Homepagina » Buitenland » Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep
Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep

Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep

Eerder deze maand waren afgevaardigden van de belangrijkste technologiebedrijven uit Silicon Valley bijeen in de Trump Tower in New York.

PayPal-oprichter Peter Thiel, lid van de Bilderberggroep, kreeg een ereplekje naast aankomend president Trump.

Thiel, die tijdens de verkiezingscampagne zijn steun uitsprak voor Trump, wordt door zijn politieke tegenstanders gezien als een moderne techno-fascist. Dat belooft dus wat.

Nieuwe Wereldorde
Trump-adviseur Peter Thiel is nu het belangrijkste lid van de geheimzinnige Bilderberggroep

Thiel bij de Bilderbergconferentie in Dresden

Het feit dat hij lid is van de Bilderberggroep, die wordt geassocieerd met de Nieuwe Wereldorde, vergroot de zorgen aangezien hij nu tot Trumps inner circle behoort.

Het is niet vreemd dat Thiel lid is van Bilderberg. De miljardair is betrokken bij bedrijven als Palantir Technologies, dat gegevens verzamelt over burgers.

Thiel is niet alleen lid van de club, hij maakt ook deel uit van de stuurgroep, die bepaalt wie er wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie.

Manipuleren

Complottheoretici stellen dat tijdens de Bilderbergconferentie niet alleen wereldzaken worden besproken, maar ook geheime afspraken worden gemaakt om ze te manipuleren.

Toen Thiel tijdens de conferentie in Dresden dit jaar werd geconfronteerd door journalisten, zei hij het gebrek aan transparantie bij Bilderberg te zien als iets goeds.

“Ik denk dat er veel problemen bestaan in onze samenleving,” zei hij. “We moeten zoeken naar manieren om met mensen te praten op plekken waar niet alles compleet transparant is.”

Elitisme

Het gebrek aan transparantie bij Bilderberg wordt gevoed door elitisme, het idee dat een bepaalde groep mensen weet wat het beste is voor de wereld en de bevolking, en dat die ideeën in het geheim moeten worden uitgebroed voordat ze worden gepresenteerd aan het volk.

Dit doet sterk denken aan de ‘wereldwijde machtsstructuur’ die Trump ervan beschuldigde Hillary Clinton in het zadel te willen helpen.

Haaks

En dit staat haaks op de boodschap van Trump dat hij deze elite omver wilde werpen en wilde vervangen door een transparantere club.

Sinds zijn verkiezing hekelt hij steeds de concentratie van economische macht, maar voegt hij tegelijkertijd steeds meer miljardairs toe aan zijn kabinet.

[Inverse]


Vind je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Mensen die in miljoenen en miljarden denken hebben een andere mentaliteit dan mensen die in tientjes en honderden denken. Bij de eerste gaat het om controle, uitbreiding van macht en manipulatie, bij de laatste om lijfsbehoud.

  26 likes
 2. DIt toont weerom de leugens van Trump aan. Voor de verkiezing beloofde hij dat hij ‘het moeras ging droogleggen’ (“drain the swamp”) van al die lobbyisten in Washington.

  Maar al de benoemingen die hij tot nu toe deed, tonen net het omgekeerde aan: hij legt het moeras niet droog, hij is vollop beizg met “feeding the crocodiles in the swamp”!

  Een minister van Energie uit de oliesector
  Een minister van Buitenlandse Zaken uit de oliesector en bevriend met Poetin.
  Een minister van Onderwijs die liever privéscholen heeft.
  enz enz…

  Maar het is democratie! “het volk heeft altijd gelijk” 🙂

  7 likes
  • @tavi, Ja, het zal wel weer tegenvallen als ik er straks achter kom dat de administratie van Trump volledig gevuld is met lui afkomstig van de Council on Foreign Relations (CFR) of Trilateral Commission. Sinds de dood van J.F Kennedy is het niet meer anders geweest. Zo kun je alleen lid worden van de CFR als je word uitgenodigd door een lid waarna deze door een aantal commissies word doorgelicht om zeker te zijn van hun zaak. Welke zaak?

