Homepagina » Mens en Dier » Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen
fauci
Foto: CC0

Amerikaanse Jaap van Dissel klapt uit de school: Vaccin maakt geen einde aan coronabeperkingen

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, heeft uit de school geklapt. Politici hebben ons lange tijd beloofd dat de coronabeperkingen van kracht blijven ‘tot er een effectief vaccin is’. Fauci heeft nu gezegd dat de komst van een vaccin niet betekent dat we weer teruggaan naar normaal.

“Waarschijnlijk zal alles pas eind 2021 weer zijn zoals het was voordat we te maken kregen met Covid,” zei hij afgelopen vrijdag. Er zijn meerdere hele goede redenen om de politici niet te vertrouwen, schrijft Georgi Boorman voor website The Federalist. Misschien wel de belangrijkste reden is dat ze in eerste instantie beweerden dat alles weer normaal zou worden als de curve was afgevlakt.

Eerst moesten we ‘de curve afvlakken’ om ervoor te zorgen dat de zorg niet overbelast zou raken. Nu moeten we ‘de verspreiding van het virus voorkomen’. Ondertussen zaaien politici en media zoveel mogelijk paniek zodat de meeste mensen de maatregelen blijven accepteren.

Kunnen we Hugo de Jonge vertrouwen als hij zegt dat we terug kunnen keren naar normaal als er een ‘effectief’ vaccin is? En hoe effectief moet dat vaccin dan zijn om terug te kunnen gaan naar normaal? Dat zeggen ze niet. En dus hebben ze alle ruimte om straks opnieuw de doelen te wijzigen.

Loze belofte

Boorman wijst erop dat het coronavaccin waarschijnlijk slechts beperkt beschermt, net als het griepvaccin.

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft al gezegd alleen vaccins te zullen goedkeuren met een effectiviteit van meer dan 50 procent. Als geen van de kandidaten daaraan voldoet, kan het nog jaren duren voordat er een vaccin komt dat wel effectief genoeg is, aldus Boorman.

Er gaan al stemmen op om mensen die het coronavaccin weigeren bepaalde beperkingen op te leggen. In sommige landen wordt al gesproken over ‘verplicht vaccineren’.

Vasthouden aan de coronamaatregelen ‘tot er een vaccin is’, was altijd al een loze belofte, bedoeld om het volk nog een paar maanden onder de duim te houden. Als er na de komst van een effectief vaccin nog steeds geen einde komt aan de beperkingen, dan kun je ervan op aan dat politici leugens zullen blijven verspreiden om vast te kunnen houden aan hun macht, besluit Boorman.

[The Federalist]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Petra schreef:

  Burgers moeten en zullen worden geknecht. De Coronawet beperkt ons (in principe onbeperkt) enorm in onze vrijheid, de a.s. 2e Kamerverkiezingen mogen beslíst niet doorgaan, de boeren moeten hun bedrijf opgeven zodat er huizen voor immigranten kunnen worden gebouwd en wij mogen blijven betalen.

  De overheid is er écht niet voor ons.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Laat je niks wijs maken. Het wordt sowieso nooit meer zoals het was. Het is ook niet meer zoals het vroeger was. Alles verandert doorlopend omdat het zo door een agenda van globalisten is uitgewerkt. Er is echter ook al jaren informatie over een bewustzijnsverandering die gaat plaats vinden. Dat is van binnenuit. Hoe dan ook, een nieuw macht systeem of een bewustzijnsverandering, we keren nooit meer terug naar de tijd van voor de corona bs. Dat zouden we ook niet moeten willen want dat was ook gewoon de wereld van macht en controle, alleen nog niet zo extreem. De enige verandering die dan werkelijk iets verbetert is die bewustzijnsverandering. Dan zou de wereld van macht en controle ophouden te bestaan. Misschien lopen er dan nog steeds van die duistere types rond maar die zouden dan geen controle meer hebben over de wereld en de mensheid. Wat kun je nu doen? Menselijk zijn zo goed als je kunt. Dat kan al in heel simpele dingen naar je medemens. Simpele, kleine dingen hebben vaak al een effect op de ander waardoor je al een interactie hebt en daardoor ben je in contact. Dan verandert er al iets.

