Homepagina » Mens en Dier » Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’
gore
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Al Gore: ‘Dit is het moment voor een Grote Reset’

Al Gore pleitte op 19 juni in het NBC-programma Today voor een Great Reset of Grote Reset. “Ik denk dat dit het moment is voor een Grote Reset,” zei de voormalige Amerikaanse vicepresident. “We moeten veel problemen oplossen die we al veel te lang hebben laten etteren. De klimaatcrisis biedt ons de kans om tientallen miljoenen nieuwe banen uit het niets te scheppen.”

Gore ging ook in op de coronacrisis, die volgens hem rechtstreeks gelinkt kan worden aan het klimaat. Een Grote Reset zal volgens hem het aantal sterfgevallen als gevolg van pandemieën doen dalen, ‘omdat luchtvervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen zorgt voor een toename van de coronasterfte’.

“Dit is dus het moment voor een reset om een aantal problemen op te lossen, vooral de klimaatcrisis,” zei klimaatactivist Gore. “Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns.”

Bedreiging

Eerder zei de Amerikaanse oud-minister John Kerry dat ‘de Grote Reset nodig is om het populisme de kop in te drukken’. Ook de Canadese premier Justin Trudeau zinspeelde tijdens een VN-conferentie op de Grote Reset. Later beweerde hij dat het ‘een complottheorie is’. De Australische senator Pauline Hanson waarschuwde dat de Grote Reset ‘een bedreiging vormt’.

[Climate Depot]
4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns. Wat blijkt daar uit wetenschappelijk? Dat de aarde versneld opwarmt door de beperking van de CO2 uitstoot.De echte reden van de opwarming is de vernietiging van de ozone op de polen door de toegenomen kosmische straling die onze aarde meer en meer bestookt en dit door het verzwakkende elektromagnetisch veld van zon en aarde en het op de wandel gaan van de polen zelf.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Was er ook niet wat met de zon? Die vlammen die je erop ziet?

Realistic
Realistic
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Die staat in de brand en dat moet de schuld zijn van Trump, zeker de weten.

Margie
Margie
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Zullen we een stukje met de polen mee wandelen…😀 effe lekker er tussenuit

peter - zwarte piet elect
peter - zwarte piet elect
Reactie op  Ron
1 maand geleden

8% minder broeikas in de atmosfeer? Gore is echt een lachertje maar dan om te huilen.

Laat het menselijk aandeel van alle co2 in de atmosfeer 4% zijn. Als wij mensen niets meer zouden uitstoten, ook niet meer zouden ademen, en zelfs niet zouden ontbinden na de dood, dan halen we hypothetisch maximaal 4% minder uitstoot.

De heilige drie-eenheid van bedrog van deze tijd bestaat uit co2 hoax, critical race hoax, en corona hoax. Deze 3 hoaxes zijn totaal kunstmatig, volledig geconstrueerd in een ultieme poging de absolute god van alle bedrog van de ondergang te redden: geld.

Verachtelijke monsters als gore zijn de hogepriesters van het kwaad.

Janssen
Janssen
1 maand geleden

We zullen eerst eens beginnen met een grote RESET van zijn inkomen en het dubbele agenda geluid van deze gluiperd, want die reset is natuurlijk voor het klootjes-volk en hij blijft buiten schot.

Burger
Burger
1 maand geleden

De grote reset is het compleet uitroeien van de mensheid behalve de sekte zelf die aan het roer staat van de agenda. Zie en huiver onderstaande video en deel deze massaal.

https://www.bitchute.com/video/uqN8sIksj60x/

Eddy
Eddy
1 maand geleden

Al Gore gaat gewoon verder met liegen, iedereen bang maken en veel geld verdienen. CO2 is niet gedaald, zie officiele data https://www.esrl.noaa.gov/gmd/ccgg/trends/weekly.html

mee 2
mee 2
1 maand geleden

ik had gehoopt dat hij aan goed kant stond nu blijkt dat ik het mis had

Philip
Philip
1 maand geleden

 “Eén van de positieve effecten van de pandemie is dat de concentratie broeikasgassen met 8 procent is afgenomen vanwege de lockdowns.”

Wat een leugenaar, maar voor de meeste onder ons zal dat geen geheim zijn!!

Greenhouse gas levels at new high, despite COVID-19 measures
https://www.thejakartapost.com/life/2020/11/27/greenhouse-gas-levels-at-new-high-despite-covid-19-measures.html

https://www.inverse.com/science/why-co2-levels-are-still-rising-during-the-pandemic

Heat-trapping gas levels reach a new record high, despite the coronavirus lockdown
No, the coronavirus lockdown did not solve climate change. Not even a little bit. In fact, the concentration of greenhouse gases in the atmosphere surged to a new record high this year, even as the pandemic brought the world to a standstill, the World Meteorological Organization (WMO) said Monday.

https://www.msn.com/en-us/weather/topstories/heat-trapping-gas-levels-reach-a-new-record-high-despite-the-coronavirus-lockdown/ar-BB1bib1g

Greenhouse gas levels at new high, despite Covid-19 measures
https://phys.org/news/2020-11-greenhouse-gas-high-covid-.html

Margie
Margie
Reactie op  Philip
1 maand geleden

Zonder co2 stikt iedereen helemaal de dievenmoord

walgelijk
walgelijk
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Indien iets onbekend is, leer het kennen en begrijpen en snappen,
en handel erna.
Want angst brengt je niet verder.

nou en!
nou en!
1 maand geleden

al goor de vieze president!

andré
andré
1 maand geleden

Armageddon dus …met paarden en al, gebruik je verstand voor energie en ga terug naar de volkstuin, dit in eerste instantie.

Burger
Burger
Reactie op  andré
1 maand geleden

De huur van een volkstuin in Amsterdam wordt door die heks Halsema tot 700% verhoogd. Wie kan dat nog betalen? Alsof die rijkelui gaan tuinieren, tenzij we straks te maken krijgen met hongersnoden… Het WEF heeft hongersnood op de planning staan voor 2022, misschien wel eerder.

peter - zwarte piet elect
peter - zwarte piet elect
Reactie op  Burger
1 maand geleden

Dat wordt dure bouwgrond. Al het geld voor de linkse hobbies van het amsterdamse bestuur moet toch ergens vandaan komen? En dan was er ook nog iets met verzakkende bruggen en kades. Amsterdam is bestuurlijk gezien echt een gotspe.

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Die groene agenda van hun ook. Hier in Nederland hebben ze de natura 2000 plaatsen al aangewezen en d66 wil tot 5 kilometer om deze plekken geen bewoning. Komt er op neer u woont in de randstad, Flevoland of in de provincie Groningen. Hoe ze dit gaan realiseren dan denk ik aan het plan wat is uitgelekt in Canada en krijgen de complotdenkers toch weer gelijk.

x

Check Also

kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x