Homepagina » Mens en Dier » Vrouw haalt in Eindhoven snoeihard uit naar pers: ‘Het is misdadig wat jullie doen’
vrouw
Foto: Screenshot Livestream Ongehoord Nederland

Vrouw haalt in Eindhoven snoeihard uit naar pers: ‘Het is misdadig wat jullie doen’

Afgelopen weekend liepen de gemoederen hoog op in Eindhoven. In de binnenstad demonstreerde een grote groep mensen tegen de coronamaatregelen. De politie greep in met onder meer een waterkanon en paarden. De lokale tv-zender Studio040 was erbij en sprak mensen op straat.

Een vrouw die zelf niet deelnam aan de demonstratie stapte op de camera van de zender af en zei: “Hyena’s noem ik jullie. Jullie verraden het volk. Ik heb zelden zulke hyena’s gezien als jullie.”

De vrouw, die een wandeling in de stad wilde maken en buiten de ME trof, vervolgde: “Ik schaam me voor jullie omdat jullie verraders zijn. Jullie hebben een hele eenzijdige manier van berichtgeving. Het is echt misdadig wat jullie doen en ik hoop dat jullie ooit voor de rechter komen.”

Het hele volk wordt geterroriseerd en op het verkeerde been gezet

Volgens de vrouw schrijven de media ‘alleen wat de regering vindt’. “Dat is jullie taak niet. Jullie moeten ook kunnen rapporteren wat andere mensen denken. Iedere stem moet worden gehoord.”

“Het hele volk wordt geterroriseerd en op het verkeerde been gezet. Je hoeft niet heel erg intelligent te zijn om te zien wat intimidatie is, wat brainwashen is, wat dreigen is, wat andere mensen onder druk zetten is.”

“Het is waanzin wat jullie doen. Pers, jullie zijn medeplichtig. Jullie zijn hoofdrolspelers in dit drama.”

Journalist Chris Bakker van Studio040 zei dat de ME tijdens het interview met de vrouw 10 meter achter hem stond. “Dat gaf wel een veilig gevoel, gezien de vijandige houding van de demonstranten tegen ons.”

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Wat mij betreft komt de reguliere media als eerste voor het tribunaal.

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Let op hoe de pers gaat draaien, likken en slijmen als het tij gaat keren. Maar helaas voor hen: alles is gezien en niet onopgemerkt gebleven.

Simon
Simon
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Toen ik begin 2020 mijn krant opzegde schreef ik naar de redactie dat ze zich zorgen moeten maken als mensen zoals ik vanwege de inhoud hun abonnement opzeggen, ik was de 2de generatie met bijna levenslang abonnement. Dat stopt nu en mijn kinderen nemen ook geen abonnement meer. De reguliere pers is uiteindelijk ten dode opgeschreven. Nu nog even misbruikt worden als propaganda kanaal van de overheid, daarna is het over. Er zal alleen een staatskrant overblijven betaald door de belastingbetaler.

Dubito
Dubito
Reactie op  Simon
1 maand geleden

Noch mijn kinderen, noch mijn kleinkinderen hebben ooit een abonnement op een dagblad gehad. Even geprobeerd met Kidsweek, maar dat ging meestal ongelezen de kattebak in. Ze zijn verdraaid goed op de hoogte van alles wat er gebeurt, via alle kanalen die hen tegenwoordig ten dienste staan.
Zelf ben ik meer dan een halve eeuw abonnee, en vaak heb ik op het punt gestaan het Belgische vod op te zeggen – maar….ken uw vijanden hè. Wel gaat er regelmatig een mail naar diverse redacteuren, waaronder de hoofdredacteur. Beschaafd, onder eigen naam, valide argumenten, geen gescheld, telefoonnummer: vrijwel altijd reactie – dus ze weten hoe ik over ze denk. En ja, ik noem regelmatig hun toekomstige proces waarvoor ze elke dag weer nieuw bewijsmateriaal aanleveren. Daar blijft vast wel íets van hangen…..

