Homepagina » Het Complot » “Als je het officiële 9/11-verhaal gelooft, ben je enorm naïef”
"Als je het officiële 9/11-verhaal gelooft, ben je enorm naïef"

“Als je het officiële 9/11-verhaal gelooft, ben je enorm naïef”

Mensen moeten opstaan en beseffen dat we slechts marionetten zijn. Dat zegt Richard James van Aphex Twin, één van de pioniers op het gebied van elektronische muziek.

De ‘Mozart van de elektronische muziek’ laat doorschemeren dat hij gelooft in de verantwoordelijk van de Amerikaanse autoriteiten voor de aanslagen op 11 september 2001. “De afgelopen tijd hebben verschillende journalisten gevraagd of ik geloof dat 9/11 een ‘inside job’ was, met de bedoeling mij weg te zetten als mafketel. Het waren verstandige mensen, maar ze begrijpen het gewoon niet,” stelt James.

“Mensen die het ridicule verhaal van de media geloven, zijn enorm naïef,” aldus James in een interview met Noyzelab. “Het zal voor velen een moeizaam proces zijn om de mainstream media niet zomaar te vertrouwen en hun verknochtheid eraan te doorbreken.”

Volgens de pionier onthult de complottheorie slechts het topje van de ijsberg. “Ik vergeet steeds dat de meeste mensen zich absoluut niet beseffen hoe ze van kinds af aan geprogrammeerd en gecontroleerd worden. Vanaf het moment dat ze je een naam geven en je als staatsburger bestempelen, ga je een contract aan. De illusie moet doorbroken worden. De gebeurtenissen op 9/11 tonen alvast een zwak punt in dat waanbeeld.”

[Knack]


Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

68 reacties

 1. Het probleem is dat er op deze aardbol 2 soorten mensen zijn; Massa en Individu!

  Een Individu in in staat de waarheid, in zijn eentje, te doorgronden!

  De Massa zal nooit achter de waarheid komen. omdat zij helemaal vast zitten in de
  volledig voorgeprogrammeerde Matrix Fantasiewereld. Deze mensen zijn ook niet in staat de
  waarheid te accepteren. Sterker nog ze zullen vechten om “hun wereld” te kunnen behouden.

  De Massa (98% van de mensen) moet dus worden wakker geschud door de Individuen (2%
  van de mensen)

  Dat wordt een onmogelijke opdracht!

  38 likes
  • @Mammon, aan de andere kant is dat ook weer het mooie van de mens. Wij behoren tot 2 soorten bewustzijn: het individuele bewustzijn en het collectieve bewustzijn.
   Mooi voorbeeld is dat we nu de ganzen weer prachtig zien groeperen in de herfst en dat is omdat ganzen alleen tot een collectief bewustzijn behoren. En stel dat de ene helft van de ganzen naar het zuiden willen en de andere helft naar het westen dan kijkt het collectieve bewustzijn van de ganzen naar het percentage van boven de helft, dus als 51% van de ganzen naar het zuiden willen gaan ze allemaal naar het zuiden.
   Ik ken de wereld van de ganzen natuurlijk niet, het is maar een voorbeeld, maar ik weet wel dat het percentage van 51% cruciaal is wat betreft een collectief bewustzijn.
   Dus als 51% van het menselijk collectief (over de hele wereld gezien) voor wereldvrede is dan komt er ook wereldvrede en past de rest van de mensheid zich daarop aan. Het universum moet gehoor geven aan de meerderheid. Er zit een hoop magie in het nummer 51.
   Dus dan wordt het al een stuk mogelijker. Maar de mensheid hoeft het niet alleen te doen, je moet eens weten vanuit welke hoeken we allemaal hulp krijgen. En ik denk zelfs dat het menselijk collectieve bewustzijn nu boven de 51% zit wat betreft wereldvrede want de veranderingen gaan nu zo hard en zoveel mensen die wakker worden uit een trance, het is werkelijk prachtig om dit te mogen meemaken. Een complete wereld die wakker wordt, hoe bijzonder is dat… en dit is nog maar het begin, als het balletje eenmaal echt gaat rollen is het niet meer te stoppen. Oewww, best spannend toch mensen, er staat veel te gebeuren, we hoeven ons voorlopig niet te vervelen 😉

   14 likes
   • Carlijn,
    je zegt eerst: ‘Ik ken de wereld van de ganzen niet’.
    Maar later zeg je:
    ‘je moet eens weten vanuit welke hoeken we allemaal hulp krijgen’
    En dat weet jij dan weer wel. Een beetje tegenstrijdig.

    Wanneer ik jouw Posts lees kan ik mij niet onttrekken aan de gedachte dat jij bezoekers op 9forNews op het verkeerde been wil zetten.

    Met jouw geklets wil je de aandacht afleiden van de inhoud van het artikel. Je wilt hen in slaap sussen.

    Noem mij maar een fantast, iemand die in kabouters gelooft en teveel Fanta heeft gedronken, spiritueel, complot-denker met of zonder alu-hoedje enz enz.. allemaal prima.
    Maar met jouw gezwets wil ik zeker niet geassocieerd worden. Jij bent wel een heel geval apart.

    Want zeg nou zelf.. wat zei jij in je eerdere posts?
    Met welke buitenaardsen stond jij nog eens in contact?
    Uit welke ‘kronieken’ of ‘tabletten’ haal jij je informatie vandaan?
    Met welke entiteiten uit een andere dimensie communiceer jij mee?

    Ik meen het.. wil je dit aub nog eens herhalen voor de lezers? Als het allemaal echt waar is dan wil je dit toch vast weer met de lezers delen?

    Wat de Schaduwregering jou ook betaald ze betalen je te weinig.
    In al die jaren dat ik dit soort websites bezoek heb ik nog nooit zo’n sterk staaltje duim-zuigerij meegemaakt.

