Homepagina » Buitenland » Alien-jager heeft naar eigen zeggen vermiste MH370 gevonden
Alien-jager heeft naar eigen zeggen vermiste MH370 gevonden

Alien-jager heeft naar eigen zeggen vermiste MH370 gevonden

De Amerikaanse alien-jager Scott Waring stuitte tijdens een zoektocht naar een oude UFO op iets vreemds. Hij heeft naar eigen zeggen het vermiste vliegtuig MH370 gevonden in de buurt van Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

De redacteur bij UFO Sightings Daily was oude satellietbeelden aan het bestuderen toen hij iets vreemds opmerkte. Voor de kust van Kaap de Goede Hoop dacht hij het silhouet van een Boeing 777 te zien.

Waring denkt dat het om de al bijna twee jaar vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines moet gaan. “Het vliegtuig crashte, maar bleef intact,” zei hij. “Ik schat dat het zich vier tot negen meter onder water bevindt.”

Verplaatst

Hij onderzocht een drie jaar oude UFO-melding uit het gebied toen hij een schaduw ontdekte in het water. “Ik heb in de vliegtuigindustrie gewerkt dus ik weet wanneer ik een vliegtuig zie,” aldus Waring.

De satellietfoto dateert van 27 juni 2015, terwijl het toestel op 8 maart 2014 verdween. De omgeving van Kaap de Goede Hoop staat bekend om zijn sterke stromingen en om die reden is het volgens Waring goed mogelijk dat het vliegtuig inmiddels alweer verplaatst is.

Wrakstuk

Vlucht MH370 was op 8 maart 2014 op weg van Kuala Lumpur naar Peking en verdween halverwege van de radar. Er zaten 239 mensen aan boord. Als er geen nieuwe aanwijzingen opduiken, eindigt de zoektocht naar de verdwenen vlucht waarschijnlijk rond juni.

Een wrakstuk dat eerder deze week in Mozambique aanspoelde, is mogelijk afkomstig van het toestel. Momenteel wordt onderzocht of het wrakstuk inderdaad kan worden gelinkt aan MH370.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Quasar schreef:

  Ik hoop het voor de nabestaanden wel dat het de boeing is maar ik ben bang dat mr. Waring in wat zeeschuim en golven ziet wat ie wilt zien. Ik zie ook wat hij bedoelt maar heb zelf mijn twijfels….

 • exegese schreef:

  Zo te zien kan hij niet diep liggen als dit zou kloppen, zo snel mogelijk ter plekke gaan kijken lijkt me de meest voor de hand liggende optie.

 • Ron schreef:

  Ik wil best geloven dat dit het toestel is. Maar, als het toestel net daar al die tijd lag. Dan ligt het nu daar zeker niet meer. De natuurkrachten aan het strand. De golven die om de 30 sec. inbeuken. Het toestel zou al na 1 uur in duizend stukken uit mekaar getrokken zijn.

 • Richard schreef:

  Als het vliegtuig intact is gebleven, waar komen dan die aangespoelde delen vandaan, o.a. in Mozambique?
  Volgens mij wordt dat ding op Diego Garcia in stukken gezaagd en af en toe in zee gedumpt.

 • Gerard schreef:

  Lijkt meer op een verkrachte walvis 😛 :O 🙂

 • Richard schreef:

  En mocht het vliegtuig in zee gestort zijn dan is er sowieso niets meer van over.
  Niets is zo gevaarlijk als een waterlanding. Het vliegtuig breekt dan in stukken.

  • johan schreef:

   richard het klopt inderdaad dat een water landing gevaarlijk is en dat het toestel in stukken uiteen kan spatten bij de impact is ook mogelijk maar goede piloten kunnen met hun toestel en ervaring in glijvlucht een buiklanding maken op het water de snelheid en dalingshoek moet precies goed zijn dan is er een kans dat het toestel intact in het water licht

   • Richard schreef:

    Op vlak water (Hudson bay) ja. Maar water landingen gaan zelden goed. Ze worden ook niet geoefend omdat er te weinig documentatie over is. Bijna niemand kan het navertellen.

 • Paul schreef:

  Als het vliegtuig intact zou zijn zou het eerst lange tijd gedreven en de inzittenden overleefd moeten hebben. Zeer onwaarschijnlijk dus dat het MH370 is.

 • Paul schreef:

  Als het een vliegtuig is dan mogelijk N844AA.

 • jro schreef:

  Wanneer, oh wanneer wordt nou eens eindelijk de net binnen berichten op een normale wijze afgebeeld.
  De tekst ontvouwt zich en wordt onmiddellijk weer verwijderd, zodat je het niet kunt lezen, idioot gewoon !!

 • ET contactee schreef:

  Volgens mij is het een smokkeltunnel van El Chapo.
  Of een ufo.
  Misschien is het wel een Belg. Of Jesus zelf, wie weet..
  Maar vlucht MH 370 lijkt me sterk. Dat geloof ik niet.
  Waarom zou die daar naar toe vliegen? Bovendien, volgens de evolutietheorie moet dat vliegtuig al lang naar een Concorde zijn geëvolueerd .
  Dus……

 • Rob ter Horst schreef:

  Als ik de meetlat van google earth erbij leg, kom ik op 25-30m lengte wat betreft romplengte en spanwijdte, daar waar die tot 74m en 64m zou moeten zijn.

  Klein vliegtuig of toevallige patronen

 • Predator schreef:

  Er zaten wat te veel hoge heren in.Onderandere de patenthouder van een super-halfgeleider..Nee.Hier is niks neergestort.Ontvoerd en naar Amerika gebracht..Is niet de eerste keer..Werner von Braun etc etc…

 • Alfred E. Neuman schreef:

  Beetje vreemd verhaal. Het toestel zou onderweg zijn van Kuala Lumpur naar Peking en wordt nu teruggevonden bij Zuid-Afrika, dan is het toch wel heel erg ver van koers geraakt.

 • x

  Check Also

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  >