Buitenland

Het wordt steeds erger: ‘Bijna dagelijks krijg ik telefoontjes van piloten met hartproblemen’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

In de luchtvaartwereld gebeurde onlangs iets opmerkelijks, waar vrijwel geen ruchtbaarheid aan gegeven is. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft de criteria voor ECG-afwijkingen aanzienlijk verruimd. ECG staat voor elektrocardiogram, in de volksmond een ‘hartfilmpje’ genoemd.

Dat houdt in dat piloten met hartschade gewoon mogen vliegen. De FAA heeft de grote verandering in oktober vorig jaar stilletjes doorgevoerd, kort nadat het vaccin werd verplicht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Josh Yoder van US Freedom Flyers onthulde in The Highwire dat hij bijna dagelijks telefoontjes krijgt van piloten met hartproblemen of neurologische aandoeningen. Hij helpt de piloten om de juiste hulp te krijgen.

Slechts één van de vele gevallen

Volgens de FAA is er niets aan de hand en ligt het niet aan het vaccin. Yoder wees erop dat piloten zelf contact opnemen met de FAA om te laten weten dat ze hartproblemen hebben gekregen als gevolg van het vaccin. “En toch willen ze niet luisteren.”

Er zijn ook piloten die het niet meer kunnen navertellen. Yoder noemde piloot Wilburn Wolfe, die voor American Airlines vloog. Hij haalde het Janssen-vaccin en stierf binnen enkele dagen aan de gevolgen van een hersenbloeding. “Dat is slechts één van de vele gevallen.”

Onder het tapijt

Hij noemde ook piloot Bob Snow, die vlak na een vlucht een hartstilstand kreeg en in elkaar zakte. Dan is er nog Cody Flint, die buiten bewustzijn raakte terwijl hij zijn vliegtuig bestuurde. Vier artsen concludeerden dat het vaccin de boosdoener was.

Yoder zei bovendien dat de afgelopen weken meerdere piloten onwel zijn geworden, maar dat je daar niets over hoort omdat de luchtvaartmaatschappijen dit onder het tapijt te vegen.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Het zijn kakkerlakken

Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Op die manier komen er straks vliegtuig ladingen met mensen naar beneden. Als het kan in dicht bevolkt gebied, dan weten ze zeker dat de genocide goed op schema ligt.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

De eigenaren van privé. jets, die naar DAVOS gingen eisten allemaal dat de ganse bemanning niet gespoten was, rara, hoe zou dat komen?

Mark
Mark
1 jaar geleden

Geweldige spuitjes en wat een misdaad jegens de menselijkheid..!

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x