Homepagina » Financieel » Belgische econoom wil iedereen een basisinkomen geven
Econoom wil elke Belg een basisinkomen geven

Belgische econoom wil iedereen een basisinkomen geven

De Belgische econoom Philippe Defeyt, voormalig voorzitter van de groene partij Ecolo, heeft een nieuw plan voor een basisinkomen gelanceerd. Hij wil iedere Belg maandelijks 600 euro schenken, zonder daarvoor de bestaande uitkeringen te schrappen.

Wie werkloos of ziek wordt of met pensioen gaat, doet dat niet vrijwillig, redeneert hij. En dus moeten zij volgens Defeyt ook enige bescherming krijgen. In de meeste andere voorstellen wordt gekozen voor een hoger bedrag, maar worden alle uitkeringen geschrapt.

“In mijn voorstel krijgen de mensen een lager bedrag, maar zijn ze beter beschermd,” legt de econoom uit. Jongeren onder de 18 wil hij ook een basisinkomen geven van 300 euro. En wie klaar is met school krijgt een aanmoedigingspremie van 250 euro om een baan te zoeken.

Waardevol
Econoom wil elke Belg een basisinkomen geven

Philippe Defeyt (EdA)

Door het basisinkomen kunnen mensen ook bezig zijn met dingen die niet onmiddellijk geld opleveren, maar die wel waardevol zijn voor de maatschappij, aldus Defeyt.

Overal in de wereld wordt over het basisinkomen gediscussieerd. In Finland wordt volgend jaar een proefproject gestart, in Canada liggen plannen klaar en in Kenia wordt binnenkort ook begonnen met een experiment.

Om het basisinkomen te financieren gebruikt de econoom het bestaande budget voor de sociale zekerheid en daar komt ook nog een deel aan fiscale winsten bij.

Bureaucratie afschaffen

Werklozen hebben nu niet de kans iets bij te verdienen naast hun uitkering. Bij een basisinkomen kan bijklussen wel. Daarnaast zal de vraag naar werk de komende jaren als gevolg van de robotisering alleen maar dalen.

Alexander de Roo, voorzitter van de Vereniging Basisinkomen Nederland, vindt het een mooi instapmodel. “Het voordeel van een lager basisinkomen is dat het makkelijker valt te financieren,” zegt hij. “Het nadeel is dat je met een bedrag van 600 euro nog steeds uitkeringen nodig hebt. In Nederland pleiten we voor een basisinkomen van 1100 euro, zodat je de hele bureaucratie kunt afschaffen.”

[DeMorgen]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
4 jaren geleden

Pas op mensen, dit is de eerste grote stap naar een socialistische wereldstaat genaamd de New World Order. Het klinkt allemaal geweldig maar zoals altijd zit ook hier een grote vieze vette adder onder het gras.

faith
faith
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Wat nou NWO. Vergeet niet dat binnenkort alle cabal wereldwijd met hun ontelbare trouwe vetbetaalde handlangers opgepakt zijn. Dan hebben we niets meer te vrezen.

Crazyeddy
Crazyeddy
Reactie op  faith
4 jaren geleden

binnenkort dit binnenkort dat……

Rikk
Rikk
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Grotendeels is werkend Nederland NU volledig afhankelijk van de grote coöperaties net zoals de overheid dat is. Als ieder mens eenmaal een basisinkomen heeft moet je wel van goede huize komen om dat nog te keren.

Het arbeidsethos en de manier van welvaart verdelen is hopeloos achterhaalt in deze moderne overproductie economie. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dat snappen.
http://www.basicincome.org/

atomnics
atomnics
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Ik ben misschien nog wel gekker dan het beeld wat de mainstream media ons wil schetsen over mensen die in complotten geloven. Ik zeg dat er helemaal niet toegewerkt wordt naar een zogenaamde Nieuwe Wereldorde. Die wereldorde is er al lang en breed en die bestaat al duizenden jaren. En die wereldorde die heeft geen macht. Geen feitelijke macht. Wij hebben zelf de macht, alleen zijn we door al die mind control en cultuur creatie vergeten dat wij zelf feitelijk de macht hebben.

J@n
4 jaren geleden

Wat al die wereld verbeteraars vergeten te vermelden is dat je compleet afhankelijk gaat worden van de overheid, meer dan nu. Elke vorm van subsidie en of kwijtschelden gaat dan niet meer op. Maar basisuitkering hebben we al lang en iedereen vergeet dat.