   Alle leden van de CFR zijn directieleden, of nemen belangrijke posities in bij denktanks, de mainstream media, multinationals, politici, bankiers, inlichtingendiensten, het leger, enzovoort. Of laat ik het anders uitleggen. Stel voor de kust van Vietnam, de Golf van Tonkin is olie gevonden! Heel veel olie maar de president van de Verenigde Staten van Amerika wil niet meewerken. Wat doe je dan? Dan heb je zoiets als de CFR om vanuit daar je mensen te plaatsen in de administratie van het Witte Huis om invloed uit te oefenen. En hoe meer er zitten des te meer invloed je kunt uitoefenen.

   De Bilderberg groep is een Europese tak en leden van de Council on Foreign Relations, of de Trilateral Commission zijn hierin ruimschoots vertegenwoordigd. En dan is er nog een connectie. Dat is de connectie van de foundations die dit soort geheime groeperingen vanaf het begin financieel ondersteunden. Zo gaf onderzoeksjournalist Jim Marrs te kennen dat de Bilderberg vanaf begin af aan word gefinancierd door het Rockefeller- en Ford Foundation, de twee grootste foundations op aarde. Beidde foundations worden beheerd door de Russel Trust en onder de zelfde naam staat het geheime genootschap van Skull and Bones geregistreerd aan de universiteit van Yale.

   De eindconclusie is dus dat we hier te maken hebben met vooraanstaande families, van adel tot van adel gekocht, die eeuwen geleden al goed geld verdienden met de handel en handel, en via een schaduw regering buitenom de normale gang van zaken opereerden. Als je dan om je heen kijkt kun je maar tot een conclusie komen en dat is dat ze zeer slecht gepresteerd hebben. Niet in alles wat het lijkt want er zijn absoluut vorderingen gemaakt op technisch/wetenschappelijk gebied. Al vermeldde Amnesty International enige tijd geleden dat de 1% rijken der aarde inmiddels meer bezitten dan de rest van de wereld, en dat is een hele prestatie terwijl de connectie met de mens steeds afstandelijker word.

   Als je ze dit uitlegt begrijpen ze er helemaal niks meer van terwijl de rest werd geleerd 1 + 1 = 2

   6 likes
   • Misschien dat je je eens echt moet informeren over wat de Bilderberg juist is, en de macht die ze echt (niet) hebben. Begin bijvoorbeeld eens op wikipedia, waar er een goed citaat uit 2005 staat van de toenmalige voorzitter van de Bilderberg staat:
    “There will always be people who believe in conspiracies but things happen in a much more incoherent fashion. …When people say this is a secret government of the world I say that if we were a secret government of the world we should be bloody ashamed of ourselves”

    Hj heeft gelijk: als ze echt een geheime macht over de wereld waren, dan maken ze er een knoeiboel van met zoveel commerciële en gewapende conflicten.

    Rijke en invloerijke mensen praten geregeld met elkaar. Bilderberg, Davos, … maar dat betekent nog niet dat zij alle macht hebben. De wereld is veel complexer dan zo’n verzonnen complotje.

    3 likes
    • @tavi. Met Wikipedia krijg je niet alles mee als het om de Bilderberg gaat, of erger, neem Skull and Bones en dan de Nederlandse versie van wiki. 90% word niet vermeldt en verkrijg je een vertekenend beeld. De connectie met hoog geplaatste officieren van de SS cirkel van Heinrich Himmler en directieleden van IG Farben word bijvoorbeeld geen woord over gerept. Connecties die 20 jaar voor aanvang van de tweede wereldoorlog al plaatsvonden.

