Great ResetBuitenland

‘Alles gaat mis voor de Deep State’: dit kunnen we in 2024 verwachten

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Financieel en geopolitiek analist Martin Armstrong voorspelt in zijn nieuwe rapport ‘The Year from Political Hell’ politieke onrust, oorlog en economische neergang in 2024.

Dit jaar gaat ruim de helft van de wereldbevolking naar de stembus: Amerikanen, Europeanen, Russen en er zijn lokale verkiezingen in Groot-Brittannië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse neocons willen meer oorlog. “Het boeit ze niet. Ze geven niets om de economie. Ze hebben overal lak aan,” zei Armstrong, die verwacht dat er dit jaar nog veel meer doden zullen vallen. De komende oorlog zal de economie doen crashen, voegde hij toe. Als gevolg van de onzekerheid houden mensen de hand op de knip.

False flags

“Dit is wat de neocons creëren, en ze willen naar niemand luisteren, het is hun agenda en het boeit ze niet wat er met het land gebeurt.”

Armstrong voorspelt dat de economie met 12 tot 18 procent zal krimpen en dat de inflatie en rente blijven stijgen. Daarnaast verwacht hij enkele false flags.

Het lijkt erop dat Trump in 2024 een verpletterende overwinning gaat boeken, maar we moeten er rekening mee houden dat de Deep State er alles aan zal doen om hem uit het Witte Huis te houden, aldus Armstrong in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Gevaarlijk

“Als Trump weer aan de macht komt, worden ze allemaal ontslagen. Ze weten dat ze aan de verliezende hand zijn. Ze denken dat ze hun macht kunnen behouden door ons nog meer onder druk te zetten. Dat is hoe revoluties ontstaan.”

Bijna alles gaat mis voor de Deep State, zei Armstrong verder. “Overal is het vertrouwen in de overheid ingestort. Dit is wat de Democraten van de Deep State en neocons zo gevaarlijk maakt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

opdat de eerlijkheid en rechtvaardigheid moge zegevieren

Guerilla
Guerilla
1 maand geleden

Alleen al voor een grote zuivering van het tuig pleit voor een tijdelijke terugkeer van Trump. Vermoedelijk zal wel worden geprobeerd om hem tussentijds om zeep te helpen.

Fuck the Wef
Fuck the Wef
1 maand geleden

Mensen vragen hier zelf om🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Alles gaat gewoon door van het wef.

Margie
Margie
1 maand geleden

Laat maar komen. Eindelijk. En dan ook een eind aan die wefmonsters. Daar wacht ik met heel mijn hart op.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x