Homepagina » Buitenaards » VIDEO: Is de mensheid het resultaat van een buitenaards experiment?
VIDEO: Is de mensheid het resultaat van een buitenaards experiment?

VIDEO: Is de mensheid het resultaat van een buitenaards experiment?

Door recente archeologische ontdekkingen hebben we een heel ander beeld gekregen van intelligente mensachtige soorten die vroeger op aarde leven.

Mensen deelden de planeet met onder andere neanderthalers, de denisovamens en zelfs hobbits. Het doet allemaal een beetje denken aan de Lord of the Rings. Hoe konden deze verschillende soorten zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelen op geïsoleerde plekken op aarde?

Waarom zijn er geen fossielen gevonden waaruit blijkt dat alle soorten een gemeenschappelijke voorouder hadden? Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

Raadsel

De rhesusfactor is een kenmerk van het menselijk bloed dat naast de bloedgroepen A, B, AB en O bepalend is. 85 procent van de mensen heeft de rhesusfactor en is hiermee rhesuspositief. Bij de overige 15 procent van de mensen spreekt men van rhesusnegatief bloed.

Vooral bij zwangere vrouwen is de rhesusfactor van belang. Het groeiende kind in de buik kan namelijk een andere rhesusfactor hebben dan de dragende moeder. Gevaar kan ontstaan als de factoren niet overeenkomen. Bij vermenging van de twee verschillende bloedsoorten tijdens de bevalling is er een kans dat het kind de rhesusziekte oploopt.

De Basken stellen antropologen en historici al lange tijd voor een raadsel. Wegens de grote verschillen tussen het Baskisch en bekende taalfamilies wordt het als een geïsoleerde taal beschouwd. Daarnaast is maar liefst 35 procent van de Basken rhesusnegatief, het hoogste percentage ter wereld.

Geen idee

“Volgens de enkele-oorspronghypothese is de moderne mens in Afrika ontstaan, maar alle Afrikaanse volkeren waren rhesuspositief. Waar zijn de groepen ontstaan die rhesusnegatief bloed hebben?” klinkt het.

“15 procent van de mensen heeft rhesusnegatief bloed,” zegt presentator van Coast to Coast AM George Noory. “Wetenschappers hebben geen idee waar het vandaan komt. Wat ze wel weten is dat je mogelijk bent voortgekomen uit een andere soort als je het hebt.”

“Is die soort hier naartoe gebracht, genetisch gewijzigd of op natuurlijk wijze ontstaan?” vraagt hij zich af. “Hoe dan ook is het een feit dat mensen die rhesusnegatief zijn mogelijk afkomstig zijn van externe bronnen.”

[History]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Zeven zusters schreef:

  Ik ben er van overtuigd dat de mens op aarde een experiment is van een mengeling van aardsen en buitenaardsen,in de bijbel staat geloof ik zoiets als dat de Heeren van boven kwamen en zich vermenigvuldigden met de mooiste vrouwen op aarde,nou ben ik geen bijbelkenner maar in een andere context zouden dit weleens volken van buitenaf geweest kunnen zijn,er is inmiddels al zoveel gezegd en gezwegen over buitenaardsen dat ik er zelf zeker in geloof mede omdst de “missing link”nog steeds niet is gevonden en een aap een aap is en geen mens kan worden.

  8 likes
  • Peter schreef:

   Genesis 1.

   En God schiep de mens naar zijn beeld, naar zijn gelijkenis.

   Zegt genoeg denk ik.

   9 likes
   • Loki schreef:

    En God = Anu, heerser van de Annunaki en zijn zoons Enlil en Enki.
    Enlil was wetenschapper en heeft de mens via genetische manipulatie gecreëerd. Niet 1 ras maar 12 rassen zijn op Aarde verspreid. Niet als experiment maar als werkslaven, hulpjes en huisslaven.
    Het verhaal dat de mens zich vanuit Afrika heeft verspreid is een grote farce.
    De homo erectus de voorloper van de huidige mens was een mislukkeling die zich niet goed kon voorplanten en niet slim genoeg was.
    Wat ook een fabeltje is dat de Neaderthaler, Homo erectus en Homo sapiens sapiens in verschillende tijden zouden hebben geleefd. Onderzoek heeft aangetoond dat zij allen in dezelfde tijd hebben geleefd.

    Het kan dus heel goed dat door het creëren van verschillende rassen verschillende bloedgroepen in zowel positief als negatief zijn ontstaan.
    We hebben niet voor niets 2 genen te veel.

    8 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     “Wat ook een fabeltje is dat de Neaderthaler, Homo erectus en Homo sapiens sapiens in verschillende tijden zouden hebben geleefd. Onderzoek heeft aangetoond dat zij allen in dezelfde tijd hebben geleefd.”