     Sommigen zijn van mening dat het geheime genootschap van Skull and Bones die de opkomst van Adolf Hitler op allerlei fronten steunden en financierde, dit deden om een buffer te bouwen voor het westen om het communisme te bestrijden, maar er is meer aan de hand. Immers is bekend dat begin 20ste eeuw internationale bankiers op Wall Street het bolsjewisme met wapens en geld financierden waaruit het communisme voortkwam!

     Professor Antony Sutton ondervond dat ten tijde van de koude oorlog die na de tweede wereldoorlog ontstaan was Amerikaanse bedrijven technologieën verkochten aan de Sovjet Unie die onder meer werden gebruikt om kernwapens te perfectioneren. Deze wapens werden op het westen gericht terwijl de Amerikaanse overheid voorstelde om op scholen maandelijks oefeningen te houden, wat te doen bij een kernaanval en wat werd gestimuleerd met dit soort filmpjes.

     https://www.youtube.com/watch?v=120wGLgCTkg

     Niet voor niets heette een van de eerste werken van Antony Sutton;

     https://www.abebooks.com/National-Suicide-Military-Aid-Soviet-Union/14397280378/bd

     Ik ben het met je eens dat de Bilderberg op zich niet als een grote samenzwering tegen de mensheid moet worden gezien want er gebeuren ongetwijfeld ook hele goede dingen, maar de gasten die er komen en dan heb ik het niet over invloedrijke politici als Rutte of Alexander Pechtold, die zijn er in hun functie maar tijdelijk. Maar de leden afkomstig van georganiseerde netwerken als het geheime genootschap Skull and Bones, of denktanks als het semi geheime Council on Foreign Relations waar David Rockefeller 50 jaar lang regeerde, naast Henry Kissinger en Zbigniew Brzeziński, is van een andere orde en bezochten de Bilderberg veelvuldig.

     Na de tweede wereldoorlog werd de Bilderberg opgericht om tot een betere samenwerking te komen tussen Europese landen en de Verenigde Staten die sindsdien een hegemoniale rol heeft gespeeld waarbij dergelijke netwerken profijt maakten ten koste van en daarom wensen zij geen pottenkijkers. Vind van alles achter gesloten deuren plaats in wat ze noemen een open democratie.

     Het ziet er naar uit dat een aantal elitaire families die eeuwen geleden zich enorm verrijkten zoals met de opiumhandel, en veel hebben betekend voor wat het westen vandaag de dag is geworden, ook vinden dat zij meer in de melk te brokkelen hebben dan een ander, de buitenstaander. We hoeven niet alles op een kluitje te gooien maar onderzoek heeft uitgewezen dat binnen dit domein er een speelveld ligt waaruit extreme verrichtingen voort kunnen vloeien. Bijvoorbeeld bij de gedachten ooit hun status quo te verliezen. Als er dan geen vijand is dan verzinnen ze er wel een. Zoals zo vaak werd hun probleem dan een ieders probleem die uiteindelijk slim werd opgelost met het geld van de belastingbetaler.

     2 likes
    • Ben zelf geen “conspiracy theory” figuur, maar het lijkt me dat als een grote groep invloedrijke, want absurd rijk en/of van adel zijnde, mensen al decennia lang jaarlijks – in het geheim – met elkaar gaan vergaderen, dat zulks een “bijeenkomst” bepaalde doelen nastreeft. Doelen die niet kunnen worden gerealiseerd door een jaarlijkse conferentie van loodgieters of stratenmakers. En zelfs ik – zoals reeds gezegd bepaald geen complot-theoreticus – ga het dan verdacht vinden.

     1 likes
  • Het is ook nooit goed!

   1 likes
 3. Weer een wardeloos artikel dat feitelijk Trump wil afzeiken.
  Trump nodigt allerlij pluimage uit om met hem te praten en om die mensen het idee te geven dat Trump ze wel aardig vindt. Hij kijkt dw kat uit de boom en misbruikt ze net als hij dat met Romney deed.
  Getuigt van een scherpe geest. Nu u/jullie weer.