Rob
Rob
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Als er toch al stront in de krant vermeld wordt heeft die krant toch nog een doel gehad als die in de kattebak eindigt. Dan kan de kat er nog even lekker overheen ‘schijten’. Daarom wordt het ook wel een ‘schijtkrant’ genoemd.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Klopt, helaas recentelijk nog, toen ik nog enigszins hoop had, nog een 3-jarig abonnement laten aansmeren. Hij gaat bijna ongelezen de kattenbakken in. Maar toen ik laatst een blik op de achterkant wierp, moest ik wel lachen om het volgende bericht: Een mevrouw laat haar hondje uit. Hondje poept illegaal. Boa komt op haar af, terwijl er verderop een groepje mensen gezellig staat te kletsen zonder afstand. Zij wijst de boa op de mensen als hij haar een bon wil geven, omdat ze dicht op elkaar staan. Maar de boa zegt dat het vandaag honden op de bon slingerdag is en slingert haar dus gewoon op de bon.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Simon
1 maand geleden

Precies. Ook ik heb mijn abonnement na 30 jaar beëindigd begeleidt door een mail met uitleg waarom. Natuurlijk geen antwoord. Laatst gebeld door de krant die een ‘mooie’ aanbieding voor me had; vriendelijk bedankt met uitleg waarom. Hij had nog nooit van ‘De Andere Krant’ gehoord!
Ook zonder abonnement kun je mails naar de krant sturen, overlaad ze met kritiek zoals deze dame doet.

Jaap
Jaap
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik zie het niet keren hoor. Blij te horen dat je nog optimist bent, maar ik heb dat zelf een tijd geleden opgegeven. Het is ofwel meegaan met de stroom en alle vrijheid opgeven, ofwel niet meegaan en een burgeroorlog starten. Beide opties vind ik te vermijden. Een derde zie ik niet.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

Dus met andere woorden; U legt zich neer bij de situatie zoals die nu is en erger wordt. Het kan u dus helemaal niets meer schelen begrijp ik uit uw comment. Sorry hoor maar ik vind dit laf.

Jaap
Jaap
Reactie op  Marie-Jeanne
1 maand geleden

Ja, misschien is dit laf. Is die great reset erger dan een burgeroorlog die ons hele land zal verwoesten en ontwrichten? Misschien, misschien ook niet. Dus nee, ik ga niet vechten. Beter blooie Jaap dan dooie Jaap. Strijdvaardige boodschappen verspreiden vanuit je luie zetel is ook niet meteen heldhaftig hoor.

mee 2
mee 2
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

je groot reset in net als WW I en WW II maar dan 2.0

Dubito
Dubito
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

‘Het puntje van mijn gauwe pen is het felste wapen dat ik ken’, schreef een groot 17e eeuwse Nederlands dichter (Cats, je weet wel, van het Catshuis) ooit. Vergis je niet: er zijn vanuit de ‘luie stoel’ revoluties ontketend met pamfletten en boeken – vaak met gevaar voor eigen leven gepubliceerd.
Staan schreeuwen op een marktplein leverde meestal alleen een snelle arrestatie op met eventueel de galg als eindresultaat.

Jaap
Jaap
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Dat is het hem net, niet? Er zijn duizenden mensen die via het internet revolutie propageren, maar niemand die bereid is de revolutie echt te beginnen. Pamfletten zijn maar effectief als er ook een stok achter de deur zit. Dat kan een grootschalige revolutie zijn, economische sancties, gezichtsverlies op het internationale toneel, enzovoort. Zolang er geen meerderheid van de bevolking achter een actie staat, is vreedzaam protest nutteloos. En ik vrees dat we nog ver van een meerderheid zitten. En daar mijn punt: ik zal ook niet zelf de wapens opnemen.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

Inderdaad, zie: de witte roos actiegroep op wikipedia.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

Mijn vader was een oud verzetsman. Ik kan je verzekeren dat mijn vader met jou korte metten zou hebben gemaakt. Hij overleefde twee concentratiekampen en ik heb z’n afschuw daarvan nog moeten meemaken. En dan zo’n lafaard als jij. Man schaam je en wordt een watergeus.

Jaap
Jaap
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Je noemt me dus een lafaard omdat ik durf eerlijk te zijn? Ik vind eerlijk zijn veel moediger dan de revolutie te staan schreeuwen en dan toch maar thuis te blijven. Er is trouwens een groot verschil tussen strijden tegen een binnenvallende mogendheid en te vechten tegen andere Nederlanders die ook maar denken het beste voor te hebben met de natie (op een paar machtshebbers na dan).

