Homepagina » Mens en Dier » Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’
gore
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’

Al Gore pleitte op 19 juni in het NBC-programma Today voor een Great Reset of Grote Reset. “Ik denk dat dit het moment is voor een Grote Reset,” zei de voormalige Amerikaanse vicepresident. “We moeten veel problemen oplossen die we al veel te lang hebben laten etteren. De klimaatcrisis biedt ons de kans om tientallen miljoenen nieuwe banen uit het niets te scheppen.”

Gore ging ook in op de coronacrisis, die volgens hem rechtstreeks gelinkt kan worden aan het klimaat. Een Grote Reset zal volgens hem het aantal sterfgevallen als gevolg van pandemieën doen dalen, ‘omdat luchtvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen zorgt voor een toename van de coronasterfte’.

“Dit is dus het moment voor een reset om een aantal problemen op te lossen, vooral de klimaatcrisis,” zei klimaatactivist Gore. “Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns.”

Bedreiging

Eerder zei de Amerikaanse oud-minister John Kerry dat ‘de Grote Reset nodig is om het populisme de kop in te drukken’. Ook de Canadese premier Justin Trudeau zinspeelde tijdens een VN-conferentie op de Grote Reset. Later beweerde hij dat het ‘een complottheorie is’. De Australische senator Pauline Hanson waarschuwde dat de Grote Reset ‘een bedreiging vormt’.

[Climate Depot]
4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns. Wat blijkt daar uit wetenschappelijk? Dat de aarde versneld opwarmt door de beperking van de CO2 uitstoot.De echte reden van de opwarming is de vernietiging van de ozone op de polen door de toegenomen kosmische straling die onze aarde meer en meer bestookt en dit door het verzwakkende elektromagnetisch veld van zon en aarde en het op de wandel gaan van de polen zelf.

Janssen
Janssen
1 jaar geleden

We zullen eerst eens beginnen met een grote RESET van zijn inkomen en het dubbele agenda geluid van deze gluiperd, want die reset is natuurlijk voor het klootjes-volk en hij blijft buiten schot.

Burger
Burger
1 jaar geleden

De grote reset is het compleet uitroeien van de mensheid behalve de sekte zelf die aan het roer staat van de agenda. Zie en huiver onderstaande video en deel deze massaal.

https://www.bitchute.com/video/uqN8sIksj60x/

x

Check Also

van haga

Van Haga roept op te stoppen met ‘idiote’ lockdown: ‘Angsthazen hebben ons land te lang gegijzeld’

We hebben twee jaar achter de rug ...

protest

1 ploeg van 1 miljoen: Megaprotest op 23 januari in Brussel voor vrijheid en tegen de Great Reset

Aanstaande zondag gaat het gebeuren. Op 23 ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

53
0
We lezen graag je reactie!x