Homepagina » Mens en Dier » Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen
fauci
Foto: CC0

Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, heeft uit de school geklapt. Politici hebben ons lange tijd beloofd dat de coronabeperkingen van kracht blijven ‘tot er een effectief vaccin is’. Fauci heeft nu gezegd dat de komst van een vaccin niet betekent dat we weer teruggaan naar normaal.

“Waarschijnlijk zal alles pas eind 2021 weer zijn zoals het was voordat we te maken kregen met Covid,” zei hij afgelopen vrijdag. Er zijn meerdere hele goede redenen om de politici niet te vertrouwen, schrijft Georgi Boorman voor website The Federalist. Misschien wel de belangrijkste reden is dat ze in eerste instantie beweerden dat alles weer normaal zou worden als de curve was afgevlakt.

Eerst moesten we ‘de curve afvlakken’ om ervoor te zorgen dat de zorg niet overbelast zou raken. Nu moeten we ‘de verspreiding van het virus voorkomen’. Ondertussen zaaien politici en media zoveel mogelijk paniek zodat de meeste mensen de maatregelen blijven accepteren.

Kunnen we Hugo de Jonge vertrouwen als hij zegt dat we terug kunnen keren naar normaal als er een ‘effectief’ vaccin is? En hoe effectief moet dat vaccin dan zijn om terug te kunnen gaan naar normaal? Dat zeggen ze niet. En dus hebben ze alle ruimte om straks opnieuw de doelen te wijzigen.

Loze belofte

Boorman wijst erop dat het coronavaccin waarschijnlijk slechts beperkt beschermt, net als het griepvaccin.

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft al gezegd alleen vaccins te zullen goedkeuren met een effectiviteit van meer dan 50 procent. Als geen van de kandidaten daaraan voldoet, kan het nog jaren duren voordat er een vaccin komt dat wel effectief genoeg is, aldus Boorman.

Er gaan al stemmen op om mensen die het coronavaccin weigeren bepaalde beperkingen op te leggen. In sommige landen wordt al gesproken over ‘verplicht vaccineren’.

Vasthouden aan de coronamaatregelen ‘tot er een vaccin is’, was altijd al een loze belofte, bedoeld om het volk nog een paar maanden onder de duim te houden. Als er na de komst van een effectief vaccin nog steeds geen einde komt aan de beperkingen, dan kun je ervan op aan dat politici leugens zullen blijven verspreiden om vast te kunnen houden aan hun macht, besluit Boorman.

[The Federalist]
4.8 20 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
1 jaar geleden

Burgers moeten en zullen worden geknecht. De Coronawet beperkt ons (in principe onbeperkt) enorm in onze vrijheid, de a.s. 2e Kamerverkiezingen mogen beslíst niet doorgaan, de boeren moeten hun bedrijf opgeven zodat er huizen voor immigranten kunnen worden gebouwd en wij mogen blijven betalen.

De overheid is er écht niet voor ons.

andré
andré
1 jaar geleden

goed bericht toch ! Iedereen gestudeerd of niet wordt hier wel wakker van ! en daar gaat het om !
“merci Corona” (met respect voor de mensen die hun geliefden hebben verloren!)

Margot Schlösser
Margot Schlösser
1 jaar geleden

Dank je wel voor het delen. Ik weet dit. Maar excuseer ik deel dit niet, omdat het voor de meeste mensen nog steeds hun cognitieve resonantie knop op alarm zet. Big hug nevertheless

Stay Positive
Stay Positive
1 jaar geleden

Die communisten moeten worden gestopt en opgesloten.

x

Check Also

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x