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Je mag trots zijn op zo’n vader! Een held! Dat is ook de reden waarom ik wil vechten voor onze vrijheid: voor de nagedachtenis van diegenen die trachtten ons de vrijheid te geven, maar wij laten hem gewoon weer afpakken.

Dubito
Dubito
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

Ik heb al regelmatig de optie ‘massale burgerlijke ongehoorzaamheid’ genoemd. Vreedzaam en zeer effectief. Mijn optimistische geest zegt dat we daar niet ver meer vanaf zitten. Nog één vuile rotstreek van Rutte/De Jonge/Grabbelhaus (gebiedsverbod buiten15 km rond je eigen huis bv, zie VK en Duitsland) en het kan zomaar beginnen. Ik zal er onmiddellijk aan meedoen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik denk dat het niet gaat werken omdat het gros van de Nederlandse bevolking tal van redenen heeft om er niet aan mee te doen.

Die denken als ze naar de landen om hun heen kijken… Joh, zo slecht hebben we het hier nog niet.

Ze hebben een leuke baan, gezin, een huis, een aardige spaarrekening opgebouwd etc. Een deel ervan heeft waarschijnlijk de zomervakantie richting verweggistan al geboekt. Gewoon alvast voor het geval.

Ik krijg ook niet het idee dat ze erg wakker liggen van de uitspraken van Cees van Hamelink die een aantal manipulerende onderwerpen van de NOS destijds breed uitlichtte.

Nee, zij beginnen morgenvroeg aan de orde van de dag. Laat staan dat ze warm lopen voor een burgeroorlog zoals sommige de afgelopen weken suggereerde dat het de oplossing was om de idioten in Den Haag weg te vagen.

Maar daar is de algehele situatie niet na. Verdiep je maar eens in het feit hoe burgeroorlogen ontstonden in het verleden. Ze ontstonden meestal als de elite van een land met elkaar flink in de clinch lag.

Dat begint dan vanuit de top te rotten. Infecteert vervolgens de hogere klassen, dan de middenklasse enz. En vervolgens heb je de CIA voor je deur staan.

Vraag overigens iemand uit die categorie morgen of hij mee gaat rellen omdat we voor Nederland allemaal uit een verschrikkelijke positie willen komen zodat we er allemaal beter van worden, en je krijgt misschien een handjevol mensen mee.

Enfin, binnenkort verkiezingen en als we echt betere veranderingen willen in de zin dat de minima omhoog gaat. De Nederlandse mainstream media weer eerlijker en transparanter nieuws gaat uitzenden, etc etc.

Ja dan kun je het beste stemmen op een goed georganiseerde partij die daar voor staat, alleen ik zie ze niet. En nu had ik in een eerdere post al wat namen genoemd van mensen die na mijn mening capabel zijn om een betere richting uit te gaan. Maar die lui zijn dan weer wijdt verspreidt binnen het politieke bestel.

Maar goed. Van bovenaf organiseren dus en voor wie door wil gaan met rellen? Een stoplicht wil vernielen of een piano in elkaar slaan? Succes er mee maar via deze weg leidt het tot niets.

Gmonique
Gmonique
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

ik kan u een heel stuk volgen en ben het eens maar voor rellen kom ik mijn huis niet uit. Want andermans eigendommen/mensen slopen daar blijf je gewoon met je kladden vanaf. Protesteren en opkomen voor mijn rechten tegen overheid in DenHaag Zekers ,als ik vervoer kan krijgen zeg ik Ja ik ga mee. Maar weet ook dat het gros van nederlandse burgers toch bang zijn voor hun eigen hachje,waar zij hard voor moeten werken,zijn bang voor hun baan,huis/kinderen etc. Pas als mensen door krijgen dat hun eigen hachje word ingepikt zullen er meer volgen die willen protesteren. Ik hoop dat de verkiezingen doorgaan maar het geeft mij nu al kopzorgen en stress op wie ik nu moet stemmen want ik heb op dit moment bij geen partij een goed gevoel. Zij beloven van alles maar hoe ziet het eruit na de verkiezingen dan draaien ze allemaal hun beloften weer terug.