   0 likes
 • andré schreef:

  goed bericht toch ! Iedereen gestudeerd of niet wordt hier wel wakker van ! en daar gaat het om !
  “merci Corona” (met respect voor de mensen die hun geliefden hebben verloren!)

  0 likes
 • Margot Schlösser schreef:

  Dank je wel voor het delen. Ik weet dit. Maar excuseer ik deel dit niet, omdat het voor de meeste mensen nog steeds hun cognitieve resonantie knop op alarm zet. Big hug nevertheless

  0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Die communisten moeten worden gestopt en opgesloten.

  0 likes
 • Alice schreef:

  Dan zullen we zelf een einde aan deze idioterie moeten maken.

  0 likes
  • berry schreef:

   Ok, hoe dan? De meesten zijn het er nog mee eens ook. Zolang het nog goed gaat ( voor de meesten ) gaat er helemaal niets gebeuren. De gedachte van vreedzaam protest gaat zeker niet werken en ik zie nog geen boze nederlanders op de barricades staan, dus….. iedereen deed een plas en alles bleef zoals het was.

   0 likes
 • Ron schreef:

  Mensen hebben jarenlang geprobeerd – al drie decennia – om een coronavirusvaccin te maken. Het coronavirus kan super virulent, super dodelijk en super overdraagbaar zijn, of het kan mild zijn, zoals verkoudheid. De Chinezen proberen [een vaccin te ontwikkelen] … en als je een vaccin probeert te maken, versnel je de evolutie. ‘Je kunt een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
  Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
  Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. Anthony Fauci. President Obama heeft bevolen dat te stoppen omdat ze in 2014 veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
  In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste Fauci die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef ze die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus [pandemie] plaatsvond]. In feite deed [expert in infectieziekten] Ian Lipkin die experimenten daar toen [COVID-19] explodeerde. De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons [test] uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
  Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.
  Toen herinnerden die wetenschappers zich dat hetzelfde was gebeurd in de jaren zestig toen ze probeerden een RSV-vaccin te ontwikkelen, een ziekte van de bovenste luchtwegen die erg lijkt op coronavirus.
  Destijds testten ze het niet op dieren. Ze gingen rechtstreeks naar menselijke testen. Ze hebben het getest, denk ik aan ongeveer 35 kinderen, en hetzelfde gebeurde. De kinderen ontwikkelden een kampioen antilichaamrespons, robuust, duurzaam. Het zag er perfect uit en toen werden de kinderen blootgesteld aan het wilde virus en werden ze allemaal ziek. Twee van hen stierven. Ze hebben het vaccin verlaten. Het was een grote schande voor FDA en NIH …

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  De wereld wordt met warpsnelheid knetter en knetter gek. Alles kan zolang mensen andere mensen voor een grijpstuiver meer in de maand half dood willen slaan (zie video) . Victoria is testingground. Dit komt ook (en is gedeeltelijk al) onze richting uit. Fauci is bad ! maar zijn macht is enigzins ingeperkt. Verzet is altijd mogelijk. Jammer dat de wereld/mensheid zo degenereert.

  Mocht er een God zijn :HELP!

  0 likes
  • Niles schreef:

   @RayOfLight. Er is een God, zonder twijfel. Kijk maar eens naar de wereld hoe mooi deze gemaakt is.
   God wil ons helpen, maar Hij verwacht wel wat van ons. Wij moeten de regie weer terugpakken van hen die ons in hun macht willen krijgen. En daarvoor moeten we opstaan en weerstand bieden. God zal ons de weg wijzen.

   0 likes
   • Teun schreef:

    Inderdaad Niles, mensen moeten collectief besluiten dat zij dit niet meer accepteren. Helaas is een zeer ruime meerderheid dat niet van plan. Dat houdt dus in dat de plannen onverminderd doorgaan.

    0 likes
 • eindhoven schreef:

  laat je niet Vaccineren,want ze hebben goede en slechte ,goede voor de elite en de rest vul je zelf maar in.

  0 likes
  • Jets schreef:

   Nee hoor. Ik zal U maar uit de droom helpen.

   Ik ben net als vele andere o.a. gevaccineerd tegen de bof, mazelen en polio. Na de vaccinaties ben ik ziek geworden, tot 2 keer toe heb ik de bof en mazelen gehad. Mijn vrouw heeft ook 2 keer de mazelen gehad.