    10 likes
    • Willem, ik bedoelde dat ik nu geen gans ben haha
     Mijn commentaar is niet bedoelt als vervelend hoor, in tegendeel.
     Laat het maar gewoon los als je niet met mij resoneert, het geeft niet toch.
     Al dat oordelen en veroordelen, hoe mooi zou de wereld zijn zonder 😉

     6 likes
     • Dacht ik al.. geen antwoord op mijn vraag.

      Als dienaar van de Schaduwregering ben jij als zodanig een losse eind.
      Wanneer zij klaar met jou zijn kun je zomaar een ‘ongeluk’ krijgen of je wordt geofferd.
      Sterkte daarmee..

      0 likes
   • @ Carlijn:

    Je gebruikt je zweverige gezwets als een afleidingsmanouvre om mensen in slaap te sussen. Is de bedoeling van je dat mensen achterover gaan zitten wachten en iks doen. Dat doe ik dus niet want ik heb al vele mensen op het feit geattendeerd dat het officiele 911 verhaal niet klopt en dat er explosieven zijn gebruikt en dat 911 een valse vlagoperatie is. Een enkele domkop blijft hangen in het officiele verhaal maar velen zijn wakker geworden.

    4 likes
    • @ Aardebewoner:
     Wat ben JIJ (volgens eigen zeggen) WAKKER zeg…
     Goh wat ben je wijs en wat kijk ik iedere keer uit naar JOUW wijze uitspraken.

     Ik ben blij voor je, dat je van jezelf gelooft dat jij WEL goed bezig bent…
     Alleen jammer dat je naar mensen om je heen bijt…
     Erg vermoeiend om te zien hoe stoer je iedere keer over jezelf opschept over hoe `wakker`je bent, en hoe jij zogenaamd doorhebt hoe andere mensen denken..

     Hoe kan je andere mensen begrijpen, als jij duidelijk JEZELF nog niet eens begrijpt?
     Wie je ook aanvalt..je valt jezelf aan

     3 likes
    • de absolute waarheid

     https://www.youtube.com/watch?list=UUS_H_4AmsqC705DObesZIIg&v=mmIjDfpTeMc OK, aardebewoner. probeer dit eens zonder vooroordeel te gaan bekijken en bestuderen zonder in je achterhoofd te zeggen dat het niet waar is. gaat moeilijk worden he? want alles waar je in wilt geloven, heeft het internet al voor je bevestigd. maar goed. dit is een reeks reportages waar objectief naar is gekeken met goed onderbouwde redenen. (het zijn 7 delen) en probeer niet te denken dat dit filmpje nep is of zo…

     1 likes
  • @Mamon. Een individu is te vergelijken met iemand die zwaar autistisch is, die leeft in een Eigen wereldje. De massa zijn mensen die erg sosiaal zijn, en met elkaar oplossingen bedenken.

   5 likes
   • @ Nobel:

    Dit is een trolreactie om mensen die zelf nadenken in een kwaad daglicht te zetten. Individualisten hebben de meeste grote uitvindingen gedaan. “Grijze muizen massa meeloopmensen” durven niet zelf te denken en zijn makkelijk te manipuleren door slimme poppenspelers. In opdracht van die poppenspelers schrijf je volgens mij dit soort berichten. Je valt echter zeer snel door de mand.

    6 likes
    • Aangezien jouw reactie precies hetzelfde is zoals alle andere
     reacties van mensen die zichzelf `wakker`vinden, en neerbuigend
     doen naar mensen die in hun ogen nog niet wakker zijn, kan ik nog maar 1 conclusie trekken:

     Je bent OOK een grijze muis die meeloopt met de wakkere muizen massa

     7 likes
  • Ik vind het zwart wit om te stellen dat we zgn moeten worden onderverdeeld in individu OF massa.
   Het individu is natuurlijk ook afhankelijk van info en logica.
   We leven allemaal in onze eigen waarheid.
   Er zijn zat mensen in de rimboe die ergens in geloven dat helemaal niet bestaat terwijl ze nog nooit een tv hebben gezien.

   1 likes
 2. ah, weer zo’n artiest die niet weet waar ie ‘t over heeft…

  Ik heb geen contract en ben veel alternatiever dan de meesten op deze onnozele bol. Maar ik verlies mij wel niet in debiele complottheorieën. De waarheid is al erg genoeg. En de waarheid is dat je constant genaaid wordt.

  Ik vraag me wel af wie er achter die hardnekkige 9/11 onzin zit. Een ideetje van de moslims om de westerse wereld te destabiliseren misschien?

  8 likes
  • Mooi gezegd!

   Ik vond die laatste zin wel grappig…
   Allereerst laat je blijken tegen al die complottheorieën te zijn, en vervolgens sluit je af met een vraag wie de werkelijke schuldige achter 9/11 zou kunnen zijn.

   Misschien moeten we eens onszelf afvragen wat het NUT is, om ons af te vragen WIE of WAT de oorzaak van deze aanslag is….
   Hoeveel boeken zijn er wel niet gepubliceerd rond dit hele gebeuren, en wat verschilt het van lijkenpikkerij?

   Waarschijnlijk is dit het hele nut van al die onderzoeken en complottheorieen geweest: het houdt de “onderzoekers” van de straat, zo hebben ze weer een bezigheid en vervelen ze zich niet.

   2 likes
   • @ dr Why en @Edwin:

    De artiest heeft gelijk dat je wel erg naief moet wezen wanneer je het officiele 911 verhaal gelooft. Ik ga het nog sterker vertellen. Je moet onderhand wel grenzen aan geestelijk gehandicapt zijn om te geloven dat een aluminium lichgebouwd ding als een vliegtuig een zeer stevig gebouwde staalconstructie rechtstandig in elkaar kan doen zakken. En dat dan 2 keer op de zelfde manier zonder gebruik van explosieven. Dan moet je wel heel erg dom zijn (of dom willen zijn)

    En uw reactie kan ik niet naders zien als een gebruikelijke trolreactie. Uw doel is de waarheid frustreren.

