Binnenland

Zaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers verplaatst naar 11 oktober, deurwaarder ‘geïntimideerd door politie’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De rechtszaak die op 6 september zou dienen tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers is verplaatst naar 11 oktober. Dat laat de Nationale Bond tegen Overheidszaken weten.

De gedaagden zouden voor het eerst in de rechtbank worden geconfronteerd met de stelling van de Bond dat zijn geen plaats mogen hebben in het landsbestuur. De landsadvocaat van Pels Rijcken heeft verzocht tot uitstel en hoopt op nietigverklaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Extreem bizar

De deurwaarder die de dagvaarding heeft afgeleverd bij Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers kreeg bezoek van de politie en moest tekst en uitleg geven. De Bond spreekt van ‘intimidatie’. “Dit is extreem bizar aangezien een deurwaarder vanuit zijn beroep bevoegd is om een dagvaarding af te leveren. Zonder dagvaarding kan er namelijk geen eerlijke gerechtelijke procedure gestart worden.”

Rutte kreeg de dagvaarding in de bus aangezien hij niet thuis was. Ook Kaag was niet thuis, maar de dagvaarding kon worden overhandigd aan haar echtgenoot. Mevrouw Hoekstra deed de deur open en nadat ze de deurwaarder om zijn identificatie had gevraagd, gooide ze de deur in zijn gezicht dicht. Ze riep: ‘Ga maar naar het ministerie’. Segers was evenmin thuis en de dagvaarding is aan zijn echtgenote uitgereikt.

Vervolgens kreeg de deurwaarder op zijn woonadres bezoek van de politie. “Ze wilden weten wat ik bij de woning van Hoekstra deed. Ik vond het bijzonder dat men mij hierover kwam bevragen omdat ik het doel van mijn komst aan de personen die ik aan de deur tref altijd meedeel. Het is bijzonder dat zij direct naar mijn woonadres zijn gegaan in plaats van naar mijn kantoor. Men heeft het kennelijk nodig gevonden de moeite te nemen om mijn privéadres te achterhalen,” laat de deurwaarder weten.

Zwaar misdrijf

Het Rijk onder vreemde heerschappij brengen of de regeringsvorm onwettig veranderen, is een zwaar misdrijf dat terdege afgestraft zou moeten worden met levenslange opsluiting, stelt de Bond.

“Anton Mussert (NSB) is in 1946 ter dood veroordeeld wegens dezelfde strafbare feiten. Klaus Schwab erkent openlijk dat middels het Young Global Leaders-programma van het World Economic Forum de meeste regeringen zijn ‘geïnfiltreerd’. ‘Onze’ regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Schwab in Davos platlopen,” schrijft de Bond.

4.8 285 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

215 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton
Ton
1 jaar geleden

De politie Uw beste vriend ?

leida
leida
1 jaar geleden

In het najaar zullen ze nog wel meer boos worden dat ze gepakt gaan worden voor bedrog en stelen van het volk. Geen melij mee…………….Hun positie gaat wankelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bwahahaha…..nou dan weet héél Nederland in ieder geval wat ie kan doen als er straks Deurwaarders voor de Deur staan om een Energierekening of achterstallige Hypotheek te innen…Je Flikkert gewoon de deur voor zijn neus weer gewoon dicht…Führer Rüttler, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wüpke Eckestra und Kaplan Gerhard-Johan SSegers mogen het ook…

Juan
Juan
1 jaar geleden

Laat hen er niet mee wegkomen aub

Back to top button
215
0
We lezen graag je reactie!x