     Dat is iets wat ze misschien in de jaren 50-60 dachten, maar door betere technologieën en meer vondsten is dat beeld veranderd, en zo werkt wetenschap nu eenmaal. Men leert!

     Lijkt er sterk op dat jij met oude informatie loopt te strooien, om te laten zien dat jij het beter weet. Maar iedereen die maar een beetje geïnteresseerd is in de wetenschap, weet dat de wetenschap evolueert.

     1 likes
     • Ph schreef:

      Met alle respect maar dan loop je ook weer wat achter.

      Over de Homo erectus (eerste mens) ga ik me niet gaan uitspreken, maar de Neanderthaler heeft weldegelijk samen geleefd met de homo sapiens, hebben zelfs samen nakomelingen gekregen…vandaar ook X% Neanderthaler genen in de huidige Europese en Aziatische bevolking.

      Vandaar dat de huidige moderne mens (staat los van de eerste homo sapiens) eerder een kruising (hybride) is van verschillende mensachtigen…en dat mijn beste, is weldegelijk wetenschappelijke bewezen.

      5 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Doelde ook op het feit dat er meerdere mensensoorten samen hebben geleefd, maar dat dat gebracht wordt als een nieuwsfeit door Loki, terwijl dat al heel lang bekend is. Beetje verkeerd geschreven…

      1 likes
    • Elise49 schreef:

     Volgens mij was Enlil de god van de wind/storm/lucht/adem(damp)
     Ik vind de mens niet zo bijzonder als creatie. Het enige bijzondere zijn de grotere en meerdere hersenfuncties, waardoor we dingen beter kunnen onthouden. Dit kan best op een natuurlijke manier ontstaan zijn(evolutie). Training van hersenen/combinaties van voedsel/water. Vrijwel alle kennis is gekopieerd/afgekeken van de natuur(wetten) of van elkaar. Dieren, planten, natuurfenomenen zijn pas bijzonder. Dieren eten precies genoeg enz. Die zijn bescheidener als de meeste mensen. Dolfijnen zijn ook intelligent. Vogelbek dier is pas een aparte diersoort. Een van de oudste en heeft meerdere diersoorten als uiterlijk. Dus natuurlijk mengen als mens lijkt me nog steeds een optie. DNA kan veranderen onder verschillende omstandigheden. Stress/voedsel/omgeving/klimaat/menselijk toedoen enz.
     Het kan zijn dat de mensheid veel ouder is dan men denkt en dat deze al vele hoge beschavingen hebben gehad. Patronen kosmos herkenden en veel natuurfenomenen hebben meegemaakt. Ufo’s/tijdelijk even in de ruimte vertoeven een noodoplossing was voor een natuurfenomeen. Dat hieruit de geloven/geschriften enz. zijn ontstaan.
     Beide(aards/buitenaards) kan waar zijn.Dus hoeft het nog niet te betekenen dat die buitenaardsen van een andere verre planeet kwamen(een eigen DNA ontwikkeling) Om te mixen moeten er altijd bepaalde hoeveelheden aan overeenkomsten zijn, want anders breekt het eitje af. Krijg je een miskraam.
     Zelf denk ik dat de huidige agenda/technologie een manier is om de huidige mensheid te reduceren, om daarna opnieuw te beginnen. Ook omdat we niet meer volgens de natuurwetten leven. Moeilijk zelf kinderen kunnen krijgen/gezonde kinderen(dat dit de reden is om rassen te gaan mengen) Als familie het met elkaar doet, dan krijg je vaker een kindje dat iets mankeert. enz. en dat deze agenda loopt op een kosmoscycli. Dit zegt niet dat ik volledig achter die agenda sta. We mogen best weten hoe het zit en wij kunnen hier best redelijk zelf hieruit komen. Dat we zelf iets moeten opgeven enz. meer richting naar natuur, dus ook mensen dood laten gaan/niet meer zo lang laten rekken.(wel onder alle mensen toepassen). geen ivf.(er lopen zat kinderen rond, die geen ouders hebben). Dit is best hard, maar dit is beter dat we elkaar afslachten door oorlog/tweedeling enz. door toedoen elite. Voor mij mag de technologie weg. Geldsysteem(verrotte) is dan ook weg. Kunnen we weer als mens gaan leven. Letterlijk delen en handelen(ruil) Dromen mag toch?

     2 likes
   • Padja schreef:

    En de goden schiepen de mens naar HUN gelijk is.
    Dat is wat er werkelijk stond voor de vertalers ermee aan de slag gingen.
    Ik vind van Daniken ook erg leuk.
    Aliens als goden. Klinkt logisch.

    7 likes
   • Armonicus schreef:

    Genesis 6.

