Buitenland

Oekraïense soldaten geven zich massaal over: ‘De westerse media willen niet dat je dit ziet’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Zo’n 10.000 Oekraïense soldaten hebben zich aan de Russen overgegeven middels een speciale radiofrequentie. Dat heeft een bron tegen persbureau Tass gezegd.

Volgens de bron krijgen de krijgsgevangenen voedsel en medische hulp. Overal in de operatiezone van de speciale militaire operatie kan gebruik worden gemaakt van de radiofrequentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hele groepen

De bron zei verder dat het aantal soldaten dat zich overgeeft de afgelopen tijd is toegenomen. Dit zou te maken hebben met pro-Russische activisten die in steden die in handen zijn van het Oekraïense leger informatie hierover verspreiden.

Volgens de Vereniging voor Veteranen van de speciale militaire operatie hebben ‘hele groepen’ Oekraïense soldaten zich bij het dorp Rabotino overgegeven door gebruik te maken van de frequentie.

De westerse media willen niet dat je dit ziet

Als soldaten de frequentie gebruiken, kunnen ze worden gelokaliseerd door het Russische leger en gevangen worden genomen. Zodoende hoeven ze niet hun leven te riskeren in een mijnenveld bij de Russische linies.

De westerse media willen niet dat je dit ziet, reageert Clayton Morris van Redacted. “Dit zul je niet zien bij de BBC of New York Times.”

4.8 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

GOED ZO jongens (en misschien een paar meisjes?) dat jullie je niet langer als kanonnenvoer laten gebruiken door de allergrootste kwaadaardige elementen op deze wereld.

Het is al vreselijk genoeg, dat er tot nu toe al zo verschrikkelijk veel mensenlevens zijn te betreuren in deze walgelijke oorlog. Een oorlog die alleen maar tot doel heeft om vele kostbare mensenlevens te vernietigen EN natuurlijk een hele hoop poen binnen te harken.

Gelukkig weten de Russen ook heel goed, dat deze soldaten, althans het merendeel, ook alleen maar gedwongen zijn om mee te doen. En daarom krijgen ze ook een fatsoenlijke behandeling op het moment van overgave, t.w. voedsel en, indien nodig, een medische behandeling.

Wat mij betreft hoop ik van harte, dat velen dit goede voorbeeld zullen volgen. NIETS van dat het lafbekken zijn, want dat ben je niet, als je alleen maar in een totaal zinloze oorlog je leven op het spel moet zetten.

Dat er hier in het Westen door de media geen aandacht aan wordt besteed, dat lijkt mij evident. Stel je voor, dat er teveel mensen door zouden hebben, dat het hele Oekraïne verhaal langzaam als een nachtkaarsje uitgaat.

Nee…. liever nog wat leugens in de rondte strooien. WIJ, de wakkeren en lezers van alternatieve sites, doen aan zogenaamde misinformatie.

Zoals ik al zo vaak geschreven heb, kun je het beste ALLES wat je hoort op radio of televisie (voor zover je er nog af en toe naar luistert of kijkt) 180 graden draaien.

En dan….. heb je de WAARHEID te pakken!

Henk
Henk
8 maanden geleden

Dit is waarom je de video van tucker met een US ex generaal gezien moet hebben.
Links liegd altijd in zijn voordeel, links de uitvinders van labels
de tijd is gekomen om landen een label te geven van 1t/m 10
de socialisten label waar 10 north korea is 8 Duitsland 9 oekraine..
noem het maar de persoonlijke vrij heids meter

Salie
Salie
8 maanden geleden

Waarom zou je je leven geven voor een stuk grond? Want om meer gaat het niet deze oorlog want het volk die op dat stuk land woont moet dood of verjaagd worden omdat men Russisch spreekt, dus blijft alleen grond over die men wil en daar zou je je leven voor moeten geven? .

Tanya
Tanya
8 maanden geleden

Natuuuurlijk geven ze zich over…niemand wil toch kanonnenvlees zijn!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x