Universum

‘Alles in de kosmos is met elkaar verbonden’ (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alles in het universum is met elkaar verbonden, van de kleinste deeltjes tot de grootste structuren. De ruimte geeft materie zijn vorm, niet andersom.

Dat stelt onderzoeksdirecteur van het Hawaii Institute for Unified Physics (HIUP) Nassim Haramein in een nieuwe studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Physical Review and Research International.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Materie bestaat voor 99,9 procent uit ruimte,” zei Haramein. “Volgens de kwantumveldtheorie gaat de trilling van de structuur van de ruimtetijd extreem snel. Als je ook maar een fractie van alle energie in de trillingen in de ruimte in je pink zou kunnen opslaan, zou je de hele wereld honderden jaren van energie kunnen voorzien.”

Proton

Zelfs van het proton, een heel gewoon deeltje, weet de wetenschap niet precies hoe groot het is. Metingen van twee jaar geleden spraken oudere al tegen. Centraal in de studie van Haramein staat een voorspelling over de diameter van het proton, die inmiddels is bevestigd door het Paul Scherrer-instituut in Zwitserland.

“Protonen vormen de bouwstenen van het universum, ze bevinden zich in het centrum van elk atoom,” zei algemeen directeur van de Resonance Project Foundation Chris Almida, die met Haramein samenwerkt. “Het is essentieel dat we de structuur van protonen goed begrijpen als we willen begrijpen hoe alles in het universum met elkaar verbonden is.”

Standaardmodel

“De voorspelling van Nassim is inmiddels bevestigd terwijl het standaardmodel van de deeltjesfysica er flink naast zit,” ging Almida verder. De benadering van Haramein kan leiden tot nieuwe ontdekkingen op het gebied van energie, transport en zelfs ruimtevaart.

De studie Kwantumzwaartekracht en de Holografische Massa is hier (pdf) terug te lezen. De ideeën van Haramein worden uitgelegd in een nieuwe documentaire van filmmaker Malcom Carter. De trailer is hieronder te bekijken:

Bron: Hiup.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.

MLH65
MLH65
11 jaren geleden

Dit is geweldig … 2000 jaar na het schrijven van het Corpus Hermeticum bevestigen wetenschappers alles wat hierin geschreven werd….

welke vooruitgang hebben we de voorbije 2000 jaar eigenlijk geboekt?

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Dan nu even met de natte vinger,Wat nassin hier dus zegt,betekend zonder wetenschappelijke achtergrond mijnerzijds.Wat ik een tijd geleden al aangaf hier op de site dat er in wezen in ieder atoom een heel universum schuil kan gaan.en die idioten hier maar knoeien met atoom energie en bommetjes,en het dan nog raar vinden dat de gehele planeet naar de donder gaat.En dat is ook de reden dat de hogere beschavingen in dit zonnestelsel klaarliggen om in te grijpen,voordat dit universum naar de haaien gaat want dan zijn zij er ook geweest.

nans
nans
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.[/quote]
De native americans the first people ,hebben geen anderren weet dan dat het zo is ,zij leefde er al in en mee .
En toen kwamen wij.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x