CoronaBuitenland

Explosieve ‘Covid Files’ slaan in Duitsland in als een bom, dit onthullen ze

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Afgelopen week werden 2500 pagina’s aan notulen van het Duitse RIVM vrijgegeven. Website Multipolar kreeg de stukken na twee jaar procederen op tafel.

Ondanks dat de documenten grotendeels zwartgelakt zijn, is de inhoud explosief: het Duitse OMT had intern grotendeels dezelfde meningen als de verketterde, opgejaagde en vervolgde complotdenkers. De bevolking is op ongekende wijze bedrogen, stelt jurist Jeroen Pols vast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tot 17 maart 2020 schatte het Duitse RIVM het risico van corona in als ‘matig’, totdat van hogerhand het bevel kwam dit te wijzigen naar ‘zeer hoog’. Het instituut kreeg een nieuwe risicobeoordeling toegezonden met de mededeling dat vanaf nu ‘geëscaleerd’ ging worden.

Politieke opdracht

De start van de totale coronapaniek die maatregelen met ongekende grondrechteninperkingen moest verantwoorden, was dus geen inschatting van deskundigen, maar een politieke opdracht, schrijft Pols voor De Andere Krant.

Men wist dat vaccinatiedwang onethisch en onverstandig was, terwijl wetenschappers naar buiten toe verkondigden dat een plicht noodzakelijk was. Er bestonden intern grote zorgen over de toelating van AstraZeneca, die in de communicatie als risicoloos gepresenteerd werd.

Het vaccinbewijs was volgens het Duitse RIVM bedoeld om vaccinatieschade te monitoren, terwijl het publiek werd wijsgemaakt dat er geen bijwerkingen op lange termijn bestonden.

Belazerd

Pols wijst erop dat de vrijgegeven stukken zelfs bij de altijd gezagsgetrouwe mainstreammedia in Duitsland zijn ingeslagen als een bom.

“[De Duitse minister van Volksgezondheid] Lauterbach deed op Twitter nog een wanhopige poging de shitstorm te stoppen met de waarschuwing dat we ‘niet mogen toestaan dat complottheorieën op sociale media opduiken door inmenging van buitenlandse regeringen’,” zegt hij. “Dit oogstte massale hoon bij het publiek. De bevolking beseft dat zij belazerd is.

De Nederlandse media zwijgen in alle toonaarden over de storm bij onze oosterburen. Jurist en publicist Sietske Bergsma wijst erop dat Duits nieuws op de meeste redacties nog altijd een mystieke status heeft. “En de stagiaires die tegenwoordig de krant maken, lezen geen Duits.”

Nederland

In Nederland dacht het RIVM er begin 2020 overigens net zo over als zijn Duitse evenknie en ook in Nederland heeft een politiek gemotiveerde interventie plaatsgevonden.

Terwijl verschillende virologen van het RIVM zeiden dat COVID-19 veel gelijkenissen vertoonde met de gewone griep en dat het grootste deel van de patiënten milde klachten heeft, maakte de Health Security Committee (HSC) van de EU scenario’s voor ‘het vervolg van de uitbraak’.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 206 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlie
charlie
16 dagen geleden

de orders komen van boven uit de piramide azkenazi synagoge van satan

P.M.
P.M.
16 dagen geleden

Ook hier in België wil frank vandenbroucke 5000 covid mails niet vrijgeven. Waarom niet???.

Alex Shao
Alex Shao
16 dagen geleden

Wakkere mensen roepen al vier jaar dat prikken tegen ziekten niets uithaalt,sterker nog;prikken veroorzaken juist ziekten!

JohnC
JohnC
16 dagen geleden

Er is geen reden om te geloven dat het in Nederland anders is gegaan dan in Duitsland.
Dit kwam van hogerhand …. en dat moet allemaal boven water komen. Ook in Nederland.
Laat alle vuiligheid maar naar buiten komen …. Het heeft allemaal al veel te lang geduurd ……

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x