Freba
Freba
4 jaren geleden

Als we nu in NL eerst eens die 400.000.000.000 Euro’s aan particuliere spaartegoeden gaan uitgeven in NL zijn we al een stap verder. Alleen al de BTW opbrengsten van 80 miljard zijn voldoende om NL volledig uit het slob te halen. Als je het zelf niet gaat uitgeven pakt de overheid het van je af of je krijgt geen rente. In het slechtste geval gaat de bankdirectie er met de buit vandoor. Eigen schuld dikke bult.

Pietje Bell
Pietje Bell
4 jaren geleden

Ik vind dit een geweldige actie van de Vrijmetselarij om nog eens te zien hoe dom en stom het volk nu nog is en of men al toe is aan een geldloze wereld.

Aan de reacties hier te lezen zijn we er nog niet aan toe en speelt ego nog DE rol, dus zijn we nog steeds te stom en te dom voor die nieuwe civilisatie.

faith
faith
4 jaren geleden

Pietsnot; hoe jij er op komt dat dit een actie van de vrijmetselarij is is mij een raadsel. Die hebben niets meer te vertellen in het Aquarius Tijdperk.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@Faith

Hoi Faith, van jou had ik wel gedacht dat je inmiddels weet hoe de wereld werkt en ik zal je geen lollige naam geven zoals jij wel doet. Ik zal wel hard zijn en nog eens herhalen dat de Geheime genootschappen nog steeds alles bepalen en dat jou illusie over tijdperken NOG NIET zover is. Er moet nog veel gebeuren voordat de Vrijmetselarij buiten stelling komt te staan. We gaan eerst een Zonsverduistering krijgen en pas daarna komen we in jou gedachtewereld. NIET EERDER!!

Crazyeddy
Crazyeddy
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

eerstvolgende zonsverduistering is pas in 2023……

faith
faith
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

Wat minder geloof hechten aan de msm Pietje, je laat je nog steeds van alles voorliegen.
De geheime genootschappen staan inmiddels in hun hemd, maar de msm kan elk moment overgenomen worden. Pas als het op tv is geloof je het. En een zonsverduistering doet het natuurlijk altijd goed als angst aanblazer.

faith
faith
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Als de financieele reset een feit is, is het afgelopen met de cabal, de vrijmetselaars en hoe die geheime genootschappen allemaal heten.
Het huidige geldstelsel is dan niets meer waard.
Dat kan a.s. week al als de Britten naar de stembus zijn geweest.
Dan krijgen we in augustus de Rendlesham files, een UFO disclosure maar dan zijn er nog steeds mensen die denken dat alles bij het oude blijft en geheime genootschappen zoals de vrijmetselaars nog steeds alles bepalen.
In hun dromen misschien.

Solaris
Solaris
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Veel beloven en weinig geven doe de gek in vreugde leven. En daar ben jij het absolute schoolvoorbeeld van.

Freedom
Freedom
Reactie op  faith
4 jaren geleden

UFO disclosure, ja natuurlijk, dr. Steven Greer heeft al gewaarschuwd dat de Cabal nog een konijn uit de hoed gaat toveren, het zogeheten Project Bluebeam met een geveinsde invasie van buitenaardsen, die ons komen redden zeker. Het zal de mensen angst geven en de goede buitenaardsen zullen zich zeker niet gaan presenteren op een aarde met zoveel geweld en ook angst voor de goede buitenaardsen. Zolang de mensheid nog dualiteit preveleert, gaan ze echt niet komen en ons ook niet redden, vergeet dat maar!
Volgende week de film in de bios Independance Day, al een boodschap van de cabal wat nog zal plaatsvinden….

Freedom
Freedom
Reactie op  faith
4 jaren geleden

De Maitraya komt dan ook nog??

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith,

Ik laat me niets wijsmaken faith maar wat ik zie als een boodschap van hun weet ik zeker dat het zo is. Ik ga jou laten want half jaar gelden zag je dingen maar nu ben je aardig negatief doorgevlogen in gemanipuleerde sit’s en andere onzin. Wat ik zeg is hard maar ook heel duidelijk.