A M
A M
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Precies! De enige succesvolle revoluties die echt vanuit het volk kwamen waren de communistische revoluties (Rusland, Cambodja, …). En laten we ons daar alstublieft niet aan spiegelen… En ik zie ook niet waar we op moeten stemmen. Wilders die zoekt wanhopig naar een manier om de schuld van de huidige crisis op moslims te schuiven, en die Baudet vertrouw ik van geen kanten. Dat is iemand die gezien heeft dat deze beweging een draagvlak heeft en dan maar die kaart trekt om stemmen te rapen. Hij ziet ons als kiesvee.

P.M.
P.M.
Reactie op  Jaap
1 maand geleden

Ja Jaap, ik las net uw reactie en viel bijna van mijn stoel!. Wij zijn allemaal als mens geboren en sterven moeten we allemaal (godzijdank), maar dat er daar pipo’s bij zijn die een ander mens gaan verplichten hoe ze NOG mogen en moeten leven, dat kan er bij mij niet in!!! Ben ondertussen 59 jaar en vrouw, maar zal voor mijn vrijheid en voor mijn zoon 20 jarige zoon die blijkbaar geen toekomst meer zal hebben, vechten tot mijn laatste snik! Kom op voor uw rechten verdorie!!!!!!!!.

Hans
Hans
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Geen genade!!!!!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Die pruts reporter nodigt de vrouw nu uit voor een uitgebreid gesprek via zn twitter. Als ik de vrouw was zou ik daar alleen op ingaan indien je types als Pierre Capel, Pieter Borger kan meenemen, deze ook uitgebreid aan het woord komen, inzage in de eindregie voor uitzending, en alles in contract door notaris vastgelegd of straffe van persoonlijke en civiel rechtelijle aansprakelijkheid.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

U bent op uw wenken bediend met De Jonge, vandaag.

katsdebats
katsdebats
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Concreter:
Thomas Leysen van het Mediahuis en Christian van Thillo van DPG Media. Deze Belgische uitgeverijen hebben 95% marktaandeel in de Nederlandse dagbladenmarkt.

Er staat hier een goed artikel over in De Andere Krant over Media.

Dubito
Dubito
Reactie op  katsdebats
1 maand geleden

Duik eens in het pikzwarte oorlogsverleden van die familie en uitgeverij. Verklaart toch wel wat – gezien hun netwerk dat nog steeds bestaat.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  katsdebats
1 maand geleden

En niet alleen in NL. Het Mediahuis vreet zich met zijn agressieve expansiedrift door het westerse medialandschap als een termiet door hout.
Ben benieuwd met wiens geld deze overnames gefinancierd worden.Natuurlijk zitten er allemaal obscure financierders tussen zodat de identiteit van deze lieden verborgen blijft.
Dat is de reden dat het nieuws overal door europa zo gelijkluidend is, dezelfde menners aan de mediateugels met dezelfde sleetse boodschap.

Carlo
Carlo
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Gewoon bij de bron beginnen, ze komen dan vanzelf aan de beurt.

Petrus
Petrus
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ze komen allemaal aan de beurt.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Wat dacht je van die uit de staatsruiven volgevreten televisiegasten dan, net zo’n zooitje schorem.

joop
joop
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

helemaal mee eens

Jill
Jill
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Ja zonder de media had dit niet mogelijk geweest.

lammert
lammert
1 maand geleden

Ik herhaal wat ik eerder schreef: vrede is de weg, liefde is de weg naar liefde……….de andere is de weg naar de uitgang

Geoffrey
Geoffrey
1 maand geleden

Dat gaf wel een veilig gevoel zegt hij dan….. Gast je kan niet weglopen voor GOD en dat weet jij. Als je niet berecht wordt wegens bewuste misleiding in het vlees (dit leven) dan krijgt je geest nog wel te maken met de waarheid, die je bewust voor je medemens hebt achter gehouden.

