Buitenaards

VIDEO: Is de mensheid het resultaat van een buitenaards experiment?

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door recente archeologische ontdekkingen hebben we een heel ander beeld gekregen van intelligente mensachtige soorten die vroeger op aarde leven.

Mensen deelden de planeet met onder andere neanderthalers, de denisovamens en zelfs hobbits. Het doet allemaal een beetje denken aan de Lord of the Rings. Hoe konden deze verschillende soorten zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelen op geïsoleerde plekken op aarde?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waarom zijn er geen fossielen gevonden waaruit blijkt dat alle soorten een gemeenschappelijke voorouder hadden? Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

Raadsel

De rhesusfactor is een kenmerk van het menselijk bloed dat naast de bloedgroepen A, B, AB en O bepalend is. 85 procent van de mensen heeft de rhesusfactor en is hiermee rhesuspositief. Bij de overige 15 procent van de mensen spreekt men van rhesusnegatief bloed.

Vooral bij zwangere vrouwen is de rhesusfactor van belang. Het groeiende kind in de buik kan namelijk een andere rhesusfactor hebben dan de dragende moeder. Gevaar kan ontstaan als de factoren niet overeenkomen. Bij vermenging van de twee verschillende bloedsoorten tijdens de bevalling is er een kans dat het kind de rhesusziekte oploopt.

De Basken stellen antropologen en historici al lange tijd voor een raadsel. Wegens de grote verschillen tussen het Baskisch en bekende taalfamilies wordt het als een geïsoleerde taal beschouwd. Daarnaast is maar liefst 35 procent van de Basken rhesusnegatief, het hoogste percentage ter wereld.

Geen idee

“Volgens de enkele-oorspronghypothese is de moderne mens in Afrika ontstaan, maar alle Afrikaanse volkeren waren rhesuspositief. Waar zijn de groepen ontstaan die rhesusnegatief bloed hebben?” klinkt het.

“15 procent van de mensen heeft rhesusnegatief bloed,” zegt presentator van Coast to Coast AM George Noory. “Wetenschappers hebben geen idee waar het vandaan komt. Wat ze wel weten is dat je mogelijk bent voortgekomen uit een andere soort als je het hebt.”

“Is die soort hier naartoe gebracht, genetisch gewijzigd of op natuurlijk wijze ontstaan?” vraagt hij zich af. “Hoe dan ook is het een feit dat mensen die rhesusnegatief zijn mogelijk afkomstig zijn van externe bronnen.”

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
7 jaren geleden

Ik las als 10 jarig ventje al de boeken van Erich Von Däniken. Dus deze actualiteiten zijn mij totaal niet vreemd. Gewéldig zelfs!

Chapeau!

Gr

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Er is een theorie dat het buitenaardse ras de Elohim de mensheid heeft geschapen.

Lucie
Lucie
7 jaren geleden

Wauw………..ik heb B negatief,stam dus van een ander soort,altijd al gedacht dat ik anders ben dan het doorsnee volk.

helder
helder
7 jaren geleden

elite=rhesus negatief

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x