CoronaBinnenland

Als in het najaar de lockdowns weer terugkomen, zijn de rechten van ongevaccineerden ‘allesbehalve zeker’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Forum voor Democratie heeft een aantal moties in stemming laten brengen om de Kamer te dwingen zich uit te spreken over een aantal zaken die voor de partij van enorm groot belang zijn. Het gaat daarbij vooral over de rechten van ongevaccineerden.

“Wij dwingen ze om hun ware aard te laten zien,” lichtte FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe. Hij diende een motie in die oproept de rechten van ongevaccineerden te allen tijde te garanderen. Die motie werd verworpen. “Dat willen ze niet garanderen.”

Via een tweede motie wilde hij ervoor zorgen dat ongevaccineerden nooit beboet of opgesloten mogen worden vanwege hun vaccinatiestatus. Ook die motie werd verworpen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je raadt het al

Van Houwelingen stelde ook voor om kritische stemmen een plekje te geven in het OMT. “Dus al die artsen, virologen en hoogleraren die het coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden.” De Kamer stemde opnieuw tegen.

Het Kamerlid liet nog een vierde motie in stemming brengen, over het verdubbelen van de ic-capaciteit om een lockdown te voorkomen. Je raadt het al: de Kamer stemde in grote meerderheid tegen.

Ontzettend griezelig

“Dus als ze gedwongen worden door ons om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van deze Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is,” zei Van Houwelingen.

En als in het najaar alles weer terugkomt – want dat gaat gebeuren, we krijgen weer lockdowns – dan zijn de rechten van ongevaccineerden allesbehalve zeker, benadrukte hij.


4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Nothing new!

H. Vaes
H. Vaes
5 maanden geleden

De koek is gebakken….de rapen zijn gaar.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Hahahaha….IEDEREEN die zijn of haar Executie-Booster-Shotje nog niet heeft gehaald is inmiddels ONGEVACCINEERD…kijken hoeveel Compleet Hersendode Collaborateurs dit keer weer mee zullen werken…ik persoonlijk heb het sterke vermoeden dat het animo drastisch gedaald is….

Greet Rieset
Greet Rieset
5 maanden geleden

in de omgekeerde wereld zijn het de ratten die je vergiftigen en opsluiten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

183
0
We lezen graag je reactie!x