Homepagina » Universum » ‘Alles in de kosmos is met elkaar verbonden’ (video)
Alles in het universum is met elkaar verbonden

‘Alles in de kosmos is met elkaar verbonden’ (video)

Alles in het universum is met elkaar verbonden, van de kleinste deeltjes tot de grootste structuren. De ruimte geeft materie zijn vorm, niet andersom.

Dat stelt onderzoeksdirecteur van het Hawaii Institute for Unified Physics (HIUP) Nassim Haramein in een nieuwe studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Physical Review and Research International.

“Materie bestaat voor 99,9 procent uit ruimte,” zei Haramein. “Volgens de kwantumveldtheorie gaat de trilling van de structuur van de ruimtetijd extreem snel. Als je ook maar een fractie van alle energie in de trillingen in de ruimte in je pink zou kunnen opslaan, zou je de hele wereld honderden jaren van energie kunnen voorzien.”

Proton

Zelfs van het proton, een heel gewoon deeltje, weet de wetenschap niet precies hoe groot het is. Metingen van twee jaar geleden spraken oudere al tegen. Centraal in de studie van Haramein staat een voorspelling over de diameter van het proton, die inmiddels is bevestigd door het Paul Scherrer-instituut in Zwitserland.

“Protonen vormen de bouwstenen van het universum, ze bevinden zich in het centrum van elk atoom,” zei algemeen directeur van de Resonance Project Foundation Chris Almida, die met Haramein samenwerkt. “Het is essentieel dat we de structuur van protonen goed begrijpen als we willen begrijpen hoe alles in het universum met elkaar verbonden is.”

Standaardmodel

“De voorspelling van Nassim is inmiddels bevestigd terwijl het standaardmodel van de deeltjesfysica er flink naast zit,” ging Almida verder. De benadering van Haramein kan leiden tot nieuwe ontdekkingen op het gebied van energie, transport en zelfs ruimtevaart.

De studie Kwantumzwaartekracht en de Holografische Massa is hier (pdf) terug te lezen. De ideeën van Haramein worden uitgelegd in een nieuwe documentaire van filmmaker Malcom Carter. De trailer is hieronder te bekijken:

Bron: Hiup.org

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.

  0 likes
 2. Dit is geweldig … 2000 jaar na het schrijven van het Corpus Hermeticum bevestigen wetenschappers alles wat hierin geschreven werd….

  welke vooruitgang hebben we de voorbije 2000 jaar eigenlijk geboekt?

  0 likes
 3. Dan nu even met de natte vinger,Wat nassin hier dus zegt,betekend zonder wetenschappelijke achtergrond mijnerzijds.Wat ik een tijd geleden al aangaf hier op de site dat er in wezen in ieder atoom een heel universum schuil kan gaan.en die idioten hier maar knoeien met atoom energie en bommetjes,en het dan nog raar vinden dat de gehele planeet naar de donder gaat.En dat is ook de reden dat de hogere beschavingen in dit zonnestelsel klaarliggen om in te grijpen,voordat dit universum naar de haaien gaat want dan zijn zij er ook geweest.

  0 likes
 4. [quote name=”Hunting Wolf”]Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.[/quote]
  De native americans the first people ,hebben geen anderren weet dan dat het zo is ,zij leefde er al in en mee .
  En toen kwamen wij.

  0 likes
 5. [quote name=”nans”][quote name=”Hunting Wolf”]Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.[/quote]
  De native americans the first people ,hebben geen anderren weet dan dat het zo is ,zij leefde er al in en mee .
  En toen kwamen wij.[/quote]
  In het laatst van dit korte filmpje, kun je lezen, hoe de indiaan het universum ziet. http://www.youtube.com/watch?v=MQxj4Fo3pNc&feature=player_embedded

  0 likes
 6. [quote name=”pietje bell”]Dan nu even met de natte vinger,Wat nassin hier dus zegt,betekend zonder wetenschappelijke achtergrond mijnerzijds.Wat ik een tijd geleden al aangaf hier op de site dat er in wezen in ieder atoom een heel universum schuil kan gaan.en die idioten hier maar knoeien met atoom energie en bommetjes,en het dan nog raar vinden dat de gehele planeet naar de donder gaat.En dat is ook de reden dat de hogere beschavingen in dit zonnestelsel klaarliggen om in te grijpen,voordat dit universum naar de haaien gaat want dan zijn zij er ook geweest.[/quote]
  Helemaal mee eens,dat is wat mensen eens moeten beseffen.

  0 likes
 7. De Advait Vedant beweert ook dat alles op geestelijk niveau met elkaar is verbonden. In feite beweert de Vedant dat er niks anders is dan die Ene, maar dat het verstand dit niet kan bevatten zolang het niet getraind, gezuiverd en geoefend wordt, naast de zintuigen, de ego en de geest.

  0 likes
 8. Hebben we het in dit artikel over o.a. quantum-entanglement en torsie?
  Is me niet helemaal duidelijk,wel interessant overigens.

  0 likes
 9. zo krijgen oude wijsheden zoals: ‘boontje om zin loontje, wat gij niet wilt dat u geschiedt…, zo je doet je ontmoet’ een diepere betekenis. de meeste mensen zullen dat ongemak echter graag op de koop toe nemen.

  0 likes
 10. En waar is de hele docu te zien?

  0 likes
 11. Waar kan ik de hele docu zien?