    2 Dat Gods zonen de dochteren der mensen aanzagen, dat zij schoon waren, en zij namen zich vrouwen uit allen, die zij verkozen hadden.

    Wie precies Gods zonen waren is niet duidelijk, maar kennelijk waren deze zonen ‘anders’, dan die mensen met hun schone dochteren!

    6 likes
   • Peter schreef:

    Dus mag ik hier uit de logische conclusie trekken ,dat God een alien is.

    4 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Genesis 18:2 drie mannen, waarvan een de heer…

    1 likes
   • henk schreef:

    God betekent het woord.
    Het gene dat niet, verwoord kan worden, daarom verwezen ze naar “het woord”.

    Wat bedoeld werd met; En God schiep de mens naar zijn beeld, naar zijn gelijkenis.

    Is dat wij net als alles om ons heen, god zijn.

    1 likes
  • Peter schreef:

   De buitenaardsen hebben het evolutieproces versneld.
   Zij kozen de homo erectus uit voor hun buitenaardsexperiment,
   Dit is de missing link, tussen de aapachtiigen en de onstane Homo sapiens.
   Veel over deze theorie is te lezen bij Von daniken en Zachariah’s sitchen.

   P

   4 likes
   • flardinga schreef:

    Kan iemand het mij in makkelijker Nederlands uitleggen?
    Ik begrijp wel als de allerbeste geleerden het al niet begrijpen of moeilijk snappen, dat het dan voor mij nog moeilijker wordt, maar dat met dat Rhesus negatief en het bloed begrijp ik niet, wie helpt mij?

    1 likes
  • Jozef schreef:

   Genesis 6 : 1 – 7. Lijkt me vrij duidelijk. Hetgeen jij aanhaalt is een sciencefiction draai aan hetgeen daar geschreven staat. Overigens leuk dat je het aap is aap verhaal aanhaalt. Rhesus factor heet zo omdat het van het Rhesus aapje afkomt. Dus als je positief bent dan weet je wel waar je vanaf stemt.

   1 likes
 • Lucie schreef:

  Wauw………..ik heb B negatief,stam dus van een ander soort,altijd al gedacht dat ik anders ben dan het doorsnee volk.

  15 likes
 • Roy schreef:

  Ik las als 10 jarig ventje al de boeken van Erich Von Däniken. Dus deze actualiteiten zijn mij totaal niet vreemd. Gewéldig zelfs!

  Chapeau!

  Gr

  28 likes
 • De Overheid. schreef:

  De mens is een GMO product van GOD dus ja, de mensheid is het resultaat van een buitenaards experiment maar ik geloof niet in het woord experiment. Zij die miljoenen tot miljarden jaren voor ons uit lopen doen dingen die geen experiment zijn.

  9 likes
  • Axe schreef:

   @Overheid

   “de mensheid is het resultaat van een buitenaards experiment”

   Waar heb je die wijsheid opgedaan?
   Ergens gelezen? Waar dan, want dat zou ik ook wel eens willen lezen, een geschreven IETS zonder Emotie en Ego en ik ben erg benieuwd hoe zoiets geschreven en vooral door WIE het geschreven is, dus ik wil ook een hele accurate beschrijving van de schrijver graag.
   Iest wat van ver komt is altijd lekkerder zegt men dus graag een VER-haal en geen om-haal

   0 likes
   • De Overheid. schreef:

    @Axe

    Als ik het je zou vertellen zou het wat uitmaken? Het maakt niet uit hoe logisch het mag zijn want jou eigen wereld bepaald toch anders. Het staat in de kleitabletten, het oudste schrift op aarde dus kom niet met wetenschap aan want logica brengt je van A naar B en verzinsels brengen je overal. Wetenschap is over het “algemeen” een gemanipuleerd iets. Bram Vermeulen geeft er een mooie presentatie over.

    Bram Vermeulen – In Den Beginne

    https://youtu.be/glm_AjwdIPo via @YouTube

    4 likes
    • Axe schreef:

     @De Overheid.
     Ik zeg niet dat je liegt ik zeg gewoon dat al wat je beweerd, dat jij dat simpelweg niet kan weten, een mensenleven is gewoon te kort om tussen alle leugens die er gestrooid zijn om daar die ene waarheid tussen te vinden. Hoe heb jij die ene waarheid gevonden dan, want als ik het over mezelf moet hebben, ik heb zelf een paar keer heel serieus gedacht de waarheid bij de staart te hebben maar het bleek een van de Grote leugens, ik heb dus een paar keer in een heel diep dal gezeten, op die momenten kon ik niet anders denken dat dat ik daar nooit meer uit zo komen, het is een emotieloze plaats, dat doet het met je als je zoekt en vind… het is niet altijd wat je zoekt wat je vind… helaas. Ik denk zelf dat ik er sterker uit ben gekomen maarja, wie ben ik haha. Ik heb geleerd uiterst waakzaam te zijn om er maar zo’n wakker woord tegenaan te gooien 😛
     Ik ben niet bang om te ‘kijken en luisteren’ maar om naar de diepste kernen van zaken (krachtige wezens) te gaan ben ik zo voorzichtig (mogelijk).
     Ik heb al heel veel gezien en gehoord, dat is ook gevaarlijk..niet fysiek, nee voor m’n ziel, m’n ‘zijn’ en staat van ‘zijn’.
     Dat wetenschap het middel is met oa als doel ego en emoties op te wekken is zeer zeker overduidelijk, dat ziet mijn logica echt wel.
     Wetenschap wordt gemanipuleerd door de Aarde ‘I T zelf” de Aarde is een “-naam-moet-nog-uitgevonden-worden-” een minuscuul deeltje van een groter geheel, de Zon is als een nucleus met elektronen en neutronen eromheen te cirkelen (de andere planeten). Voor zover het menselijk oog kan rijken met dan zonder hulpmiddelen, het zit er vol mee, allemaal elementen van HET Grote Geheel. De wilskracht van de Aarde laat het gebeuren dat mensen en dieren doen wat ze doen, tijd is voor Aarde anders dan voor de wezens die erop en erin vertoeven bij het bereiken van bepaaalde aantalen mensen (product van de aarde itzelf, van top tot teen) komt de technologie tot leven, de geprogrammeerde mensen nemen deel aan het verder ontwikkelen, het assembleren van aardse stoffen tot mobile netwerken…andere mensen worden weer geprogrammeerd deze netwerken te bedienen..vlees en bloed bedient de aarde en die houdt wel van een snack: Angst en Verdriet veroorzaken Woede en Wraakgevoelens en dat veroorzaakt Loco-Loco door het lint gedrag, totale waanzin ten koste van ‘de mens’ maar spekkie naar ‘t bekkie voor onze lieve ‘moedertje Aarde’ wat zo kan dit moedertje groter groeien en dus meer energie van de Zon ontrekken, dat is het grotere geheel waar wij niets aan kunnen veranderen dus, we kunnen proberen tijd te rekken, maar de Aarde heeft ons in de macht, zelfs zij die denken ons ‘gemaakt’ te hebben, ‘Zij” zijn niets meer en minder dan OOK maar producten, net als wij. Dus als het een experiment is is het een experiment van het ‘Geheel”

     Ik kan het nooit kort houden zo te zien

     Oh ja even wat uitzoomen weer haha, de kleitabletten, die erken jij dus als ‘het bewijs’
     Toch niet omdat ze oud zijn hoop ik?
     Vroegah heette een Twix nog gewoon een Raider en M&M’s waren Treets
     Vroegah was sex nog vies en de lucht nog schoon.
     Vroegah toen we voor een loempia nog naar Vietnam moesten
     Vroegah… toen de wasmachines nog tieten hadden
     Vroegah toen enkel en ALLEEN waarheidsschrijvers iets op klei-tabletten mochten beitelen.
     Vroeger kende men geen fabels, alleen als het echt gebeurd was mocht het opgetekend worden.
     Vroeger kende men geen humor of emoties laat staan dat ze fantasie hadden of leugens konden verspreiden.
     De Kleitabletten zijn natuurlijk wel door de media in het nieuws gebracht, die o zo beïnvloedbare media,
     Iets vertalen van uit die tijd is sowieso onmogelijk, daar heeft de ‘natuur’ wel voor gezorgd, taal veranderd zo snel dat het onmogelijk is terug in de tijd te gaan, elke streek van een paar km² heeft al z’n eigen taal/dialect, taal verbastert vandaar dat iets van vele duizenden jaren geleden niet vertaald kan worden, laat je toch wat dat aangaat niets wijsmaken beste Overheid 🙂

     1 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Axe,

      Hoi Axe, allereerst kijk ik naar logica en wat ik niet kan weten laat ik zo tot een moment heb dat er logica is. Ik ga zelf niets verzinnen want dan word het megabreed en kom je nergens. Albert Einstein: Logica brengt je van A naar B en verzinsels brengen je overal. Nu alleen nog inzien wat de verzinsels van andere zijn en dat is naar mijn mening niet erg moeilijk. Ik moet ook bekennen dat ik het niet mijn leven maak want anders gaat het ook niet goed. Ik ben ook van mening dat mijn bewustzijn erg hoog is voor de tijd waarin wij leven en ik weet ook dat het arrogant klinkt maar er is feb 2015 wat gebeurd waaruit ik kan vast stellen dat het echt zo is maar ik kan het en mag het hier niet vermelden. Als ik je dat vertel kan ik je meer vertellen met wat er gaat gebeuren en waar niemand qua keiharde logica niemand omheen kan. Zoals ik in mijn vorige schrijven al liet blijken zijn wij niet zo vrij als we denken te zijn. Dat ook zij producten zijn net als wij klopt wel maar wij hebben 2% upgrade en 98% junk DNA en zij wellicht veel meer dus kunnen zij veel meer als wij.