    7 likes
    • @ Aardebewoner:
     Als je zo zwart wit naar dingen kijkt, zal je het nooit begrijpen…
     Ik trek ALLE complottheorieën in twijfel…ALLE
     Dus niet alleen de theorieën op alternatieve sites zoals deze, maar OOK de theorie die zegt dat moslims achter de aanslagen zaten…

     Trek niet zo snel conclusies a.u.b.

     En dat kinderlijke gemekker over “trolls”…stop daar eens mee…het lijkt wel een nieuw modewoordje hier..wees eens origineel

     2 likes
     • @ Edwin;

      Dat maakt ietwat meer duidelijk.

      Citaat;

      Als je zo zwart wit naar dingen kijkt, zal je het nooit begrijpen…
      Ik trek ALLE complottheorieën in twijfel…ALLE
      Dus niet alleen de theorieën op alternatieve sites zoals deze, maar OOK de theorie die zegt dat moslims achter de aanslagen zaten…

      Trek niet zo snel conclusies a.u.b.

      En dat kinderlijke gemekker over “trolls”…stop daar eens mee…het lijkt wel een nieuw modewoordje hier..wees eens origineel

      en je mag ook dit weer eens lezen;

      Je moet onderhand wel grenzen aan geestelijk gehandicapt zijn om te geloven dat een aluminium lichgebouwd ding als een vliegtuig een zeer stevig gebouwde staalconstructie rechtstandig in elkaar kan doen zakken. En dat dan 2 keer op de zelfde manier zonder gebruik van explosieven.

      Je mag reageren.

      4 likes
     • “Je moet onderhand wel grenzen aan geestelijk gehandicapt zijn om te geloven dat een aluminium lichgebouwd ding als een vliegtuig een zeer stevig gebouwde staalconstructie rechtstandig in elkaar kan doen zakken. En dat dan 2 keer op de zelfde manier zonder gebruik van explosieven.”

      Die vraag heb ik al beantwoord in een ander topic, dat jij hier dan nog steeds aan vast houdt bewijst dat je helemaal vastgeroest zit in je denkbeeld.. Je leest en hoort alleen wat je wilt horen..
      Maar wanneer krijg ik eens antwoord op die vragen die ik jou gesteld heb in het vorige topic?

      4 likes
    • @Aardebewoner en al de andere komplotdenkers.
     Dit topic blijft iedere paar dagen wel terugkomen, en blijkbaar wordt dit door deze komplotdenkers niet goed gelezen, daarom nogmaals mijn reaktie die ik eerder over dit topic hebt gegeven.

     Ik heb van 3 personen, die los van elkaar daar aanwezig waren (onder aan de twin towers) vanaf het moment dat het eerste vliegtuig daar binnen vloog, video en fotomateriaal bekeken, en de verhalen gehoord, en deze strookten allemaal met elkaar. Wat ik hier daarover heb gelezen is gewoon lachwekkend. Ik bedoel dan de personen die op internet gaan zoeken naar verhalen die in hun straatje passen, en dit vervolgens als waarheid neer planten. Ik vind dat niet kunnen, is dat stukje op internet dan HET bewijs? Dat is waarschijnlijk ook weer door iemand geplaatst die het gezien heeft van iemand die het gehoord heeft. (ik bedoel het zoals ik dit hier schrijf) snap je het?

     Deze 3 personen zijn goede vrienden van mij, (waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken) die op dat moment van elkaar niet wisten dan de anderen er ook waren. Het zijn dus ooggetuigenverklaringen die ik los van elkaar heb gehoord. Het zijn 2 Nederlanders en 1 Amerikaan die ondertussen nu ook in Nederland woont. Zij hebben video’s en foto’s gemaakt van de gebeurtenissen die niets aan de verbeelding overlaten. Ze stonden ook op verschillende plaatsen, zodat er beelden zijn uit diverse oogpunten. Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot. Ik heb de onbewerkte beelden gezien, en ik kan zeggen dat dit uit eerste hand is, en dat het helemaal niet strook met al die komplottheorieën die ik hier heb gelezen. Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

     Zelfs als zij hun verhaal hier zouden doen, zijn er toch weer mensen die het afdoen in het kader van een komplot.”

     en:

     Je moet gewoon blijven denken wat je al denk, en lekker blijven meelopen met die komplotdenkers, ik weet wel beter.

     Denk je nou echt dat ik een avondje gaat organiseren om deze beelden aan jou te laten zien? Dan moet ik dat ook voor al die andere komplotdenkers doen, en zelfs als je deze beelden heb gezien zal er toch weer twijfel worden gezaaid, onderdeel van het komplot, omgekocht, enz.

     Tegen domheid is géén remedie.

     7 likes
    • Komt ie weer aan hoor met zn “zien als een gebuikelijke trolreactie”..
     Deze artiest praat ook maar mee met wat hij hoort en leest via de alternatieve media. Dus ja, deze artiest “denkt” dat hij weet hoe het zit.. Het is maar een mening wat deze man heeft en als andere een andere mening hebben, so be it…

     Het is overigens ook naief om mensen naief te noemen terwijl je zelf niet eens weet waar je over praat…

     6 likes
    • de absolute waarheid

     Aardbewoner, je hebt een bord voor je kop, en zult nooit toegeven dat dit filmpje een enige aanwijzing naar de waarheid verwijst. waarom 9-11 gebeurt is, en wat de redenen hiervoor zijn, zullen jij en ik nooit weten simpelweg om het feit dat je er niet bij was, en dan kun je wel bullshit verhalen rondt gaan spreiden, maar jij kunt de waarheid niet weten, en ik ook niet. en ja, het internet bied antwoorden en zullen al je hoopvolle gedachten waarheid maken, dat is het vervelende van internet. ga je dus niet verheven voelen boven de andere “onwetenden” want je stelt geen reet voor met al je betogen die je hier op deze site weet te verkondigen die totaal geen hout snijden, sharlatan.
     https://www.youtube.com/watch?list=UUS_H_4AmsqC705DObesZIIg&v=mmIjDfpTeMc

     0 likes
   • Edwin, dat heb je dan mis, ik sluit af met de vraag wie er belang bij heeft om die complottheorie levend te houden. Het is onzin. Maar het gaat wel niet weg.
    Dat is op zich geen complottheorie, omdat het een duidelijk feit is dat het met man en macht levend gehouden wordt.

