Mens en Dier

Vrouw haalt in Eindhoven snoeihard uit naar pers: ‘Het is misdadig wat jullie doen’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend liepen de gemoederen hoog op in Eindhoven. In de binnenstad demonstreerde een grote groep mensen tegen de coronamaatregelen. De politie greep in met onder meer een waterkanon en paarden. De lokale tv-zender Studio040 was erbij en sprak mensen op straat.

Een vrouw die zelf niet deelnam aan de demonstratie stapte op de camera van de zender af en zei: “Hyena’s noem ik jullie. Jullie verraden het volk. Ik heb zelden zulke hyena’s gezien als jullie.”

De vrouw, die een wandeling in de stad wilde maken en buiten de ME trof, vervolgde: “Ik schaam me voor jullie omdat jullie verraders zijn. Jullie hebben een hele eenzijdige manier van berichtgeving. Het is echt misdadig wat jullie doen en ik hoop dat jullie ooit voor de rechter komen.”

Het hele volk wordt geterroriseerd en op het verkeerde been gezet

Volgens de vrouw schrijven de media ‘alleen wat de regering vindt’. “Dat is jullie taak niet. Jullie moeten ook kunnen rapporteren wat andere mensen denken. Iedere stem moet worden gehoord.”

“Het hele volk wordt geterroriseerd en op het verkeerde been gezet. Je hoeft niet heel erg intelligent te zijn om te zien wat intimidatie is, wat brainwashen is, wat dreigen is, wat andere mensen onder druk zetten is.”

“Het is waanzin wat jullie doen. Pers, jullie zijn medeplichtig. Jullie zijn hoofdrolspelers in dit drama.”

Journalist Chris Bakker van Studio040 zei dat de ME tijdens het interview met de vrouw 10 meter achter hem stond. “Dat gaf wel een veilig gevoel, gezien de vijandige houding van de demonstranten tegen ons.”

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wat mij betreft komt de reguliere media als eerste voor het tribunaal.

lammert
lammert
1 jaar geleden

Ik herhaal wat ik eerder schreef: vrede is de weg, liefde is de weg naar liefde……….de andere is de weg naar de uitgang

Geoffrey
Geoffrey
1 jaar geleden

Dat gaf wel een veilig gevoel zegt hij dan….. Gast je kan niet weglopen voor GOD en dat weet jij. Als je niet berecht wordt wegens bewuste misleiding in het vlees (dit leven) dan krijgt je geest nog wel te maken met de waarheid, die je bewust voor je medemens hebt achter gehouden.

Met jouw baan had je het verschil kunnen maken, maar je kiest voor de korte en middellange termijn, waarbij je gelooft dat de elite je beloont voor je verraad…. Guess again de spelmaker speelt nooit eerlijk

Een verrader zal altijd zelf verraden worden… en wie het zwaard hanteert zal er door sterven, Wat je zaait is wat je oogst… Hey en ik ben verre van perfect en zal de laatste zijn die die steen mag gooien!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Regering/Overheid/Media/Politie/ME/Leger/
zijn allemaal landverraders!! De relschoppers tijdens de demostraties zijn Ruttes betaalde BLM/terroristen!! HET AGENDA = “out of the chaos rise the NWO”.. Maar agenda is mislukt!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x