      Ik erken die tabletten zeker als bewijs ja maar niet alleen omdat ze oud zijn maar ook omdat ze zo goed bewaard blijven laat men zien dat ze dan ook heel belangrijk zijn. Zo heb ik ook begrepen dat de Bijbel uit die tabletten geschreven is en vergeet de Koran niet alleen aanbidden de moslims een andere planeet. Er zijn hier veel mensen die reageren op persoonlijke meningen over dat er maar 8 planeten zijn terwijl er in de oude geschriften 12 staan net als de 12 uren 12 provincies en het dozijn en de 12 maanden en meer, maar het heeft er allemaal mee te maken. Ik wil enkel duidelijk maken dat logica zo te vinden is terwijl het gros ook hier het nieuws bij elkaar verzint omdat ze logica niet kunnen bevatten. Vroeger had men ook fabels alleen toen had je een Vrijmetselarij met rode kruizen op hun witte hemt die tempeliers hete en daaronder had je veel meer zodat je ook verraden kon worden en de brandstapel op ging als je te dicht bij de waarheid kwam. Ik ben wel van mening dat de Media ons heel veel leugens brengen om de wereld populatie geheel te manipuleren maar ze zullen als de tijd rijp is ook waarheden brengen om naar die andere nieuwe werkelijkheid te gaan. Ik ben de Vrijmetselarij dus geheel goed gaan zien omdat ik ben gaan inzien wat ze doen en waarom ze het doen. Veel mensen zetten zich volledig weg om te dienen en als je dat gaat zien heb ik toch wel respect voor die groep. Het begeleiden van 8 miljard mensen op een planeet, dat is toch wat?? Iets uit die tijd vertalen is wel mogelijk omdat als je goed naar Bram geluisterd heb dat je kan zien dat men in symbolen communiceert en symbolen blijven miljoenen jaren hetzelfde en zoals hij zei, ik rij met mijn auto op een snelweg over 1000 jaar geheel iets anders betekend. ZE ZIJN BOVEN NIET GEK!!!! Denk het niet beter te weten als onze bovenburen want met hun bewustzijn en IQ en levens en zielen ervaring komen wij daar nooit bij. Wij zijn als civilisatie op deze planeet aan het puberen en we worden daar straks meer mee geholpen. Ik denk dat het zeer binnenkort gaat gebeuren maar ik weet niet wanneer.

      Ik zal het volgende x ook korter houden.

      0 likes
    • Axe schreef:

     @De Overheid.

     4 augustus 2016 09:06 op 09:06

     Bram Vermeulen – In Den Beginne

     https://youtu.be/glm_AjwdIPo via @YouTube

     Heb net even de volle 49 minuten de tijd genomen.
     Hij kan het mooi vertellen anders is het geen 49 min uit te houden
     Het is zo lekker mysterieus allemaal en veel verder wil ik het niet laten komen eigenlijk haha
     Want of het nu waar is of niet, weten hoe we tot stand gekomen zijn verandert zo weinig aan de werkelijkheid.
     Als dit verhaal van de annunaki waar is dan zijn ze vast niet plotsklaps gestopt met het experimenteren, dan zouden wij een ge-update versie zijn en ook een minder tegenstribbelende versie dan adam 1,2, en 3 zijn…in zo’n tijdsbestek zouden we zo geprogrammeerd, (hersenfunctie-aanpassingen), dat ‘we’ het vermogen niet hebben om als ‘tandwieletje’ uit het grote klokkenspel, (incusief klepel) te stappen, dat zit behoorlijk doordacht op z’n plek.
     Of je moet het over de Anunaki krachten hebben, ‘Nephilim”, die ‘Ik moet gediend worden ik wil veel dienaars’ ‘krachten’
     Die krachten zijn behoorlijk aanwezig in deze wereld inderdaad, licht gekleurde mensen maken inderdaad vaker duidelijk bediend te willen worden tenminste, dat heb ik uit de media en geschiedenisboeken.
     Ik zeg niet dat het niet kan, de anunaki, maar genetische experimenten en kleitabletten is bij mij toch niet die denkbeeldige 1+1=2 😉
     Dat velen van ons zich afvragen waar we vandaan komen zegt al genoeg over hoe we geconstrueerd zijn door ‘de Maker”.
     Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe deze Stitschin die tabletten vertaald heeft.
     Wat zijn logica is. Zijn uitleg.

