Homepagina » Propaganda » Volk heeft het helemaal gehad met propaganda en nepnieuws van New York Times. Kijk hoe deze organisatie de aanval opent
Volk heeft het helemaal gehad met propaganda en nepnieuws van New York Times. Kijk hoe deze organisatie de aanval opent

Volk heeft het helemaal gehad met propaganda en nepnieuws van New York Times. Kijk hoe deze organisatie de aanval opent

De Amerikaanse politiek deskundige en woordvoerster van de National Rifle Association Dana Loesch heeft de aanval geopend op nepnieuwsfabriek de New York Times.

In een video die vrijdag door de NRA is geplaatst zegt ze tegen de krant: “We gaan jullie pakken.”

“We gaan een vlijmscherpe blik richten op jullie zogenaamde ‘eerlijke zoektocht naar de waarheid’. We gaan jullie pakken,” zei Loesch.

Propaganda en nepnieuws

“Zie dit als het schot voor de spreekwoordelijke boeg,” zei ze verder.

In de video wordt naar de krant verwezen als ‘nepnieuws’, een term die president Trump vaak gebruikt om de zogeheten mainstream media te bekritiseren.

“Het volk heeft het helemaal gehad met jullie propaganda en nepnieuws,” klonk het.

Pretentieuze bewering

“Wij hebben het helemaal gehad met de constante bescherming van jullie Democratische opperheren en de manier waarop jullie weigeren feiten te erkennen die niet overeenkomen met de fragiele constructie die jullie zien als het echte leven,” zei Loesch in de video.

“Wij hebben het helemaal gehad met jullie pretentieuze bewering dat jullie op welke manier dan ook op waarheid of feiten gebaseerde journalistiek bedrijven,” vervolgde ze.

Loesch vergeleek de New York Times met een ‘oude, grijze, onbetrouwbare en oneerlijke heks’.

Gebalde vuist

Het is niet de eerste keer dat de NRA de nepnieuwsmedia aanvalt. Afgelopen maand was de Washington Post het doelwit.

Eerder dit jaar publiceerde de NRA een video waarin Loesch de media, Hollywood en andere Amerikaanse instituties aanviel.

“De enige manier om dit te stoppen, de enige manier om ons land en onze vrijheid te beschermen, is dit geweld aan leugens te bevechten met de gebalde vuist van waarheid,” zei ze.

[The Hill]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Trump’s oorlog met de smerige leugenpers krijgt eindelijk steun. Laat ze een poepie ruiken. Moge eerlijkheid en waarheid uiteindelijk zegevieren.

  36 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Het is gewoon linkse “waarheid” tegenover rechtse “waarheid”…
   Uiteindelijk, na het lezen van de o zo belangrijke 2nd amendement kan een links volk in opstand komen tegen een rechtse regering, en andersom. Het kon toen ook gebruikt worden om een slavenopstand te onderdrukken. Voorzover de waarheid.
   Die waarheid vertelt de NRA natuurlijk niet, en kijk vaak genoeg naar die leuke filmpjes van mensen die wapens dragen in het openbaar. Dat doen ze vooral op plekken in het openbaar waarvan ze weten dat ze een reactie kunnen verwachten, om vervolgens verongelijkt te doen als die reactie er komt. Beide kanten lokken gewoon uit…

   6 likes
   • peter schreef:

    Los van de al dan niet waarheden, het 2nd amendement is natuurlijk niet geheel onbelangrijk voor mensen in afgelegen gebieden, sec om zich te kunnen verdedigen in geval van nood. Los daarvan is het ook echt niet verkeerd als een bevolking bewapend is, zou de overheid zich openlijk tegen de eigen bevolking richten. Noem mij maar gekke henkie, maar ik vertrouw onze overheden helemaal nulkommanul. Zou het ‘ze’ beter uitkomen, dan zijn jullie en ik gewoon het haasje. Wat al-tijd de doorslag geeft is een simpele kosten-baten berekening. Maw, als de poep de fan raakt dan heeft u mooi pech mr de Burger, ‘mooier kunnen we het niet maken’.

