Homepagina » Buitenaards » 16x bewijs voor het bestaan van aliens. Worden we bezocht?
16x bewijs voor het bestaan van aliens. Worden we bezocht?

16x bewijs voor het bestaan van aliens. Worden we bezocht?

Al eeuwen wordt gesproken over het bestaan van aliens, maar tot op heden ontbreekt waterdicht bewijs.

Toch zijn er genoeg aanwijzingen te vinden voor het bestaan van leven buiten de aarde, meldt nieuwssite MSN. Een overzicht.

Toen de Amerikanen op de maan landden met de Apollo 11 werd door de astronauten een ongeïdentificeerd object gezien. Wat het object was, is nog altijd een mysterie.

Onbekend signaal

Op 1 augustus 1966 berichtte Erie Morning News dat er een UFO was gezien in Pennsylvania. Betty Klem zag een fel licht dat op enkele honderden meters afstand van haar landde.

Astronomen die radiosignalen naar Mars stuurden kregen in 2004 een onbekend signaal terug dat steeds sterker werd. Mogelijk waren het aliens die contact zochten.

Onze Melkweg bestaat uit ruim 400 miljard sterren waarvan de meeste ook planeten hebben. Astronoom Frank Drake maakte een vergelijking over de mogelijkheid dat er leven is op die planeten.

Deltavormig object

Een piloot zag recentelijk een deltavormig object op zijn vliegtuig afkomen en nog voordat hij kon reageren was het al weer verdwenen.

Het Office of Outer Space Affairs van de VN (UNOOSA) houdt zich bezig met de ruimte. Het heeft de eer om buitenaardse bezoekers te begroeten en is verantwoordelijk voor het contact met andere planeten.

In de atmosfeer van Mars wordt veel methaan gevonden. Omdat dit wordt geproduceerd door levende organismen zou je denken dat er leven is op Mars.

Vreemde signalen

Recentelijk ontdekten Russische onderzoekers een micro-organisme dat niet bestaat op aarde. Ze zijn ervan overtuigd dat het van Mars afkomstig is.

In 1977 pikten wetenschappers van de Ohio State University vreemde signalen op van een bron op 200 miljoen lichtjaar. Het mysterie rond deze signalen is nog altijd niet opgelost.

Op Antarctica zijn stenen gevonden met fossielen van bacteriën. Er wordt gespeculeerd dat de stenen miljarden jaren geleden naar de aarde zijn gekomen en hier leven naartoe hebben gebracht.

Venus

De Russische wetenschapper Leonid Ksanfomaliti claimde op foto’s die ruimtesonde Venera 13 in 1982 van Venus heeft gemaakt een schorpioen-achtige diersoort te hebben ontdekt.

Uit recent onderzoek blijkt dat er mogelijk bacteriën en andere levensvormen op Jupitermaan Europa kunnen leven.

Britse wetenschappers vingen in 2013 in de stratosfeer levende organismen op. Ze waren ervan overtuigd dat deze wezens uit de ruimte kwamen.

Hiërogliefen

In het Schotse dorp Bonnybridge, ook wel de UFO-hoofdstad van Schotland genoemd, worden ieder jaar 300 UFO-meldingen gedaan.

Er zijn al geregeld Egyptische hiërogliefen gevonden met daarop afbeeldingen van UFO’s. Mogelijk hebben de oude Egyptenaren bezoek gehad van aliens.

In de schedel van Napoleon Bonaparte vonden onderzoekers een vreemd voorwerp. De Franse heerser zei zelf dat hij in 1794 door vreemde mannen was ontvoerd toen hij dagenlang verdween.

[MSN]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. dat zijn helemaal geen “bewijzen”
  mogelijk, zou, mysterie, misschien, waarschijnlijk….
  Bewijs is tastbaar…..en in elk geval niets van bovenstaande luchtfietserij..

