Mens en Dier

Als deze onzalige EU-plannen van Kaag waren doorgevoerd, zouden we daar voor altijd aan vastzitten

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Als een kabinet valt, wordt dat vaak gezien als slecht nieuws. Met de val van het kabinet-Rutte IV ligt dat anders, betoogde Michiel Hoogeveen (JA21) in het Europees Parlement.

Onder leiding van minister van Financiën Sigrid Kaag (D66) werd een onbegrijpelijke EU-strategie voor Nederland ingezet, zei Hoogeveen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Garant voor Zuid-Europese spaartegoeden

Nederland vergooide haar sterke positie als financieel zuinig land. En in plaats van Duitsland te steunen voor strenge begrotingsregels, trok de Nederlandse regering met Spanje op. Schuld kon ‘flexibel’ worden afgebouwd.

Ook wilde het kabinet akkoord gaan met EDIS, een Europees depositogarantiestelsel, waardoor Nederlanders garant komen te staan voor Zuid-Europese spaartegoeden. En Rutte en Kaag liepen voorop om het vetorecht in de Europese Raad af te schaffen.

Voor altijd

“De Nederlandse regering is gevallen en dat is goed nieuws,” stelde Hoogeveen. “Want als deze EU-plannen waren doorgevoerd, zouden we daar voor altijd aan vastzitten.”

“We kunnen het tij nu keren!”

Demissionair minister Kaag heeft een besluit genomen over haar politieke toekomst, maar wil daar nog niets over kwijt. Dat komt ‘binnenkort, snel genoeg’. De afweging die ze gemaakt heeft is ‘puur persoonlijk’.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
10 maanden geleden

SORRY, Michiel Hoogeveen, maar ik “denk”, dat je een beetje TE rooskleurig beeld schetst wat betreft de waarheid.

WAAROM zou je denken, dat die plannen, gepresenteerd door de meest slechte minister van Financiën, die Nederland OOIT gekend heeft, niet alsnog doorgang zouden kunnen vinden?

Als je nu nóg niet weet, dat OOK Sigrid Kaag niets anders deed dan braaf de baas van het World Economic Forum, gehoorzaamde, dan heb je er absoluut niets van begrepen.

Natuurlijk is het inmiddels 100% duidelijk, dat de EU opgezet is met maar één doel voor ogen: de rijke landen (waaronder zonder meer OOIT ook Nederland behoorde) financieel uitkleden ten faveure van, vooral de zuidelijke landen, waar het arbeidsethos heel wat lager lag dan in de noordelijke landen.

Ik denk dat wij wat dat betreft kunnen stellen, dat die missie praktisch voor 100% is geslaagd. De pensioenpotten van Nederland zijn geroofd. Nota bene geld dat tientallen jaren door hardwerkende Nederlanders bij elkaar gebracht is.

Sigrid Kaag weet nog niet hoe zij nu verder gaat. Dat zal wel komen, omdat zij op dit moment nog geen instructies ontvangen heeft van de grote baas in Davos. Wij zullen vast en zeker nog niet van die heks af zijn.

Even off topic:
Gisteren zijn mijn man en ik voor de tweede keer in Groningen in het centrum WavesofVitality geweest.
De vorige keer hadden wij al zeer positieve ervaringen: allebei zijn wij mentaal gezien veel sterker geworden. Een absolute pre in deze hectische tijd. Verder heb ik praktisch geen huidproblemen meer. Ik reageer zeer allergisch op muggenbeten, waarbij ik mijn huid tot bloedens toe open krab. Dat is gelukkig voorbij.
De invloed door middel van de sterke golven op onze cellen is werkelijk verbluffend.
Ook de andere mensen in onze groep hebben zeer positieve ervaringen.
Dit is zonder meer iets wat ik iedereen zou gunnen. Zeker ook die mensen die gezwicht zijn voor de druk van de overheid om zich in te laten spuiten met de experimentele gentechinjecties.

Paul Marc
Paul Marc
10 maanden geleden

Kaag is en blijft een heks en hoort opgesloten.

Rakker
Rakker
10 maanden geleden

“We kunnen het tij nu keren!”

De uitslagenlijsten voor november liggen al klaar, DDR66 de grootste partij, gevolgd door Klimaatidioten Links aangevuld met Boeren en Burgers Bedonderd.
Er gaat dus niets veranderen.

En Kaag? Functie elders? Misschien burgemeester maken van een of ander gat in Palestina. Kan ze heel de dag met een theedoek over haar kop lopen en leren bommen maken.
Voor haar afscheid organiseren we een fakkeltocht.

Peter
Peter
10 maanden geleden

Dat wordt keukendienst voor Kaag ergens in een zandbak ,hopelijk maakt haar man de ketting niet te lang .
Moet zeggen dat die Arabieren een beter politiek beleid voeren met niet dit soort domme wijven in de regering als wij hier, hopelijk neemt ze likdoos Bergkamp ook mee ,die komt oorspronkelijk ook uit de cultuur waar Kaag zo gek op is .

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x