BuitenlandCorona

Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In september hielden Duitse pathologen een persconferentie over hun onderzoek naar sterfgevallen na coronavaccinaties. De beelden van de persconferentie werden al snel verwijderd door YouTube.

Zaterdag gaven de pathologen en andere experts een tweede persconferentie, over 19 mensen die zijn overleden na het coronavaccin. Zeven sterfgevallen houden ‘zeer waarschijnlijk’ verband met de vaccinatie, zei professor Arne Burkhardt, die 18 jaar lang leiding gaf aan het Pathologisch Instituut in Reutlingen.

In bijna alle gevallen speelde lymfocitaire myocarditis een rol. Vaak wordt gezegd dat hartontsteking en myocarditis niet zo gevaarlijk zijn. Volgens Burkhardt is dat niet het geval. Veel patiënten overlijden binnen 10 jaar, zei hij.

Ernstige ontstekingen

Weefselmonsters uit het hart vertoonden ernstige ontstekingen. Ze vormden bruine vlekken in het weefsel. In longweefselmonsters waren cellen ingekapseld door lymfocyten, witte bloedcellen met een belangrijke rol in de afweer tegen ziekteverwekkers.

In twee gevallen werd een aortabloeding opgegeven als doodsoorzaak. De pathologen ontdekten dat weefselmonsters uit de aorta vol zaten met lymfocyten. Er stierf ook iemand aan een hersenbloeding. De pathologen zeiden dat het mRNA-vaccin de bloeding kan hebben veroorzaakt.

In bijna alle organen werden concentraties lymfocyten gevonden. Ze veroorzaakten ontstekingen en necrose, het plaatselijk afsterven van weefsel.

Vijf procent

Ongeveer vijf procent van de gevaccineerden krijgt last van zeer ernstige bijwerkingen, die zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben, verklaarden de experts.

Professor Walter Lang, die 35 jaar leiding gaf aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie, zei dat de spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt na vaccinatie erg schadelijk zijn en vooral bij zieke mensen aanzienlijke schade aanrichten.

Advocaat Elmar Becker houdt zich bezig met de zaak rond de 12-jarige Duitse jongen die twee dagen na zijn coronavaccinatie overleed. Hij omschreef de artsen die het jongetje behandelden als ‘vreselijk kil en onverantwoordelijk’.

Enorme oversterfte

Tijdens de persconferentie kwam ook borstkankerdokter Ute Krüger aan het woord. Zij liet weten dat het aantal gevallen van borstkanker sinds enkele maanden explodeert. Het gaat daarbij om steeds jongere patiënten en daarnaast groeien de tumoren veel sneller dan normaal. Het is volgens Krüger niet uit te sluiten dat dit te maken heeft met genmutaties.

Professor Werner Bergholz zei dat mensen die twee keer zijn gevaccineerd vaker overlijden. In veel landen, waaronder ook Duitsland en Nederland, is sinds enige maanden sprake van oversterfte. Gibraltar, dat een vaccinatiegraad van 100 procent heeft, kampte na de start van de vaccinatiecampagne met een enorme oversterfte. Bergholz zei dat er in de leeftijdsgroep 10 tot 59 jaar meer mensen aan de ‘vaccinatie’ overlijden dan aan het coronavirus.

De persconferentie van de pathologen kan hieronder worden bekeken:

[Wochenblick]

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
6 maanden geleden

En de MSM zwijgt als het graf over de pers conferentie..

Bezorgde burger
Bezorgde burger
6 maanden geleden

Met zijn allen dit doormailen naar onze volksvertegenwoordigers in de tweede kamer. Maak ze wakker aub

levitas
levitas
6 maanden geleden

hoog tijd om de misdadigers op te pakken en te veroordelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

DE DOOS VAN PANDORA WAS AL GEOPEND, ER IS GEEN HOUDEN MEER AAN

Wat we nu zien is de Ware Informatie-Tsunami die vol op die Nazis afstormt…..want al is de Leugen nog zo snel de Waarheid achterhaalt haar wel… het zal dan ook zeker niet lang meer duren of alle Nazis & hun Collaborerende Puppeticians worden verzwolgen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x