Binnenland

VVD beschuldigt Forum voor Democratie ervan ‘de democratie kapot te maken’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Forum is echt bezig om de democratie, en de structuren die daarbij horen, kapot te maken. Dat zei VVD-staatssecretaris Eric van der Burg in een interview met de Volkskrant. “Zie de woorden die gebruikt worden: ‘naar het parlement trekken’, en dat soort dingen.”

Als er één partij is die de democratie kapotmaakt is het wel jouw VVD

Volgens hem verschilt FVD van de PVV. “De PVV opereert binnen het democratisch systeem door in de Tweede Kamer gewoon het Tweede Kamer-werk te doen. Wat ze zeggen vind ik vaak zeer verwerpelijk, maar ze doen mee aan debatten, leveren een ondervoorzitter en komen met moties. Dat is van een andere orde dan mensen die in de Kamer een inkomen komen vangen, daarop een businessmodel bouwen en ondertussen bezig zijn de democratie te slopen,” aldus de staatssecretaris.

FVD-fractievertegenwoordiger Tanay Bilgin dient Van der Burg van repliek. “Als er één partij is die de democratie kapotmaakt is het wel jouw VVD. Partijleider veroordeeld voor rassendiscriminatie, vervolgens doodleuk hetzelfde gedaan met de toeslagenaffaire,” schrijft Bilgin.

Moet ik nog doorgaan?

“Referendumuitslagen negeren, stelselmatig documenten achterhouden en zo de Kamer op het verkeerde spoor zetten, grove schendingen van grondrechten in de coronaperiode. Moet ik nog doorgaan?” vraagt hij.

“Moet ik het nog hebben over het feit dat jullie letterlijk onze soevereiniteit weggeven aan buitenlandse mogendheden (EU)? We gaan straks niet eens meer over onze eigen lantaarnpalen,” bijt Bilgin hem toe.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
206 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onbekend
Onbekend
3 maanden geleden

Vvd geeft de voorzet, fvd kopt m der in.

Neem een prik
Neem een prik
3 maanden geleden

Zo zie je maar weer , PVV is “in de club” .

A.D
A.D
3 maanden geleden

Hoe kan je iets kapotmaken, wat er niet is?

Dat denk ik dan ..... ....
Dat denk ik dan ..... ....
3 maanden geleden

Wat dacht je ervan als het HELE liegende graaiende zooitje landverraders eens zou opstappen .zo.n kleine 80%? van de hele kamer .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

206
0
We lezen graag je reactie!x