Homepagina » Mens en Dier » Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’
gore
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’

Al Gore pleitte op 19 juni in het NBC-programma Today voor een Great Reset of Grote Reset. “Ik denk dat dit het moment is voor een Grote Reset,” zei de voormalige Amerikaanse vicepresident. “We moeten veel problemen oplossen die we al veel te lang hebben laten etteren. De klimaatcrisis biedt ons de kans om tientallen miljoenen nieuwe banen uit het niets te scheppen.”

Gore ging ook in op de coronacrisis, die volgens hem rechtstreeks gelinkt kan worden aan het klimaat. Een Grote Reset zal volgens hem het aantal sterfgevallen als gevolg van pandemieën doen dalen, ‘omdat luchtvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen zorgt voor een toename van de coronasterfte’.

“Dit is dus het moment voor een reset om een aantal problemen op te lossen, vooral de klimaatcrisis,” zei klimaatactivist Gore. “Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns.”

Bedreiging

Eerder zei de Amerikaanse oud-minister John Kerry dat ‘de Grote Reset nodig is om het populisme de kop in te drukken’. Ook de Canadese premier Justin Trudeau zinspeelde tijdens een VN-conferentie op de Grote Reset. Later beweerde hij dat het ‘een complottheorie is’. De Australische senator Pauline Hanson waarschuwde dat de Grote Reset ‘een bedreiging vormt’.

[Climate Depot]
4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
9 maanden geleden

Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns. Wat blijkt daar uit wetenschappelijk? Dat de aarde versneld opwarmt door de beperking van de CO2 uitstoot.De echte reden van de opwarming is de vernietiging van de ozone op de polen door de toegenomen kosmische straling die onze aarde meer en meer bestookt en dit door het verzwakkende elektromagnetisch veld van zon en aarde en het op de wandel gaan van de polen zelf.

Janssen
Janssen
9 maanden geleden

We zullen eerst eens beginnen met een grote RESET van zijn inkomen en het dubbele agenda geluid van deze gluiperd, want die reset is natuurlijk voor het klootjes-volk en hij blijft buiten schot.

Burger
Burger
9 maanden geleden

De grote reset is het compleet uitroeien van de mensheid behalve de sekte zelf die aan het roer staat van de agenda. Zie en huiver onderstaande video en deel deze massaal.

https://www.bitchute.com/video/uqN8sIksj60x/

x

Check Also

back better

Roep om debat over Build Back Better-uitspraken Kaag: ‘De hoogste tijd!’

Minister Sigrid Kaag heeft de Tweede Kamer ...

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x