Buitenaards

“Waarom ik geloof dat er buitenaardsen zijn geland in Suffolk”

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een bos in Suffolk werden midden in de nacht rode, blauwe, witte en gele lichten gezien. John Burroughs van de nabijgelegen luchtmachtbasis ging op onderzoek uit. Zijn haren stonden recht overeind en zijn radio werkte plotseling niet meer. Het is nog altijd niet duidelijk wat er precies is gebeurd op die bewuste tweede kerstdag in 1980. Landde er die dag een ruimteschip in Engeland?

Enkele jaren geleden werd een geluidsopname van de UFO-waarneming door Amerikaanse soldaten vrijgegeven. Eén van de soldaten heeft het over een vreemd rood licht dat plots verdwijnt om dan opnieuw te verschijnen en over ‘een vorm van energie’. Volgens het commentaar zouden een aantal dieren dol worden en daarna ‘dodelijk rustig’ tijdens het incident, dat werd waargenomen in Rendlesham Forest, in het Engelse Suffolk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De militairen zagen het lichtspektakel kort nadat ze schade aan boomtoppen en een grote oppervlakte van verpletterde naalden van naaldbomen in het bos onderzochten. De plaatselijke bevolking had daarvoor al vreemde lichten gezien.

Nick Pope had in de jaren negentig drie jaar de leiding over de ufodesk van het Britse ministerie van Defensie. Hij heeft uitvoerig contact gehad met Burroughs en zijn toenmalige leidinggevende, staf-sergeant Jim Penniston. Burroughs werd tijdens het incident omgeven door een straal licht. Nadien herinnerde hij zich niets meer van het voorval. Penniston zag een klein driehoekig toestel, dat net boven de grond zweefde of op poten stond. Het was voorzien van blauwe lichten. Nadat hij een schets van het object had gemaakt stapte hij in een soort bel – een gebied rond het object waar tijd leek stil te staan.

Penniston was doodsbang en strekte zijn arm uit naar het gladde oppervlak. Zijn vingers gleden langs meerdere rijen vreemde symbolen en hiërogliefen die in het metaal waren gegraveerd. Na enige tijd trok hij zijn arm weer terug en keek hij toe hoe het toestel langzaam opsteeg en daarna wegschoot. In zijn notitieblok omschreef hij de snelheid eenvoudigweg als ‘onmogelijk’.

Op het moment dat sergeant Penniston het toestel aanraakte, kreeg hij naar eigen zeggen een ‘telepathische download’. Zijn hand ging over een specifiek symbool – een cirkel met een driehoek – waarna hij opeens een hele serie nullen en enen voorbij zag komen. Onder hypnose zei hij later dat de boodschap een binaire code was. Hij schakelde codekrakers in om de boodschap die hij in 1980 had gekregen te ontcijferen. Na uitgebreid onderzoek vertaalden ze de boodschap als: ‘Verkenning van mensheid. Continu voor planetaire vooruitgang’. Onder hypnose had Penniston iets onverklaarbaars gezegd: “Het zijn tijdreizigers – zij zijn ons.”

"Waarom ik geloof dat er buitenaardsen zijn geland in Suffolk"
Charles Halt

Pope legt uit dat de UFO op drie opeenvolgende avonden is gezien door tientallen getrainde militairen. Op de tweede avond was ook plaatsvervangend basiscommandant luitenant-kolonel Charles Halt getuige van het fenomeen. “Het object bewoog richting de basis en stuurde lichtstralen omlaag, ook richting de wapenopslagplaats. Ik heb geen idee wat het was, maar ik weet wel dat het door iets of iemand werd bestuurd.”

Jaren later schreef Halt in een beëdigde verklaring: “Ik ben van mening dat de objecten die ik heb gezien buitenaards waren en dat de Amerikaanse en Britse veiligheidsdiensten hebben geprobeerd het belang van wat er in het Rendlesham Forest is gebeurd te bagatelliseren door desinformatie te verspreiden.”

Pope vat samen: “We weten dat er een UFO is geland bij één van de meest belangrijke militaire installaties van de NAVO-alliantie. We weten dat de UFO op drie avonden is gezien door tientallen getrainde militairen, waaronder de plaatsvervangend commandant van de basis. We weten dat de UFO is opgevangen door de radar. We weten dat een aantal belangrijke documenten over het incident op mysterieuze wijze zijn verdwenen.”

Dossiers over het incident zijn geheim en kunnen niet worden opgevraagd. Pope speculeert dat een sinister onderdeel van het leger er alles aan doet om de informatie geheim te houden. Na de getuigenverklaringen van Burroughs en Penniston en de analyse van Pope blijven veel vragen onbeantwoord.

Leestip: Encounter in Rendlesham Forest: The Inside Story of the World’s Best-Documented UFO Incident

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘”een aantal belangrijke documenten over het incident op mysterieuze wijze zijn verdwenen.”’; ook hier weer corruptie in het spel.

aarde bewoner
aarde bewoner
10 jaren geleden

Er zijn al lang vele buitenaardsen hier geland. Wat is trouwens buitenaards ?

Huisheks
Huisheks
10 jaren geleden

1980 ???
Dus zolang worden wij al aan een lijntje gehouden…
Laat maar zitten, nu hoeft t al niet meer. Trouwens, de meeste zaken zijn al bekend.

richard
richard
10 jaren geleden

Superhufters die overheid

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x