   Het was toen al niet goed, het is nu niet goed en het zal ook nooit goedkomen.

   0 likes
   • Jan schreef:

    Beste Jets; Als kind op de lagere school kreeg ik ook een inenting ergens voor. De nacht daarop werd ik getroffen door zeer angstige hallucinaties. De huisarts werd in de morgen ontboden en die verklaarde dat ze mij op de verkeerde manier ingespoten hadden. Een rotsmoesje natuurlijk want hij wist wel beter ! Sindsdien moet ik niets meer van vaccinaties weten !

    0 likes
 • Bibi schreef:

  Luister maar naar de troonrede
  “Onze” koning heeft het over de nieuwe wereld orde en over een nieuwe pandemie of schok van externe afkomst.
  Het wordt NOOIT meer zoals het was.
  We gaan van crisis naar crisis om ons in angst en onder controle te houden
  Het is Zooooo overduidelijk

  0 likes
 • johan den haag schreef:

  Ik lees best wel veel alternatieve sites en ben redelijk “wakker”.
  Maar pas toen ik las dat Oostenrijk aankondigde dat er een officiële tweede golf is, trok ik de conclusie: de NWO is een feit!

  Geen land durft nog een eigen beleid te voeren.
  Hierna de financiële reset, waarin ook alle landen meegezogen worden en dan is er geen weg meer terug.

  U kunt nog steeds met mooi weer naar het stand hoor. maar zeggen wat u denkt en wat afwijkt van de NWO, dat is dus afgelopen!

  0 likes
 • Jets schreef:

  “Als er na de komst van een effectief vaccin nog steeds geen einde komt aan de beperkingen …”

  Er is NOG NOOIT EEN EFFECTIEF VACCIN ONTWIKKELD!!!

  Dom, dom dom, dokter Foetsie.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Het schijnt dat AZ (coronavaccin) in de VS nog niet verder mag met het onderzoek naar een vaccin. Wellicht zijn daar ook patiënten met ernstige bijwerkingen geconstateerd. In Europa gaat men doodleuk verder onderzoek

  0 likes
 • jack schreef:

  wat geld voor de amerikanen geld voor de europeanen het is n.l. een pot nat. dus we zijn weer behoorlijk genaaid door Rutte en zijn schapen. en dit is nog maar het begin. wakker worden Nederlanders voordat er geen weg terug meer is, als die er nog is.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Waarom wil de VS de schapen/mensen binnen drie a vier weken (week 42) gaan vaccineren/chippen? Zie MSM.

  0 likes
 • Pieternella schreef:

  Wat stellen de mensenrechten nog voor wanneer overheden doodleuk kunnen zeggen dat vaccinatie verplicht wordt. Het is mijn lichaam! De tijden van de Tweede Wereldoorlog komen terug! Wanneer grijpen die hoeders van de Mensenrechtenverdragen eens in? Ik zit er eerlijk gezegd op te wachten. Overheden moeten teruggefloten worden. De verdragen zijn er duidelijk in: de mensenrechten mogen maar tijdelijk opgeschort worden, bv door je te sommeren je huis te verlaten wanneer er een overstroming dreigt. Ook moeten ze in verhouding zijn en dat zijn de Coronamaatregelen totaal niet. Het moest tijdelijk zijn met een termijn. Er was natuurlijk een zwaar infectueuze ziekte in gedachten waarbij mensen in bosjes neervallen. Dan is het niet nodig om de mensen te gaan onderdrukken, dan ziet iedereen het zo dat het nodig is. Nu lijkt het erop dat er alleen maar misbruik van wordt gemaakt. Tijd om de mensenrechten eens te updaten!

  0 likes
 • Frans schreef:

  Boorman wijst erop dat het coronavaccin waarschijnlijk slechts beperkt beschermt, net als het griepvaccin.

  Virussen bestaan niet.
  alleen een sterk vervuilde wereld met sterk vervuilde
  voedsel gewassen, en veel stress. en angst .
  onze lichamen worden van binnen uit ziek omdat ze door bovenstaande en straling van allerlei komaf
  ontregeld raken.
  Het beste vaccin is wereld reiniging. en gezond voedsel.

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Fauci komt ook aan de beurt.
  Gaat fouten maken en wordt dan kaltgestelt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  >