  4 likes
 4. Gewoon afwachten. Trump moet eerst in het zadel zitten om te kunnen laten zien hoe betrouwbaar en goed hij kan rijden.

  2 likes
  • De mensen met wie je je omringt zegt al genoeg…

   4 likes
  • “Afwachten”? Dat is nu te laat. De Amerikanen hadden voor de verkiezingen goed moeten nadenken waar ze voor stemden. Het was toen eigenlijk al overduidelijk wat Trump ging doen, maar de meeste mensen wilden dat niet inzien en geloofden zijn holle rethoriek en flagrante leugens.

   Nu zitten ze met iemand voor 4 jaar opgezadeld die een uiterst rechts parcour zal lopen, met een regering vol miljardairs die zich geen zorgen maken over het effect van hun beslissingen op de gewone man.
   Maar het is democratie! “het volk heeft altijd gelijk” 🙂

   3 likes
 5. © 2015 George Burggraaff

  <<
  Tao tekst 46
  Tevreden.
  Als we de voorkeur geven aan de Tao,
  kunnen we galopperende paarden gebruiken
  voor het bemesten van onze akkers.
  Als de Tao niet wordt gevolgd, dan gedijen er oorlogspaarden.
  Er bestaat geen groter ongeluk dan onbegrensde verlangens.
  Er bestaat geen groter kwaad dan ontevredenheid.
  Er bestaat geen groter drama dan hebzucht.
  Wie tevreden is met tevredenheid,
  die is altijd tevreden.

  http://www.tekensvanleven.nl/teken46.htm

  Groet en fijne dagen
  tot volgend jaar…,
  Richard

  6 likes
 6. Het is een ten top doorvoeren van de gespleten tong van de elite/ duistere bende.
  We mogen willen hopen als je zou willen, dat dit een bijeen drijven is in het ovale office van de grote boeven waarna de deuren worden gesloten en allen opgepakt worden wegens mensen verraad..

  5 likes
 7. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  PayPal-oprichter Peter Thiel, lid van de Bilderberggroep, gebrek aan transparantie bij Bilderberg te zien als iets goeds, wordt gevoed door elitisme wordt door zijn politieke tegenstanders gezien als een moderne techno-fascist. Dat belooft dus wat. De redenen van het ontstaan van complottheoretici
  het idee dat een bepaalde groep mensen weet wat het beste is voor de wereld en de bevolking, en dat die ideeën in het geheim moeten worden uitgebroed voordat ze worden gepresenteerd aan het volk.
  Sinds 69 jaar VSA-ufo-coverups, en plots in juli 2016 een departement buitenaardse zaken.
  Dit staat haaks op de boodschap van Trump dat hij deze elite omver wilde werpen en wilde vervangen door een transparantere club, maar hij voegt tegelijkertijd steeds meer miljardairs toe aan zijn kabinet.

  De ruimtetuigen van Extraterrestrials die de planeet Aarde al jaren en dag bezoeken zijn de privé-eigenaars van hun ruimtetuigen en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s.

  2 likes
 8. Geld is het middel waarmee in het denken een gemanipuleerd middel is om het financiële plaatje staande te houden van alles wat bestaat en door geld word gevormd of dat het nu ten goede of ten verkeerde word gebruikt is dat het geen volmaakt middel is, het blijf een oorlog voering met dat middel, een vervangmiddel is er NIET IS,omdat het denken in geld de macht heeft om mensen te manipuleren en de macht en het behoud ervan niet te verliezen zullen we nog met dit middel moeten doen , tenzij er iemand komt met een oplossing.. om uit deze geld manipulerende middel waarmee de oorlog met dit goedje teniet doet.en die woedt overal in met dit middel ,,,het is het overleven van het financiële plaatje de mens zelf heeft het tot een leven gewekt waarin z,n leven word bepaald en zonder dit zal het gewoon instorten..iedereen weet dat z.n leven bepaald word door een onvolmaakte middel..met onvolmaakte dingen met grote belangen daarin.. er komen bij mensen gedachten op, als deze uit jaloezie en afgunst word geboren en het afkeurt is een gebrek aan het zelf besef … uiteindelijk is het allemaal een onvolmaakte zelfbehoud..