Freedom
Freedom
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

De elite is nog steeds aan zet en voor degene die nog op de roze wolk zitten van de New Age Kerk, zullen erachter komen dat ze zwaar bedonderd zijn.
New Age komt vanuit het gedachtengoed van de Jezuïten/Levieten, lees de geschriften er maar eens op na. New Age en al die zo oh zo bekende haleluja channelingen, worden gechanneld vanuit het valse licht. Toen de christenen en andere gelovigen uit de kerk traden, kwam The New Age, ook hieruit komt het feminisme voort en al die vrouwonvriendelijke onzin nog meer en heeft tot dusver de westerse samenleving niet veel goeds gebracht, de wereld wordt geregeerd door teveel negatieve mannelijke energie, de balans is weg in de mensheid en slaat compleet door!
Lees het artikel op de site van http://www.wanttoknow.nl: “waarom ik me geen lichtwerker meer noem”. Toen ben ik weer realist geworden en ben ook getrapt in die valkuil van de channelings van Niddle, Quinesy en al die oplichters!
Dus wordt wakker, deze planeet stijgt niet meer op naar 5D, jammer voor de zwevers, maar dit is de waarheid en kijk hoe de aarde is uitgebuit, leeggezogen en misbruikt, zolang als de mensheid leeft op aarde en iedereen doet er aan mee.
De elite schrijft voor en de slaven voeren het werken wel uit, ten koste van mens en planeet.
We kunnen binnenkort nog heftige gebeurtenissen tegemoet zien, kijk maar wat er in Amerika aan de hand is, grote drills in verband met de Casca Zone, Yellow Stone zijn nu steeds meer aardbevingen, San Andreas, Hooverdam.
Maak je geen illussies en wordt alsjeblieft wakker en kijk met open ogen om je heen voor hen die willen horen en zien.

faith
faith
4 jaren geleden

Sorry Pietje Bell bedoel ik.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith

Kijk faith, de Vrijmetselarij strooit best veel boodschap in de media wat ik denk weinig mensen echt begrijpen. Ze strooien met zonnebloem reclames over hooikoorts en begroeten elkaar via twitter met een foto en een zonnebloem op hun bureau. Je moet gaan inzien dat die zonnebloem de zonsverduistering aanduid. Als je recht in de bloem kijkt zie je een donkere bal met pitten en de zon eromheen. Het is even verder kijken en het begrijpen. Zo word ook de wezel in CERN aangegeven waaruit blijk dat ze de Vrijmetselaars te kennen geven wat er gaat gebeuren. Het klootjesvolk heeft hier totaal geen weten van dus is het hun boodschappenmachine via open MSM. Als je beter gaat opletten ga je het begrijpen!

Oja, ik heet nu Pietje Bell maar wij kennen elkaar wel van schrijven.

faith
faith
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

Vertel mij wat wat je ziet als je in een zonnebloem kijkt. Mystiek hoor, dat ze dat gebruiken. Beetje studentikoos maar wel grappig. Maar wat willen ze er nu eigenlijk mee zeggen. Kijk ons eens mysterieus doen ofzo? Ik zie de link nl. niet.
Als je in een trompetnarcis kijkt zie je iets heel anders. Slaat ook nergens op maar om ook maar wat te zeggen wat nergens over gaat.
Dat CERN is trouwens allang ontmanteld, net als de kernwapens. Het klootjesvolk is beter geinformeerd dan jij merk ik. Of laat ik zeggen ze hebben andere informatie dan jij sinds de alternatieve media zijn intrede heeft gedaan. Moet kunnen.

http://www.activistpost.com/2016/06/the-stock-market-crash-of-2016-largest-economies.html

faith
faith
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Maar een ‘zonsverduistering’ gaat het zeker worden voor de zichzelf noemende ‘illuminatie’. Daar hebben we geen mysterieuze zonnebloemen signs voor nodig om dat te voorspellen.
Gewoon bij de les blijven.

https://www.youtube.com/watch?v=SEWJF1OJ6mk

faith
faith
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Dan hebben we nog mensen die hun leven in het teken gezet hebben van de ontwikkelingen naar de New Age, en mensen die helderziende zijn, een nieuw mensenras onder jongeren, een groep mensen met helderziende dromen, mensen die telepatisch zijn, contacten met Hoger Zelven, ET´s om te weten hoe de vlag erbij hangt maarja, daar heeft een overtuigd 3D’er natuurlijk geen weet van.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith

Hoi faith, hou eens op met die gemanipuleerde linken!! Jij kijkt naar gemanipuleerde mensen die een filmpje maken over hun gemanipuleerde illusie. Wat er gaat gebeuren staat in de bijbel en het word vormgegeven in schilderijen en info word gegeven in de MSM maar ik denk dat het geheel niet gezien word. Ach dat is toch de kunst van de Vrijmetselarij om da zo te doen.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith,

Ik vergeet er nog bij te vermelden dat de illuminatie een groep is die ons begeleid naar die nieuwe tijd. Waarom ben juist jij zo negatief gemanipuleerd daarover? Ik denk dat je een beetje respect moet hebben zodat 12 families 8 miljard mensen naar een nieuwe tijd begeleiden. Ga helder denken en laat je niet manipuleren door andere zodat het een obsessie van je word.

atomnics
atomnics
4 jaren geleden

Mijn visie over geld, voorgoed verbannen in dit universum.

