Homepagina » Buitenland » Amerikaanse staatsterreur in Midden-Oosten heeft bar weinig te maken met beschermen van Amerikanen. Oud-marinier klapt uit de school
Amerikaanse staatsterreur in Midden-Oosten heeft niks te maken met beschermen van Amerikanen. Oud-marinier klapt uit de school

Amerikaanse staatsterreur in Midden-Oosten heeft bar weinig te maken met beschermen van Amerikanen. Oud-marinier klapt uit de school

De Amerikaanse staatsterreur in het Midden-Oosten heeft bar weinig te maken met het beschermen en verdedigen van Amerikanen, zegt een voormalige Amerikaanse marinier. Hij stelt dat de Amerikaanse oorlog in Afghanistan gebaseerd is op een lucratieve leugen.

Lyle Jeremy Rubin schrijft in The Nation dat hij in eerste instantie alles geloofde wat president Bush zei na de aanslagen op 11 september 2001.

Maar al voordat hij in 2010 werd uitgezonden, begon hij vraagtekens te zetten bij de oorlog.

Terroriseren

“Volgens mij denken de meeste Amerikanen dat wij hun land verdedigen,” zei Rubin. “In werkelijkheid terroriseren wij een wanhopige bevolking.”

De oud-marinier haalde ook uit naar de media, die de Amerikaanse militaire avonturen alleen maar aanmoedigen.

Commentatoren als Rachel Maddow en Lawrence O’Donnell van MSNBC zeggen er niet bij dat sommige van hun favoriete gasten zelf een rol hebben gespeeld bij het starten en uitbreiden van de oorlogen.

Geen ruimte

Je wordt alleen uitgenodigd als gast als je een bepaalde mening hebt en er is geen ruimte voor afwijkende geluiden, klonk het.

“De staatsterreur waar onze overheid zich schuldig aan maakt, heeft weinig van doen met het opkomen voor de belangen van de meeste Amerikanen,” zei hij.

Rubin, die vijf jaar diende in het Amerikaanse marinierskorps, vindt het bizar dat Democraten mensen waar ze het niet mee eens zijn wegzetten als ‘verraders’ terwijl ze hun oren steeds weer laten hangen naar het establishment, dat kennelijk niets fout kan doen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[RT]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Zo lang wij vrijwillig onze politieke stem weggeven aan lieden die ons van de ene oorlog in de andere rommelen, zolang wij toestaan dat een gigantisch deel van ons zuurverdiende geld wordt gebruikt voor vernietigingswapens, zolang een deel van ons zelfs vrijwillig onder de wapenen wil, onvoorwaardelijk bevelen op wil volgen om te moorden en te vernietigen, zo lang wij weigeren nuchter na te denken wat er gaande is, wereldwijd en allemaal vanuit hetzelfde geheime machtscentrum om alles en iedereen tegen elkaar in het harnas te jagen, om dood en verderf te zaaien en al het lijden wat dit voortbrengt nuttigt als was het snoep. Zo lang zal er niets veranderen en zal het doorgaan tot in de eeuwigheid.

  Er is maar één enkele oplossing überhaupt mogelijk en dat is een groeiend besef wat er gaande is, en uiteindelijk niemand meer die er zijn of haar medewerking aan wil geven. Al het andere is gedoemd te mislukken. Het is verschrikkelijk uit de hand gelopen. Elke aanpak middels agressie of geweld zal bloedig neergesabeld worden, daar zijn ze terdege op voorbereid, daar hopen ze op. Ze zijn afhankelijk van onze vrijwillige medewerking en bij een groeiend besef zal dat niet meer mogelijk zijn. Dat is onze enige kans op verandering, onze enige weg terug naar het paradijs waar de mens heel lang geleden vandaan is gekomen. Van daar uit zijn we uit verveling verstrikt geraakt in een spel met het kwaad, een spel wat leerzaam had moeten zijn, een spel waar je ieder moment uit had moeten kunnen stappen, terug naar de werkelijkheid om de ervaringen te evolueren. Het kwaad heeft die weg echter weten te blokkeren en nu kunnen we niet meer terug zonder uit alle macht te graven naar ons bewustzijn, ons besef van de werkelijkheid, ons hogere zelf. En dat kan alleen maar als we stoppen mee te werken aan de krachten die dat koste wat kost willen verhinderen. Zij leven van negatieve energie, zij houden ons hierin gevangen en wij geven hen vrijwillig die kans om dat te bewerkstelligen. Zo simpel is het eigenlijk. Stop resoluut en massaal hieraan mee te werken en het stort in als een kaarthuis. De enige weg terug naar vrijheid.