    Tot slot, dat was ook niet helemaal serieus bedoeld 🙂
    Het is feitelijk meer algemeen dat ik me zo’n dingen afvraag. Hoe mensen tegen alle feiten in onzin blijven geloven en verdedigen.

    3 likes
    • “Edwin, dat heb je dan mis, ik sluit af met de vraag wie er belang bij heeft om die complottheorie levend te houden..”

     Op zich is het antwoord niet zo moeilijk, grotendeels is dit geld.
     Een site zoals ae911truth.org verdient een half miljoen dollar per jaar op het moment dat duidelijk wordt dat het allemaal toch net wat anders ligt heeft deze site geen bestaansrecht meer en heeft de oprichter geen salaris meer :). Bijvoorbeeld die site zou er dan dus ook alles om doen om deze theorie levend te houden..

     2 likes
     • De focus zal continu verschoven worden denk ik 🙂 Altijd zal er gekeken worden waar of bij welke bevolkingsgroep er het meeste geld te halen valt en het liefst op een zo’n makkelijke manier…

      Het is ook een trend om het geld via “crowd funding” binnen te halen en er zijn genoeg mensen die hun centjes daar aan uitgeven..

      Je zag het ook gebeuren met het “tv kanaal” wat David Icke op zou zetten. Fans van Icke gaven daar graag hun geld aan uit. Het doel was 100.000 binnen te halen om de zender op te starten. Dit werd uiteindelijk 300.000 pond en vervolgens stapt David Icke op bij de zender en gaat een ander er mee verder..Klinkt als een goedkope marketingstunt. En de Icke fans die hun geld hadden gedoneerd voor “Icke” zijn zender komen bedrogen uit.. En nog komt hij er mee weg na een meelijwekkend stukje op zn website 🙂

      Maar ja, je kan het die sites niet kwalijk nemen, het zijn de bezoekers zelf die het donate knopje weten te vinden.

      3 likes
     • dat lijkt dan zeer plausibel 🙂
      Het is ook zeer onrustwekkend. Maar goed, alle soorten geloof hebben altijd al rijkdom opgebracht voor de leiders, en armoede en miserie voor de gelovigen. Ik had gehoopt dat het misschien wat minder zou worden, het lijkt er op dat alleen de focus verschoven is…

      0 likes
     • ik vrees dat uw analyse correct is. Jammer genoeg…

      0 likes
    • Laat ik het zo zeggen:
     Op sommige vragen zullen we nooit een antwoord vinden,
     en daar schijnen sommige mensen het heel moeilijk mee te hebben.

     Het woord “Mysterie” bestaat niet voor niets, en dat geld ook voor het woord “Chaos”.

     De mens kan niet ALLES beheersen, en kan niet alles met wetenschap OF religie verklaren…

     1 likes
 3. Het probleem is dat men zich niet kan voorstellen dat de Goverment zoiets zelf zou doen en mensen bestuderen verder niets .
  Alleen al dat de gebouwen zo recht naar beneden vielen dat zette meteen al vraagtekens , dan building 7 dat zomaar naar beneden valt en waarvan ook nog eens gezegd wordt door de eigenaar ervan dat hij opdracht had gegeven to pull it ?! . Sorry maar daar is op zijn minst een aantal weken voor nodig en je weet het eigenlijk al , andere verklaring is gewoon niet mogelijk .

  Natuurlijk is het een 100 % inside Job en het hele verhaal eromheen is zo lek als een mandje .
  Geen vliegtuig en menselijke resten bij de Pentagon en ook niet in Pensilvania etc etc .

  Naief is niet het goede woord , DENAIL is de staat waar de mensen zich in begeven .

  DENAIL = (also called abregation ) is a defend meganism in wich the person is , with a fact it is to uncomfortable to accept and rejects instead insisting it is not true , dispite what may be the overwelming evidence !

  Wat had deze dag van 911 ook overeenkomstig met oa LONDON BOMBING , MADRID BOMBING , BOSTON MARATHON , SANDY HOOK , ja erg toevallig allemaal dat er op deze dag ook een oefening ofwel drill was .

  Dit is link van september met nieuwe beelden , zie hier het overwelming evidence en wetenschappers aan het woord .

  Mooie woorden van Charlie Sheen , de originele versie klinkt als een complottheorie !

  https://www.youtube.com/watch?v=4LZns-O9rCw#t=128

  Hoop dat deze video veel bekeken gaat worden , men moet toch eens wakker worden .

  12 likes
  • Heeeee Diva, ben je nu Candor of ben je Diva?
   Je maakte in ieder geval dezelfde fout onder de naam Candor. Het is niet Denail maar “Denial”.
   Voor de rest is het een onderwerp waar ik maar niet verder op in ga.

   3 likes
   • @ Roy:

    Waarom ga je er niet op in Roy ? Kom je er dan achter dat je je wel heel erg in kronkels moet gaan draaien om het officiele verhaal te blijven verdedigen ?
    Roy ik wil wel eens kijken hoe je dat doet. Laat mij (en anderen) maar eens zien hoe je het officiele verhaal verdedigd zonder op de man te spelen.

    7 likes
    • Die discussie hebben we al gehad in een ander topic. Daar had ik je overigens ook vragen gesteld die je allemaal heel subtiel ontweek.. Dus het in kronkels draaien laat ik aan jou over, net als het op de man spelen..

     8 likes
  • Hitler had “Die grosse Lüge ” dat is een leugen die zooooo apert is dat mensen denken; dit is geen leugen, dat kan niet, het moet de waarheid zijn.
   Is dus al een “oud” gegeven. En wordt nog steeds tot volle tevredenheid toegepast !