  18 likes
  • zoals al geschreven is,´maar tot op heden is er geen waterdicht bewijs´er zouden aanwijzingen zijn.

   alweer onzinnig en negatief geblaat van een zielige trol.

   beeeeh beeeeeh beeeeh.

   fff

   9 likes
   • he meurende koeienvlaai knulletje, kom eens langs,ian laat ik je sterren zien en aliens, En daarna mag je aan het astronautenvoer..zo anoniem ben je namelijk niet…

    6 likes
    • dus een trol liegt niet alleen maar dreigt ook nog….LMFAO
     als ik niet anoniem ben,dan weet je me dus ook te vinden.

     ik zie je graag komen stoere jongen.

     gezien je reacties/?toevoegingen?zal de rest ook wel niet veel voorstellen.

     fff

     6 likes
    • En? hebben jullie de likes al geteld?… Ik dacht juist, dat jullie een soort van pact hadden. Jullie lijken echt veel op elkaar hoor. In plaats van geschillen moet je het enkel zoeken in overeenkomsten en vorm je samen een … Vloskaar, maar mag natuurlijk ook een Osdi zijn. Hee, en blijven lachen he?

     2 likes
     • een like betekent niets.
      je mag me noemen wat je wilt,zolang je maar niet zegt dat ik op jou lijk 🙂

      altijd blijven lachen 😀

      fff

      3 likes
  • Hebt helemaal gelijk. We willen iets zien, horen en misschien ook voelen. Ik ben niet in staat in iets te geloven waar alleen maar tekst met bevindingen staat en dat andere mensen dingen hebben gezien of gehoord. Of in iedergeval geldt dit voor ons.

   Laten we allemaal maar geloven wat we willen geloven. Maar laat je niet gekmaken mensen want tegenwoordig is een leugen makkelijker gezegd en onderbouwd dan de waarheid.

   0 likes
 2. De gehele mensheid moet de komst van aliens verlangen.

  3 likes
  • De aliens moeten ons helpen.Dan kunnen we gezamenlijk in NL een watersnoodramp voorkomen. Onze zeedijken deugen van onderen niet en kunnen deze net zo als in 1953 als puddingen in elkaar zakken.

   1 likes
   • Dus wat jij zegt is dat de Rael organisatie {zij claimen} onze scheppers zijn, m.a.w. ze staan boven ons.
    Dan willen ze ons vervolgens best wel komen helpen en dat dat ook hard nodig is.
    Moeten we naar een bijeenkomst? moeten we handtekeningen ophalen of ze maar snel willen komen?
    De ware Spirits pakken dat anders aan, die zijn allang bezig met het opschonen van de Aarde, de lucht en de zeeen, zonder eerst te verkondigingen dat ze boven ons staan.

    1 likes
    • Raël.organisatie wil dat we een buitenaardse ambassade bouwen om de Elohim welkom te heten.

     1 likes
     • Volgens mij bivakkeren de Ware Spirits, terwijl hier aanwezig, toch liever in hun eigen comfortabele zones.
      Hoog en droog, niet te {be}grijpen voor de 3D mens.
      Maar dit is mijn idee.

      2 likes
     • [email protected]

      Een buitenaardse ambassade op aarde.

      1 likes
     • Ik heb even op hun site gekeken, maar met zoveel leden zou je toch denken dat ze allang genoeg geld bijeen gekregen hebben om die zo verlangde ambassade te bouwen, ik hoor je er al jaren over.
      Of willen ze daar ons belastinggeld voor gebruiken?
      Dat staat er dan allemaal weer niet bij.

      0 likes
     • Maar dan ”hier” en ”buitenaardse ambassade”.
      Wat is het nou, hier of buiten de aarde?