     Ken jij: “Heilige Boek der Gevallen Engelen” ? in makkelijk the vinden en in PDF formaat geloof ik.
     Is ook interessant gaat ook mede over die kleitabletten en de geschiedenis van de mens en het al
     EN Quote:”Het is strikt verboden dit boek te lezen sinds 1200 jaar, u bent schuldig gevonden door Congregatie van geloofleer als u dit boek nu verder leest” Dus wees op je hoede LOL 😛 😛

     0 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Axe,

      Hoi Axe, Ik heb het ff druk omdat moeders in het ziekenhuis ligt maar ik zal je wel beantwoorden. Ik geloof er geheel in en ik denk dat ze ook niet gestopt zijn met de mens op Aarde. Wij zitten nu in een mutatie fase waardoor we meer bewustzijn krijgen. Er gebeurd natuurlijk veel meer waar ons bewustzijn geheel niet bij KAN komen. Ik ben gaan inzien dat mijn ADD bijna weg is of dat ik nu geheel geen medicatie meer nodig heb. En dat allemaal na 21-12-2012 het einde van de wereld weet je nog? Het einde van die wereld was het einde van 3 tijdperken waardoor je ook wisselt van Frequentie waardoor die verandering optreed. Je moet maar eens wat van Cimatics gaan kijken en dan gaan begrijpen dat ons lichaam voor 80% uit water bestaat zodat je kan gaan inzien hoe die mutatie werkt. Ik vind het echt wauw. Ik ben het zelf gaan inzien maar vele komen daar geheel niet bij en zullen het niet begrijpen wat een beetje arrogant lijkt maar ik lees veel reacties op verschillende site’s waardoor je ziet dat niemand daar mee bezig is.. Hoe Zecheria Sitchin het vertaald heeft weet ik niet maar er is veel over hem te vinden.

      Jou beschreven boeken heb ik niet gelezen maar ik zal er toch eens naar gaan kijken. Ik zal op mijn hoede zijn maar ik denk ook dat deze zinnen vaak toegepast worden om de aandacht te krijgen.

      1 likes
    • Isostar schreef:

     @Overheid

     Dit is Axe
     De naam Axe gebruik ik omdat ik hier wat zeggen wilde en dus *verplicht een naam moest opgeven en *verplicht een e-mail adres erbij en hier op m’n bureautTJE stond Axe Deodorant dus ik wilde er niet lang over nadenken dus dat maar gekozen.
     Maar Isostar, die naam heb ik al een paar jaartjes eerder op die zelfde manier genomen, op een forum, over motor wegrace, dus weinig ‘mystiek’ anyway, Dat ‘naam’ gebruiken kan wel ‘invloed’ uitoefenen zij het + of –
     Een Axe is ook een Bijl, als je begrijpt wat ik bedoel
     En ik wil hier niet met de te scherpe bijl hakken, die verspreekwoordjes toch haha “Namen” er zijn personen die denken namen te kunnen ‘lezen’, en wat voor karakter erbij hoort haha dus m’n eigen naam ga ik op plaatsen als dit maar niet doen en zo zijn er velen hier haha iig “Isostar” is geen moordwapen haha, het is isotoon, lichaamseigen dus, en lichaamseigen is 80% water + wat mineralen 😉
     iig, Cimatics
     De vibratie van water… door negatief te denken zal het water op een te lage trilling belanden en bij positief denken het tegenovergestelde van dat (woordspeling) negatiefiteit of positiviteit beinvloed alles wat ‘aarde’ is en erop of in leeft.
     Door (op korte afstand) positief te denken en praten, is getest op een waterdruppel vlak voor bevriezing, zullen er ‘mooie’ kristallen onstaan en bij negatieve” ” ‘lelijke’ kristallen.
     Tenminste dat is wat ik zo ff kon vinden via google..

     https://books.google.nl/books?id=Qb-J3KRtKBgC&pg=PA382&lpg=PA382&dq=Cimatics+80%25+water&source=bl&ots=eCzLWL7YRb&sig=5mB9VboBuYeDDQbOdl2PU7IrHOY&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwj63PjUq77OAhXBJMAKHR9JBtYQ6AEIRTAF#v=onepage&q=Cimatics%2080%25%20water&f=false

     Maar wat ik eerst graag weten wil is of hetgeen jij hier niet kan zeggen, Gunstig of Ongunstig is voor ‘ons’.
     ?

