Gezondheid

Waarom mondkapjes volgens de wetenschap NIET werken

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maken mondkapjes ons veiliger? Voorkomen ze de verspreiding van virussen? In Nederland is het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht. Sinds vorige week is het in België ook verplicht om een mondkapje te dragen in alle overdekte ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. Denk aan concertgebouwen, bibliotheken en collegezalen. Ook in veel andere Europese landen moeten mensen mondmaskers dragen.

In de afgelopen jaren zijn er meerdere wetenschappelijke studies uitgevoerd waarbij is gekeken of N95-mondkapjes helpen de verspreiding van virussen te voorkomen. Alle studies komen tot dezelfde conclusie: dat doen ze niet. Uit onderzoek is wel gebleken dat verkeerd gebruik van mondkapjes het risico op verspreiding vergroot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De meeste mensen hebben niet eens zo’n medisch mondkapje, maar een eenvoudig mondkapje. Je hoort vaak dat zo’n kapje beter is dan helemaal geen kapje. Het gevolg is dat er tientallen miljoenen mensen rondlopen met mondkapjes die denken dat ze goed bezig zijn.

Alarmerende resultaten

In 2015 kwamen wetenschappers met alarmerende resultaten: zo’n eenvoudig mondkapje voorkomt de verspreiding van virussen niet. Sterker nog: je hebt juist meer kans om zelf besmet te raken. Door de coronaregels te volgen, bescherm je dus niet je medemens, maar breng je jezelf in gevaar.

Mondmaskers brengen nog veel meer problemen met zich mee. Uit onderzoek blijkt dat een derde van de zorgmedewerkers die maskers droegen, last kreeg van hoofdpijn. Zestig procent van hen moest pijnstillers nemen.

Zelfs Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zegt dat hij een mondkapje draagt als ‘symbool’ van goed gedrag. Waarom moeten we ze dan dragen? Heeft het te maken met de onderwerping van het volk door politici?

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
3 jaren geleden

ofie op ze rotterdam,s gewoon je bek wil houweh,in het openbaar veevervoer,in de vreetschuur,maar eigenlijk gewoon een irisscan op anderhaleve metuhr!!!!!!!!!!!

Peter
Peter
3 jaren geleden

Je ziet ze bij bosjes lopen, de meestal angstige sukkels die zich zonder blikken of blozen laten muilkorven door de overheid als gehoorzame makke schapen.
Zonder het te weten krijgen ze 50 procent minder zuurstof binnen en snappen niet dat ze op de lange duur in lichamelijke wrakken zullen veranderen.
Voor 15 minuten boodschappen of een korte busreis misschien nog te doen, maar voor een lange treinrit van anderhalf uur, of langer, een aanslag op je gezondheid.

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Het bericht op niburu.co over ‘coronamaatregelen onderdeel van occult ritueel’ zegt mij genoeg, goede video ook ‘The Characteristics of an Initiation Ritual’, heel pakkend.

Het is ook wachten totdat er een verbod komt op free speech op de muilkorf. Teksten als ‘neuk Bill Bates’ of ‘mondkap is muilkorf tegen vrije meningsuiting’ of ‘Bedankt Rusland en Perzie dat jullie het toch in 1250 geprobeerd hebben’ of ‘dom klapvee, je bent een slaaf’ of ‘BOA is een onderdeel van de jostiband’ of ‘Hugo en Rutte zijn scheldnamen’ en gewoon ‘lees niburu.co, ninefornews.nl, beforeitsnews.com, infowars.com, veteranstoday.com’ en zeker voor de millenials ‘geenstijl.nl is onderdeel van de linksgroenliberale marxistisch communistische orde’ zullen het zeker goed doen. Heb ook alvast een black-light marker gekocht om toch stil protest te uiten.

salvar
salvar
3 jaren geleden

juist je onderwerp je aan die kl**tzakken.
niet en nooit doen het gezever moet nu maar eens ophouden vind U niet?
de wetenschap moet maar eens vertellen hoe alle goede bacterien verdwijnen door overal je handen te desinfecteren.
psychologen moeten ook maar eens vertellen hoe we gehersenspoeld we worden met het achterlijke gedoe met 1,5 meter en het omroepen hiervan .
psychologen moeten ook maar vertellen hoe schadelijk het is om de hele dag het woord corona te horen je wordt er horen dol van.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x