   2 likes
  • Denial, het schijnt een moeilijk woord te zijn en voor wat betreft 9-11 en building 7 is hier een interessant filmpje dat de instorting van het gebouw vanaf de andere kant toont:

   http://youtu.be/Lec9giab90I?list=PLKjIXOcubtF7BgQcDJmNRuGYfdM2OwX9h

   Natuurlijk zijn er dan mensen die om het hardst roepen: FAKE, maar dat doen ze dan maar, wat mij betreft was die hele dag van begin tot einde geregisseerd.

   2 likes
 4. Zolang je “volwassen” mensen hebt ,die het nodig vinden om te stemmen en een ander te laten beslissen over hun leven .
  Zullen er jammer genoeg leugenaars tussen zitten die het voor je gaan verzieken.
  Ik zeg eigen schuld dikke bult…
  Kom al jaren hier op deze site…
  Lees een hele hoop boosheid verdriet ongeloof, maar ondertussen draait men de kachel aan, zet een kopje thee en begint met zappen…
  Veel gehuil weinig actie
  Stop met huilen en get up stand up… did you hear…
  Nu zullen er mensen zijn die het nodig gaan vinden om hier natuurlijk weer hun comment op te geven… je vecht tegen de verkeerde
  En nee, alleen verslaat de mier de olifant niet… maar samen…?

  11 likes
  • @Same old story
   Prima gezegd en ik begrijp het volkomen.
   Ik denk dat het volk uiteindelijk wel verplicht wordt om uit z’n vertrouwde warme stoel te komen, er komt een moment dat het oude vertrouwde leventje vanzelf wegvalt. Niet dat het een chaos wordt maar het gaat anders worden. Op die manier verplicht het universum ons tot actie. Het gaat vanzelf.

   3 likes
  • Precies @Same old story, en maar weinigen beseffen hoe weinig er nodig is om dit hele circus een halt toe te roepen, namelijk niet meer gaan stemmen op mensen die allemaal, stuk voor stuk zonder uitzondering bewezen hebben de kluit te belazeren. Als je daar namelijk niet toe bereid bent zul je nooit voor lange tijd met je bips in het Haagse pluche zitten. Kortom het hele old boys network in den haag incluis het koningshuis moet wieberen. Eerst alles teruggeven wat ze gestolen hebben en vervolgens aan het werk voor een normaal salaris net als ieder ander eerlijk en normaal mens.

   En wat de leugens over nine eleven betreft: Voor wie dit nou nog gelooft, doe onderzoek en het fabeltje zakt onmiddellijk door het ijs.
   Daar is genoeg over geschreven en gepraat. Wie dat nog serieus neemt is idd uiterst naïef of gebaat om de leugen in stand te houden.

   5 likes
  • @Same old story

   Je eerste zin kan ik begrijpen, maar voor de rest vind ik je reactie ietwat zelfingenomen en belerend. Reageren op de verschillende sites zoals deze maakt dat we elkaars gedachten kunnen voeden en toetsen of we goed zitten met onze onderzoeken, gedachten, meningen en informatie. Het reageren, het onderzoeken, vergaren, aanvoeren en toetsen is een onderdeel van en voor het vormen van toekomstige gebeurtenissen. Wie denkt dat dit alles in jaren niets heeft gebracht daar kan ik niet in meegaan, want wat als we dat alles niet hadden gedaan en slaafs alles kritiekloos waren blijven pikken van de mainstream media, wat zou dan de uitkomst zijn geweest? Als ik de verschillende semi mainstream sites volg die tussen de alternatieve en gevestigde media zitten en dan ook vooral de reacties lees dan zie ik dat meer en meer mensen zich niet langer laten betuttelen en voorliegen en is men eerder dan gebruikelijk sneller geneigd door de leugens heen te prikken dan vroeger. Men pikt echt niet alles meer en slikt niet zomaar alles meer voor zoete koek. Is dat niet een heel grote sprong voorwaarts en een begin naar een grotere opzet voor later? Ik zie wel het nut van reageren, reageren en nog eens reageren totdat we allen op één lijn zitten en we niet langer elkaar aanvallen totdat we klaar zijn om daadwerkelijk iets tastbaars te gaan ondernemen. Eerst dit, later het andere. En mocht het niet zover komen, dan nog hebben we meer gewonnen dan ooit tevoren. Mij zie je in ieder geval nog niets ondernemen, niet eerder dan dat we op één lijn zitten en niet als een stel dwazen maar wat gaan ondernemen waar de gevestigde orde zich makkelijk tegen kan verzetten.

   4 likes
  • Ach, dit roep ik hier ook al jaren, maar een actie organiseren, of iets in de media brengen ( aan de kaak stellen) dat is te veel gevraagd. Wel mekkeren, dat dan weer wel.
   En als je mij dan vraagt; en jij, wat heb jij gedaan ? Dan kan ik jullie zeggen dat ik div. media groepen de afgelopen tijd gebombardeerd heb met emails, met heel veel vragen, en dat ik er nooit antwoord op krijg. En dat het meest frustrerende is dat sommigen gewoon doen alsof ik een idioot ben en dat IK problemen heb en de wereld niet. IK maak het zo moeilijk, dus blijft de vraag…. wie staat aan de juiste kant van de waarheid ?
   Of leven we dan toch in een Matrix of hologram ? ps. ben GEEN overheidstrol, nooit geweest, zal het niet worden ook.

   2 likes
  • Waarom moet een mier een olifant eigenlijk verslaan?

   1 likes
 5. @ Roy;

  Geloof je het officiele verhaal van 911 Roy ?

  2 likes
  • Dat is nog steeds geen antwoord op mn vragen Aardebewoner..
   Als jij mijn vragen nou eens beantwoord, beantwoord ik misschien weer vragen van jou..
   Ik geloof dat jij degene was die mij er van beschuldigde dat ik om dingen heen draai, als iemand dat aan doen is ben jij dat wel..

   3 likes
  • Weet je wat ik me de laatste tijd steeds meer afvraag?

