf. Dit zou iedereen moeten lezen. En laat de tegenargumenten maar komen. Liefst zonder minachting,” aldus het voormalige Kamerlid.

Duk stelt in de krant de vraag waarom de oversterfte zo hoog is. Hij merkt op dat academische onderzoekers nog altijd geen afdoende verklaring vonden voor het fenomeen. Er wordt geopperd dat de oversterfte samenhangt met de coronavaccinaties. ‘Gifspuit of Covid?’ kopt de krant.

Grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog

In dezelfde krant stelt columnist Leon de Winter dat het volstrekt onaanvaardbaar is dat niet per direct wordt gezocht naar de oorzaak van de oversterfte van tienduizenden Nederlanders, ofwel de grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog.

De Winter verwijst ook naar het artikel van Duk, dat door de wetenschapsjournalist van de Volkskrant werd verworpen. Die noemde Duk vol dedain het ‘schoothondje’ van Pieter Omtzigt.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Zijn gewoon geld aan het verdienen aan de geprikte niks meer of minder.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

EMA rapport voor het Europees parlement pagina 10: meldingen dan onverwacht ernstige bijwerkingen van geneesmiddelen in 2020 +/- 143.000, 2021 (jaar van de vaccinatie uitrol 781.634 (stijging met 543%), nog vragen?

Corry van der Kroon
Corry van der Kroon
1 jaar geleden

Een beetje gelijk de Wappies hebben al vanaf het begin alles door Hylarisch dat veel mensen nu pas wakker worden Al ruim 2 jaar staan alle neuzen dezelfde kant op en spreken alkemaal vanuit een mond De meeste mensen bekijken alkes alleen maar door een bril en kijken en denken niet verder Duizenden mensen piloten en topsporters die zo dood neervallen of gehandicapt voir het leven wordt gewoon niet op gereageerd de waanzin nabij De MSM due aan alle kanten omgekocht zijn om alleen maar leugens te verspreiden Geen kritische arts of wetenschapper mag aan de talkshows verschijnen bang dat ze verraden worden Wat een corrupt zooitje grootste ramp allertijden En ze lopen allemaal nog vrij rond hoe is het mogelijk Ja alles is omgekocht het tot de rechters aan toe Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel Eerlijkheid duurt het langst Het licht heeft het nog altijd gewonnen van de duisternis Kom op leugenaars wees een held en geen lafaard

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Wij de zelfstandige denkers(wappies)weten dat het die vaccins zijn ongeveer 20%.Nu de 80% slapende kop in het stekende schapen die nog niet willen of wakker zijn.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x