  24 likes
  • @Eksegese.

   Sterk en helder verhaal waar ik volledig achter sta. Veel mensen begrijpen niet dat er een spirituele kracht is die onze realiteit in een bepaalde richting duwt, jij noemt het beestje het kwaad. Ook ik ben van mening dat wij in een spel gevangen zitten die ik “the one game” noem.
   Het spel kent twee interdimensionale (spirituele) entiteiten die wij in zekere zin ook al een naam hebben gegeven. God staat voor het goede, de hoge energie frequentie is zijn doel, zijn voeding. De duivel staat voor het kwaad, zijn doel is de lage energie frequentie consumeren. De uiteindelijke hoofdprijs is onze ziel, de ziel is een quantum werkend product met een ongelooflijke hoeveelheid energie in zich.
   Ik ben van mening dat de derde dimensie is gecreëerd van uit een andere dimensie met als doel om deze andere dimensie van energie te voorzien. Onze dimensie is ondergeschikt aan de andere dimensies. Dat de fundamentele basis van ons universum bestaat uit quantum deeltjes die voor ons mensen bijna niet te begrijpen zijn verteld ons al genoeg. Het universum is een geniale constructie ontsproten uit een super intelect. Wij mensen hebben ook een intelligentie en ook wij maken producten die een bepaald nut voor ons hebben, zowel materieel als spiritueel. Alles dient een doel.
   Jouw laatste opmerking, “De enige weg terug naar vrijheid”, is een universele die over de hele wereld wordt verkondigt. As je kiest voor het goede en het spel tijdens je fysieke leven op de juiste manier speelt, zoals beschreven in het nieuwe testament, dan zal de enige weg terug naar de vrijheid je fysieke dood zijn en je beloning eeuwige vrijheid van je ziel. Een andere weg terug op de aarde is niet meer mogelijk.

   3 likes
   • @bert s, je schreef : As je kiest voor het goede en het spel tijdens je fysieke leven op de juiste manier speelt, zoals beschreven in het nieuwe testament, dan zal de enige weg terug naar de vrijheid je fysieke dood zijn en je beloning eeuwige vrijheid van je ziel. Een andere weg terug op de aarde is niet meer mogelijk.

    Je dient echter terdege te beseffen dat het reeds zover uit de hand gelopen is dat er een ingenieus vangnet voor zielen is geconstrueerd waar je nagenoeg onherroepelijk in gaat belanden. Er zijn namelijk twee soorten licht t.w. echt licht en vals licht. Als je bij overlijden in de val trapt van het valse licht, de onweerstaanbare tunnel met zogenaamd ontzettend liefdevol licht, dan ben je reddeloos verloren en begint het hele dram weer van voor af aan. De cirkel is te doorbreken door je rug te keren naar het valse licht en te vragen naar het echte licht, het licht van je hogere zelf. Dat is de weg naar vrijheid, de enige weg. Alles wat je zoekt of aanbidt buiten jezelf is vals, onecht en leidt regelrecht naar het kwaad. Zo ook alle religies.

    7 likes
    • @Eksegese.

     Over duidelijk dat ook jij hier al de nodige energie in hebt gestoken.. en terecht. Ik ben gelovig maar verafschuw elke religie, misschien is Jezus wel de representatie van onze ware goede ik die in ons allen huist.
     Ik bestudeer al 10 jaar de occulte wereld met al zijn symboliek en ook de religie valt hier onder. Niets is wat het lijkt, zelfs onze realiteit moeten we misschien in twijfel trekken.

     5 likes
     • @bert s, het is het spel van de dualiteit waar we al duizenden jaren in verstrikt zijn. In werkelijkheid is er alleen een eenheid, de eenheid van het echte licht, het licht van het hogere zelf. Het spel wat we spelen is het spel van duisternis en van het valse licht. Welke van de twee je ook aanbidt, ter wille bent of aanhangt, het resultaat leidt nooit naar het echte licht. Dit is in wezen het grootste geheim, er bestaan niet alleen kwaadaardige demonische wezens, maar degenen die zich voordoen als engelen, meesters en zelfs degenen die pretenderen de wereld te komen redden, zoals Jezus Christus zijn allemaal instrumenten en onderdeel van het Spel van de Dualiteit.
      Er is maar een energie de daar bovenuit stijgt en dat is het Licht van het Hogere zelf dat aangesloten is op de Bron van EENHEID waar alles vibreert in een extatische liefdesenergie en er geen licht of donker, goed of kwaad, vrede en oorlog bestaat. Zolang je leeft onder de ban van de dualiteit en via contracten daaraan verbonden bent, kun je geen werkelijk contact maken met je eigen Bron van EENheid, het Hoger Zelf. Dat is het doel wat ik en iedereen met mij voor ogen zou moeten hebben altijd en overal. Doch eenvoudig is dat niet. Misleiding, onophoudelijk bedrog, verlokkingen en wat dies meer zij trekken ons steeds weer de verkeerde kant op. Het spel is te ver en te geniaal over elke denkbare grens getild dat terugkeer nagenoeg onmogelijk is gebleken voor nagenoeg elke “gewone” ziel. Het is de leugen is ook hier zo verschrikkelijk groot dat het de waarheid volledig, maar dan ook volledig overschaduwd en onbereikbaar maakt.

      2 likes
     • @Eksegese, al een paar flinke stappen gemaakt, en mogelijk de eerste die ik hier tegenkom die daadwerkelijk ontwaakt en wakker is. Er zijn vier stadia van bewustzijn. Onbewust-Onbewust, Bewust-Onbewust, Bewust-Bewust en Onbewust-bewust. Erkennen dat we duale wezens in een duaal universum zijn is een grote stap, het ego zal echter blijven prikken en je dwingen een kant te kiezen binnen de dualiteit. Licht of duisternis, haat en liefde, etc. enz. Nonduaal leven betekend geen waardeoordeel meer vellen over hetgeen om je heen gebeurd. Het universum (God, de schepper, de grote dromer, noem hem zoals je wilt) heeft zijn plan al gemaakt, we leven in een deterministische wereld. Dus waarom de huidige gang van zaken veroordelen, een naam geven en je van één van de kanten van het bewustzijn afkeren. Je weet nooit waar je plaats is, tenzij je er al bent. Ik zal een voorbeeld geven. Lord Shiva, gereïncarneerd in de vorm van een hoge legerofficier trok ten strijde. Op het strijdveld kwam zijn hoogste officier naar hem toe en zei: Heer, kijk al deze jonge mannen, kinderen, vaders, broeders en medemensen. Ik kan deze strijd niet aangaan, het bloed wat hier vergoten zal worden kan ik niet mee leven. Shiva nam hem apart en vertelde hem over de aard van bewustzijn, geen vooruitgang zonder pijn en lijden en de plaats van de mens om mee te werken aan de evolutie van bewustzijn. Hierna trok men ten strijde. Er is een gezegde in het boeddhisme: “Voor verlichting duwt men de rots de heuvel op. Na verlichting, duwt men de rots de heuvel op”. Non dualiteit is een begrip wat niet uit te leggen is in woorden, er bestaat geen woord voor het onbewuste-bewuste, het is samahdi. Succes in uw verdere reis, vertrouwen, bewustzijn en realiseren dat je er al bent zijn de dingen die ik je gun.

      0 likes
   • Hier wordt God het goede genoemd!
    Ik denk zelf dat Het de bron van Liefde is !

    Als je naar de verzoekingen kijkt/leest zoals ze in de bijbel worden beschreven
    dan zie je dat daar minstens 2 verleiders zijn;
    De ene die zegt ; maak van deze steen brood, want de mensen hebben honger.
    Die kun je de satan noemen die uiterst materialist is en weet dat de mensen hard moeten werken voor hun brood .
    De andere duivel die wordt beschreven zegt; spring van het dak van deze tempel
    en je zult op handen gedragen worden en je niet op de harde grond je teen zult stoten. Dit is het 2e type duivel die geen materialist is maar een verleider.
    Een verleider is nu bv de reclame die tot enorme begeertelust wekt.
    die tot enorm consumeren uitlokt en zegt geniet, geniet. Ja van alle materie die de materialist voor u bereidt. Hier zie je de samenwerking van deze de satan en de duivel. De een die tot begeren, willen hebben, greed, etc. toe werkt de ander die produceert en zijn winst berekend.
    Deze laatste wil ook dat je je volledig aan de materie hecht, die de materie voor jou tot een kluister maakt. Die momenteel bezig is in de wereld met kunstmatige intelligentie. Die andere maakt nl. zorgeloos. (spring van het dak je wordt gedragen, maw. maak je geen zorgen alles wordt makkelijk.
    Luiheid en materialisme werken hier samen gaan hand in hand.
    Om tot waakzaam mens te worden zul je tussen deze 2 moeten kunnen instaan.
    tussen deze 2 een juist evenwicht vinden en scheppen voor jezelf en je medemens.
    Want uiteindelijk moeten wij mensen de goede aarde scheppen. De vernieuwde aarde. Zodat we de duistere krachten in toom kunnen houden, of maw er een juist gebruik van kunnen maken. Zodat je de extreme greed kunt ombuigen naar delen en het extreme materialisme kunt ombuigen naar nuttig gebruik.
    In dat opzicht zal het goede dan uit de mens worden geboren. Brengen wij het goede onder de mensen met behulp van de oneindige Liefde van God.

    1 likes
 2. @ eksegese
  Na je uitstekende betoog, wilde ik eigenlijk zeggen, voor je de wapens ter hand neemt..
  Je leven word nooit meet hetzelfde , heb je al je leven gegeven , blijf je in leven dan wel of lichamelijk of geestelijk gehandicapt, soms beide….Dit geldt ook voor de zogenaamde commissie’s, zonder wapens naar een oorlogs gebied…
  Een mens hoort niet op een slachtveld…

  4 likes
  • @Louise, volledig mee eens. Ik weet n.a.n. je reactie niet zeker of je veronderstelt dat ik de wapens ter hand zou nemen, ik kan je verzekeren dat ik daar de oplossing nooit in zal zoeken. Het is zoveel eenvoudiger. Just don’t comply, that’s all. Ze hebben de plicht onze vrije wil te respecteren, daarom al die verschrikkelijk sluwe leugens, daarom de sluwe verlokkingen, zij zijn afhankelijk van onze vrijwillige medewerking anders is het gedaan met hun macht. Wie heeft dus in werkelijkheid de macht ? WIJ ZELF !!!!! Ga niet op zoek naar een leider buiten jezelf ! Daar ligt hun macht !

   5 likes
   • @ eksegese
    Nee joh niet letterlijk, ik denk dat jij je wel voor kunt stellen hoe je jezelf( ziel) kapot maakt na een oorlogs ervaring….
    Ik was al begonnen aan een heel verhaal maar toen zag ik jouw reaktie en dacht daar staat al het meeste in, dus heb ik het mijne wat ingekort. 👍