   Wat is het nut om ons af te vragen wat een ander gelooft/weet?

   Zal het jouw leven verrijken als je in de wetenschap verkeert van wat een ander denkt of voelt?

   1 likes
 6. of topic

  kijk even goed naar de bevolking verwachting voor 2025 voor Nederland
  dat is in 10 jaar
  http://www.deagel.com/country/Netherlands_c0145.aspx

  vraag me af waar de info vandaan komt
  groet
  maup

  0 likes
  • Idd. heb de website bekeken; hele vreemde cijfers. Lijkt wel of de miljoenen, biljoenen en triljoenen door elkaar gehusseld zijn. Expres of een dronken typist(e) ? Rare manier van ranking ook? Waar zou dat op gebaseerd zijn, denk je dan.

   1 likes
   • Of je snapt gewoon niet wat er staat, dat is veel logischer..
    Er is helemaal niets door elkaar gehutseld..
    Links staat de informatie over Nederland, rechts staat de info van de wereld en uiteindelijk krijg je een schatting voor het jaar 2025. Voor de bevolking is dit waarschijnlijk gebaseerd op het gemiddelde aantal ouderen, jongeren en het gemiddelde geboortecijfer en sterftecijfer..

    Niets spannends of vreemds aan.. Maar ja, als je niet weet hoe je het moet lezen lijkt het misschien alsof alles door elkaar is gehusseld en zo creeer je spannende scenarios die er niet zijn. Helaas gebeurt dat te pas en te onpas en niet alleen met cijfertjes op een site..

    3 likes
  • Ach, dit roep ik hier ook al jaren, maar een actie organiseren, of iets in de media brengen ( aan de kaak stellen) dat is te veel gevraagd. Wel mekkeren, dat dan weer wel.
   En als je mij dan vraagt; en jij, wat heb jij gedaan ? Dan kan ik jullie zeggen dat ik div. media groepen de afgelopen tijd gebombardeerd heb met emails, met heel veel vragen, en dat ik er nooit antwoord op krijg. En dat het meest frustrerende is dat sommigen gewoon doen alsof ik een idioot ben en dat IK problemen heb en de wereld niet. IK maak het zo moeilijk, dus blijft de vraag…. wie staat aan de juiste kant van de waarheid ?
   Of leven we dan toch in een Matrix of hologram ? ps. ben GEEN overheidstrol, nooit geweest, zal het niet worden ook.

   0 likes
 7. Dr. Why

  9 november 2014 14:35 at 14:35

  argumenteren met gelovigen is zinloos, en u bent duidelijk een gelovige.
  Ik denk dat mijn statements op zich duidelijk genoeg zijn, en dat ik en anderen hier al meer dan genoeg argumenten aangedragen hebben waarom al die complottheorietjes nonsens zijn. Als u dat niet ziet, is dat omdat u het niet wil zien. Da’s uw probleem, niet het mijne.

  Als u meer wilt weten, dan kunt u beginnen met wat te studeren. Scheikunde en fysica zijn een goede start. Bronnen genoeg op internet. Veel succes.

  BEDANKT VOOR U REAKTIE , hier kan ik iets mee al gaat u inhoudelijk nergens op de vragen die ik u gesteld heb .

  Argumenten met gelovigen is zinloos ?!

  Welke zin heeft betrekking op u veronderstelling dat ik een gelovige ben ?

  En wat bedoeld u precies met gelovigen ?

  En wat heeft het te maken of je wel of niet gelovig bent met een complot theorie te maken ?

  Ik geloof persoonlijk in een scheppende intelligentie en denk dat mensen zeer arrogant zijn om een intelligentie die overal in het universum aanwezig is om daar menselijke eigenschappen aan te verbinden , te beginnen dat het een man is .

  Geloof zelf niet in het verhaal al klopt het wel dat klei waarvan er in de Bijbel verteld wordt dat God ons daarvan gemaakt heeft , het bezit wel dezelfde componenten , Carbon Hydrogen en , Oxyen .

  Of geloofd u zelf dan in de achterhaalde Evolutie theorie ?

  Dan heb ik hier voor u een mooie wetenschappelijke documentaire .

  Unlocking the mystery of life , intelligent Design

  https://www.youtube.com/watch?v=tzj8iXiVDT8

  De argumenten die ik aangedragen die u terug kunt lezen zijn feiten en geen theorieën .

  Hier heb ik een goede voor u , wilt u alstublieft hier u mening op geven hoe dit mogelijk is want dit is naar mening van mijn logische verstand onmogelijk en ben zeer benieuwd hoe u dit dan verklaard .

  BBC says Building 7 collapsed, while it’s STILL standing..!!

  https://www.youtube.com/watch?v=IAgi4Z5ImRU

  U heeft het recht niet deze complot theorieen te geloven , hoe verklaard u dit dan ?

  Ik heb juist gestudeerd en vraag me ook af waar al het gewicht ofwel matter is die overgebleven is van de Twin Towers ?

  Het is verpulverd tot stof dus kun je je afvragen wat heeft dit veroorzaakt , dit inderdaad Quantum fysica want normaal is dit niet mogelijk .
  waarvan u weer van de veronderstelling uitgaat dat ik daar weinig van weet omdat u zegt dat ik dat moet bestuderen , waarop baseerd u dat ?

  De wetenschap van de Quantumfysica zegt ook dat er 99% vrije ruimte zich om de moleculen bezit en waarom moet ik dit bestuderen volgens u om tot de conclusie te komen dat het een complottheorie is volgens u ?!

  Where Did The Towers Go, Dr Judy Wood

  https://www.youtube.com/watch?v=e4TMqsQv740

  Ja ik vind dat mensen naief die in de versie te geloven die het bestudeerd hebben !

  Het grootste gros heeft geen idee wat er daadwerkelijk zich in de wereld afspeelt en geloofd de media .

  Ook daar is een mooie link van als u even googled , proffessor in de communicatie wetenschap die les geeft op de universiteit te Amsterdam Cees Hamelink , waarom je de media juist niet moet geloven !

