Mens en DierCorona

Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, heeft uit de school geklapt. Politici hebben ons lange tijd beloofd dat de coronabeperkingen van kracht blijven ‘tot er een effectief vaccin is’. Fauci heeft nu gezegd dat de komst van een vaccin niet betekent dat we weer teruggaan naar normaal.

“Waarschijnlijk zal alles pas eind 2021 weer zijn zoals het was voordat we te maken kregen met Covid,” zei hij afgelopen vrijdag. Er zijn meerdere hele goede redenen om de politici niet te vertrouwen, schrijft Georgi Boorman voor website The Federalist. Misschien wel de belangrijkste reden is dat ze in eerste instantie beweerden dat alles weer normaal zou worden als de curve was afgevlakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eerst moesten we ‘de curve afvlakken’ om ervoor te zorgen dat de zorg niet overbelast zou raken. Nu moeten we ‘de verspreiding van het virus voorkomen’. Ondertussen zaaien politici en media zoveel mogelijk paniek zodat de meeste mensen de maatregelen blijven accepteren.

Kunnen we Hugo de Jonge vertrouwen als hij zegt dat we terug kunnen keren naar normaal als er een ‘effectief’ vaccin is? En hoe effectief moet dat vaccin dan zijn om terug te kunnen gaan naar normaal? Dat zeggen ze niet. En dus hebben ze alle ruimte om straks opnieuw de doelen te wijzigen.

Loze belofte

Boorman wijst erop dat het coronavaccin waarschijnlijk slechts beperkt beschermt, net als het griepvaccin.

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft al gezegd alleen vaccins te zullen goedkeuren met een effectiviteit van meer dan 50 procent. Als geen van de kandidaten daaraan voldoet, kan het nog jaren duren voordat er een vaccin komt dat wel effectief genoeg is, aldus Boorman.

Er gaan al stemmen op om mensen die het coronavaccin weigeren bepaalde beperkingen op te leggen. In sommige landen wordt al gesproken over ‘verplicht vaccineren’.

Vasthouden aan de coronamaatregelen ‘tot er een vaccin is’, was altijd al een loze belofte, bedoeld om het volk nog een paar maanden onder de duim te houden. Als er na de komst van een effectief vaccin nog steeds geen einde komt aan de beperkingen, dan kun je ervan op aan dat politici leugens zullen blijven verspreiden om vast te kunnen houden aan hun macht, besluit Boorman.

[The Federalist]

4.8 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
3 jaren geleden

Burgers moeten en zullen worden geknecht. De Coronawet beperkt ons (in principe onbeperkt) enorm in onze vrijheid, de a.s. 2e Kamerverkiezingen mogen beslíst niet doorgaan, de boeren moeten hun bedrijf opgeven zodat er huizen voor immigranten kunnen worden gebouwd en wij mogen blijven betalen.

De overheid is er écht niet voor ons.

andré
andré
3 jaren geleden

goed bericht toch ! Iedereen gestudeerd of niet wordt hier wel wakker van ! en daar gaat het om !
“merci Corona” (met respect voor de mensen die hun geliefden hebben verloren!)

Margot Schlösser
Margot Schlösser
3 jaren geleden

Dank je wel voor het delen. Ik weet dit. Maar excuseer ik deel dit niet, omdat het voor de meeste mensen nog steeds hun cognitieve resonantie knop op alarm zet. Big hug nevertheless

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Die communisten moeten worden gestopt en opgesloten.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x