We kunnen het makkelijk zonder geld leven, we doen het al alleen laten we geld voor ons spreken. Terwijl we een mond hebben om te praten. ik weet het zeker dat we alleen dan gaan inzien wat nou echt waardevol is voor ons of het echt daadwerkelijk nodig is en niet alleen dat gewoon omdat het kan zonder voorwaarden poes pas laten we elkaar nu eens gewoon het beste gunnen aan elkaar in plaats van zo aasgier(en) te zijn. maar dan moeten we geld voorgoed achter ons laten voor wat het is geweest.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Basisinkomen is leuk zolang cash geld bestaat. Daarna wordt het een hel. Pc/technologie neemt alles over. Internet is nu al gevaarlijk. Men neemt je zo over en het is moeilijk te achterhalen wie dat gedaan heeft. Men verzint weer regels en zo krijg je langzaam alleen nog informatie binnen van diegene die het beheert. En diegene kan dan ook nog zeggen dat hij of zij het niet gedaan heeft. Dus zelfcontrole bij gewone man wordt weggetrokken en controle beheerder/groep heeft dan alle controle. Data bedrijf: globalswitch.com bv.
Zoals de bijbel zegt: Er komt een tijd waarbij mensen niet meer weten wie wie is en waar die voor staat. Mensen kunnen niet meer handelen/leven zonder het teken(chip). Dus ook geen ruilhandel meer. Dit zorgt dan al voor chaos. vb. in het klein: Een taxi chauffeur wordt nu al volledig onder controle gehouden door continu contact met de centrale. Als ie te lang een persoon helpt of naar de wc gaat moet ie zich verantwoorden. Zo strak zit die planning/controle al. Hierop kun je afgestraft worden. Dit gebeurt dan in het groot/met iedereen. Er is altijd iemand die de “baas” is over jou leven/ook zonder technologie. Hij(valse god)belooft jou een mooi leven/gouden bergen, maar ondertussen vernietigt ie jou als je overbodig wordt. Bepaalt ie of jij kinderen mag krijgen, waar jij mag wonen enz. En met de huidige technologie versnelling gebeurt dat dus snel. Het gebeurt nu al: afvalrace. De natuurlijke orde wordt aan de kant gezet. Wij hebben geen technologie/systeem/thuis invulling nodig om te leven. Technologie kan makkelijk los staan. bv. vrije energie voor betere milieu. Leven zelf moet gescheiden zijn/blijven van technologie. Dat (natuur)recht hebben wij als mens.

faith
faith
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Wat ben jij paranoia en wat reken jij ze nog een hoop macht toe. Arme Elize.
Wat naar om zo in het leven te staan. Ze hebben goed vat op je meid. Actie geslaagd bij jou.
Maar nog even en die draken zitten zelf in een femakamp.

Freedom
Freedom
Reactie op  faith
4 jaren geleden

Oh ja Faith, kom eens met bewijzen dat de draken straks in die femakampen zitten en kom niet aan met die rotzooi van Ben Fulford of David Wilkerson, allemaal controlled opposite van de elitaire machten, onderzoeken Faith en stop met dat valse New Age gewauwel, een bedenksel van de Jezuiten/Levieten, het zogeheten VALSE LICHT!

faith
faith
Reactie op  Freedom
4 jaren geleden

Dat meen je niet. Moet ik het je nu nog eens allemaal gaan vertellen?
Helemaal niets opgestoken dus.
Wat jij hier op een alternatieve site doet mag Joost weten, je hoort duidelijk bij de Telegraaf, Geenstijl, rtl, sbs en nujij thuis. Iemand met zo weinig geestelijke bagage ga ik niet meer mee in duscussie.

faith
faith
Reactie op  faith
4 jaren geleden

David Wilcock is notabene een reincarnatie van Edgar Caye, maar volgens jou een controlled opposition van de cabal?
Sorry en ik zeg dit niet om je te beledigen maar je weet echt niet waar je over praat.

Cheveyo
Cheveyo
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Haha – wist je dat de natives praten over purification times Elise49?
Daar zitten we nu eindelijk in.
Net zoals Christenen hun ”prohecies” hebben en sommige zijn iutgekomen, zo hebben
de natives die ook, en ook bij hun zijn ze uitgekomen.
Het enige verschil is dat de natives geen boek nodig hadden en nog steeds geen 1 hebben.

En Edgar Cayce sprak ook over Golden Ages for Humanity. Ook Edgar Cayce werdt geprezen
voor zijn werk. Tot op de dag van vandaag.