  Niet de eerste de beste dus en heel wakker .

  Waarom denkt u dat 65 % van de mensen in New york een nieuw onderzoek willen ?

  Met alle respect , graag u argumentatie DR ? WHY voor de vragen die ik gesteld heb en geen inhoudloze veronderstellingen en kretologie .

  Vriendelijk bedankt alvast .

  0 likes
 8. @carlijn sorry hoor dit is dus wat ik bedoel…………..
  IK LEES DIT IN JE WOORDEN ….
  “MAAK JE NIET DRUK… WE WORDEN GEHOLPEN…
  HET IS EEN HELE SPANNENDE TIJD….
  RUSTIG MAAR …. ?????????
  Uhmmmmm Je bent al geholpen lijkt mij.. Kijk en je zal zien ..luister en je zal horen
  Misschien moeten we eerst ONSZELF HELPEN …. Wie weet wie er dan te hulp schiet….
  Ik bedoel je kan gaan zitten wachten op je 51. %
  En heel misschien komt HET precies zoals ik lees in al die mooie theorieën …
  Maar de realiteit blijft toch echt zoals wij hem nu waarnemen..
  Totdat……………….. WIJ HEM VERANDEREN …..(wat was het ook weer ..o ja GEN : 1:26 verder zei God: latenWIJ de MENS maken naar ONS beeld,OVEREENKOMSTIG ONZE GELIJKENIS …
  WAKE UP

  2 likes
 9. Dr. Why

  8 november 2014 00:37 at 00:37

  Beste DR WHY kuny u misschien vertellen WAT u bedoeld met hetgeen u geschreven heeft .

  ah, weer zo’n artiest die niet weet waar ie ‘t over heef .

  Ik heb geen contract en ben veel alternatiever dan de meesten op deze onnozele bol.

  KUNT U UITLEGGEN WAT U HIER MEE BEDOELD HIER KAN NIEMAND IETS MEE EN HEEFT TOTAAL NIETS MET HET ONDERWERP TE MAKEN .

  Maar ik verlies mij wel niet in debiele complottheorieën.

  ALS U NU UIT KUNT LEGGEN BV WELKE THEORIEEN U BEDOELD EN WAAROM U HET DEBIEL VIND DAN KUNNEN WE ER IETS MEE –

  WAAROM IS DIT EEN DEBIELE COMPLOTTHEORIE ?!

  De waarheid is al erg genoeg. En de waarheid is dat je constant genaaid wordt.

  DUS U WILT ZEGGEN DAT ER MEER AAN DE HAND IS DAN KUN JE DAT TOCH GERUST EEN COMPLOT THEORIE NOEMEN ?

  MAG IK DIT TEGENSTRIJDIG NOEMEN ?

  Ik vraag me wel af wie er achter die hardnekkige 9/11 onzin zit. Een ideetje van de moslims om de westerse wereld te destabiliseren misschien?

  WAT BEDOELD U MET HARDNEKKIGE 911 ONZIN ?

  LIJKT ME NIET LOGISCH DAT DE MOSLIMS DIT ALLEMAAL VOOR ELKAAR HEBBEN GEKREGEN IN DE VS DIT VEREIST EEN GIGENATISCHE ORGANISATIE DAN KUN JE PAS ZIEN HOEVEEL MACHT DE UITVOERDERS HEBBEN OM DIT VOOR ELKAAR TE KRIJGEN .

  En ja , je moet wel erg naief zijn om in de originele versie te geloven en de redenen waarom ik het naief vind heb ik beschreven .

  Als er iemand daar inhoudelijk twijfels aan heeft dan graag , heb ik nog niet eens gesproken over gesmolten staal wat daar aanwezig was , wat heeft die temperatuur veroorzaakt om het te laten smelten ?

  Vergeet Jetfuel , je komt ongeveer 400 graden te kort , denk dat Judy Wood gelijk heeft .

  Graag argumentatie van hetgeen u geschreven heeft DR WHY .

  0 likes
  • argumenteren met gelovigen is zinloos, en u bent duidelijk een gelovige.
   Ik denk dat mijn statements op zich duidelijk genoeg zijn, en dat ik en anderen hier al meer dan genoeg argumenten aangedragen hebben waarom al die complottheorietjes nonsens zijn. Als u dat niet ziet, is dat omdat u het niet wil zien. Da’s uw probleem, niet het mijne.

   Als u meer wilt weten, dan kunt u beginnen met wat te studeren. Scheikunde en fysica zijn een goede start. Bronnen genoeg op internet. Veel succes.

   2 likes
   • Argumenteren met een niet gelovige die ook nog eens ziende blind is heeft al helemaal geen zin. Als je weet dat het in Noorwegen , Zuid Frankrijk en Italië, Kroatië, Oekraine en Amerika noodweer is, zonnevlammen die hun weerga niet kennen zijn losgebarsten en natuurlijk zie je er niets van op de msm, dus is het er niet. Dan wat er allemaal naar boven komt, een demonstratie in Brussel die gewoon genegeerd wordt en dan wat kortzichtige horken hier die met pappen en nathouden de massa, die allang de msm niet meer volgt, hier dom en suf denkt te houden. Ik wil niet gelovig overkomen, in die zin van religieus maar volgens mij wordt er in Yellowstone ook het nodige onder de pet gehouden. Die magma kamers zijn vele malen groter dan voorheen werd gedacht. Veel uitbarstingen daar wat doet vermoeden dat we niet een hele grote mega uitbarsting krijgen die de halve U.S. wegvaagt en de rest van de planeet praktisch onleefbaar maar een gedoseerde, zoals E.T.’s dat in mijn visie kunnen sturen. ( hoger ontwikkelden Roy, moeilijk te vatten voor zo’n Mister Know It All als jij) Dus wie weet hoofdzakelijk NY van de kaart geveegd. Al voorspeld door de Hopi’s, maar daar moet je wel gelovig voor zijn. Er zijn al 8 voorspellingen uitgekomen maar who cares in ongelovigenland. De zwaarste storm ever raast over de Beringzee, Alaska, Canada en U.S. maar op de msm ga je er niets van vernemen. Eat popcorn and watch the show.

    0 likes
 10. jongens dames…. Wat mij de laatste tijd vooral opvalt hier is dat we allemaal elkaar aan voor oordelen zijn. Kap daar nou es mee. jij bent jij ik ben ik. ik denk anders dan jou. Maar jij kijkt ook op deze website om te achterhalen wat er allemaal aan de hand is. Dus stop er aub mee.

  op deze manier komen er niet. laat elkaar in hun waarde.
  peace love unity weten jullie nog?

  3 likes
 11. Als we doorontwikkelde apen zouden zijn in rechte lijn, waarbij we de missinglinks bedacht hebben om onze onzekerheid te maskeren, want zo zit toch de evolutietheorie in elkaar, zouden we nog in de boom hangen? De 7 dagen van schepping waren inderdaad zeer lange ontwikkelingsfasen van de aarde.
  voorafgaand aan het van uit klei geboetseerde poppetje door de schepper liggen 7 zeer lange ontwikkelingsstadia. In ons fysieke lichaam zijn alle stoffen te vinden die we ook in de aarde vinden, het is dus een zinnebeeld dat kleien poppetje waar de levensadem is ingeblazen. Ons fysieke lichaam is ontwikkeld hier op de planeet aarde en met zijn voorafgaande andere ontwikkelingsstadia. Maar is op geen enkele wijze in rechte lijn afstammend van een aap. En dat vind ik een fijn idee. Want de mens was eerder dan de aap. En ook jij was er eerder dan de aap.

  0 likes
  • we stammen niet af van de apen, we hebben een gemeenschappelijke voorouder. Misschien moet u eens wat bijlezen over de evolutietheorie. En liefst niet op de sites van creationisten, die er ook niets van snappen.

   3 likes
 12. DR ? Why .

  Misschien moet u eens wat bijlezen over de evolutietheorie .

  Bruce Lipton brilliant 15 minutes

  https://www.youtube.com/watch?v=3Nu3kv6Gcgk

  Je hebt niet een van mijn vragen inhoudelijk beantwoord in de bovenstaande open W vragen die ik je stelde , toch echt wel open vragen gesteld dus als je begrijpend kunt lezen dan moet je wel inhoudelijk antwoord geven wil je communiceren op een verstandelijke manier .

  Grappige is jou naam komt er zelfs in voor , WHY ofwel WAAROM is een open vraag , WAT is een andere en WIE .

  Ofwel de drie W vragen .

  Zou Bruce Lipton maar eens goed bekijken die geeft bekijkt het op een Holistische wijze .

  Als je later echt Dokter wilt worden dan adviseer ik om je wat meer buiten de box van jou denken te begeven en fatsoenlijk antwoorden te geven op de vragen die gesteld word , dit gaat anders ook nog ten koste van de ruimte in deze rubriek en het voegt anders namelijk niets toe als het geen onderbouwing heeft .

  Aan kretologie hebben mensen niets , dus graag alsnog graag antwoord geven op een fatsoenlijke manier op de vragen die ik je gesteld heb dat is toch niet zo moeilijk .

  Als je zegt dat iets onzin is leg het dan uit WAAROM dat jij dat vind .

  Nou hopelijk deze keer wel een onderbouwing en geef je filosofie want niemand snapt het volgens jou , behalve jij natuurlijk en nou dat mag , ik sta open voor je mening .

  Ben benieuwd .

  3 likes
 13. Denk dat we het nooit te weten zullen komen wat er nou echt daadwerkelijk precies is gebeurt. Want waarom zou iemand (de terroristen) vrijwillig een vliegtuig kapen en zichzelf de dood in jagen door een soort van ‘agreement’ met de Amerikaanse regering? Lijkt me vrij stug!

  Over deze dag zullen er komende jaren wel meer complot- theorieeen komen.

  1 likes
 14. @carlijn … Precies zo als je het zegt…
  Dus @ISS AFSTEMMEN OM OP DE ZELFDE GEDACHTEN GANG TE KOMEN IS ONNODIG EN TIJD VERSPILLING …..die de (elite )ook niet verspilt …(het beest slaapt niet)
  HET MOOIE AAN DE MENS IS JUIST HET VERSCHIL IN DENKEN ..
  en daarbij volgens mij is het een universele waarheid en hoef ik geen enkel MENS uit te leggen dat bepaalde ackties
  En handelingen van uit mijn kant een persoons flink kunnen beïnvloeden of kwetsen..
  In de volksmond vaak ( geweten ) genoemd..
  Heb je hier echter geen last van .. Wat ook een waarheid is …
  Tjaaaa…
  Keuzes …keuzes.
  Maar gelukkig kunnen we ze maken ..of niet.?
  Ga ik net als de gene die hebben gecreëerd ,creëeren .?
  Of laat ik het zo hmm
  Ach weet je wat laten we een meeting afspreken ..en dan gaan we bespreken hoe we een meeting kunnen organiseren om te gaan bespreken waar de meeting gehouden kan worden zodat we kunnen gaan bepalen waar we over gaan stemmen om tot 1 lijn te komen ….. Hahahaha klinkt als …..
  SORRY KON HET NIET LATEN ….
  NEE MENS WORDT WAKKER ANDERS MIS JE DE DIEF IN DE NACHT..!

  0 likes
 15. Ik wil dat Edward Snowden naar zijn vader en moeder gaat terug naar Amerika. Iedereen heeft het recht op zijn vader en moeder te zien. Waarom hij niet? Wat is daar zo vreemd aan? Waarom moet hij die straf ondergaan? Waarom gewoon niet nee laat maar…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Koudste start van Australische zomer ooit & Hongaarse ‘experts’ komen van koude kermis thuis. En wist u dit over de Groenlandse ijskap?

Moeder natuur heeft een duivels gevoel voor ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.