Mens en Dier

Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al Gore pleitte op 19 juni in het NBC-programma Today voor een Great Reset of Grote Reset. “Ik denk dat dit het moment is voor een Grote Reset,” zei de voormalige Amerikaanse vicepresident. “We moeten veel problemen oplossen die we al veel te lang hebben laten etteren. De klimaatcrisis biedt ons de kans om tientallen miljoenen nieuwe banen uit het niets te scheppen.”

Gore ging ook in op de coronacrisis, die volgens hem rechtstreeks gelinkt kan worden aan het klimaat. Een Grote Reset zal volgens hem het aantal sterfgevallen als gevolg van pandemieën doen dalen, ‘omdat luchtvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen zorgt voor een toename van de coronasterfte’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Dit is dus het moment voor een reset om een aantal problemen op te lossen, vooral de klimaatcrisis,” zei klimaatactivist Gore. “Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns.”

Bedreiging

Eerder zei de Amerikaanse oud-minister John Kerry dat ‘de Grote Reset nodig is om het populisme de kop in te drukken’. Ook de Canadese premier Justin Trudeau zinspeelde tijdens een VN-conferentie op de Grote Reset. Later beweerde hij dat het ‘een complottheorie is’. De Australische senator Pauline Hanson waarschuwde dat de Grote Reset ‘een bedreiging vormt’.

[Climate Depot]

4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns. Wat blijkt daar uit wetenschappelijk? Dat de aarde versneld opwarmt door de beperking van de CO2 uitstoot.De echte reden van de opwarming is de vernietiging van de ozone op de polen door de toegenomen kosmische straling die onze aarde meer en meer bestookt en dit door het verzwakkende elektromagnetisch veld van zon en aarde en het op de wandel gaan van de polen zelf.

Janssen
Janssen
3 jaren geleden

We zullen eerst eens beginnen met een grote RESET van zijn inkomen en het dubbele agenda geluid van deze gluiperd, want die reset is natuurlijk voor het klootjes-volk en hij blijft buiten schot.

Burger
Burger
3 jaren geleden

De grote reset is het compleet uitroeien van de mensheid behalve de sekte zelf die aan het roer staat van de agenda. Zie en huiver onderstaande video en deel deze massaal.

https://www.bitchute.com/video/uqN8sIksj60x/

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x