     0 likes
     • De Overheid. schreef:

      @Isostar

      Hey Isostar, het maakt niet uit wat voor naam je gebruikt want ik ben al een paar x gewisseld. Over cimatics gesproken kan ik niet over negatief of positief uitgaan omdat de mens van hier daar eiegenlijk geen ervaring mee heeft. Alles wat men nu zegt komt voort uit borrelpraat dus laten we afwachten wat het echt nieuws gaat worden. Waar ik op doelde is dat de mens nu in een mutatiefase zit en dat die frequentie van de planeet Saturnus afkomt waardoor men gelijk kan zien waar de ringen voor dienen. De mens is eigenlijk software van vlees en bloed en je harde schijf is je DNA structuur. Als je lang in een trilling zit veranderd je DNA waardoor je als mens veranderd. Daar doelde ik op.

      1 likes
     • Isostar schreef:

      @Overheid

      Ging ff wat mis met de Url

      Dus:
      Future Esoteric: The Unseen Realms
      vanaf pagina 381

      0 likes
    • Axe schreef:

     @De Overheid

     Beterschap gewenst voor je Ma..

     Neem je tijd en je hoeft het van mij niet kort te houden.

     0 likes
 • Jaya schreef:

  Er is een theorie dat het buitenaardse ras de Elohim de mensheid heeft geschapen.

  7 likes
  • Henk Azie schreef:

   De Elohim.
   In het oud hebreeuws was Elohim een meervoud van El (God) en Eluha (Godin).
   De Bijbel is slecht vertaald, en Elohim als God vertaald. Het beste is om terug naar de bron te gaan en of de mechanische vertaling lezen of oud hebreeuws gaan leren lezen.

   3 likes
 • helder schreef:

  elite=rhesus negatief

  3 likes
  • rocinante schreef:

   Lijkt me niet. Ik heb ook negatief bloed, en ook nog eens linkshandig. Toch ben ik maar een simpele ziel, die absoluut nooit bij de elite kan komen.

   7 likes
 • Padja schreef:

  Jammer genoeg wordt steeds de bijbel aangehaald terwijl het een naschrijf werkje is van de oudere geschriften met een hoop wijzigingetjes voor eigen gewin.
  De vedische geschriften zijn vele malen ouder en al eeuwen eerder” op papier ” gezet.
  God Brahma is hier een tweeslachtige figuur die zich deelt.
  Een hij/zij dus.
  Klinkt een stuk prettiger dan die mannelijke zelfverheerlijking.

  7 likes
  • Axe schreef:

   @Padja
   3 augustus 2016 04:26 op 04:26
   Brahma is India toch?
   Het verhaal van ‘God’ is ergens begonnen, dat is duidelijk.
   Maar er zijn zo veel versies, ontelbaar veel lijkt wel.
   Ze kunnen dus ook niet allemaal waar zijn.
   Eigenlijk kunnen ze geen van allen waar zijn.
   Het verhaal is begonnen bij de eerste verteller(s) ja het kunnen er misschien ook een paar meer zijn en misschien waren het er wel honderd die het verhaal van God konden doorvertellen.
   Maar laat ik het eerst bij 1 houden, die vertelde het dus aan misschien wel 1000 anderen maar luisterden ze ook alle 1000 even aandachtig?
   Het is steeds een lang verhaal en pen en papier was ff niet voor de hand, dus misschien paar tekeningetjes maken op een stuk steen, duurt ff maar dan heb je ook wat, ook voor later -Ahum-als geheugensteuntjes, is makkelijker vertellen, want er komen steeds meer vragen en er moeten steeds andere antwoorden gegeven worden, en waar moeten die antwoorden weggetoverd worden? Uit een van z’n eerste ingeving of misschien z’n logica laten werken al denkend voor het slapen gaan allerlei “Wonderbaarlijke” antwoorden bedenken, Met Alle Nare gevolgen die dat oplevert, alles wordt deze ‘Man van God’ gevraagd… en ook al deze man z’n afstammelingen zullen Aanbeden borden, want zij hebben het verhaal uit 1e hand, en so on and on and on.
   Van mond op mond had het grootste bereik
   Het oorspronkelijke verhaal is nooit opgetekend, ja spijkerschrift en hyroglieven
   Het verhaal is iig overall ter wereld wel binnen handbereik, de vele versies ook…de FAMILIE heeft dus het woord verspreid hahahaha vandaar dat het zo’n STERK verhaal is 😉

   0 likes
   • Axe schreef:

    Oh ja, ‘de man die het woord van God’ doorvertelde deed dat wel met de bedoeling dat het doorverteld zou worden toch?
    Degenen die het wel deden, konden zij werkelijk woord voor woord onthouden hebben en dus ook exact verder verteld hebben, misschien wel onder het genot van een honingdrankje wie zal het zeggen. woord voor woord is zeer moeilijk, probeer zelf maar eens haha
    Ten eerste vergeet men dingen ten tweede des te meer tijd er tussen horen en doorvertellen zit des te meer het verhaal veranderd, onbewust ten derde er zijn altijd grappenmakers ten vierde er zijn nog meer leugenaars .