  0 likes
 12. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”nans”][quote name=”Hunting Wolf”]Alles in het universum is aan en met elkaar verbonden, en een levend organisme zoals in de film “AVATAR”.[/quote]
  De native americans the first people ,hebben geen anderren weet dan dat het zo is ,zij leefde er al in en mee .
  En toen kwamen wij.[/quote]
  In het laatst van dit korte filmpje, kun je lezen, hoe de indiaan het universum ziet. http://www.youtube.com/watch?v=MQxj4Fo3pNc&feature=player_embedded%5B/quote%5D
  Dank ja het klopt,Mitakuye Oyasin.

  0 likes
 13. Richard van Bemmelen

  Nassim is spot on! Het verbaast me niet dat dit het model van Denaerde bevestigt, wat ook spreekt over rotaties op Planck schaal nivo.
  Nassim weet waar hij het over heeft, in tegenstelling tot Keshe, die onzin verkondigt…

  0 likes
 14. Hij wordt wel heel erg ‘glorified’in deze trailer.
  Eerst maar een zien of deze pseudo-wetenschap enig raakvlak heeft met daadwerkelijke wetenschap.

  0 likes
 15. Oeps, nu is Haramein een klein beetje overmoedig geworden… :):) Wat een presentatie, jeetje.

  Maar mag het? Die arme man is al zo’n beetje 20 jaar bezig om zijn theorieën onder de aandacht van de gearriveerde orde van de natuurkundigen te brengen, en al net zo lang wordt ‘ie hartelijk uitgelachen of weggehoond.
  Kennelijk is ‘ie nu eindelijk geslaagd, omdat het Scherrer-instituut in Zwitserland zijn voorspelling over de protonradius heeft bevestigd. Dat is nogal wat!

  Wat de nieuwe docu inhoudt en waar die te krijgen is weet ik (nog) niet, maar er is een oude docu, en daar gaat het vast min of meer om hetzelfde: http://www.veoh.com/watch/v211655826NC94xJz?h1=Nassim+Haramein+-++Black+Whole+(2011) ;

  Je hebt niet perse een doctorsgraad nodig voor quantumfysica om de strekking van zijn verhaal te begrijpen, maar enige kennis van de natuurkunde kan geen kwaad.

  Veel plezier met kijken.

  0 likes
 16. Richard van Bemmelen

  Bedankt voor de link [email protected]!

  0 likes
 17. Graag gedaan, Richard.

  Ik ben altijd benieuwd wat mensen vinden van een geplaatste link, dus mocht je tijd en zin hebben en dit berichtje nog lezen, gráág!

  0 likes
 18. Richard van Bemmelen

  Ik heb hem gezien, [email protected], geweldig. Nassim is echt geniaal. bijvoorbeeld hoe hij de massa van het proton linkt aan de massa van het universum. Zoals je misschien weet, ben ik al jaren bezig met het tetraeader model van Stefan Denaerde, en ik zie hier sterke overeenkomsten. (zie theory-of-god.nl of resona.nl)
  Heel boeiend!

  0 likes
 19. Wow. Begrijp ik hieruit goed dat de websites (of 1 ervan) zo’n beetje jouw geesteskinderen zijn…? Jeetje, te gek man.

  Ik ben Denaerde een paar dagen geleden via een link op Niburu ( http://www.galactic-server.net/linkmap.html )voor het eerst tegengekomen, omdat de 1e muisklik bij het zien van al deze mooie planeetjes min of meer toevallig bij Iarga belandde. Ik heb toen ook de oude video gezien, wat overigens een behoorlijke indruk heeft achtergelaten.

  Ik snap wel wat je bedoelt als je het over overeenkomsten hebt. Dat (hogere) brein van mij werkt vele malen sneller dan wat ik ooit in woorden zou kunnen weergeven, en daarom heb ik ervoor gekozen om in de communcatie voornamelijk de woorden en begrippen van de ander te gebruiken. Maar dan moet ik eerst een beetje ‘jouw taal’ leren, en dat duurt een tijdje.

  Het is alweer laat geworden vandaag, en ik heb het al erg bont gemaakt de laatste nachten … 🙂

  Maar om het kort te maken: ja, in zekere zin laat zich God’s existentie in wetenschappelijke termen vatten en aldus ook bewijzen. Ja, een van de sleutels daartoe is een juiste visie op de lege ruimte. Ja, de ‘kosmische informatieopslagplaats’ is bereikbaar en ligt feitelijk klaar voor gebruik, en volgens mij heb je het dan gewoon over de Akasha-kronieken. Maar het is altijd de reikwijdte en bandbreedte van je eigen bewustzijn dat je toegang verschaft, niks anders. Een betere ‘beveiliging’ bestaat niet … 🙂

  Misschien vind je de volgende link wel iets van jouw gading: http://www.ascendedmasteranswers.com/world-issues/science/582-in-the-golden-age-science-will-be-beyond-elitism

  But infinite definetely i recommand Maitreya’s boek to literally inhale… als je daar doorheen bent gekomen, is je kijk op deze wereld en de tijd waarin we leven radicaal veranderd. Het begint dan leuk te worden namelijk ( http://www.amazon.com/Master-Keys-Spiritual-Freedom-Michaels/dp/0976697173 )

  0 likes
 20. Richard van Bemmelen

  Ik kom hier graag binnenkort op terug, ben nu een beetje druk.
  Ben benieuwd ook naar deze video’s!

  gr. Richard

  0 likes
 21. Het zijn geen video’s, het zijn teksten. Mar take ur time, ik ben straks toch 1 weekje weg.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.