CoronaBinnenland

Als in het najaar de lockdowns weer terugkomen, zijn de rechten van ongevaccineerden ‘allesbehalve zeker’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Forum voor Democratie heeft een aantal moties in stemming laten brengen om de Kamer te dwingen zich uit te spreken over een aantal zaken die voor de partij van enorm groot belang zijn. Het gaat daarbij vooral over de rechten van ongevaccineerden.

“Wij dwingen ze om hun ware aard te laten zien,” lichtte FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe. Hij diende een motie in die oproept de rechten van ongevaccineerden te allen tijde te garanderen. Die motie werd verworpen. “Dat willen ze niet garanderen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Via een tweede motie wilde hij ervoor zorgen dat ongevaccineerden nooit beboet of opgesloten mogen worden vanwege hun vaccinatiestatus. Ook die motie werd verworpen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je raadt het al

Van Houwelingen stelde ook voor om kritische stemmen een plekje te geven in het OMT. “Dus al die artsen, virologen en hoogleraren die het coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden.” De Kamer stemde opnieuw tegen.

Het Kamerlid liet nog een vierde motie in stemming brengen, over het verdubbelen van de ic-capaciteit om een lockdown te voorkomen. Je raadt het al: de Kamer stemde in grote meerderheid tegen.

Ontzettend griezelig

“Dus als ze gedwongen worden door ons om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van deze Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is,” zei Van Houwelingen.

En als in het najaar alles weer terugkomt – want dat gaat gebeuren, we krijgen weer lockdowns – dan zijn de rechten van ongevaccineerden allesbehalve zeker, benadrukte hij.


4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Nothing new!

H. Vaes
H. Vaes
1 jaar geleden

De koek is gebakken….de rapen zijn gaar.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha….IEDEREEN die zijn of haar Executie-Booster-Shotje nog niet heeft gehaald is inmiddels ONGEVACCINEERD…kijken hoeveel Compleet Hersendode Collaborateurs dit keer weer mee zullen werken…ik persoonlijk heb het sterke vermoeden dat het animo drastisch gedaald is….

Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

in de omgekeerde wereld zijn het de ratten die je vergiftigen en opsluiten

Back to top button
182
0
We lezen graag je reactie!x