    Maar goed voorlopig kunnen we nog gewoon Netflix kijken, dus er valt weinig te klagen. Als het echter ooit zo ver komt, denk dan nog eens terug aan al de argumenten die je aanvoerde om het betalen van zoveel belasting, zoals je doet en altijd al deed, steeds goed te praten. 😉

    2 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Je laatste zin is complete onzin…

     5 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Nee beste endemion, dat is zo! Geen onzin praten omdat ik nu eenmaal genuanceerder denk over de nodige onderwerpen, en omdat keer op keer blijkt dat vrijheid van meningsuiting voor andersdenkenden niet jullie sterkste punt is…
      Ik heb diverse keren aangegeven hoe ik over de overheid denk en belasting betalen, hier en op andere websites. Iedereen loopt zich rijk te rekenen, als men denkt geen belasting meer te hoeven betalen, maar afvragen hoe die weg in Groningen of Limburg dan aangelegd moet worden is er niet bij. Het zal zelfs zo zijn dat men in Limburg niet wil betalen voor een weg in Groningen en v.v. omdat men er toch nooit komt. Het is net als de mensen die denken dat je een basisinkomen kan optellen bij het huidige loon, maar zich niet afvragen wie dat allemaal gaat betalen. Slaap lekker verder…

      2 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      Niet “dat is” Rob maar “dat vindt” jij.

      1 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Zal nog een detail geven van wat wapenbezit in de VS allemaal betekend. In Texas mag je iemand uitlokken, en als deze persoon als reactie jouw dan aanvalt, mag je hem neerschieten c.q. doden…

    1 likes
  • onbekend schreef:

   Loesch is geen Barbie pop uit Hollywood.

   8 likes
 • Bosdokter schreef:

  Naar mijn mening spreekt de NRA niet voor het “volk”, maar voor zichzelf…
  En dit is net iets te goed getimed.

  Washington en NRA zijn 2 handen op 1 buik die niet blij zijn met de kritieken die zelfs de MSM heeft nu.

  Dus…, Fake News

  23 likes
 • Louise schreef:

  Goedzo, hoop dat die mevrouw vele volgers krijgt en in leven blijft………het positieve wint altyd, het kan soms even duren……..

  20 likes
 • Pollie schreef:

  De National Rifle Association heeft zelf ook niet al te clean verleden. De pot verwijt de ketel dat ze zwart ziet

  16 likes
 • Loki schreef:

  Is kijken wie het eerste slachtoffer is of hoe lang het duurt voordat het eerste slachtoffer valt van de aanhangige Clinton pers kliek.

  15 likes
 • peter schreef:

  Hoe zeer we soms ook denken te kunnen neerkijken op die malle VS, dit streepje hebben ze toch echt op ons zelfbenoemde superieure nederlanders voor. Daar moet je gewoon afblijven van hun recht op het dragen van wapens, hier moet je daarentegen vooral van de familie Oranje afblijven.

  14 likes
 • Frans2 schreef:

  De organisatie van wapenhandelaren NRA gaat zich bemoeien met de persvrijheid…
  Wanneer komen de Americanen nu eindelijk eens in opstand tegen deze criminele organisatie?

  8 likes
 • luna schreef:

  ” we gaan beginnen” zou de rat Pauw zeggen, er komt steeds meer en meer tegenspraak GELUKKIG tegen de vieze media die alles verdraaien en de leugens de waarheid laten zijn, het is clutching @ straws voor de elite

  6 likes
 • dna schreef:

  Er zijn hier genoeg eugenetica nsb’ers die de nederlandse hypocrisie en schijnheiligheid hoog in hun vaandel houdt.

  2 likes
 • Bart schreef:

  MAKE THIS VIRAL!!! Cobra and Corey Goode call for a Unity Meditation – August 21 on the Solar Eclipse !
  http://prepareforchange.net/cobra-corey-goode-call-special-august-21st-unity-meditation-total-solar-eclipse/
  misschien aardig om hier aandacht aan te besteden.
  groet
  Bart

  1 likes
 • Nea schreef:

  Ik zou zeggen, nou meid, kom maar op met de waarheid. Beetje blaffen heeft weinig zin.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nos

  ‘Wat de NOS doet, is journalistiek-crimineel. Ontluisterend!’

  Ook de afgelopen maanden heeft de NOS ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >