Buitenland

Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze maand waren afgevaardigden van de belangrijkste technologiebedrijven uit Silicon Valley bijeen in de Trump Tower in New York.

PayPal-oprichter Peter Thiel, lid van de Bilderberggroep, kreeg een ereplekje naast aankomend president Trump.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Thiel, die tijdens de verkiezingscampagne zijn steun uitsprak voor Trump, wordt door zijn politieke tegenstanders gezien als een moderne techno-fascist. Dat belooft dus wat.

Nieuwe Wereldorde
Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep
Thiel bij de Bilderbergconferentie in Dresden

Het feit dat hij lid is van de Bilderberggroep, die wordt geassocieerd met de Nieuwe Wereldorde, vergroot de zorgen aangezien hij nu tot Trumps inner circle behoort.

Het is niet vreemd dat Thiel lid is van Bilderberg. De miljardair is betrokken bij bedrijven als Palantir Technologies, dat gegevens verzamelt over burgers.

Thiel is niet alleen lid van de club, hij maakt ook deel uit van de stuurgroep, die bepaalt wie er wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie.

Manipuleren

Complottheoretici stellen dat tijdens de Bilderbergconferentie niet alleen wereldzaken worden besproken, maar ook geheime afspraken worden gemaakt om ze te manipuleren.

Toen Thiel tijdens de conferentie in Dresden dit jaar werd geconfronteerd door journalisten, zei hij het gebrek aan transparantie bij Bilderberg te zien als iets goeds.

“Ik denk dat er veel problemen bestaan in onze samenleving,” zei hij. “We moeten zoeken naar manieren om met mensen te praten op plekken waar niet alles compleet transparant is.”

Elitisme

Het gebrek aan transparantie bij Bilderberg wordt gevoed door elitisme, het idee dat een bepaalde groep mensen weet wat het beste is voor de wereld en de bevolking, en dat die ideeën in het geheim moeten worden uitgebroed voordat ze worden gepresenteerd aan het volk.

Dit doet sterk denken aan de ‘wereldwijde machtsstructuur’ die Trump ervan beschuldigde Hillary Clinton in het zadel te willen helpen.

Haaks

En dit staat haaks op de boodschap van Trump dat hij deze elite omver wilde werpen en wilde vervangen door een transparantere club.

Sinds zijn verkiezing hekelt hij steeds de concentratie van economische macht, maar voegt hij tegelijkertijd steeds meer miljardairs toe aan zijn kabinet.

[Inverse]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roodkapje
Roodkapje
7 jaren geleden

Mensen die in miljoenen en miljarden denken hebben een andere mentaliteit dan mensen die in tientjes en honderden denken. Bij de eerste gaat het om controle, uitbreiding van macht en manipulatie, bij de laatste om lijfsbehoud.

rob
rob
7 jaren geleden

Geld is het middel waarmee in het denken een gemanipuleerd middel is om het financiële plaatje staande te houden van alles wat bestaat en door geld word gevormd of dat het nu ten goede of ten verkeerde word gebruikt is dat het geen volmaakt middel is, het blijf een oorlog voering met dat middel, een vervangmiddel is er NIET IS,omdat het denken in geld de macht heeft om mensen te manipuleren en de macht en het behoud ervan niet te verliezen zullen we nog met dit middel moeten doen , tenzij er iemand komt met een oplossing.. om uit deze geld manipulerende middel waarmee de oorlog met dit goedje teniet doet.en die woedt overal in met dit middel ,,,het is het overleven van het financiële plaatje de mens zelf heeft het tot een leven gewekt waarin z,n leven word bepaald en zonder dit zal het gewoon instorten..iedereen weet dat z.n leven bepaald word door een onvolmaakte middel..met onvolmaakte dingen met grote belangen daarin.. er komen bij mensen gedachten op, als deze uit jaloezie en afgunst word geboren en het afkeurt is een gebrek aan het zelf besef … uiteindelijk is het allemaal een onvolmaakte zelfbehoud..

Faith
Faith
7 jaren geleden

No worries, Trump is niet achterlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=poFm9CKKigk

frans
frans
7 jaren geleden

Het is een ten top doorvoeren van de gespleten tong van de elite/ duistere bende.
We mogen willen hopen als je zou willen, dat dit een bijeen drijven is in het ovale office van de grote boeven waarna de deuren worden gesloten en allen opgepakt worden wegens mensen verraad..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x