      0 likes
     • Kom op nou Faya, het is net zoiets als monumentenzorg. Er wordt weer een dienst in het leven geroepen, wat nergens over gaat. Wij kunnen helemaal niets met het buitenaardse, want we weten er helemaal niks van. Zo iets als een blik maatschappelijk werkers bij de gemeente, die dan moeten handelen onder een bepaald beleid. Als je wilt onderhandelen met Pakistan, moet je Pakistaans spreken en wat van de cultuur weten. Dat kan je niet googelen, en is dus weggegooid geld

      0 likes
  • Aliens? Deze zijn zelf zwervers die van de ene planeet naar de andere hoppen op zoek naar wat geluk of naar iets dat hen gelukkig maakt of in leven houdt. No way dat zij ons uit onze dagelijkse ellende kunnen verlossen, want zij zijn zelf zoekende en hebben Het blijkbaar nog niet gevonden.

   1 likes
   • Google Rael.organisatie, deze aliens claimen onze scheppers te zijn.

    2 likes
    • Aan zwervende ongelukkige onvoldane scheppers heb ik niks.
     Als ze onze scheppers zijn, waarom hebben wij dan niet de kracht en kennis die zij hebben? Met welk doel hebbe zij ons geschapen? Om te werken als hun slaaf? En welk ras hebben ze dan geschapen, de blanke, de bruine, de gele, de zwarte? Waarom hebben ze zoveel ziektes in onze DNA gestopt? Waarom hebben ze naast ons ook zeer dodelijke bacteriën en virussen geschapen zodat wij binnen de kortste keren verdwijnen? Enz.
     Niet echt een sympathieke schepper dus.

     2 likes
  • Aliens zijn al zover ontwikkeld dat ze helemaal geen stoffelijk lichaam of materieel nodig hebben.
   Hun geest is zover ontwikkeld , dat ze zich geestelijk kunnen verplaatsen.
   De mens is maar in het beginstadium van de evolutie.

   1 likes
 3. Ik heb bewijs dat er zuurstof in de lucht hangt…..niet tastbaar…fijne dag nog Oskaar

  6 likes
 4. geen hard bewijs?? jeetje.. doe eens meer onderzoek.. er is onomstotelijk hard bewijs.. van radar gegevens tot fbi documenten. tot meer als 100 us gov officials en zelfs edgar mitchell, buzz aldrin die toegeven dat aliens bestaan.
  als je er geen verstand van hebt reageer dan niet dat het onzin is.

  4 likes
 5. Tijd dat we een alien ambassade gaan bouwen.

  2 likes
 6. Er is dan mischien wel geen concreet bewijs dat er echt aliens bestaan. Maar ook niet dat ze niet bestaan.
  En het feit dat wij met zn allen alleen maar aliens van films kennen is t logisch dat iedereen denkt dat t slap gelul is, terwijl het eigenlijk een heel reëel en serieus onderwerp is mensen. Jammer dat dit door zoveel mensen niet serieus genomen word.

  2 likes
 7. Inderdaad j-Rod..Er zijn ex-astronauten en us gov officials die beweren dat buitenaardse al hier zijn of zijn geweest..De enige die het ontkennen zijn de regeringen en hun wel gelovige (domme) schaapjes…ja en laten we hun nou op meer leugens betrappen dan alleen het buitenaardse..1 en 1 is 2
  Zodra een referendum voor 60 % negatief is gestemd en ze toch hun zin doordrammen weten we eigenlijk al genoeg..we zijn de pineut..

  2 likes
 8. En al die vliegvelden wat uren lang een landingsbaan dichy hielden omdat er een “schotel”in de lucht hangt..en geen 5 min!!! Hoor je allemaal niks van..O Hare airport Engeland en 1 in China..

  1 likes
 9. Chip in Napoleons hoofd. Volgens mij is dit het bron berichtje:
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread544114/pg1

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

'Spaceshuttle-UFO' vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

‘Spaceshuttle-UFO’ vastgelegd in Washington. Fotograaf doet onverwachte ontdekking

Een fotograaf uit de Amerikaanse staat Washington ...

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Directeur van de Amerikaanse webwinkel Overstock Patrick ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.