BuitenlandCoronaGreat Reset

Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je een jaar geleden had gezegd dat regeringen de coronacrisis aangrijpen om The Great Reset versneld door te voeren, zou je voor ‘wappie’ zijn uitgemaakt. Nu zeggen de hoofdrolspelers het zelf, schrijft Hugo Bos van Cultuur onder Vuur op de website van omroep ON! De conclusie van Cultuur onder Vuur luidt: er is sprake van een wereldwijde machtsgreep.

In het hele westelijke deel van de wereld is onmiskenbaar sprake van een centraal plan van maatregelen. Twee van de drijvende krachten achter deze wereldwijde campagne zijn het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation. Tot voor kort deden deze namen alleen in kringen van complotdenkers de ronde, maar inmiddels worden ze breed herkend als belanghebbenden en sturende partijen bij de coronacrisis en The Great Reset.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Totalitaire centrale wereldregering

De coronacrisis is voor diverse partijen vooral een aanleiding om de wereld opnieuw in te richten volgens globalistische, ‘groene’, communistische principes. Daarin is geen plaats voor vrijheid, soevereiniteit en privébezit, schrijft Bos. Over deze doelen doen de genoemde organisaties niet geheimzinnig: “I will own nothing and be happy.”

De plannen om de hele wereldbevolking te onderwerpen aan een totalitaire centrale wereldregering zijn ook niet los te zien van de bovennatuurlijke strijd tussen goed en kwaad, aldus Bos.

Coronacoup

Cultuur onder Vuur heeft een brochure uitgebracht getiteld ‘De coronacoup – Het grootste plan van ontkerstening en ‘groen’ totalitarisme in de geschiedenis’, waarin wordt beschreven hoe Bill Gates en Klaus Schwab toewerken naar een groenrode universele wereldpolitiek, zonder privé-eigendom, met absolute staatscontrole.

Het is communisme in een nieuw jasje. Nu niet met hamer en sikkel, maar met het coronavirusdeeltje als symbool. De brochure – die wijst op de rol van Gates en Schwab, en andere wereldleiders – is hier gratis te bestellen.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cees
Cees
2 jaren geleden

Corona was geen aanleiding om Great Reset en door te duwen corona hebben ze bewust ingezet.

Bert
Bert
2 jaren geleden

Schwabb en Gates zijn twee trekpoppen, de echte architecten zie je niet, verborgen in het duister.

klaus
klaus
2 jaren geleden

Ik weet niet wat erger is, degene die met zijn ponem op de foto staat, of de figuren die hem een podium geven.

Allebei FOUT!!

Marian
Marian
2 jaren geleden

2 criminelen die mensen ziek\dood maken, je alles afpakken waar jij voor gewerkt hebt en dit alles in het openbaar en ongestraft? Wat kunnen wij als bevolking doen hier tegen?

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x