    2 likes
  • Ik heb op meerdere slagvelden gestaan, de energie gevoeld, mezelf afgevraagd wat ik er deed alleen om me te beseffen dat ik er op dat moment wel moest zijn. Pijn en lijden zijn de grootste factoren die het ego afkeer verzorgen, omdat de ego-dood op die momenten voor het grijpen ligt. Er is geen goed en fout, er is geen overleven en sterven, er is geen haat en geen liefde, het enige wat is, is de evolutie van bewustzijn. Er was een tijd dat ik met afschuw keek naar de momenten die ik beleefd had, de ervaringen die ik had opgedaan en wat het met mijn ego, lichaam en geestelijke gesteldheid gedaan had. Toen kwam de tijd dat ik er blij mee was omdat het me op mijn pad gehouden heeft, nu is de tijd daar dat ik er niet meer om geef. Het was het pad. Zoals de boeddha zei, verlichting in één leven kan alleen bereikt worden door extreem lijden en de overgave die volgt. Lijden is niet slecht, lijden geeft ons de kans om te zien wat bewustzijn daadwerkelijk is. En dat is deel van de evolutie van bewustzijn. Je plaats kennen en accepteren. Voor verlichting duwt men de rots de heuvel op, na verlichting duwt men de rots de heuvel op. Het is Samahdi. Dus terugkomend op je stelling, de mens heeft zeker een plaats op het slagveld. Wij zijn het enige soort wat de strijd aangaat, zonder dat het de strijd aan wil gaan. In barre tijden eten wolven hun jongen op. In zware winter vind de beer altijd zijn voedsel en slaapplek. De stem van het universum is altijd en overal, je ego wil hem alleen niet horen. Er is oorlog in dit stukje van het universum, kwaad en lijden, pijn en verdriet, wees blij voor de kans die je gekregen hebt, je hebt een hoop moeite gedaan om hier te komen. Non Duaal leven is leven zonder grenzen en zorgt voor actualisatie van de ziel. Pijn, lijden, geweld, honger, verdriet, verlies en jezelf opofferen voor de evolutie zijn grote verantwoordelijkheden en dingen die je zou moeten omarmen. In dat opzicht zouden we een hoop van de dieren op deze aarde kunnen leren. Een beest sterft van de honger, een vogel bevriest door de kou, en ze hebben geen moment van zelfmedelijden gekend. Het is het pad. Voor verlichting duwt men de rots de heuvel op, na verlichting, duwt men de heuvel op.

   0 likes
 3. Ik vraag me wel eens af of oorlog wel democratisch is. Er zou eens een wereldwijd referendum gehouden moeten worden om te onderzoeken of de meerderheid vóór of tégen oorlogvoeren is.
  Ik zeg dan nog niet eens dat bij een meerderheid het oorlogvoeren moet stoppen; de voorstanders zouden een stuk land moeten krijgen waar ze met elkaar oorlog kunnen voeren, daar heb ik op zich geen bezwaar tegen.
  Ik vind dan wel dat de liefhebbers oorlog moeten voeren met simpele middelen zoals knuppels en vuistbijlen zodat er geen vervuiling optreedt en het vechten weer persoonlijk wordt en niet van afstand bommen en raketten gooien.

  eigenlijk kan het heel erg simpel zijn allemaal

  3 likes
  • Zwarte biff ,Nou steelt iemand jouw portemonnaie, en diegene is 2 meter lang 120 kilo en erg gespierd schakel je dan de politie in die je eigendom terug pakken ,of moeten we jouw met die vent een stuk land geven waar je het kan uitvechten ? …eigenlijk kan het heel erg simpel allemaal.

   1 likes
 4. Er bestaat gewoon geen vrede zonder oorlog, vrede wordt bekomen met oorlog! Er bestaan geen mensen die zonder frustraties leven, die niet jaloers zijn, enkel alleen al deze “menselijke gewoontes”lijden tot machtswelustige “spelen”

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Generaal Wesley Clark voorspelde dat Amerika in vijf jaar tijd zeven landen zou uitschakelen. Alleen dit land staat nog overeind

Generaal Wesley Clark voorspelde dat Amerika in vijf jaar tijd zeven landen zou uitschakelen. Alleen dit land staat nog overeind

De gepensioneerde Amerikaanse generaal Wesley Clark waarschuwde ...

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

De FBI heeft nieuwe informatie vrijgegeven over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.