CoronaBuitenland

Geert Vanden Bossche heeft slecht nieuws voor de gevaccineerden en voorspelt ‘enorme tsunami’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!

De Belgische viroloog Geert Vanden Bossche komt met een ernstige waarschuwing. Hij voorspelt een ‘enorme tsunami’ van ziekte- en sterfgevallen onder de gevaccineerden, met als gevolg dat ziekenhuizen overspoeld worden, en financiële en sociale ‘chaos’ ontstaat.

“Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami van ziektes en sterfte onder gevaccineerde bevolkingsgroepen met een gecompromitteerd immuunsysteem,” zei Vanden Bossche vrijdag in de podcast KunstlerCast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij verwacht de komende weken steeds meer ernstige gevallen van ‘long covid’. “We zitten nu in een meer chronische fase. Het eindigt met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf. Ik doe hier nu vier jaar onderzoek naar en weet waarover ik praat. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon die de achterliggende immunologie begrijpt,” zei de viroloog.

De chaos zal compleet zijn

“Er dreigt een hyperacute coronacrisis. We moeten een compleet nieuwe wereld opbouwen. Als dit begint, zullen de ziekenhuizen worden overrompeld. En dat betekent dat de chaos in alle lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn.”

Vanden Bossche voegde toe dat hij er 200 procent van overtuigd is dat dit zal gebeuren.

Hij legde uit dat het onmogelijk zal zijn om de steeds sneller stijgende aantallen ziektegevallen en overlijdens te verdoezelen.

Hele zware straffen

En de mensen die deze misdaden hebben gepleegd, die het volk hebben voorgelogen, zullen hele zware straffen krijgen, benadrukte Vanden Bossche. “De waarheid zal aan het licht komen. Dit was een grootschalig gain-of-function-experiment op de wereldbevolking. Hier zal nog generaties lang over gesproken worden.”

Hij adviseert gevaccineerden uit voorzorg antivirale middelen te nemen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 286 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louis
Louis
3 maanden geleden

het is rot, maar er moeten echt massa doden vallen, miischien wordt het dan bespreekbaar,

Ruitel
Ruitel
3 maanden geleden

Wat gebeurt er met de ongevaccineerde partner van een gevaccineerde. In het begin was daar niets over bekend en later was daar shedding? Ik merk nog steeds niets, maar ben stiekem toch wel een beetje bezorgd.

Jacques
Jacques
3 maanden geleden

Tribunalen, met verse, eerlijke en onpartijdig, rechters!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
3 maanden geleden

De grote vraag is, wat kunnen de artsen in de ziekenhuizen nog doen om de slachtoffers van deze democide op de mensheid nog te redden en die mensen hoop te geven?

Wanneer de geprikte mensen al jaren met een biologisch wapen in het lichaam rondlopen, is er mijn inziens niet veel te redden, daar is het te laat voor.

Ik vrees dan ook dat Vanden Bossche gelijk krijgt en dat de chaos dan compleet wordt, dat is nou net de bedoeling, en dat zal wereldwijd zijn.

De schurken die hiervoor verantwoordelijk zijn, verdienen maar 1 ding en daar laat ik mij verder niet over uit, maar de boodschap is duidelijk wanneer er sprake is van democide.

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x