  3 likes
 9. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  PayPal-oprichter Peter Thiel, lid van de Bilderberggroep, gebrek aan transparantie bij Bilderberg te zien als iets goeds, wordt gevoed door elitisme wordt door zijn politieke tegenstanders gezien als een moderne techno-fascist. Dat belooft dus wat. De redenen van het ontstaan van complottheoretici
  het idee dat een bepaalde groep mensen weet wat het beste is voor de wereld en de bevolking, en dat die ideeën in het geheim moeten worden uitgebroed voordat ze worden gepresenteerd aan het volk.
  Sinds 69 jaar VSA-ufo-coverups, en plots in juli 2013 een departement buitenaardse zaken.
  Dit staat haaks op de boodschap van Trump dat hij deze elite omver wilde werpen en wilde vervangen door een transparantere club, maar hij voegt tegelijkertijd steeds meer miljardairs toe aan zijn kabinet.

  De ruimtetuigen van Extraterrestrials die de planeet Aarde al jaren en dag bezoeken zijn de privé-eigenaars van hun ruimtetuigen en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s.

  2 likes
 10. Alle landen hebben de agenda ondertekend. 1ste regel/doelstelling: de aarde zoveel mogelijk in oude staat terugbrengen. Dan zullen er toch echt veel mensen moeten verdwijnen. Lees de agendapunten: daar word je echt niet vrolijk van. bv. sociale controle/weer controle enz. Totale controle op alle vlakken dus. Hoe doet men dit: via technologie.
  Trump en Poetin vallen onder de ridderorde van de witte adelaar.(eerder hier beschreven dmv bloedlijnen) Trump/familie zit in de technologie.(lasers) Volgens de indianen gaat de witte adelaar de aarde redden. Let wel de aarde zelf, niet alle mensen.
  Lees alles over oude tijdperken en je weet dat de geschiedenis zich aan het herhalen is. Bij alle hoge beschavingen, die er zijn geweest hebben de natuurwetten er een einde aan gemaakt. Mythologie(gebaseerd op planeten/zon/maan/sterrenhemel/natuurfenomenen enz. vertelt hetzelfde) Zeus= bv. de zondvloed. Of lees de zeven zegels(Hebreeuwse bijbel/oude testament). Die vertelt het verhaal van macht mensen en natuurlijke gebeurtenissen/fenomenen/cycli’s.
  1ste zegel: anti christ(hiermee bedoelt men dat niks meer als heilig gezien wordt, dat men mag vernietigen/mensen als offers gezien mag worden om de agenda uit te voeren/geboortebeperking enz.) Technologie(scheikunde/magie) is de tegenhanger van de natuurwetten(natuurkunde/god).
  2de zegel: grote oorlogen(de troepenmachten staan overal)
  3de zegel: hongersnood(door klimaatveranderingen/oorlogen/doorgekweekt voedsel(minder voedingsstoffen)/migratie/stijging prijzen/overname alle water(bv. Nestle koopt alle water op) en voedsel door bedrijven enz.)
  4de zegel: plagen. Door klimaat en andere oorzaken nemen kleine organisme(schimmels/bacteriën/kleine insecten) de overhand en worden we(grotere levende wezens) ziek en kunnen aan we eraan doodgaan.
  5de zegel: marteling geloof. We weten niet meer waar we in moeten geloven. Kiezen we voor ons zelf of kiezen we voor algemeenheid mens. Het geloofs instituut speelt dubbelspel.(Rome) De basis van het christendom/jodendom/islam wordt bedreigd door verschillende stromingen/macht. Met andere woorden we worden tegen elkaar uitgespeeld. incl. atheïsme enz. We weten niet mee wie wie is en/of waar die voor staat.(wat ook in Syrië gebeurt is bv.) Hier wil men zwarte piet en kerst afschaffen/cultuur. Alles gelijk maken, wat mensen niet leuk vinden. Dit geldt ook moslims/joden/Voor elk mens.
  6de en 7de zegel: aardbevingen en vloed door klimaat/convectie in alle lagen enz.
  Lees voor meer informatie de bazuinen en schalen, die erbij horen. Met andere woorden: we zitten wel degelijk in een eindtijd van een tijdperk. Je zult steeds vaker vanuit kleine dingen je levenskracht/geluk moet halen. Afscheid moeten nemen van materieel bezit enz., want hoe anders krijg je de aarde weer in oude staat. Economie(wereldproductie) groeit al sinds de jaren 80 niet meer. We krijgen/nemen minder kinderen enz. Vrouw en man worden niet eens meer gezien als vrouw en man. Familie/vrienden worden door het systeem uit elkaar getrokken/van elkaar verwijdert door zogenaamde 24 uurs economie.(slecht voor bioritme/afvalrace) Als je nu nog niet inziet, dat het allemaal niet echt rooskleurig ervoor staat, dan weet ik het ook niet meer. De algemene rust/vrede komt pas na de piek. Nieuw tijdperk.
  Ik wens daarom iedereen veel kracht/wijsheid en geluk voor 2017!

  2 likes
 11. Kan toch niet verbazen? Als je de VS kent, en weet hoe de politiek daar werkt.
  De VS is beslist geen democratie.
  Bij ons, in de EU, gaat het ook hard die kant op
  (nazi-Bilderberg) Monopolitiek, draaideur banen. Normalisering van corruptie.

  In de VS zijn lettelijk álle Congress-leden en Senatoren gesponsord. Iedere belanghebbende die wat – anti-democratisch – wil doordruken, krijgt probleemloos zijn zin. Gewoon voldoende stoelen kopen.
  Bovendien zijn alle politieke organen gegijzeld door de Bolsjewiek-Lidud lobby. Er is wereldwijd taboe opgelegd om daar iets van te zeggen. Dat is sowieso politieke zelfmoord, ook in ons land.

  Eigenlijk is het heel simpel. Bilderberg is van, door en voor de nazi’s. Dat moet je niet willen! :
  John Foster Dulles was instrumental in helping the Bilderberg Group get established.
  His brother, Allen Dulles, was responsible for Operation Paperclip which enabled large numbers of Nazi scientists (among others) to come into the United States and start working for the U.S. government in various capacities. Allen Dulles was so passionate about this program that it continued even when two presidents tried to shut it down…

  Just like the Nazis, they believe that they are the elite of the world, they are anti-Israel, and they believe in using military power to advance their cause when necessary.
  And just like the Nazis, they are deeply committed to eugenics and population control

  These days, they use language that is more “politically correct”, but most of them are absolutely convinced that the number one problem in our world is overpopulation. For much more on this, please see my previous article entitled “46 Population Control Quotes That Show How Badly The Elite Want To Wipe Us All Out“.
  Of course nobody associated with the Bilderberg Group would ever use the word “Nazi” to describe themselves. That term has become so associated with evil that nobody wants anything to do with it. But the values and the principles of the Nazis endure in organizations such as the Bilderberg Group.
  The ultimate goal, of course, is a one world government that dominates the entire planet.

  http://www.infowars.com/the-bilderberg-group-founded-by-a-nazi-and-continuing-the-agenda-of-the-nazis/

  ff feedback @Gezinusk – het is een valse voorstelling alsof die samenzwering eerlijk obsceen rijk is geworden! Het zijn de parasieten van de samenleving. Trekken die leeg, zuigen de mensen uit. Torenhoge belastingen, privileges en juridische onschendbaarheid voor henzelf. Oorlogen op uw kosten – zij de roofbuit. VOC natuuurlijk ook een klassiek voorbeeld van monopolisering en woekerwinsten op alles waar zij een hand op kunnen leggen.