Met jouw baan had je het verschil kunnen maken, maar je kiest voor de korte en middellange termijn, waarbij je gelooft dat de elite je beloont voor je verraad…. Guess again de spelmaker speelt nooit eerlijk

Een verrader zal altijd zelf verraden worden… en wie het zwaard hanteert zal er door sterven, Wat je zaait is wat je oogst… Hey en ik ben verre van perfect en zal de laatste zijn die die steen mag gooien!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Dit hele corrupte kabinet, een politie die als robots hun eigen volk aanvallen, journalisten die alleen vermelden wat hun baas wil enz , wordt veroorzaakt door kennis gebrek van God.
Deze doelloze mensen hebben nog maar 1 streven in hun leven, en dat is geld en roem ten koste van alles

Richard J.
Richard J.
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Eenzijdig beeld en stemmingmakerij: kijk maar op nu.nl. Als je een reactie schrijft met een visie die anders is dan wordt je reactie niet geplaatst of word je verbannen. Voorbeelden: er mag niet gezegd worden dat gedrag ook genetisch bepaald is, over bijv. India schrijven ze alleen negatief, geen slecht woord over moslims.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Regering/Overheid/Media/Politie/ME/Leger/
zijn allemaal landverraders!! De relschoppers tijdens de demostraties zijn Ruttes betaalde BLM/terroristen!! HET AGENDA = “out of the chaos rise the NWO”.. Maar agenda is mislukt!

Ikke
Ikke
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Helaas ben ik bang dat het juist volledig volgens AGENDA verloopt…
Mede door alle propaganda richting voornamelijk jongeren, zij worden voornamelijk gestuurd door Social Media.
Gelukkig wordt een deel wakker door diversiteit van berichtgeving op alt-media, echter is het nog een lange weg te gaan

Perm
Perm
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

U zou nog maar zo gelijk kunnen krijgen. Zodra mensen begrijpen wat de betekenis is van Build Back Better of de Great Reset worden ze wakker. Dan gaan ze doorvragen en uiteindelijk begrijpen ze je. We moeten nog veel meer en intensiever gaan uitleggen wat de bedoeling is van dit duivelse plan. En dan is het best vaak nodig om wat verder terug te gaan in de tijd. We zijn bezig met een puzzel leggen die niet mag mislukken. Onze regering legt een puzzel waar meerdere delen (waarheden) van ontbreken.

nos=fakenews
nos=fakenews
1 maand geleden

Het is gewoon schandalig wat er in Nederland gebeurt!
In Frankrijk en Spanje werd de demonstratie gewoon toegelaten dit weekend.
Alles verliep daar vredig.
Maar Nederland moest en zou het verbieden desnoods met een ijzeren vuist.
En dan vinden ze het vreemd dat het volk het niet meer pikt.
De politie maakt ook geen onderscheid tussen demonstranten en relschoppers iedereen word gewoon neergeknuppelt.
befehl ist befehl….

Dubito
Dubito
Reactie op  nos=fakenews
1 maand geleden

Frankrijk heeft kennelijk iets goed te maken na het twee jaar lang neer knuppelen, vertraangassen en kapot schieten van de vreedzaam demonstrerende Gele Hesjes – die nog steeds ieder weekend demonstreren in alle grote Franse steden. Volgens mij gebruikt de NL-politie de beelden van de Franse politie-acties (ja, hebben ook heel veel Romeo’s) als instructiemateriaal.
Zie de onvolprezen ‘niemandsknegt’ (@NiemandsKnegt) blog, dat (als enige) onvermoeibaar al die tijd verslag heeft gedaan van de wanstaltige praktijken van de Franse politie (en de president). Het kan altijd erger!

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Applaus voor deze mevrouw.

Anne
Anne
1 maand geleden

Precies.

Von
Von
1 maand geleden

Ze heeft helemaal gelijk!!
Mooi dat het nu eens ronduit in hun gezicht gezegd wordt.
👏👏👏

jaak
jaak
1 maand geleden

Ik heb haar gehoord op TV. Het is raak.

peter
peter
1 maand geleden

Hoe zeer deze mevrouw ook gelijk heeft, ik ben het niet met haar eens, het nos journaal en de pers hebben al lange tijd geleden afstand gedaan van hun goede reputatie en staan nu op het niveau van powned, amusement. En iedereen weet dat.

Linda
Linda
Reactie op  peter
1 maand geleden

Heb jij het artikel wel goed gelezen? Of bedoel je juist dat die mevrouw wel gelijk heeft?

x

Check Also

zwitserse

Brengt de Zwitserse bevolking het World Economic Forum in juni een grote slag toe?

Na een landelijke campagne zijn Zwitserse actievoerders ...

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

99
0
We lezen graag je reactie!x