Het Complot

Alles, echt alles is een hoax. Dit is de bizarre wereld waarin jij leeft

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Israëlische terrorismedeskundige heeft gezegd dat iedereen met een greintje verstand inziet dat de vermeende Russische gifgasaanval op de Skripals overduidelijk een hoax is.

De Amerikaanse oud-onderminister Paul Craig Roberts is het met hem eens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Waarom dachten de Britse autoriteiten weg te kunnen komen met zo’n overduidelijke hoax? Het antwoord is dat mensen in westerse landen helemaal niets weten,” schrijft hij.

Overduidelijk nepverhaal

“Ze leven in een wereld waarin hun realiteit het product is van de propaganda die hen wordt gevoerd door de ‘nieuwsorganisaties’ en Hollywoodfilms,” vervolgt hij.

“Om die reden hebben ze geen idee wat er werkelijk gebeurt,” aldus Roberts.

De Britse overheid had natuurlijk gezien hoe het domme westerse volk het officiële verhaal over 9/11 als zoete koek slikte, waarbij Saudi’s die geen vliegtuigen konden besturen en zonder de hulp van inlichtingenagentschappen, het hele veiligheidsapparaat van de VS wisten te omzeilen.

De Britse overheid kwam tot de conclusie dat iedereen die zo’n overduidelijk nepverhaal gelooft, echt alles zal geloven.

Complete nonsens

“Terwijl ik zag hoe de WTC-gebouwen verdieping voor verdieping werden opgeblazen, werd me duidelijk dat deze gebouwen niet instortten als gevolg van structurele schade en kantoorbrandjes,” stelt Roberts.

Wanneer je de filmpjes bekijkt, zie je gebouwen die worden opgeblazen. Je ziet hoe elke verdieping wordt opgeblazen. Je ziet stalen balken en andere puinstukken die als projectielen uit de gebouwen worden geslingerd.

“Het is zeer indrukwekkend dat een mens zo ongelooflijk dom kan zijn dat hij denkt gebouwen te zien die instorten als gevolg van structurele schade,” benadrukt hij.

Het duurde vele jaren voordat de helft van het Amerikaanse volk besefte dat het officiële verhaal complete nonsens was, klinkt het.

Vrijwel zeker

Recente peilingen laten zien dat een meerderheid van de bevolking niet langer gelooft in de overheidspropaganda over 9/11, JFK, Saddam Hoessein en zijn massavernietigingswapens, Iran, Syrië, Libië onder Gaddafi en Rusland.

Alleen een gestoord persoon gelooft alles wat de westerse overheid zegt, stelt de ex-onderminister. “Er leven dan ook een groot aantal gestoorde personen in de westerse wereld.”

Maar wie zitten er dan achter 9/11? Het lijkt vrijwel zeker dat Israël erbij betrokken was, zegt Roberts.

Hij merkt op dat Mossad-agenten juichten terwijl ze filmden hoe de WTC-torens instortten. Later zeiden ze op de Israëlische tv dat ze opdracht hadden gekregen om de vernietiging van de gebouwen te filmen.

Fortuin

We weten ook dat iemand die de Amerikaanse overheid blijft beschermen een fortuin heeft verdiend door aandelen van de betrokken vliegmaatschappijen te shorten.

“Met ander woorden: men wist dat de 9/11-aanslagen zouden plaatsvinden,” zegt hij.

De Mossad moet volgens hem hulp hebben gehad van de Amerikaanse overheid. Alleen Amerikaanse overheidsfunctionarissen kunnen opdracht hebben gegeven tot de simulaties die werden uitgevoerd om de luchtverkeersleiding en de Amerikaanse luchtmacht te verwarren.

Ook kan de Israëlische overheid de plaats delict niet zelf hebben schoongemaakt. De stalken balken werden bijvoorbeeld snel naar Azië getransporteerd en vernietigd.

Er is ook nooit een officiële verklaring gegeven voor de intense brand en het gesmolten puin zes weken nadat de torens waren ingestort.

[Paul Craig Roberts]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

In hun hoogmoed zullen die zionisten israehel opofferen.
Zo bekomen ze hun gegeerde WOlll en denken die zionisten 6.500.000.000 mensen even op te ruimen.
Om dan met hun slaven (wij dus de goyim) 500.000.000 man dat mag overschieten die zionisten te dienen.
Die zionisten hebben pech , verspreid de protocollen van zion, openbaar die zwarte magie en het wordt verbroken

OPENBAAR dit wereldwijd en de zionisten kunnen inpakken en verliezen hun macht

De rabbijnse raad van de Joden ontwikkelde de protocollen met als doel de christelijke hegemonie in de wereld te vernietigen. Aldus, na het [Eerste Zionistische] Congres – dat plaatsvond in Basel, Zwitserland, en in 1897 werd georganiseerd door Theodor Herzl, de leider van de Zionistische beweging – paste de groep Europese rabbijnen de Protocollen aan met als doel een nationaal thuisland te vestigen voor de Joden in Palestina.… Door middel van dit [Zevende] Protocol slaagde Israël erin de capaciteiten van de legers van deze landen te verzwakken, terwijl het Egyptische leger erin slaagde stand te houden tegen deze duivelse samenzwering.
https://www.franklinterhorst.nl/De%20Protocollen%20van%20de%20Wijzen%20van%20Sion.htm

