CoronaBinnenland

Bijwerkingencentrum van Agnes Kant doet niks met meldingen: ‘Lareb Lariekoek’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Het is vrijwel zeker dat Agnes Kant, directeur van het Lareb, in de Denktank Desinformatie zit. Dat blijkt uit overheidsdocumenten die data-analisten Daniël van der Tuin en Cees van den Bos hebben geanalyseerd.

De Denktank Desinformatie werd door de overheid opgezet om propaganda te maken voor de coronavaccinaties en critici van het beleid te censureren en intimideren. Pieter Omtzigt sprak zich in de Kamer kritisch uit over deze denktank.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De coronaprikken hebben geleid tot een stortvloed aan meldingen over bijwerkingen, maar bijwerkingencentrum Lareb deed daar niets mee. Diverse vaccinatieslachtoffers meldden aan De Andere Krant dat het centrum hun meldingen niet serieus neemt. “Ze doen niks met je klacht. We hebben er al een naam voor bedacht: Lareb Lariekoek.”

Aanklagen

De slachtoffers stellen dat Kant ‘een eigen waarheid’ heeft gecreëerd. Iris de Boer kreeg neurologische klachten na haar tweede Pfizer-prik. “Lareb staat niet open voor andere geluiden en hoort alleen de eigen muziek,” zegt zij.

Ze deelde online een gesprek met een hakkelende Lareb-medewerker die geen duidelijk antwoord kon geven op haar vraag wat er met de meldingen van lotgenoten is gebeurd. Ze moest het onmiddellijk verwijderen, anders zouden ze haar aanklagen.

Esther Reinders kreeg pericarditis (een ontstoken hartzakje, red.) na haar coronavaccinatie. “Lareb? Wat heb je eraan? Ze doen niks met je klacht. We hebben er al een leus voor bedacht: Lareb Lariekoek.”

Ontmoedigingsbeleid

De vaccinatieschade is bij René van Loo zo ernstig dat hij doordeweeks in een neuropsychologisch revalidatiecentrum verblijft om te herstellen. Hij liet aan De Andere Krant een e-mail van Lareb zien waarin staat dat zijn meldingen ‘niet zijn doorgekomen’.

“Zorgvuldig proces? Ik noem het ontmoedigingsbeleid. Omslachtig en vol fouten. En die moet je zelf weer oplossen door Lareb te bellen,” aldus Van Loo.

Enorm afgezwakt

Magdalena Dzambo vertelt dat haar medische diagnose bij het Lareb enorm is ‘afgezwakt’.

Als vaccinatieslachtoffers hun verhaal delen op Facebook krijgen ze een melding dat hun bericht ‘in strijd is met onze richtlijnen voor de community inzake desinformatie die kan leiden tot lichamelijke schade’.

4.8 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

In de toekomst alle prikken weigeren, ze zijn absoluut niet te vertrouwen!

theo
theo
11 maanden geleden

whahaha exact als verwacht, een smerig spel van overheid en instanties samen, en dan ieder ander geluid weg zetten en proberen belachelijk te maken onder het mom van bedreiging van de demonazi… poppenkast overheid.

Join de Discussion
Join de Discussion
11 maanden geleden

Zij “trok toch eens de stekker eruit toen zij nog in de 2e Kamer werkte” ?
Zij was toch van de Partij voor de Dieren ?

Dree
Dree
11 maanden geleden

Het is ondertussen zo klaar als een klontje. Komt geen speld meer tussen. We worden aan alle kanten belazerd door deze regering!!!

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x