CoronaMens en Dier

Huisarts haalt fel uit naar Klaus Schwab: ‘Als je dit beweert, zou je opgepakt en opgesloten moeten worden’

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Klaus Schwab deed begin vorig jaar tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, enkele opmerkelijke uitspraken.

Tijdens de bijeenkomst zei de geestelijk vader van The Great Reset onder meer: “Niemand is veilig indien niet iedereen gevaccineerd is.” Later herhaalde hij die uitspraak nog eens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Belgische huisarts Frank Peeters haalt op social media fel uit naar Schwab. “Als je dit beweert, dan ben je een gek en zou je opgepakt en opgesloten moeten worden,” stelt de arts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Russische roulette

In België begint vanaf september een nieuwe vaccinatiecampagne, vooral gericht op 50-plussers en het zorgpersoneel. Peeters: “Als 50-plusser en arts bedank ik vriendelijk voor de aanbieding. Ik ben gezond en wil dat ook blijven.”

Hij krijgt bijval van collega-arts Leo Van den Bossche: “Als 60-plusser en arts bedank ik ook voor deze Russische roulette.”

What’s next?

“Wat ben ik nog steeds blij, en dat gevoel neemt elke dag toe, dat ik niet meegedaan heb aan dat wereldwijd experiment,” benadrukt Peeters. “Eerst bleek dat het coronavaccin u vatbaarder maakt voor infectie met het coronavirus, daarna dat u vlotter in het ziekenhuis terechtkomt. What’s next?”

4.8 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

obama admits it was an experiment
https://www.bitchute.com/video/h21yoElMdApz/

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
1 jaar geleden

dan is hij zelf en andere (grootheden) ook niet veilig

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Eerst Schwab en zijn bende onder toezicht de échte spuiten laten toedienen want ik ben ervan overtuigd dat die psychopaat zelf no geen enkele mRNA spuit heeft laten zetten, net zomin als Gates en die andere zelfbenoemde filantropen!

Erwin
Erwin
1 jaar geleden

Schwab zegt ook dat hij de meeste kabinetten heeft geïnfiltreerd. Als Rusland of China dat zou zeggen zou het land te klein zijn. Nu hoor je niets Dus dan wet je wel wel waar de loyaliteit van het partijkartel en media ligt.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x