    0 likes
    • Padja schreef:

     Ja Axe.
     Dat is dus precies mijn punt.
     De “heilige geschriften” zijn niet betrouwbaar.
     Tóch claimen mensen dat elk woord door God ingegeven is.
     Omdat er wordt opgeroepen tot moord, haat en onverdraagzaamheid vind ik die boeken een gevaar voor de maatschappij.
     Ze zouden herschreven moeten worden.

     2 likes
 • pietje schreef:

  Roy ik ook want mijn vader las ze ook ! Ben dus zo opgevoed door hem !

  3 likes
 • Elkekeerdateindedatmaarnietkomt schreef:

  Beste Roy en Pietje,
  Geen idee hoe het werkelijk zit, maar von Däniken heeft het op een paar cruciale punten toch echt bij het verkeerde eind. Neem zijn theorie over Puma Punku. Waar von Däniken beweerd dat het gebouwd is van graniet en dioriet ( de hardste steensoort na diamant), blijkt het in werkelijkheid te gaan om… Zandsteen. Zo ook zit hij er qua gewicht van de stenen hier en daar een paar duizend kilo naast…
  Dat is slechts een voorbeeld… Dus om Chariots of de Gods nu als het nieuwe scheppingsverhaal te bestempelen vind ik persoonlijk wat riskant.
  Nogmaals, hoe het werkelijk zit… Geen idee.

  3 likes
 • andré schreef:

  velen oude beschavingen (resten) zijn terug te vinden op eilanden … waarom op de eilanden ??
  natuurlijke grens voor een experiment….

  1 likes
 • Draconian schreef:

  Altijd maar dat buitenaardse trekje eraan geven. Het zal wel net zo simpel zijn als blanke, gele en zwarte mensen. Vanwege het klimaat. Dat zal dus ook wel zoiets simpels zijn als met het bloed.

  0 likes
  • De Overheid. schreef:

   Onze kleur en eigenschappen hebben niets met de zon of met het klimaat van doen. We verschillen ook heel erg van karakter en veel meer. Alles heeft een reden.

   1 likes
 • frans schreef:

  De mensheid komt voort uit een zeer degelijk en goed doordacht plan.
  De mensheid bereikt ook zijn doel,
  Daar zullen de koudbloedigen niets in kunnen veranderen.

  1 likes
  • Axe schreef:

   @frans
   3 augustus 2016 21:54 op 21:54

   Letterlijk of spreekwoordelijk koud bloed? (of beide hehehe)

   Er zit een of ander figuur op Youtube AHK Alien Human Kind die beweert van jupiter of saturnus te komen, sja weet niet exact meer maar iig hij heeft een boekwerk geschreven waar alle alien soorten in vermeld staan en hij vertelt op z’n YT Channel daar openlijk over en waarschuwt voor de vele rassen en zoekt aanhangers aka ‘strijders’, helpers deze kwade aliens te doden ofzo
   Hij heeft zoveel filmpjes, heb er een paar bekeken maar deze man meent dus voor de volle 100& dat hij van een ander planeet komt, en hij heeft ook een speciaal zwaard en noemt zichzelf Azazazel met een nummer er achter…
   Hij is al vele malen geincarneerd en steeds op z’n 13e komt alle info uit vorige levens vrij en hij had er vele, hij was erbij ‘Vanaf den Beginne.
   En raar maar waar, hij heeft trouwe volgers hahaha
   Ach ja, wat dat betreft klopt 1 voorspelling uit ‘the book of pain’ wel aardig, dat er vele valse messiassen en profeten op de voorgrond zouden treden, in de eindtijd…maarja die eindtijd wil maar geen eind aan komen en het spoedige nieuwe begin wordt al duizenden jaren rijkelijk voorspeld dat het einde nog lang niet in zicht lijkt te zijn

   0 likes
 • henk schreef:

  “15 procent van de mensen heeft rhesusnegatief bloed,” zegt presentator van Coast to Coast AM George Noory. “Wetenschappers hebben geen idee waar het vandaan komt. Wat ze wel weten is dat je mogelijk bent voortgekomen uit een andere soort als je het hebt.”

  Als de moeder rhezus positief kan zijn en de baby rhezus negatief dan is het bovenstaande weer eens onzin.

  0 likes
 • x

  Check Also

  afrika

  VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika

  In Afrika voltrekt zich momenteel een groot ...

  gates

  Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

  Mikki Willis, de regisseur van de documentaire ...

  >