Buitenland

Alien-jager heeft naar eigen zeggen vermiste MH370 gevonden

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse alien-jager Scott Waring stuitte tijdens een zoektocht naar een oude UFO op iets vreemds. Hij heeft naar eigen zeggen het vermiste vliegtuig MH370 gevonden in de buurt van Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

De redacteur bij UFO Sightings Daily was oude satellietbeelden aan het bestuderen toen hij iets vreemds opmerkte. Voor de kust van Kaap de Goede Hoop dacht hij het silhouet van een Boeing 777 te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waring denkt dat het om de al bijna twee jaar vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines moet gaan. “Het vliegtuig crashte, maar bleef intact,” zei hij. “Ik schat dat het zich vier tot negen meter onder water bevindt.”

Verplaatst

Hij onderzocht een drie jaar oude UFO-melding uit het gebied toen hij een schaduw ontdekte in het water. “Ik heb in de vliegtuigindustrie gewerkt dus ik weet wanneer ik een vliegtuig zie,” aldus Waring.

De satellietfoto dateert van 27 juni 2015, terwijl het toestel op 8 maart 2014 verdween. De omgeving van Kaap de Goede Hoop staat bekend om zijn sterke stromingen en om die reden is het volgens Waring goed mogelijk dat het vliegtuig inmiddels alweer verplaatst is.

Wrakstuk

Vlucht MH370 was op 8 maart 2014 op weg van Kuala Lumpur naar Peking en verdween halverwege van de radar. Er zaten 239 mensen aan boord. Als er geen nieuwe aanwijzingen opduiken, eindigt de zoektocht naar de verdwenen vlucht waarschijnlijk rond juni.

Een wrakstuk dat eerder deze week in Mozambique aanspoelde, is mogelijk afkomstig van het toestel. Momenteel wordt onderzocht of het wrakstuk inderdaad kan worden gelinkt aan MH370.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Quasar
Quasar
8 jaren geleden

Ik hoop het voor de nabestaanden wel dat het de boeing is maar ik ben bang dat mr. Waring in wat zeeschuim en golven ziet wat ie wilt zien. Ik zie ook wat hij bedoelt maar heb zelf mijn twijfels….

exegese
exegese
8 jaren geleden

Zo te zien kan hij niet diep liggen als dit zou kloppen, zo snel mogelijk ter plekke gaan kijken lijkt me de meest voor de hand liggende optie.

Ron
Ron
8 jaren geleden

Ik wil best geloven dat dit het toestel is. Maar, als het toestel net daar al die tijd lag. Dan ligt het nu daar zeker niet meer. De natuurkrachten aan het strand. De golven die om de 30 sec. inbeuken. Het toestel zou al na 1 uur in duizend stukken uit mekaar getrokken zijn.

Richard
Richard
8 jaren geleden

Als het vliegtuig intact is gebleven, waar komen dan die aangespoelde delen vandaan, o.a. in Mozambique?
Volgens mij wordt dat ding op Diego Garcia in stukken gezaagd en af en toe in zee gedumpt.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x