Dit die protocollen van zion is de archillespees van die zionisten

DE PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION
(Nederlandse vertaling uit 1933)
Voorwoord
De protocollen zijn een zeer explosief geschrift dat gezien moet worden als een
geactualiseerde en geconcretiseerde uitwerking van de plannen van Adam Weishaupt. De
Illuminatie vormen de geheime kracht achter de Protocollen en zijn daarmee tevens de
leidende kracht achter de nagestreefde wereldheerschappij.
Wie enig inzicht heeft in de samenzwering-kunst van de Illuminatie, zal in staat zijn de
Protocollen in het licht van vandaag te beoordelen. Lees de protocollen en stel door hun
inhoud de echtheid vast! Schijnbaar is de aaneenschakeling van paragrafen droge literatuur.
In werkelijkheid zijn ze de boeiendste en tevens de meest ontstellende geschriften die
denkbaar zijn. Lees de Protocollen langzaam en laat elke paragraaf goed tot u doordringen.
Vergelijk de richtlijnen met het verleden en het heden. Vergeet ook niet dat wanneer men in
de Protocollen over God spreekt, dit niet de God van de Joden of de Christenen is, maar
niemand minder dan lucifer, oftewel satan zelf

http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

U gelooft het niet? Rabbis zullen het u met plezier uitleggen.

Aanhoor de zionisten in israehel zelf, de HAAT naar de christenen is ongezien

Zionists believe we are their slaves (1min)
https://youtu.be/ezJlVJpH-1A

Dit is het walgelijkste uit israehel, uitverkoren volk zij???

Jewish rabbi explains that the goyim (non-Jews) are beasts, and slaves of the Jews (10min)
https://youtu.be/ofTyx_TvESg

Openbaar en verbreek hun macht, zij hebben niet het solo recht op die Kaballah die ze misbruiken!

mike
mike
5 jaren geleden

Denk dat hij zijn boodschap best een beetje had kunnen nuanceren.

Kan me er ook vreselijk aan ergeren dat ik geen gehoor krijg bij de mensen om me heen, maar dat is niet helemaal terecht. Het feit dat zo veel mensen in het westen “dom” zijn is het directe gevolg van de vele manieren waarop wij zijn misleid.

We worden al duizenden jaren voorgelogen en zijn in die tijd steeds verder achteruit gegaan. Ook onze (verre) voorouders zijn hun hele leven voorgelogen. Dit hebben zij zonder er bij stil te staan overgebracht op hun nageslacht.

Als gevolg van de constante “bombardementen” van akelig nieuws zijn we steeds wat meer “getraumatiseerd” geraakt. Dit heeft ons steeds angstiger en passiever gemaakt. Het heeft veroorzaakt dat we het op een gegeven moment “niet meer wilden weten”, “We kunnen er immers toch niks aan doen” is vaak de reactie.

Het negatieve nieuws en de disinformatie uit allerlei bronnen is niet de enige oorzaak. Er worden ook methodes gebruikt zoals “gaslighting”, waarbij ongelooflijk veel verhalen steeds net iets anders worden verteld en net zo lang in het nieuws worden genoemd tot niemand het nog iets interesseert.

Een ander voorbeeld is de fluoridebehandelingen bij de tandarts of de fluoride in je tandpasta gecombineerd met zware metalen in ons voedsel. Deze combinatie is bijzonder schadelijk voor je pijnappelklier. Om over amalgaanvullingen (kwik) en thimerosal (idem) in onze vaccinaties nog maar te zwijgen. Hierdoor zijn wij onze hogere intuitie kwijt geraakt omdat onze pijnappeklier volledig verkalkt is.

Dan hebben we nog het onderwijs, waar mensen voor de klas staan die net zo geconditioneerd zijn als wij. En die mensen krijgen dan de verantwoordelijkheid om je kinderen grotendeels op te voeden omdat beide ouders steeds harder moeten werken om hun sterk achteruit hollende koopkracht enigszins op peil te houden. En als ze dan ’s avonds half dood op de bank vallen en nog even een uurtje tv kijken worden ze ook nog via die weg gehersenspoeld.

Ook de intellectuelen hebben onder het achtelijke beleid te lijden. Vooral de kritische mensen die het opnemen tegen de beleidsmakers. Zodra dit soort mensen een groot draagvlak vinden onder de rest van de bevolking is de kans groot dat zij worden vermoord. Dit is al eeuwen zo. Ook aan het begin van WOII zijn deze mensen als eerste uit de weg geruimd.

De overige mensen die de potentie hadden om ons enigszins vooruit te helpen zijn standaard aangetrokken door de grote banken en andere multinationals, waar zij het prima naar de zin hadden omdat ze immers veel geld konden verdienen. Het “enige dat telt” in deze wereld.

Dan hebben we ook nog te maken met allerlei frequenties die bewust worden gebruikt om onze hersenen in een lage trilling houden.

En onze fysieke gezondheid wordt ook op allerlei manieren ondermijnd via het voedsel dat steeds armer wordt v.w.b.voedingswaarde, vitaminen en mineralen.

Die Israelische terrorisme deskundige heeft dan wel gelijk dat we steeds dommer zijn geworden, maar het heeft wel degelijk oorzaken. Jammer dat hij daar aan voorbij gaat. Met dit soort uitspraken bereikt hij vooral dat de haatgevoelens jegens het westerse volk alleen maar toenemen.

Maarten V
Maarten V
5 jaren geleden

Russen zijn nochtans sterk in het verspreiden van hoax’en. Hun spionage en misdaden ontkennen hoort bij de strategie om verdeeldheid te zaaien in het Westen. Uiteraard heeft de Westerse wereld ook hier en daar hun handen vuil.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Allemachtig @ Maarten V… jij bent een schoolvoorbeeld hoe te leven in je eigen ( hoax) bubbel…

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x