BuitenlandCorona

Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In september hielden Duitse pathologen een persconferentie over hun onderzoek naar sterfgevallen na coronavaccinaties. De beelden van de persconferentie werden al snel verwijderd door YouTube.

Zaterdag gaven de pathologen en andere experts een tweede persconferentie, over 19 mensen die zijn overleden na het coronavaccin. Zeven sterfgevallen houden ‘zeer waarschijnlijk’ verband met de vaccinatie, zei professor Arne Burkhardt, die 18 jaar lang leiding gaf aan het Pathologisch Instituut in Reutlingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In bijna alle gevallen speelde lymfocitaire myocarditis een rol. Vaak wordt gezegd dat hartontsteking en myocarditis niet zo gevaarlijk zijn. Volgens Burkhardt is dat niet het geval. Veel patiënten overlijden binnen 10 jaar, zei hij.

Ernstige ontstekingen

Weefselmonsters uit het hart vertoonden ernstige ontstekingen. Ze vormden bruine vlekken in het weefsel. In longweefselmonsters waren cellen ingekapseld door lymfocyten, witte bloedcellen met een belangrijke rol in de afweer tegen ziekteverwekkers.

In twee gevallen werd een aortabloeding opgegeven als doodsoorzaak. De pathologen ontdekten dat weefselmonsters uit de aorta vol zaten met lymfocyten. Er stierf ook iemand aan een hersenbloeding. De pathologen zeiden dat het mRNA-vaccin de bloeding kan hebben veroorzaakt.

In bijna alle organen werden concentraties lymfocyten gevonden. Ze veroorzaakten ontstekingen en necrose, het plaatselijk afsterven van weefsel.

Vijf procent

Ongeveer vijf procent van de gevaccineerden krijgt last van zeer ernstige bijwerkingen, die zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben, verklaarden de experts.

Professor Walter Lang, die 35 jaar leiding gaf aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie, zei dat de spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt na vaccinatie erg schadelijk zijn en vooral bij zieke mensen aanzienlijke schade aanrichten.

Advocaat Elmar Becker houdt zich bezig met de zaak rond de 12-jarige Duitse jongen die twee dagen na zijn coronavaccinatie overleed. Hij omschreef de artsen die het jongetje behandelden als ‘vreselijk kil en onverantwoordelijk’.

Enorme oversterfte

Tijdens de persconferentie kwam ook borstkankerdokter Ute Krüger aan het woord. Zij liet weten dat het aantal gevallen van borstkanker sinds enkele maanden explodeert. Het gaat daarbij om steeds jongere patiënten en daarnaast groeien de tumoren veel sneller dan normaal. Het is volgens Krüger niet uit te sluiten dat dit te maken heeft met genmutaties.

Professor Werner Bergholz zei dat mensen die twee keer zijn gevaccineerd vaker overlijden. In veel landen, waaronder ook Duitsland en Nederland, is sinds enige maanden sprake van oversterfte. Gibraltar, dat een vaccinatiegraad van 100 procent heeft, kampte na de start van de vaccinatiecampagne met een enorme oversterfte. Bergholz zei dat er in de leeftijdsgroep 10 tot 59 jaar meer mensen aan de ‘vaccinatie’ overlijden dan aan het coronavirus.

De persconferentie van de pathologen kan hieronder worden bekeken:

[Wochenblick]

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
2 jaren geleden

En de MSM zwijgt als het graf over de pers conferentie..

Bezorgde burger
Bezorgde burger
2 jaren geleden

Met zijn allen dit doormailen naar onze volksvertegenwoordigers in de tweede kamer. Maak ze wakker aub

levitas
levitas
2 jaren geleden

hoog tijd om de misdadigers op te pakken en te veroordelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE DOOS VAN PANDORA WAS AL GEOPEND, ER IS GEEN HOUDEN MEER AAN

Wat we nu zien is de Ware Informatie-Tsunami die vol op die Nazis afstormt…..want al is de Leugen nog zo snel de Waarheid achterhaalt haar wel… het zal dan ook zeker niet lang meer duren of alle Nazis & hun Collaborerende Puppeticians worden verzwolgen…

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x