  Dit gaat keihard de verkeerde kant op (nazi-VN-heilstaat); het is een race tegen de klok. Bilderberg heeft al in 2015 besloten de mensheid te vernietigen. Homo sapiens wordt uitgeroeid, en vervangen door ‘Trans-humans’; zelf noemen de satanistische regerings- en wereldleiders dat ‘de verbeterde mens’. Een mens die funcioneert als een robot; ‘singulariteit’ in het jargon.

  Waarom verdedigt/dient de Koning land en volk niet? Waarom vernietigt de Koning land en volk? Gebruikt een Kersttoespraak om n.b. mensen die nog wel geven om de planeet, democratie en mensenrechten een publieke beschimping?!
  Wie (dit) wil overleven – als mens – alle moed, kracht, wijsheid en slimheid in 2017 .

  1 likes
 12. Je kunt aan symphatieke reactie van Peter Thiel ook wel zien dat het allemaal wel meevalt met de Bilderberg groep.

  1 likes
 13. @tavi, Ja, het zal wel weer tegenvallen als ik er straks achter kom dat de administratie van Trump volledig gevuld is met lui afkomstig van de Council on Foreign Relations (CFR) of Trilateral Commission. Sinds de dood van J.F Kennedy is het niet meer anders geweest. Zo kun je alleen lid worden van de CFR als je word uitgenodigd door een lid waarna deze door een aantal commissies word doorgelicht om zeker te zijn van hun zaak. Welke zaak?

  Alle leden van de CFR zijn directieleden, of nemen belangrijke posities in bij denktanks, de mainstream media, multinationals, politici, bankiers, inlichtingendiensten, het leger, enzovoort. Of laat ik het anders uitleggen. Stel voor de kust van Vietnam, de Golf van Tonkin is olie gevonden! Heel veel olie maar de president van de Veringde Staten van Amerika wil niet meewerken. Wat doe je dan? Dan heb je zoiets als de CFR om vanuit daar je mensen te plaatsen in de administratie van het Witte Huis om invloed uit te oefenen. En hoe meer er zitten des te meer invloed je kunt uitoefenen.

  De Bilderberg groep is een Europese tak en leden van de Council on Foreign Relations, of de Trilateral Commission zijn hier ruimschoots in vertegenwoordigd. En dan is er nog een connectie. Dat is de connectie van de foundations die dit soort geheime groeperingen vanaf het begin financieel ondersteunden. Zo gaf onderzoeksjournalist Jim Marrs te kennen dat de Bilderberg vanaf begin af aan werd gefinancierd door het Rockefeller- en Ford Foundation, de twee grootste foundations op aarde. Beidde foundations worden beheerd door de Russel Trust en onder de zelfde naam staat het geheime genootschap van Skull and Bones geregistreerd aan de universiteit van Yale.

  De eindconclusie is dus dat we hier te maken hebben met vooraanstaande families, van adel tot van adel gekocht, die eeuwen geleden al goed geld verdienden met de handel en handel, en via een schaduw regering buitenom de normale gang van zaken opereerden. Als je dan om je heen kijkt kun je maar tot een conclusie komen en dat is dat ze zeer slecht gepresteerd hebben. Niet in alles wat het lijkt want er zijn absoluut vorderingen gemaakt op technisch/wetenschappelijk gebied. Zo vermeldde Amnesty International enige tijd geleden dat de 1% rijken der aarde inmiddels meer bezitten dan de rest van de wereld, en dat is een hele prestatie.

  Als je ze dit uitlegt begrijpen ze er helemaal niks meer van terwijl de rest niet verder komt tot 1 + 1 = 2

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...