Homepagina » Buitenland » Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering
corona
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering

Als je een jaar geleden had gezegd dat regeringen de coronacrisis aangrijpen om The Great Reset versneld door te voeren, zou je voor ‘wappie’ zijn uitgemaakt. Nu zeggen de hoofdrolspelers het zelf, schrijft Hugo Bos van Cultuur onder Vuur op de website van omroep ON! De conclusie van Cultuur onder Vuur luidt: er is sprake van een wereldwijde machtsgreep.

In het hele westelijke deel van de wereld is onmiskenbaar sprake van een centraal plan van maatregelen. Twee van de drijvende krachten achter deze wereldwijde campagne zijn het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation. Tot voor kort deden deze namen alleen in kringen van complotdenkers de ronde, maar inmiddels worden ze breed herkend als belanghebbenden en sturende partijen bij de coronacrisis en The Great Reset.

Totalitaire centrale wereldregering

De coronacrisis is voor diverse partijen vooral een aanleiding om de wereld opnieuw in te richten volgens globalistische, ‘groene’, communistische principes. Daarin is geen plaats voor vrijheid, soevereiniteit en privébezit, schrijft Bos. Over deze doelen doen de genoemde organisaties niet geheimzinnig: “I will own nothing and be happy.”

De plannen om de hele wereldbevolking te onderwerpen aan een totalitaire centrale wereldregering zijn ook niet los te zien van de bovennatuurlijke strijd tussen goed en kwaad, aldus Bos.

Coronacoup

Cultuur onder Vuur heeft een brochure uitgebracht getiteld ‘De coronacoup – Het grootste plan van ontkerstening en ‘groen’ totalitarisme in de geschiedenis’, waarin wordt beschreven hoe Bill Gates en Klaus Schwab toewerken naar een groenrode universele wereldpolitiek, zonder privé-eigendom, met absolute staatscontrole.

Het is communisme in een nieuw jasje. Nu niet met hamer en sikkel, maar met het coronavirusdeeltje als symbool. De brochure – die wijst op de rol van Gates en Schwab, en andere wereldleiders – is hier gratis te bestellen.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cees
Cees
2 maanden geleden

Corona was geen aanleiding om Great Reset en door te duwen corona hebben ze bewust ingezet.

Bert
Bert
2 maanden geleden

Schwabb en Gates zijn twee trekpoppen, de echte architecten zie je niet, verborgen in het duister.

klaus
klaus
2 maanden geleden

Ik weet niet wat erger is, degene die met zijn ponem op de foto staat, of de figuren die hem een podium geven.

Allebei FOUT!!

Marian
Marian
2 maanden geleden

2 criminelen die mensen ziek\dood maken, je alles afpakken waar jij voor gewerkt hebt en dit alles in het openbaar en ongestraft? Wat kunnen wij als bevolking doen hier tegen?

x

Check Also

kroes

Doutzen Kroes deelt preek van dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er niet voor ons!’

Topmodel Doutzen Kroes heeft de preek van ...

de jonge

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

100
0
We lezen graag je reactie!x