Buitenland

Ingeënt IJsland: 75 procent nieuwe ‘besmettingen’ bij gevaccineerden, versoepelingen teruggedraaid

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

IJsland draait de coronaversoepelingen terug. Tot 13 augustus moet iedereen weer een meter afstand houden en geldt weer een mondkapjesplicht voor binnenruimtes. Cafés en restaurants sluiten om 23.00 uur hun deuren.

Het aantal ‘coronabesmettingen’ in IJsland stijgt in rap tempo, hoewel bijna 90 procent van de bevolking ouder dan 16 jaar volledig is gevaccineerd. Driekwart van de nieuwe besmettingen is vastgesteld bij mensen die volledig zijn ingeënt. Er worden tientallen gevallen per dag geregistreerd.

IJsland schafte als eerste land in Europa de meeste coronamaatregelen af. Het was ook één van de eerste landen die gezondheidscontroles voor gevaccineerde reizigers ophief, maar ook die versoepeling is inmiddels weer teruggedraaid.

Fabeltje

FVD-voorman Thierry Baudet schrijft op social media: “Kunnen we dan nu stoppen met het fabeltje dat je je prikt ‘voor een ander’?”

Begin dit jaar werd bekend dat in het land drie mensen waren gestorven nadat zij het coronavaccin hadden gekregen. Runa Hauksdottir Hvannberg, directeur van het IJslandse geneesmiddelenbureau, zei dat de sterfgevallen zullen worden onderzocht als mogelijke bijwerking van het vaccin.

Het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is:

Het aantal nieuwe ‘coronagevallen’ per miljoen mensen:

4.8 37 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
11 maanden geleden

De prikjes gaan hun werk doen. In de gaskamer ging het sneller

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Hahahaha….Hoppakee! Daar gaan al die Elitaire Voordeeltjes die de Gevaccineerden waren beloofd zo weer de Deur uit…Wat zullen die Hersenloze Gevaccineerde Schapen hier in Nederland straks gaan balen…Ze dachten dat ze bij de Elite hoorden…Lekker op Vakantie, Uitgaan, Theater & Bioscoop…alles zonder dat ze lastig werden gevallen door die Ongevaccineerden…Nu zijn we dus ALLEMAAL weer GELIJK…behalve het feit dan dat al die Gevaccineerden hun leven met een paar decennia hebben VERKORT….

Mars
Mars
11 maanden geleden

Eerst komt de spuit dan komt de ziekte …is nooit anders geweest.

loNe
loNe
11 maanden geleden

en wie zegt dat dat geen 100 [%] is ?
msm kennende
die nu met ontzettend veel tegenzin zo’n bericht moeten plaatsen ..?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x