De wereld word niet donkerder dan dat het al was. Het wordt alleen ”transparant”, wat eerst
achter gesloten deuren werdt gedaan komt nu naar voren.

Eeuwen lang konden ”de heersers” regeren in geheim. Nu is dat bijna onmogelijk geworden.
Zonder ”secrecy” NO Ruling. It’s almost GAME OVER! (voor de overheid)

faith
faith
Reactie op  Cheveyo
4 jaren geleden

Let op Cheveyo: allemaal gemanipuleerd volgens Pietje Bell.
Allemaal gemanipuleerde mensen en gemanipuleerde illusies. Alleen zijn illusie’s en bekrompen visie’s zijn real en niet gemanipuleerd.
Zeer waarschijnlijk omdat het zo lekker verdient, waarom anders? Lekker kortzichtig.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  faith
4 jaren geleden

@faith,

Ik las je reacties een jaar gelden en toen dacht ik hmm ok maar als ik je nu lees vind ik je zwaar doorgeschoten. Je kan wel over mij zeggen dat ik alles gemanipuleerd vind wat ik niet erg vind omdat het zo is. Je leeft in een wereld die geheel gemanipuleerd is richting chaos en paniek maar als jezelf nog niet zover bent en je zit zelf in die chaos manipulatie te denken schiet je inderdaad geheel door. Jammer!!

faith
faith
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

Mmm zwaar doorgeschoten nog wel… kun je duiden waar ik gedurende het jaar zwaar doorgeschoten ben? Het enige wat ik doe is de zaken op de voet volgen in 3D en hoger, dus kan het zijn dat je in die zaken doorgeschoten gevallen tegen ben gekomen? Of zijn dat misschien zaken waar jij met je pet niet bij kunt? Maar je hebt gelijk, ik snap jou ook niet, ik vind je nogal beperkte inzichten hebben, soms verbijsterend naief zelfs maar ieder zijn kijk op de zaken.

faith
faith
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

Pietje, ik blijf juist doelbewust uit het gemanipuleerde chaos denken, omdat ik weet dat ze er doelbewust een chaos van willen maken, omdat ze je alle kanten op willen laten denken, zodat niemand nog weet hoe het zit.
En ze denken iedereen te kunnen manipuleren. Dat is niet zo.
Maar kennelijk ben je dan voor iemand die zich WEL geheel heeft laten manipuleren en zich dus door de chaos mee heeft laat zuigen, waar ze misschien zelfs wel dik voor betaald hebben gekregen, niet meer te volgen. Jammer.
Toch maar weer op de Telegraafsite rond gaan hangen Pietje en gezellig rtl en sbs kijken? Je komt zo te lezen, ondanks dat je al minstens een jaar hier rondhangt maar niet boven dat niveau uit. Jammer.

faith
faith
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

Lees Elise eens, geheel gemanipuleerde teksten richting chaos.
Met vaak een lieflijk vertouwen gevend laatste zinnetje.
Waarom je haar niet aanhaalt is ronduit vreemd.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  Pietje Bell
4 jaren geleden

@faith

Elise haal ik niet aan omdat die al jaren in het gemanipuleerde geheel zit en denkt. Jij niet, dat ik een jaar geleden met je schreef vond ik je goed en inderdaad niet in het gemanipuleerde geheel. Ik denk dat jullie elkaar meenemen in gedachtes wat steeds gekker word. Ik ga geen voorbeelden noemen want dat moet jezelf maar zien. Als je het ziet ben je er.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

en ook hier weten we allemaal hoe het gaat aflopen gebaseerd op een stukje “logica” en dan te bedenken dat niets logisch is, maar ja das logisch he?
Volgens mij, zijn het WIJ die het tij kunnen keren, omdat we talrijker zijn. Zolang we alleen maar lopen te zedeprediken, veranderd er niets. Wel of geen basisinkomen… er veranderd niets.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Een basisinkomen van 1100 euro is beter.

Pietje Bell
Pietje Bell
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

@Kalki

Ze moeten jou 600 looiedetten geven en 500 knikkers.

Solaris
Solaris
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

110.000 euro is nog beter. Kan geen probleem zijn, tover je immers met een druk op de knop uit de computer tevoorschijn. Nee ik verzin dit zelf niet, dit is gewoon wat de aanhangers van het basisinkomen beweren. De giga-inflatie die onstaat is geen probleem want “het basisinkomen beweegt met de inflatie mee”. (proest!)

x

Check Also

artsen

Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

professor

Belgische professor richt zich tot overheid: ‘Stop met liegen’

In 2000 waren er in België genoeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x